Érted, ez egy indiai étterem ÉS egy tex-mex étterem egyben. Amikor először hallottam, azt hittem, valami vicc. De nem az! Ez a fúzió annyira megoldás, hogy nem is értem, miért nem csinálja mindenki. Nem az a tipikus "összemosunk mindent" fail, hanem a két konyha a legjobb oldalát mutatja. Rendeltem egy klasszikus burritót, ami friss, ropogós és bold volt, a barátom meg egy brutál fűszeres curryt. Mindkettő minőségi, mint ha a két specialista étteremből rendeltük volna. Ez a koncepció zseniális. És a vendéglátás? Kész. Érződik, hogy itt tényleg figyelnek rád. Nem az a feszengős, formális dolog, hanem profi, de iszonyú kedves és segítőkész a személyzet. Kérdeztem az allergénekről, és full chill volt a válasz, mindenben segítettek. Látszik, hogy ők a vendég szemszögéből nézik a dolgokat, és ez ma aranyat ér. Ez nem csak kiszolgálás, ez élmény. A minőség náluk nem csak szlogen. Érezni, hogy az alapanyagok frissek, a fűszerek pedig nem a bolti porok. Imádtam, hogy az indiai ételek fűszerezése mély, gazdag, autentikus, a tex-mex rész meg pont olyan fresh, mint amilyennek lennie kell. Ja, és a Vegák figyelem! A Fusion Grill simán lehetne a kedvenc vegetáriánus étterem a városban. Nem az a tipikus két szomorú saláta van a menün, hanem teljesen kreatív, fullos vega és vegán fogások! Van választék, van íz, és végre nem kell kompromisszumot kötnöd, ha húsmentesen akarsz kajálni.