Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kihagyhatatlan 2025. június 8. 22:31barátokkal járt itt
Nagyon szép hely, érdemes menni a libegővel egy oda-vissza utat.
Rálátni az egész városra. Tavasszal, ősszel szép színes a táj.
Nyáron dús zöld növényzet van mindenfelé, télen pedig a havas táj csoda szép!!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. június 8. 20:08gyerekekkel járt itt
Pizza bármikor jöhet! Viszont nagyon meg szoktam nézni hová megyek és eléggé igényes vagyok ezen a téren. A Neverland pizzéria véletlenül került képbe, egyáltalán nem ismertem. Szabaduló szobát kerestünk, így akadtunk rá. Végül máshol szabadultunk, onnan sétáltunk át az előzőleg foglalt asztalhoz.
Neverland Bar Escape Room Pizzeria, BudapestNeverland Bar Escape Room Pizzeria, Budapest
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 90 városban járt márFelfedező - 129 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2913 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. június 8. 14:55a párjával járt itt
Már csak alig több mint egy hónapig, július 20-ig látható a Múzeum aktuális nagy kiállítása, amely a középkori művészet egyik legrejtélyesebb alakjával, MS mesterrel és korával foglalkozik. Ez önmagában is izgalmas vállalkozás, hiszen azt sem tudjuk, hogy ki rejtőzik pontosan a titokzatos monogram mögött.
Szépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, BudapestSzépművészeti Múzeum, Budapest
Még több kép (20 db) >>
2025. június 8. 12:43a párjával járt itt
Ebédidőben végeztünk a tárlatlátogatással a Szépművészetiben, de mert a környék kifejezetten a külföldi turisták által járt terület, az éttermi kínálatot és az áraikat nézve nem a magyar bennszülötteknek való vidék. Előzetesen mégis találtunk a térkép alapján itt egy bisztrót, ahol nemcsak a tipikus magyarosch fogásokat kínálják.
Melissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, BudapestMelissa Bistro Greek Taverna - Nyugati, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3832 helyen első értékelőNépszerű író - 2501 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109206 feltöltött kép
2025. június 7. 16:05barátokkal járt itt
A Random Bistroban legalább két alkalommal jártam az elmúlt 1-2 évben, de egyiket sem én "szerveztem". Első alkalommal itt találkoztunk a Gourmet Fesztivál előtt a szakértő társasággal, a legutóbb pedig egy könyvbemutatót követően a Mammut Könyvesboltjából ide jöttünk át nagyobb társasággal, előzetes foglalás nélkül.
Random Bistro, BudapestRandom Bistro, BudapestRandom Bistro, BudapestRandom Bistro, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 96 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1137 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. június 7. 10:33a párjával járt itt
Március 15-én úgy döntöttünk meglátogatjuk a Magyar Nemzeti Múzeumot. Hosszú sor állt már a nyitás előtt a múzeumnál, de szerencsére hamar bejutottunk. A sok ember ellenére mindent meg tudunk kellőképpen nézni, elolvasni. Sorban haladtunk az időben, számomra mindegyik terem nagyon érdekes volt.
Magyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, BudapestMagyar Nemzeti Múzeum, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. június 7. 10:15kollégákkal járt itt
Több mint 10 évvel ezelőtt jártam a Czinielben először, amely a Római-part talán legnépszerűbb cukrászdája volt akkoriban is, az ezredforduló idején nyitották meg kapuikat. 2019-ben az Eventrend Group vette át az üzemeltetést. Jelentős változások történtek náluk, ugyanis 2025-re teljesen felújított és kibővített formában várják a vendégeket, jelentős média jelenlét és marketing támogatás mellett.
Cziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, Budapest
Még több kép (32 db) >>
Szörnyű 2025. június 6. 19:08barátokkal járt itt
Pocsék, levegőtlen, sötét helyiség, lepukkant hely, közepesen lepukkant vendégkörrel, kommersz, unalmas, felejthető vendéglátás. Ez gyakorlatilag egy pince, abszolút nem alkalmas arra, amire használni próbálják. Annyira nem olcsó, amennyire rossz. Csak ha szereted a legdurvább szocreált 21. sz-i árakon.
Fogadó Sport pub, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
Érdekes 2025. június 5. 22:37a párjával járt itt
Csak úgy töprengtem, hogy mi a fenét jelenthet az embereknek a cionizmus? Mármint azoknak, akik nem tudják, hogy mi az. Úgy emlékszem, valaha én sem tudtam, volt valami pejoratív elképzelés, nyilván hallomásból, hogy ez valami nagy, nemzetközi zsidó összeesküvés, titkos háttérhatalom, világot lenyúló horgasorrú sátánok. .
Cionista emlékmű, BudapestCionista emlékmű, BudapestCionista emlékmű, BudapestCionista emlékmű, BudapestCionista emlékmű, BudapestCionista emlékmű, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. június 5. 18:46egyedül járt itt
Éppen megvámpíroiltak az Üllői úton valami klinikán, jöttem ki a karomon a kis véres tapasszal, hát ebédidő volt,, keressünk valamit az úton. Nem szálltam metróra, gyalogoltam, egy kedélyeset az Üllőin. Na és ezt találtam nem messze a Klinikák metrómegállótól. Nincs mit mérlegelni, egynek ez is jó.
Jia Le kínai étterem - Üllői út, BudapestJia Le kínai étterem - Üllői út, BudapestJia Le kínai étterem - Üllői út, Budapest