Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
2025. június 4. 22:19a párjával járt itt
Hát elveszett ez is. . . a klasszikus, szerethető városképi elem, a jó kis Antikvárium a Toldi mozi mellett. Jaj, korszakváltás, mittudomén, ennek is annyi. Rendeltem neten jegyet vasárnap estére a Toldiba, Ilyenkor az van, hogy fél órával korábban oda kell menni átvenni, különben nem kapod meg. Hát oda is mentünk.
Ichiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, BudapestIchiban Ramen, Sushi and Tea, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Átlagos 2025. június 4. 20:22egyedül járt itt
Hagyományosan, elég régóta az a tapasztalat, hogy a Fehérvári úti piac második emeletén az étkezdék képe azt a képet mutatja, hogy 6-7 pultnál senki, üres, a Naná előtt meg hosszú sor áll. Ez ma is így volt, pontosan, azzal együtt, hogy ez már messze nem ugyanaz a hely, mint amit régen megszokhattunk.
Naná, hogy finom! - Fehérvári úti Vásárcsarnok, BudapestNaná, hogy finom! - Fehérvári úti Vásárcsarnok, BudapestNaná, hogy finom! - Fehérvári úti Vásárcsarnok, BudapestNaná, hogy finom! - Fehérvári úti Vásárcsarnok, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3832 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109206 feltöltött kép
Átlagos 2025. június 4. 13:35kollégákkal járt itt
A Science Parkban szerettünk volna ebédelni, de kilométeres sor volt, elengedtük, inkább legyalogoltunk még egy villamosmegállónyit. Ennél a török típusú kebabos büfénél mindig nagy sor szokott várakozni, népszerű a hely. Környékbeli dolgozók, főleg férfiak, de azon belül minden korosztályban, illetve az egyetemisták, akik nagy számban látogatják.
Osmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, BudapestOsmani Döner Kebab, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. június 4. 12:40a párjával járt itt
Nagyon finom minden étel, ital. A személyzet kedves, figyelmes és rendezett volt!
Az étterem kiváló, a választék is elég széleskörű. Nagyon jól éreztem magam a helyszínen!
Átlagos 2025. június 4. 10:10egyedül járt itt
Egy újabb szokásos albán pékség, ezúttal Angyalföldön, a forgalmas Béke úton. Nem tudom, mit jelent a név, de amolyan mesehősöket képzelek el mellé, rajzfilm figurákat vagy két kis törpét, esetleg két kis egeret. A kínálat egy az egyben megegyezik a többi albán pékségben tapasztaltakkal.
Moha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, BudapestMoha & Lédri Pékség, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. június 4. 10:05egyedül járt itt
Modern, új építésű épületben egy stílusos, lakberendező által kimunkált újhullámos kávézó Angyalföldön, a Róbert Károly körút és a Lehel út nagy kereszteződés közelében. A bejárat előtt árnyékolt terasz érdekes bútorzattal. Bent egy extravagáns külsejű, de egyébként igazán kedves fiatalember barista szolgált ki.
Coffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, BudapestCoffee Stay, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2025. június 4. 9:56kollégákkal járt itt
A maga kategóriájában kifejezetten színvonalas, kulturált önkiszolgáló étterem a XIII. kerületi önkormányzat Béke téri épületében, az Anyakönyvi Hivatal mellett. Bejárat jobb oldalról a parkos rész felől, az utcaszint alatt kb. 1 méterrel nyílik a bejárat. Teljesen akadálymentes az étterem és a megközelítése is.
Márta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, BudapestMárta Mama Mannája gyorsétterem, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. június 3. 23:41egyedül járt itt
2021-ben nyitotta meg a XIII. kerületi önkormányzat Angyalföldön egy panel rengeteg közepén ezt a hangulatos ökoparkot. A központi részen egy kis mesterséges tavat alakítottak ki, körülötte sok zöld terület, mindenféle fák, bokrok és egyéb növények, sétautak és pihenős részek, padok, napozóágyak vannak itt, továbbá a sportosabbak számára egy futókör is, valamint pingpongasztal és szabadtéri fitness pálya.
Vizafogó Park, BudapestVizafogó Park, BudapestVizafogó Park, BudapestVizafogó Park, BudapestVizafogó Park, BudapestVizafogó Park, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2025. június 3. 20:26barátokkal járt itt
Kedves és hangulatos borbár a Mammut mögött. A kiszolgálás hibátlan, ahogy a választék is.
Egyedi borválaszték a világ minden tájáról, de magyar borok is képviselik bőven magukat.
2025. június 3. 15:15csoporttal járt itt
Népszerű családias kisvendéglő a XVII. kerület kertvárosias, csendes részén, a Madárdombon. A beltér kellemes, nem hipermodern, de a vendégek ottjártunkkor mind a fedett teraszon foglaltak helyet. Bár már 15. 00 óra után érkeztünk, szíves adtak ebédmenüt is, természetesen a kedvezőbb menü áron.
Lidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, BudapestLidi Mama Konyhája, Budapest
Még több kép (8 db) >>