2026. január 2. 21:41egyedül járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy jó tanács, decemberben, illetve hétvégén semmiképpen ne menjetek, ha nem akartok óriási tömegben tülekedni, sorbanállni, majd utána asztalt vadászni, majd utána az italautomatáknál újra sorbanállni. Amúgy az ételek nagyjából ugyanazok, mint évekkel ezelőtt is, de a vegetáriánus ételek kínálata bővült.
Az ikonikus svéd húsgombócokat már készítik húsmentes verzióban is. Az önkiszolgáló éttermen kívül van még a kávézó is a bejárattól jobbra, ahol sokkal kisebb volt a tömeg. Igaz, itt csak kávét és péksüteményeket lehet kapni. Fahéjas és porcukros fánk (520 Ft/5 db), csokis muffin, tiramisu, mind jól néztek ki, finomak, és itt az árak is kedvezőek. Valószínűleg emiatt is ennyire népszerű. Van még egy büfé/kioszk jellegű kaja beszerzési lehetőség, jobb oldalon a folyosón, itt az elviteles kekszek, édességek, otthonra vehető mirelit termékek mellett szintén lehet kávét, üdítőt, fagylaltot, valamint hotdogot kapni. Mindig van többféle akciójuk, pl. a hotdogra is, 2 hotdog + újratölthető üdítő 1090 Ft-ért. A hotdog nagyjából olyan, mint a MOL Fresh Cornerben.