Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 29 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 375 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 11. 7:16a párjával járt itt
Júniusban néhány napot Mezőkövesden töltöttünk, melynek során meglátogattam a Matyó Múzeumot. Egy fiatal "tanulólány' kísért végig a múzeum falaki között és lelkesen magyarázta, ismertette a látottakat. Nagyon tetszett a kiállítás.
Matyó Múzeum, MezőkövesdMatyó Múzeum, MezőkövesdMatyó Múzeum, MezőkövesdMatyó Múzeum, MezőkövesdMatyó Múzeum, MezőkövesdMatyó Múzeum, Mezőkövesd
Még több kép (3 db) >>
Gyenge 2025. szeptember 11. 7:07egyedül járt itt
Szoba: a szomszédos szobától csak egy hangszigeteletlen ajtó választott el, minden nyikkanás áthallatszott, a wc kagyló kisméretű ( alacsony) volt, a szőnyegpadló foltos. A wellness silány volt, a " termál" víz hűvös, csak 2 db bugyborékoló " ágy van, 3 db középen bugyogó jakuzzi ( amit csak annak neveznek, ) és már este 6 órakor lekapcsolják!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1003 városban járt márFelfedező - 3110 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 62699 feltöltött kép
Érdekes 2025. szeptember 10. 22:28egyedül járt itt
Nos, ez egy kicsit próbára tett megint, a Mándy kastélyt mindenképpen megnéztem volna, hát Istenem, nem minden nap járok Nagyatádon a széplány a múzeumban olyan kis bizonytalanul mondta, hogy nem, nem lehet megnézni, de olyan hangsúllyal, ami azt üzente, hogy hivatalosan nem Ez még nem akadályozott volna.
Mándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, NagyatádMándy-kastély, Nagyatád
Még több kép (16 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már
Kiváló 2025. szeptember 10. 21:33a párjával járt itt
Házassági évfordulónk alkalmából a feleségem meghívott ide vacsorázni. Kedves és gyors kiszolgálás, nagyon, finom ételek. Kellemes halk zene, szép tiszta környezet.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3897 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111049 feltöltött kép
Érdekes 2025. szeptember 10. 21:26barátokkal járt itt
Újabb keletű rendezvény- és party helyszín a IV. kerület (Újpest) és a XIII. kerület (Angyalföld) határában. Két teljesen különböző eseményen jártam már itt, ahol az egykori szocialista Gyapjúszövőgyár új tartalmat és arculatot kapott. A kapun kívül, az utcán tudtunk parkolni, hétvégén voltunk, ingyenesen, azt nem tudom, hogy hétköznap ez fizetős övezet-e már.
Off Kultur Rendezvényközpont (Régi Gyapjúszövőgyár), BudapestOff Kultur Rendezvényközpont (Régi Gyapjúszövőgyár), Budapest
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 97 városban járt márFelfedező - 142 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3372 feltöltött kép
Átlagos 2025. szeptember 10. 21:10a párjával járt itt
Pár napja, hazaútban Hollókőről megálltunk Hatvanban. Ebédelni is szerettünk volna, ezért megnéztem az ittjartam. hu-n, milyen étterem van a központban. Elsőnek kihozta a Harap a Kacsa nevű éttermet. El is indultunk megkeresni. Térkép szerint közel volt, de azért megkérdeztünk egy helyi lakos férfit, hogy merre is menjünk a Harap a Kacsa Étterembe.
Harap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, HatvanHarap a Kacsa, Hatvan
Még több kép (4 db) >>
Érdekes 2025. szeptember 10. 19:40a párjával járt itt
Kozárd egy aprócska falu Nógrádban, a Cserhát alján, amely nevében őrzi a honfoglaló magyarokkal érkező kazár néptöredék itteni megtelepedésének emlékét. Nem lakják még 200-an sem, mégis meglepő kulturális értékekkel teli a feltűnően rendezett, szép helyre települt falu.
Kozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, KozárdKozárdi szoborpark, Kozárd
Még több kép (5 db) >>
2025. szeptember 10. 15:50a párjával járt itt
Minden szuper volt. Egy dolog viszont kicsit több odafigyelést igényel. Ez pedig az evőeszközök, tányérok tisztasága. Tudom, hogy géppel mosogatnak, de talán mielőtt kirakják jobban át kellene nézni.
Egyébként a személyzet maximálisan segítőkész, udvarias. A wellness részleg minden igényt kielégít. A kezelő személyzet kedves, nem türelmetlen, nagyon jó munkát végeznek.
2025. szeptember 10. 13:34kollégákkal járt itt
Milyen jó, hogy Ugor is ellátogatott ide a Catch Burgerbe, és erről be is számolt, mert így számomra világossá vált, hogy az én korábbi értékelésem erről a helyről nem jelent meg vagy eltűnt. Előfordul néha, ki érti? Talán ezt a burgerezőt még én javasoltam a listára, amikor feltűnt, hogy megnyitottak.
Catch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, BudapestCatch Burger, Budapest
Még több kép (20 db) >>
Kiváló 2025. szeptember 10. 13:14a párjával járt itt
Igaz csak 1 éve vannak nyitva, de brutálisan jó ételeket készítenek, illetve a staff is rendkívül figyelmes. Fontos tudni, hogy QR kódos rendszerrel működnek, aki rendes service-re vágyik annak lehet nem ez lesz a tökéletes hely, de aki szereti a modern dolgokat annak mindenképp ajánlom. 10/10 !