Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge 2025. április 25. 8:44a párjával járt itt
Olyan szűk szobát kaptunk, ami egy személyre is kicsi lett volna. Ez a körülmény teljesen tönkretette a pihenésünket, megmozdulni sem lehetett a szobában pedig télen az emberek a szobát is jobban szeretnék használni.
Többször voltunk már a szállodában, korábban jó tapasztalatokkal főként a kiváló helyben igénybe
vehető gyógyvíz hatására.
2025. április 25. 8:39gyerekekkel járt itt
Nagyon szép helyen van a hotel, kedves a személyzet. A wellnes részt a képek alapján komolyabbnak képzeltem, de nem volt probléma mert a napunkat strandon töltöttük nem kivántuk a vizet már estére. Ami hiányzott az étkezésnél a gyümölcs. Még amit nagyon szerettünk, a cicát az udvaron🤗Nagyon kellemes pihenés volt köszönjük! 😊
Szörnyű 2025. április 25. 7:31barátokkal járt itt
A rendelt ételt 65 perc után kaptuk meg. A pincért vadászni kellett! A régi jó hírnevére már nem méltó! Sajnos.
2025. április 25. 7:05a párjával járt itt
A Welnes melegvizes medencéje kicsi ennyi embernek. A hidegebb vízbe kevesen voltak. A gyerekenek esetkeg jó lenne külön medence, mert az ugrálással, labdázással zavarták a pihenni vágyókat. Ez csak egy észrevétel! Nagyon jó volt minden, jól éreztük magunkat! Az ételek finomak voltak! Személyzet kedves, segítőkész!
2025. április 24. 21:35a párjával járt itt
Megőrültem a levesekért!!! Azt szeretném kérni, hogy legyen csak levesbón. Mennék akár minden héten csak korlátlan levesezni. Imádnám! Előre is köszönöm!!!:))))))))
Várom a lehetőséget:)))
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 120 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2557 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 24. 21:11a párjával járt itt
Nem igazi utcai étel, amit itt kínál az Indigo, hiszen nem az utcán készítik, nem is ott árulják, hanem egy jól kialakított helyiségben, jól szervezett módon. Mégis, ahogy olvasom a helyről az indiai konyhát ismerők és Indiában jártasak bejegyzéseit, amit itt kínálnak, az sokban hasonlít az ottani utcai ételekhez.
Indigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. április 24. 20:40a párjával járt itt
Tetszett a követlen, korlátlan átjárás a fürdőbe. Az elhelyezkedése is kitűnő, csendes, nyugodt, ugyanakkor még sincs távol a várostól, közel van a Ság-hegy, ahol remek túrákat lehet tartani, vulkáni eredetű sziklák között, erdei üde friss, tiszta levegőben.
Szörnyű 2025. április 24. 19:32kollégákkal járt itt
Minap rendeltem egy gyros tálat. Aki felvette a rendelést, nem értett szerintem magyarul. Háromszor mondtam el a címet. Majd kb. 35-40 perc múlva hívott a futár, hogy: "Hová is kell hozni? ? ? Ilyen cím nincs Zamárdiban! " (pedig van) Végül ki is hozták. Az ételt nem tudom minek nevezzem, de valami borzasztó édes valami volt, 4-5 szem hússal.
Kiváló 2025. április 24. 13:57a párjával járt itt
Különösen tetszett, hogy a személyzet nagyon segítőkész volt. Továbbra is kiváló a kényelem és a wellness részleg az ételek ízletesek. Nagyon előzékenyen még az is megtörtént, hogy megengedték számunkra a remek időben a szép belső parkban a napozást ezzel még szebbé tették az ünnepi pihenésünket. Köszönet érte az úszómesternek!
Kihagyhatatlan 2025. április 24. 12:44családjával járt itt
Teljesen megvoltunk mindennel elégedve
A szabadtéri játékok nagyon jók,a gyerekek számára számos játék megtalálható mint kicsiknek és felnőtteknek egyaránt!
Garantált a kellemes időtöltés és szórakozási lehetőség.
Szép tiszta környezet,valósághű mozgó Dínók.

A reagáláshoz tartsa lenyomva
Gyulai Dínó Tanya, GyulaGyulai Dínó Tanya, Gyula