Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4036 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114496 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 2. 21:41egyedül járt itt
Egy jó tanács, decemberben, illetve hétvégén semmiképpen ne menjetek, ha nem akartok óriási tömegben tülekedni, sorbanállni, majd utána asztalt vadászni, majd utána az italautomatáknál újra sorbanállni. Amúgy az ételek nagyjából ugyanazok, mint évekkel ezelőtt is, de a vegetáriánus ételek kínálata bővült.
1909
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3212 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65139 feltöltött kép
2026. január 2. 21:35barátokkal járt itt
Még a tavalyi évről. . . 27-én, szombaton egy brutálisat zúztunk a srácokkal az Édes érzésben, amolyan évvégi kesergőt. A tulaj is beszállt, nagy keresztbe-kasul üvöltözés keletkezett, mert valaki mindig dominálni akart, minél több sör volt bennünk. Primátort ittam, ha jól emlékszem. . .
Eker Török Étterem - Bartók Béla út, BudapestEker Török Étterem - Bartók Béla út, BudapestEker Török Étterem - Bartók Béla út, BudapestEker Török Étterem - Bartók Béla út, Budapest
Átlagos 2026. január 2. 21:24kollégákkal járt itt
A Kerényi Jenő szabadtéri, nyitott szoborpark a Japánkert közelében található. Kerényi Jenő Kossuth-díjas szobrászművész részben Szentendrén is élt és alkotott, s a ma már elhagyatott, lezárt pavilonban volt az emlékmúzeuma. A parkot az 1970-es években alakították ki.
Kerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, SzentendreKerényi Jenő szoborpark, Szentendre
Még több kép (8 db) >>
Érdekes 2026. január 2. 21:15csoporttal járt itt
Czóbel Béla, a XX. századi avantgárd festőművész, grafikus 1940-től élt haláláig Szentendrén. Itt a városban a Templom téren van múzeuma is. Ez a szobor a Japánkert melletti parkos részen található, ahol az egykori almáskertben lévő műterme állt. A környék egy kissé elhagyatott, elhanyagolt, valaha nagyobb élet, forgalom lehetett erre, de egy kissé kiesik a belváros forgatagából.
Czóbel Béla szobra, SzentendreCzóbel Béla szobra, SzentendreCzóbel Béla szobra, SzentendreCzóbel Béla szobra, Szentendre
2026. január 2. 18:39a párjával járt itt
Az étterem értékelhetetlen. 9 órakor üres a svédasztal,csak hosszu várakozás után hozták az ételt, A kávégép is mindkét nap elromlott. Almalé helyett valami más volt az italautomatában,Ha volt kint ivóviz az meleg volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1361 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 2. 18:36a párjával járt itt
Nagyon régóta ki szerettük volna próbálni a Vadvirág Vendéglőt, de csak Novemberben sikerült eljutnunk oda. Előre foglaltam asztalt, de még szerencse is, mert szombat este telt ház volt. Egy szélső asztalt kaptunk, nagyon tetszett. A pincér fiú azonnal jött, kedvesen fogadott, majd felvette az italrendelésünket.
Vadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, TatabányaVadvirág Vendéglő, Tatabánya
2026. január 2. 18:25barátokkal járt itt
Első étterem, amit Sárváron megtaláltunk, be is tértünk ide vacsorázni. Kint a teraszon ültünk le, azonnal jöttek is felvenni a rendelésünket. A csajszi kedves volt, beszélgettünk is. Csirkemellet kértem, görög salátával - nagyon finom volt! ! Hamar meg is kaptuk a rendeléseket, hiába voltunk 5-en.
Neo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, SárvárNeo Étterem és Kávézó, Sárvár
2026. január 2. 18:18barátokkal járt itt
Sárváron töltöttünk néhány napot és a szállásunk elfoglalásáig még volt egy kis időnk. Barátaink itt foglaltak asztalt és mi csatlakoztunk hozzájuk. Ők pizzát ettek, mi csak egy kávéra ugrottunk be. A hely kívülről csalogató, bent egy kis rossz érzésem volt, nem volt annyira figyelmes a fogadtatás.
Kiváló 2026. január 2. 16:48a párjával járt itt
A hely nagyon hangulatos , a személyzet kedves és segítőkész azonban mégis csalódás ért minket férjemmel . Évek óta nem voltunk kettesben sehol, így szilveszterre nagyon vártuk hogy mehessünk . A jakuzzi fűtése nem működött , a recepciós hölgy mindezt akkor közölte velünk mikor már kifizettük mindent és vezetett körbe minket mit hol találunk .
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt már
2026. január 2. 16:47a párjával járt itt
Párommal voltunk itt két éjszakát és jól éreztük magunkat. Tetszett a wellness részleg, bár más 4 csillagos szállodában belefér az árba a szauna szeánsz. A reggeli finom volt és változatos, a vacsora is finom volt, de nem túl fantáziadús. A vacsoránál gyorsan hozták a rendelt italokat, bár a választék itt sem túl nagy, ellenben az árakkal,amik más hasonló szállodák áraihoz képest szerintem túlzottak.
Thermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, Visegrád
Még több kép (2 db) >>