Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. augusztus 9. 6:32egyedül járt itt
A XIII.Kerület Legjobb Konyhája Kiváló a főztei kiszólgálás udvarias és gyors ajánlom az itt lakoknak én állandóan ott ebédelek nagyon meg vagyok elégedve.Tisztaság kiváló ennél jobb konyhát nem lehet találni a kerületben. Változatos az étlapjuk.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 129 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 209 feltöltött kép
Érdekes 2025. augusztus 8. 20:08gyerekekkel járt itt
Én a Camponás játszóházat szerettem volna értékelni, így megláttam, hogy mások az üzletközpontot is értékelték. Sajnos, tőlünk kb. 50 perc, csúcsforgalomban bő egy óra autóval, különben többször jönnénk. Évek alatt változtak az üzletek, kivonuló márkák elköltöztek, újak jöttek.
2025. augusztus 8. 19:46a párjával járt itt
Ebéd után kávézót kerestünk, a Campona földszintjén, a Tesco közelében van a Kemenes cukrászda üzlete.
A kávé rendben volt. Bár a sütemények jól néztek ki, de most nem választottunk.
Az eladó hölgy mérsékelten barátságos.
Fagyi néhány ízben volt, íztől függő volt az ára. Az eper fagyi 620 Ft-ért nem volt rossz választás.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1001 városban járt márFelfedező - 3096 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 62545 feltöltött kép
Gyenge 2025. augusztus 8. 14:17a párjával járt itt
Nos, úgy tűnik, Fanny nincs többé. Végül is, akármit mondtam erről a helyről, azért viszonylag gyakran visszajártam ide, Fanni, a szélesmosolyú kínai nő messziről hangosan rámsziázott mindig, és elfogadható, standard minőséget produkált, a kínai gyorsbüfék szokásos kínálatából a jobbikat, ha szabad ezt így mondanom.
Ezer Íz Kínai Étkezde, Budapest
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 8. 12:39gyerekekkel járt itt
Szuper családi program két kisiskolással.
Van családi jegy, a nyári szünetben 8490 volt 2 felnőtt és 2 gyerek részére.
Karszalagot kaptunk, egész napra érvényes, el lehet menni ebédelni, vásárolni, illetve a szomszédos mosdóba.
A lego makettek többségénél ott az alkotó neve, több mozgó elem is van.
Lehet legozni is, rengeteg kockával.
Kiemelem az animátorok kedvességét!
Ajánlom gyerekekkel!
Campona KockaPark, BudapestCampona KockaPark, Budapest
Átlagos 2025. augusztus 6. 18:22barátokkal járt itt
Megmondom őszintén nagyon nem szeretek
átlagost adni, és pontozni sem. Kisseb baráti tarsaságként tértünk
be ide, mert nagyon megéheztünk. Nagyon aranyos
hölgy fogadott minket. Nemsokára érkeztek
az ételek amik számomra átlagosak voltak . Nincs semmi baj
a mennyiséggel, Pho levest és rizses húst is kóstoltunk.
Kiváló 2025. augusztus 6. 11:16családjával járt itt
A vendéglátásnak azt gondolom, hogy mindenhol erről kéne szólnia. Kedves emberek és kiváló termékek. Isteni kávék és finomabbnál finomabb sütik :)
Aki szereti az új hullámos, specialty vonalat annak kötelező legalább egyszer idelátogatnia mert minden barista értően nyúl a kávéhoz és a gépekhez.
Ohana - The Coffee Family, Budapest
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 3. 8:57gyerekekkel járt itt
A kinti rész egy domboldalon kialakított szép park egy úszómedencével, egy élménymedencével - ez inkább egy nagy vízfelület - és egy árnyékolt babamedencével, sok füves pihenőhellyel, sok fával, játszótérrel. A lépcsőzetes épületkomplexumban szintenként vannak tematikus medencék: úszómedence, tanmedence, élménymedencék, gyerekvilág és a felső szinten egy külső, nagyon kicsi panorámamedence.
Érdekes 2025. augusztus 2. 17:55egyedül járt itt
Nos, ezt a helyet úgy fedeztem fel, hogy mint öreg csoszogi nagyapó tologattam a legkisebb unokámat éppen arrafelé, és ilyenkor az ember nem annyira a főútvonalakon mászkál, inkább a mellékutcákban és parkokban, így jutottam ide. És ha már az ember itt jár, megnézi, ami megnézhető éppen itt. Erre van a látószervünk, többek között.
I. és II. világháborús emlékmű, BudapestI. és II. világháborús emlékmű, BudapestI. és II. világháborús emlékmű, BudapestI. és II. világháborús emlékmű, BudapestI. és II. világháborús emlékmű, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 2. 14:30egyedül járt itt
Tán egy hete volt, hogy Budapesten a Keletinél átszálltam egyik metróról a másikra, este 9 tájban jártak a mutatók, vacsorázni meg még nem vacsoráztam, hát itt aztán biztos lehet. Sivár egy kör volt nagyon. Végigbotorkáltam a Baross téren körbe, aluljárón le meg fel, tulajdonképpen csak siralmas külvárost láttam, bezárt éttermeket, koszt, sötétet és vizeletszagot.
Hoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, BudapestHoang Anh Restaurant, Budapest
Még több kép (7 db) >>