Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4003 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113697 feltöltött kép
Kiváló 2025. október 31. 19:01kollégákkal járt itt
Nem sűrűn járok Békásmegyeren, de ha alkalmanként kijövök a piacra, akkor mindig beugrom a Lipóti Pékségbe is, ami éppen a piaccal szemben, az árkádok alatt található. Teljesen egyetértek az előttem értékelővel, nekem is csak jó tapasztalataim vannak. Az eladók kedvesek, mosolygósak, segítőkészek.
2025. október 31. 15:32 járt itt
A Balaton parti örvényesi strandon 4 évvel ezelőtt nyitott meg a Random Food Truck, amely idényjelleggel a strandszezonban működik azóta is, sokak örömére. Idén januárban úgy döntöttek, hogy beveszik a fővárost is, egy belvárosi, de kissé eldugott helyszínt találtak maguknak a Városház tér közelében.
Random Bagel Bar, BudapestRandom Bagel Bar, BudapestRandom Bagel Bar, BudapestRandom Bagel Bar, BudapestRandom Bagel Bar, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. október 31. 11:19csoporttal járt itt
A K Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér az V. kerületben érdekes célpont lehet azok számára, akik kedvelik a kevéssé ismert kortárs festőművészeket, hazai "feltörekvő" alkotókat. A galérián belül működik egy kis kávézó, amely inkább a kiállítást megtekintők számára nyújt valami pluszt, önmagában nem emlékezetes, mint kávézó.
K Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, BudapestK Galéria Kávézó, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Érdekes 2025. október 31. 11:09csoporttal járt itt
Kis kiállítóhely a Kálvin tér közelében. Többször elsétáltam már itt a Kecskeméti utca - Magyar utca környéken, de általában zárva találtam a helyet. Egyébként a nyitvatartás nem igazán vendégbarát, nem tudtam belőni, hogy vajon ki lehet a célközönségük?
K Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, BudapestK Galéria Kortárs Képzőművészeti Kiállítótér, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. október 31. 11:00a párjával járt itt
A Király utcai KFC-ben nagyon jó tapasztalataim voltak. A hely tiszta és rendezett, a kiszolgálás gyors volt, a dolgozók pedig kedvesek és normálisak. Az étel friss és finom volt, pont azt kaptam, amit vártam. Összességében teljesen elégedett vagyok, szívesen megyek vissza máskor is
Kiváló 2025. október 31. 10:29egyedül járt itt
Ide járok minden nap reggelizni, mert hangulatos békés és vidám.
Oda figyelnek a vásárlókra és végtelenül türelmesek.
Már tudják mit szeretnék kérni.
Lipóti Pékség & Kávézó - Békásmegyeri Piac, Budapest
2025. október 30. 23:26egyedül járt itt
Francia stílusú kézműves pékség az I. kerületben, a Krisztina tér és az Alagút közelében. A magasabb minőséghez magasabb árazás párosul, de így is érdemes szerintem kipróbálni. Az én választásom a fahéjas-kardamomos bulle lett (1050 Ft), ehhez hasonlót pár helyen kóstoltam már, és nagyon szeretem, mert két kedvenc fűszer van benne.
A kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, BudapestA kis pékinas - Le Petit Boulanger, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. október 30. 23:17egyedül járt itt
Színvonalas kézműves pékség és kávézó a budai Duna-part és a Batthyány tér közelében. A név érdekes, egy rövidítés: Kísérleti Üzem. Úgy tűnt, hogy ezek a péksütemények már túlvannak a kísérleti stádiumon, jól sikerült, finom minden.
Kiváló 2025. október 30. 22:37egyedül járt itt
A nyitás hetében teljesen véletlenül keveredtem ide. A Fény utcai piac szomszédságában idén tavasszal nyitott meg ez a gluténmentes kovászos pékség, kenyereket és péksüteményeket készítenek, ráadásul még vegán is minden. Minden receptet, az összetevőket, a sütési technológiát maguk kísérletezték ki, ez egy kis családi vállalkozás.
Gyógyító Kenyerek Pékség, Budapest
Átlagos 2025. október 30. 22:10barátokkal járt itt
Nagy média csinnadrattával nyitott meg idén márciusban a Margit körúton egy érdekes Bauhaus saroképületben ez az új vendéglátó egység. Ez az ún. Dugattyús-ház, az 1930-as években épült akkori luxusbérház. Tulajdonképpen az épület számomra sokkal érdekesebb volt, mint maga a műintézet, amelynek véleményem szerint egy kis képzavarral élve nagyobb volt a füstje, mint a lángja.