Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1015 városban járt márFelfedező - 3156 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63763 feltöltött kép
2025. október 2. 22:49egyedül járt itt
Nos, miután tizenvalahány étterem van a Time Out Food Marketben, eléggé visszajárós dolog, beletelik egy időbe, mire mindegyikben eszel valamit. Mai látogatásom eredménye a Szaletly, amely a régi Thököly étterem helyén olyan remek benyomást tett rám korábban. Azaz rám is, meg másokra is, igazi gasztrocélpont.
Szaletly - Time Out Market, Budapest, BudapestSzaletly - Time Out Market, Budapest, Budapest
Szörnyű 2025. október 2. 22:25gyerekekkel járt itt
Kicsi gyorsbüfé a Praktiker előtt. . . A gyanútlan, jött-ment arrajáró gondolná, hogy gyorsan, olcsón bekap itt valami laktatót, mielőtt belemerülne a Praktikeres vásárléás rejtelmeibe. . . ! Na ezt a helyet én nem szívesen ajánlanám erre a célra! ! ! Inkább menjetek fel az éttermekhez, és válasszatok egy desszerttel is teli, fullos menüt ezért a pénzért!
Kiváló 2025. október 2. 18:51a párjával járt itt
A pizza isteni finom igazi olasz tésztából készűlA személyzet nagyon kedves barátságos.A hely hangulatos csendes..Minnél elöbb vissza akarsz térni
Pizzabar Pomodoro, Budapest
Átlagos 2025. október 1. 18:54egyedül járt itt
A Tao annak köszönheti megtisztelő látogatásomat, hogy néhány más hely nem volt már nyitva a környéken. Történt ugyanis, hogy programom volt valahol, este később, 10 óra tájt a Kálvin téren szálltam át egyik metróról a másikra, közben beugrott, hogy ki kéne bukkanni a földfelszínre, enni valami falatot, eszembe jutott pát emlék, például a PitaGorasz is, de sorra be voltak zárva a helyek, emberek meg alig.
Tao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, BudapestTao Kávézó & Étterem, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3980 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
2025. szeptember 30. 0:00kollégákkal járt itt
Modern, fiatalos, minimalista pizzéria a IX. kerületben a Lónyay utcában, amely 2024 nyarán nyitott meg. A hely leglátványosabb berendezési tárgya a csillogó fekete mozaikos borítású pizzakemence, ahonnan a főszereplők - a frissen sült pizzák - előbukkannak.
2025. szeptember 29. 23:45egyedül járt itt
Egy jóbarátom nagyon dicsérte ezt a helyet, úgy fogalmazott, hogy itt lehet Budapesten autentikus, "igazi" olasz pizzát enni. S közben láttam DEndre szintén mértékadó, dicsérő értékelését. A helyszín eléggé kiesik, Zuglónak egy kevéssé felkapott, nem forgalmas részén található.
Érdekes 2025. szeptember 29. 22:11csoporttal járt itt
Szent László Árpád-házi nagy királyunk szobra a szintén róla nevezett Szent László téren a Szent László katolikus templom előtt áll. Mondhatjuk, hogy Szent László Kőbánya védőszentje lett a XX. században. A közeli gimnázium is az ő nevét viseli. A szobrot 1940-ben emelték, Antal Károly alkotása.
Szent László-szobor, BudapestSzent László-szobor, BudapestSzent László-szobor, BudapestSzent László-szobor, BudapestSzent László-szobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 29. 22:02csoporttal járt itt
Kívül-belül mutatós, kecses, de egyben monumentális katolikus templom, amely eklektikus-szecessziós stílusban épült, a zseniális Lechner Ödön tervei alapján 1894-1899 között. A korszak legmenőbb építészeti elemeit alkalmazták, a Zsolnay-porcelángyárban készültek a pirogránit épületdíszek, a bejáratok fölötti mozaikok és a színes üvegablakok Róth Miksa alkotásai voltak, magyar és perzsa népművészeti motívumok is megjelennek rajta.
Szent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, BudapestSzent László-templom, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. szeptember 29. 21:33barátokkal járt itt
Eltelt 9 év a 2016-os nyitás óta, s azóta történt egy, s más. Volt egy időszak, amikor a tulajdonos Riccardo átköltözött egy nagyobb, illusztrisabb helyszínre a Szent István park közelébe, de aztán úgy alakult, hogy mégis inkább visszatért ide a régi, igaz, aprócska, de sok helyi által annyira megkedvelt helyszínre.
Caffé Daje, BudapestCaffé Daje, BudapestCaffé Daje, BudapestCaffé Daje, BudapestCaffé Daje, BudapestCaffé Daje, BudapestCaffé Daje, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2025. szeptember 29. 20:32egyedül járt itt
Barátságos kis kávézó a XX. kerület talán legszebb részén, Gubacson, a Dunapart közelében, új építésű, mediterrán lakóparkban. A bejárat előtt sok asztalos, tágas teraszt alakítottak ki, a fák és napernyők árnyékában. A beltér viszonylag kicsi, színekben a mediterrán tájakat idézi meg.