Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3980 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
Kiváló 2025. október 4. 14:57barátokkal járt itt
Talán áprilisban hazafelé tartottam, amikor észrevettem, hogy az Erkel utcában egy új hely ébredezik. Kerestem valami fogódzót, feliratot, itallapot, de még nem készült, viszont az ajtó nyitva volt, s egy vagány fiatal lány kinézett, rám köszönt, s elmondta, hogy még nincsenek nyitva, éppen tart a költözködés.
Átlagos 2025. október 4. 14:38egyedül járt itt
Már hónapok óta azt tapasztalom a Kazinczy utcában járva, hogy egy bizonyos bejárat előtt hatalmas sorok állnak, sokan várakoznak. Mi lehet ez? Egy speciális palacsintázó. Azért palacsintából akad még a városban pár tucat "lelőhely". Mi lehet a titok? Természetesen a hájp az instagram és tiktok posztoknak köszönhető, de ez itt abszolút működik.
Fluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, BudapestFluffy and Me, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2025. október 4. 12:01a párjával járt itt
Nagyon kedves kiszolgálás imádtam minden percét. Van világos és sötét pörkölésű kávé is csak jelezni kell melyiket szeretnéd kérni így egyik tábor kedvelője sem marad kávé nélkül. Fontos tudni nagy adagok vannak(:
Starbucks - Kolosy tér, Budapest
Kiváló 2025. október 3. 22:27gyerekekkel járt itt
Mi szeptember végén voltunk Sütiéknél egy családi összejövetelen kb 25 fővel. Előre megbeszéltek alapján Reniék bekészítették a szendvicseket és a sütiket, minden isteni finom volt. Az étteremrész és a mosdók is tiszták. Az egész hely hangulatos és a gyerekeknek egy nagyon jól felszerelt játszósarok van amit a 3 éves és a 7 éves is nagyon élvezett.
Kiváló 2025. október 3. 19:14egyedül járt itt
Elkezdődött a 2025. évi őszi étteremhét a Dining Guide szervezésében. Az éttermek 3 árkategóriában ajánlanak egy speciális szűkített étlapról 3 fogásos ebédet vagy vacsorát fix áron. Ez a Felix esetében 10900 Ft, amely már tartalmazza a szervizdíjat is, italt viszont nem. Néhány fogás 2-3000 Ft-tal feláras volt.
Gyenge 2025. október 3. 13:27egyedül járt itt
Többször próbáltam itt elvitelre kérni ételt. A húsok minősége, elkészítése jó, de nagyon sokszor futok bele, hogy többnapos, többször melegített mind a krumpli, mind a rizs. Ráadásul a wolt-os úr, aki előttem várt - és valószínű időre ment - többször is szólt, hogy kéri szolgálják már ki.
Kiváló 2025. október 3. 8:05családjával járt itt
Nagyon kellemes hely. Tiszta! Udvarias, igényes, kedves, mosolygós kiszolgáló! Szidónia volt a pultban, képben van a termékekkel. Nyugodt körülmények.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1015 városban járt márFelfedező - 3156 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63763 feltöltött kép
2025. október 3. 2:26egyedül járt itt
Ma eszegettem a Time Out Food Marketben, és a főétel után megittam egy sört a bárban, majd nézzük tovább, a CANTEEN-ban meg lehetne enni desszertet. Hát itt nincs választék, csak egyféle desszert van: almáspite. Jó, akkor legyen az. Fizetés, szervizdíj, + borravaló, fütyülőkorong. . . Más vendég nem várta itt sorát, egyedül rám dolgozhatott az teljes stáb.
Pesti István séf és a CANTEEN - Time Out Market, Budapest, BudapestPesti István séf és a CANTEEN - Time Out Market, Budapest, BudapestPesti István séf és a CANTEEN - Time Out Market, Budapest, Budapest
Érdekes 2025. október 3. 1:17egyedül járt itt
Már többször elmentem mellette, néha megálltam, megnéztem a szobrot, aztán a múlt héten úgy döntöttem, hogy annyi jelentéktelen semmiről és senkiről megemlékeztünk már itt, Bauer Sándor neve meg talán csendben kicsúszik a köztudatból, tegyünk hát ide egy memoárt róla is. Hős vagy őrült? Nekem inkább hős. Ő a hős.
Bauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, BudapestBauer Sándor mellszobra, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. október 3. 0:46egyedül járt itt
Ok, hát idekeveredtem megint. Ilyen helyzetekbe az ember úgy kerül, hogy a neten rendeltem mozijegyet a Toldiba. Meg is vehetné az ember, de akkor általában nem tudja érvényesíteni, hogy kopott, elaggott nyugger, ezt ugye helyben lehet. Viszont így mindig fél órával korábban kell menni a jegyért, mert különben elvész.
Viet Cuisine, BudapestViet Cuisine, BudapestViet Cuisine, BudapestViet Cuisine, Budapest
Még több kép (1 db) >>