2025. április 24. 21:11a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem igazi utcai étel, amit itt kínál az Indigo, hiszen nem az utcán készítik, nem is ott árulják, hanem egy jól kialakított helyiségben, jól szervezett módon. Mégis, ahogy olvasom a helyről az indiai konyhát ismerők és Indiában jártasak bejegyzéseit, amit itt kínálnak, az sokban hasonlít az ottani utcai ételekhez.
És mi annyiban ragaszkodtunk is az utcai jelleghez, hogy az épület elé kihelyezett néhány asztal egyikénél fogyasztottuk el az ebédünket. Hiába, hogy pár lépésre zúg a Körút forgalma, csendesebb volt, mint benn. Ettünk csirke tikka masalát és csirke tikka tekercset, hozzá csapolt sört ittunk. Ízletesek voltak az ételeink, de nem nyújtottak különösebb kulináris élvezetet. Annyit semmiképpen, hogy máskor is ide akarjunk jönni ebédelni. Volt, aki már szóvá tette, hogy miért is kell itt külön szervízdíjat fizetni, ha az egész üzemmód teljességgel önkiszolgáló. Tényleg érthetetlen! De talán azért, amiért a pultnál velünk foglalkozó fiatalember például nagyon kedvesen, szolgálatkészen segített választani a számunkra ismeretlen fogások közül. Köszönjük! De többet nem jövünk.