Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1015 városban járt márFelfedező - 3156 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63763 feltöltött kép
2025. szeptember 22. 22:17egyedül járt itt
Szóval, ma nem jutottam be a Time Out Food Marketbe, pedig ott szeretem volna enni, de le volt zárva kordonilag, mert ott tartották ma a Gault & Millau díjkiosztó gálát. Így aztán elcsüggedve továbbmentem, és közben bevillant, hogy itt van nem is messze a Dohány utcában a Negro Mangalica, aztán milyen régóta tartozom már magamnak vele!
Negro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, BudapestNegro Mangalica, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2025. szeptember 22. 20:28egyedül járt itt
Dolgom arra volt, telefont néztem, hogy hol ettem én itt nagyon régen? Hát nagyon régen sehol. . . akkor egy éven túl? Hát például a Salt'n Pepperben. Jó volt? Visszavágyom? Annyira nem, de annyira rossz sem volt. Hát akkor együnk. . . egy szelet óriásrántotthús van a pult egyik részén, gondoltam, megkérem, vágják ketté, hogy référjen egy tányérra.
Salt N Pepper - Allee, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3980 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
2025. szeptember 21. 23:46egyedül járt itt
A google maps dobott le ide, a Vasúttörténeti Park közelében kerestem étkezési lehetőséget, mivel az ottani Utasellátó nem volt erre igazán alkalmas. Számomra a La Piccola teljesen ismeretlen volt, soha nem hallottam még róluk, pedig már pár éve itt működnek az Újpest-Központ közelében lévő lakótelepen.
La Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, BudapestLa Piccola Napoli Pizzéria, Budapest
Még több kép (9 db) >>
2025. szeptember 21. 23:35egyedül járt itt
A Cserpes Tejivó legújabb egysége a Király utcában nyitott meg. A fiatal pultos hölggyel beszélgetve kiderült, hogy a nemrégiben véglegesen bezárt Deák téri egységük teljes csapata költözött át ide az új helyre. Hogy mi volt a költözés oka, azt pontosan nem tudom, de talán a bérleti szerződés itt kedvezőbb a számukra.
Cserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, BudapestCserpes Tejivó - Király, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Gyenge 2025. szeptember 21. 23:15egyedül járt itt
Kis kávézó és reggeliző a XIII. kerületben, a Westend Bevásárlóközpont és a Lehel Piac közelségében. Pozitívum, hogy reggel már 7 órától nyitva tartanak, így munkába vagy iskolába menet is korán be lehet hozzájuk térni. Cserébe 15 órakor már zárnak, és hétvégén egyáltalán nincsenek nyitva.
Wake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, BudapestWake Up Breakfast & Coffee, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyenge 2025. szeptember 21. 19:24barátokkal járt itt
Helyszín a XI. kerület, évek óta működő magyaros vendéglő kerthelyiséggel. Sok értékelés készült, 4 pont feletti átlaggal, megérdemel egy próbát, gondoltuk. Rosszul gondoltuk. . . . A nyári napsütéses időjárás miatt a légkondicionálás nélküli belső teret elvetettük. A beltér magyaros berendezésű, muskátlik az ablakban.
Négy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, BudapestNégy Muskétás Étterem-Söröző, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 101 városban járt márFelfedező - 154 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3865 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 21. 19:05a párjával járt itt
Miután a Kulturális Örökség Napjai keretében az Ötpacsirta utcában lévő lévő Almásy-palota, a Magyar Építőművészek Szövetsége székháza vezetett megtekintéséről lemondtunk a szervezési zűrök miatt, tovább sétáltunk a kellemes kis Reviczky utcába. Ott aztán nyomban egy palotákhoz illő díszes kapuzattal találtuk szemben magunkat, ami nem csoda itt, hiszen a Palotanegyedben voltunk.
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, BudapestFővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Budapest
Még több kép (60 db) >>
2025. szeptember 21. 17:45csoporttal járt itt
Egy ideje ismét megnyitott a Hunyadi tér sarkán lévő pavilon, ezúttal Líra Terasz néven. Közben a tér mellett zajlik a Hunyadi Piac csarnoképületének teljes körű felújítása. Mint megtudtam, a pavilont a szomszédos UP Hotel és a hozzá tartozó Posner Bisztró üzemelteti.
2025. szeptember 21. 17:22egyedül járt itt
Laza, fiatalos street food bisztró a VII. kerületi Bulinegyedben, azon belül is a Wesselényi utcában. Körülöttük mindenféle egyéb vendáglátó egység található, szomszédjukban egy kocsma, amelynek a terasza szinte összeér a Four Guys-éval, csak egy vékony sövény választja el.
FourGuys, BudapestFourGuys, Budapest
Időpazarlás 2025. szeptember 21. 15:19a párjával járt itt
A Kulturális Örökség Napjai e hét végére meghirdetett több száz programjából nekünk sajnos pont egy számunkra sikertelen jutott. Nem sokkal azután, hogy megjelent a kiírás, egy hónappal ezelőtt bejelentkeztünk a sétára, amely a VIII. kerület Palotanegyedében lévő Almásy-kastély, pontosabban palota bemutatását ígérte az Ötpacsirta utcában.
Almássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, BudapestAlmássy-palota, Budapest
Még több kép (9 db) >>