Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 402 városban járt márFelfedező - 2899 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34497 feltöltött kép
2025. november 14. 21:23egyedül járt itt
Ha emlékezetem nem csal, ez volt a második a sorban a Lövőház utcai egység után. Ezután jött a Király utcai, majd a Molnár utcai. Természetesen ide is betértem, egy hellest ittam, merthogy itt még az is finom. A beltér hasonló az anyaegységhez, az árak meglehetősek. De azért időről időre jó ide bejönni, mert ritka jóízű söröket adnak.
Na, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, BudapestNa, ez az! - Bajor Sör Shop - Bazilika, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2025. november 14. 21:11egyedül járt itt
Véletlenül arra sétálva vettem észre, hogy megnyílt a 2022 májusában a Lövőház utcából indult söröző negyedik helye is. Amit örömmel vettem, hiszen a Traunstein sörök tiszta ízű, jól elkészített nedűk. Itt a téli sörüket ittam, 5,9 százalékos kifejezetten jó ivású főzet volt. Ára elég borsos.
Na ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, BudapestNa ez az! - Bavarian Beer Shop Molnár, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 147 helyen első értékelőNépszerű író - 296 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 290 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. november 14. 20:16a párjával járt itt
2025-ben ismét megnyitott a Fénykert a gödöllői kastély parkjában. Sok új látványosság mellett Sissi hatalmas fényszobra ismét látható. Szép, igényes installaciók vannak. Idén van egy óriáskerék is a park közepén, ezt is érdemes kipróbálni.
Fénypompás Kastélypark, GödöllőFénypompás Kastélypark, GödöllőFénypompás Kastélypark, GödöllőFénypompás Kastélypark, GödöllőFénypompás Kastélypark, Gödöllő
Még több kép (2 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 70 városban járt márFelfedező - 67 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2775 feltöltött kép
Átlagos 2025. november 14. 19:28gyerekekkel járt itt
Egy tavaszi kis kirándulás után megálltunk Solymáron a Mandula kávézóba fagyizni és sütizni.
A közelbe nem találtunk másik helye ahol tudtunk volna egy finom sütit enni, ezért választottuk ezt a kicsi,de annál hangulatosabb kávézót.
Kívül-belül a múltat idéző hely. Igaz még nem volt valami sok választék,de ami volt azok nagyon ízletesek voltak.
Mandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, SolymárMandula Kávézó, Solymár
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. november 14. 19:09gyerekekkel járt itt
Ebbe a hangulatos pizzázóba és egybe bowling klubba is elég sokszor jártunk már. Hol csak a párommal kettesben,hol pedig a gyerekekkel. Mindenkinek nagyon bejött. Kedves és gyors kiszolgálás pazar ételek. Jó hangulat és ha van idő akkor lehet egy jót bowlingozni is. Vannak itt pizzák,frissen sültek,gyrosok és még sorolhatnám.
PizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, LakitelekPizzaBox, Lakitelek
Még több kép (30 db) >>
Kiváló 2025. november 14. 18:07barátokkal járt itt
Sziasztok! Muszáj beszélnem arról a helyről, ahol a hétvégén voltam Pécsen, mert komolyan, ez nem csak egy étterem, hanem egy életérzés. Besétálsz a Fusion Grillbe, és a vibe már a bejáratnál 10/10. A hely olyan cozy, mégis vibrant, hogy instant ott akarsz maradni órákig. De ami igazán game-changer itt, az a konyha.
Fusion Grill, PécsFusion Grill, Pécs
2025. november 14. 12:23a párjával járt itt
Mivel újranyitott szálloda, még nagyon gyér a kihasználtság. Igy megértem, hogy csak egyedileg klímával tudják fűteni a szobákat és a közösségi tereket. Igy a mi szobánk is a 2. -3. napra kellemes hőmérsékletű lett. Az éttermek hűvösek. Ha valaki úgy hagyja el a szállodát hogy itt faztam, bajosan fogja ajánlani másoknak.
Kiváló 2025. november 14. 11:26a párjával járt itt
Ha szeretnél finom ételeket, tisztaságot, mérhetetlen kedvességet kényelemben jó árért, ráadásul kedvenc állatkád társaságában, itt a helyed.
Kiváló 2025. november 14. 8:49egyedül járt itt
Másodszor voltunk itt, mert előző évben is tetszett. A szoba elég nagy, fürdőszoba is szép. Az ellátás, mint tavaly idén is szuper volt. Imádjuk a leveseket, a mákos guba is szuper volt! Ízletesen főznek, a reggeli is bőséges. Tetszik, h felhúztuk a köntöst és csak átsétáltunk a meleg vízhez.
Kiváló 2025. november 13. 21:11barátokkal járt itt
A Lusta Páva a Fürge Páva kistestvére a 970 pincét számláló pincefaluban, mely csak hétvégén nyit ki. Mi a forralt boros nyitott pincés akció keretében tértünk be hozzájuk január első hétvégéjén. A dizájn itt is pazar, nem 5 pont, hanem 5+, a kiszolgálás kedves, udvarias, szívélyes, az ízek rendben vannak, az árak korrektek. Egyértelmű 5 pontos élmény.
Lusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, MonorLusta Páva Borbár és Pince, Monor
Még több kép (21 db) >>