Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. április 26. 16:06egyedül járt itt
Erről az étteremről sok jót mondhatok. Kitűnően főznek, a kínálat változatos. A felszolgálók kedvesek, barátságosak. Az árak megfizethetők, a menü ára igazán méltányos. Kellemes meglepetés: ami 2500, az 2500, a számok nem 99-re végződnek! Szerintem ez is mutatja a hely szellemét. Jó ide betérni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2798 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32178 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 26. 16:03gyerekekkel járt itt
A Pizzeria Al Piatto-ról a We Love Budapesten olvastam, fel is tettem rögvest a célpontlistámra. Miután a szomszédban megettünk egy Margherita pizzát, gondoltam, miért ne kóstoljuk meg ezt is. Míg elkészült, ittunk egy pohár Dreher sört, ami 1300 ft volt, ez irreális szerény véleményem szerint.
Pizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, BudapestPizzeria Al Piatto, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. április 26. 15:50gyerekekkel járt itt
Az ötös számú Moto pizza egységet véletlenól fedeztük fel, valójában a Mixátot véve célba, amit azonban zárva találtunk. Úgyhogy betértünk ide, kértünk egy Margherita pizzát, ami épp kedvező áron volt, a szokásos háromezer-akárhány forint helyett potom 2390 forintot kértek rá, vettünk mellé egy saját sört, amit a Cecei főzde készít nekik, 1000 ft volt.
Moto Pizza Mikszáth, BudapestMoto Pizza Mikszáth, BudapestMoto Pizza Mikszáth, BudapestMoto Pizza Mikszáth, BudapestMoto Pizza Mikszáth, BudapestMoto Pizza Mikszáth, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 39 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. április 25. 21:47a párjával járt itt
A Sramli étterem egy sváb nemzetiségi ételeket is kínáló étterem Soroksáron. Néhány évtizeddel ezelőtt, többször is jártam már ezen a helyen - melyekről szép emlékeket ápolok - és most jött el az ideje egy újabb látogatásnak. Az elég széles választékban megtalálhatók a sváb nemzetiségi ételek mellet a magyaros konyha elemei is.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 121 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 202 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 25. 15:43a párjával járt itt
Fagyizni volt kedvünk egy áprilisi napon, így elsétáltunk a Violettába. Sokféle fagyi volt, 630 Ft egy gombóc. A fagyik többsége a tégelyben negyedéig, vagy még annyira sem volt tele, biztos nem ma készült fagyik. Amit választottam, nem volt átütő, inkább átlagos. Elvitelre kértünk franciakrémest.
2025. április 24. 21:35a párjával járt itt
Megőrültem a levesekért!!! Azt szeretném kérni, hogy legyen csak levesbón. Mennék akár minden héten csak korlátlan levesezni. Imádnám! Előre is köszönöm!!!:))))))))
Várom a lehetőséget:)))
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 120 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2551 feltöltött kép
Átlagos 2025. április 24. 21:11a párjával járt itt
Nem igazi utcai étel, amit itt kínál az Indigo, hiszen nem az utcán készítik, nem is ott árulják, hanem egy jól kialakított helyiségben, jól szervezett módon. Mégis, ahogy olvasom a helyről az indiai konyhát ismerők és Indiában jártasak bejegyzéseit, amit itt kínálnak, az sokban hasonlít az ottani utcai ételekhez.
Indigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, BudapestIndigo Express Nyugati, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Átlagos 2025. április 22. 21:57a párjával járt itt
Nagyon szeretem a Fruitissimo termékeit, gyakran és szívesen fogyasztom. Pechemre azonban az Árkád esik nekem leginkább útba, és újabban kénytelen vagyok inkább elkerülni az ottani üzletet. Az csak hagyján, hogy a kiszolgálás hagy némi kívánni valót maga után, de előfordult már többször, hogy mást kaptam, mint amit kértem és a csapkodás alapján jobbnak láttam, ha nem teszem hangosabban szóvá.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. április 20. 11:44családjával járt itt
Családi összejövetel alkalmából kerestük fel az éttermet, jó néhány éve jártunk itt utoljára. Az árak a budai és belvárosi éttermekhez képest egész baráti, a hely családias, hangulatos. A kiszolgálás egész jó volt, kedves volt a pincér, az egyik köretet nálunk is elrontotta, de kárpótlásul nagy adag sült krumpli érkezett.
2025. április 20. 11:23egyedül járt itt
Óbuda központi helyén, a Kolosy tér közelében található önkiszolgáló étterem, ami csak hétköznap van nyitva ebédidőben, nyilván a környék dolgozóira hajtanak. Már két alkalommal jártam itt, amikor a közeli bíróságon tárgyaltam, a bírósági dolgozók ajánlására próbáltam ki.