Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3882 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110287 feltöltött kép
Átlagos 2025. augusztus 25. 10:21barátokkal járt itt
Monor város honlapján is közhírré tétetett, hogy: "2022. augusztus 20-án délután fél 3-kor avatták fel Szemők György Óvó szerelem szobrát a Petőfi Sándor utcában. Beszédet mondott Darázsi Kálmán Monor Város polgármestere, előadást tartott Kun Pál és Feledy Balázs.
Érdekes 2025. augusztus 25. 10:15egyedül járt itt
A méltán híres és népszerű Daubner Cukrászda előtt található ez a kis kápolna az Ürömi út és a Szépvölgyi út éles kereszteződésében a lámpánál, amelyet nyitva még sosem láttam. Más néven úgy is hívják, hogy Szépvölgyi úti Körmeneti Kápolna. 1854-ben épült.
Érdekes 2025. augusztus 25. 10:05gyerekekkel járt itt
Legutóbbi soproni szállásunk közelében láttam meg ezt a kis szobrot. Nepomuki Szent János XIV. században élő cseh pap és vértanú volt, országszerte sok helyütt találkozhatunk a hazánkban is népszerű szent szobraival, sokszor útközben, útkereszteződésnél, hidaknál, hiszen a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok, halászok védőszentjeként is tisztelik.
Nepomuki Szent János szobor, SopronNepomuki Szent János szobor, Sopron
Átlagos 2025. augusztus 25. 9:53barátokkal járt itt
Szokásos éves mátrai nyaralásunk idején már hagyomány, hogy Gyöngyösön eszünk valahol. Örömmel fedeztem fel a térképen ezt az új helyet, amely a belvárostól távolabb, a vasútállomás vonzáskörzetében található. Rendezvényhelyszínként is funkcionál.
Gyenge 2025. augusztus 25. 8:46a párjával járt itt
A recepciósok nagyon segítétőkészek voltak ill. az étteremben szeretnék kiemelni egy pincér hölgyet akinek a nevét sajnos nem tudom de magas, vékony, fiatal szőke aki mindent megtett a vendégek kedvéért a reggeli időszakban. Reggelire minden reggel ugyan az volt kirakva ha volt? ! ? ! ? !
Átlagos 2025. augusztus 25. 8:13gyerekekkel járt itt
A wellness részleg nagyon jó a külső belső medencék egyaránt. Az ételek finomak ízletesek,de ismétlődő ,ettől függetlenül jó volt. A tisztaság borzalmas a szobánk pókhálós volt az ablakon nem lehetett kilátni minden foltos volt piszkos. A személyzetből volt,aki köszönni sem tudott ha ráköszöntem meglepődött nem voltak udvariasak egy két reggeliztető lányt kivéve.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. augusztus 25. 7:23barátokkal járt itt
Varázslatos a környezet ,csend nyugalom ha megérkezel Garábra ,most jártam itt elöször de nem utoljara:) ezt mar akkor eldöntöttem
A grabensia egyik apartmanjában szálltam meg ,igy a reggeli az étterembe volt 8 30 tol ,ami nekem kicsit késő de korán kelőként is leküzdőttem kávé iránti mérhetetlen vágyam. . és vártam.
Ambrus Apát Fogadó, GarábAmbrus Apát Fogadó, GarábAmbrus Apát Fogadó, Garáb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 988 városban járt márFelfedező - 3067 helyen első értékelőNépszerű író - 323 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 61884 feltöltött kép
Átlagos 2025. augusztus 25. 1:33a párjával járt itt
Nos, ez a hely, ha az a hely, amire én is gondolok, akkor egy eléggé változatos életet élő halas lehet. De hogy kerültem ide? Úgy, hogy amikor ismerősöm hívott, hogy jöjjek, nézzek, egyek, mert itt aztán milyen bombajó helyek keletkeztek, úgy is, mint a SHO PLACC terrace bar, meg a Süllői értekezlet, na, akkor el is mentünk, de mindkettő zárva is volt,.
Tihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, Tihany
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 24. 23:56egyedül járt itt
Mármint, hogy a vélemény kissé megosztó, meg hát engem is megosztott. Szóval megy arra az ember gyanútlanul, nap süt, hogy csillog minden amire rásüt, meg is láttam ezt a látványos diszkógömböt Örkény központi terén, aztán már fejben el is dőlt, hogy valahol le fogok állni és közelebbről is megnézem.
Kohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, ÖrkényKohézió - Nemzeti Összetartozás emlékmű, Örkény
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2025. augusztus 24. 23:22egyedül járt itt
A Bazilika sarkán található Tigre igazán impozáns, luxus eleganciát sugárzó belső térrel rendelkezik. Jártam itt az előd vendéglátóhelyen is, a nevét nem tudnám megmondani, de a belső tér nagy részét még akkor alakították ki ilyen stílusosan.