Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4089 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115250 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 26. 22:20egyedül járt itt
A Gringos Amigos talán az első mexikói étteremlánc volt Budapesten, ez volt az első éttermük itt a XII. kerületben, az Alkotás úton, amely több mint 10 éve, 2013-ban nyitott meg. Azóta lényegében a hely profilja, azaz a népszerű mexikói konyha nem változott, bár az utóbbi 1-2 évben a konkurencia növekedett több új hely megnyitása által.
Átlagos 2026. január 26. 21:31barátokkal járt itt
Felújított, fiatalos büfé a Római parton, amely dekorációjában a tengerpartot, de legalább egy balatoni strandot idézett meg. A pultnál kell rendelni és fizetni, nincs asztalszerviz. A sétány Duna felőli oldalán van egy viszonylag nagy, több asztalos teraszuk, ami igazán hangulatos. A terasz tetszett meg alapvetően, ezért is álltunk meg itt.
Átlagos 2026. január 26. 21:20barátokkal járt itt
A Római parton tettünk egy nagyobb túrát egy szépnek induló tavaszi napon, de aztán hatalmas vihar kerekedett, s mi ide tudtunk beszaladni, s menedéket találni a zivatar elől. A hely egy átlagos büfé, ennek megfelelő étel- és italkínálattal. Gírosz tál, rántott ez-az mirelitből, hozzá mirelit hasábburgonya és édesburgonya, wrapek, hamburgerek, jégkrémek.
Kiváló 2026. január 26. 20:56barátokkal járt itt
A Német utcában lévő Teufel nevű szórakozóhelyre tartottunk, de kicsit korábban érkeztünk a tervezettnél, így amikor megláttuk a jópofa nyuszit a kirakatban, nem volt kérdéses, hogy ide be kell nézni. S milyen jól is tettük! Alapvetően társasjátékozóként határozza meg magát a hely, de ha ezt nem tudom, akkor egy klassz, fiatalos kávézó és bár az, amit itt találtunk.
Kiváló 2026. január 26. 19:19a párjával járt itt
A szaunavilágban kevés volt a pihenőhely (mérete, ágyak száma), a szaunák ugyanakkor tágasak és modern hatást keltettek. A wellnessben a medencék tiszták, modernek voltak, kellemes volt a hőmérséklet, viszont a pihenőrészben lehetett volna melegebb is.
Kiváló 2026. január 26. 13:48a párjával járt itt
Pár hete jártunk itt. Megközelítés könnyű, hangulatos hely. A rendelt ételek nagyon finomak voltak, másnak talán kicsit fűszeresnek tűnhet, de nekem/ nekünk nagyon ízlett. A felszolgálás hibátlan, kedves mosolygós volt pincérnő. Mindenképp ajánlott kategória és hely.
Gyenge 2026. január 26. 13:34barátokkal járt itt
A hely és az ételek egy teljes csalódás. Mindenhol összelomizott tárgyak. A kerti bútorok leéltek, szétesés előtt állnak. A kiszolgálás lassú, az ételek amiket rendeltünk gyorsfagyasztott ételek kiolvasztva, az árak irreálisan magasak. Köszönjük, ennyi elég volt. A szomszédos lángososnál fejeztük be az estét, ár-érték-minőség- arányban messze felülmúlja a vendéglőt. Kis-Duna Vendéglő soha többet.
Kiváló 2026. január 26. 13:19egyedül járt itt
A szálloda Sárvár belvárosában van, a Nádasdy vár és az arborétum szomszédságában. A személyzet kedves, figyelmes. A hotel szobái, tágasak, kényelmesek, nagy erkéllyel, kellemes, csendes környezetben. Nagy a tisztaság. A wellness is nagyon tettszett. Csodás hogy télen is kint lehetünk a szabadban. Az ételek változatosak, ízletesek. Jó szívvel ajánlom.
Átlagos 2026. január 26. 10:06a párjával járt itt
A szálloda felszereltsége, tisztasága tökéletes. Az All Inclusive ellátás gyenge. A személyzet csak a félpanziós vendégeket kérdezi meg vacsoránál kérnek e inni, az all inclusive vendéghez (akin karszalag van) oda se megy. Így minden vacsoránál magának kell gondoskodni az embernek italról egy kis kialakított pultnál kérni.
Kiváló 2026. január 26. 8:36a párjával járt itt
A szálloda nagyon kényelmes, a személyzet kedves és tisztelettudó. A reggeli és a vacsora bőséges és minden nagyon ízletes. A wellness részleg is elég nagy, kellemes a víz hőmérséklete. A szaunák közül 1nem üzemelt, és a benti részen a pihenő helyek kialakítását kissé hiányoltuk.