Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 29. 22:29családjával járt itt
Tradicionális kisvendéglő a XII. kerületben, amely legalább fél évszázados múlttal büszkélkedhet. Az étterem logója és neve a magyar kártya lapot idézi meg. Az étlapon hagyományos magyaros ételek jellemzőek. Az étterem meglehetősen népszerűnek tűnt, asztalfoglalás hétvégén ajánlott.
Szörnyű 2025. augusztus 29. 13:13egyedül járt itt
Lassú kiszolgálás, árakról nem teljes körű kiszolgálás. Sajnos mára nagyon leromlott a színvonal. Nagy kár érte, de ilyen hozzáállassal hamarosan csőd várható. Vagy az a szándékos cél?
Kiváló 2025. augusztus 28. 11:24egyedül járt itt
Már többször voltam itt, ételt kóstoltam és teljesen elégedett vagyok!
Szép tiszta hely, kedves - türelmes kiszolgálás!
Az elkészített ételek számomra különlegesek de finomak!
Ide fogok menni máskor is, egy újabb étel kóstolására vagy a megszeretett étel ismételt elfogyasztására.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sok sikert és jó egészséget kívánok a Csapatnak! :-)
Kiváló 2025. augusztus 28. 10:35családjával járt itt
Tisztelt F. Tamás! Szeretném megköszönni Önnek és a Hemingway Étterem teljes csapatának azt a csodálatos élményt, amit a fiam 6. születésnapján kaptunk Önöknél. Minden apró részlet tökéletes volt, a kiszolgálás figyelmes és kedves, az ételek és italok kifogástalanok, a születésnapi torta pedig egyszerűen felejthetetlen élményt nyújtott nekünk és a vendégeinknek.
Kiváló 2025. augusztus 28. 8:11kollégákkal járt itt
Csaknem 100 éve, 1930-ban nyitott meg a Normafa menedékház, később síház, amely az elmúlt évtizedekben már leginkább vendéglőként vált népszerűvé. 2019-2023. között hosszabb ideig zárva tartottak, mivel teljes körűen felújították, kibővítették. Jelenleg az Eötvös utca felé néző homlokzat és főbejárat a régi formákat tartotta meg, de a hátsó front az már teljesen modern.
Kiváló 2025. augusztus 27. 21:21 járt itt
Kedves kiszolgálás, óriási adagok, változatos ízek! Házias, fini fogások. Mindig ajánlanak valami aznapi csemegét. Mosolyogva, szívesen segitenek.
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 27. 12:02barátokkal járt itt
Mindig érdemes új útvonalakon járni, így bukkanhatunk újabb és újabb látnivalókra még itt a szülővárosomban is. Az Árpád hídi felüljáró átépítése miatt jöttem éppen errefelé, ahol a Pacsirtamező utca és a Serfőző utca sarkán láttam meg ezt az alkotást, amelyet más néven Szent Flórián-szoborcsoportként is említenek.
Érdekes 2025. augusztus 27. 11:51egyedül járt itt
A Krisztus Király Plébánia és mellette a Kápolna a VIII. kerület egyik legszebb terén, a Mikszáth tér sarkán található, ahol a Reviczky utca kezdődik (vagy végződik). Nem tudnám megszámolni, hány alkalommal jártam már itt az elmúlt évek során, de pár hete az a szerencse ért, hogy véletlenül nyitva is találtam.
Krisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, BudapestKrisztus Király Plébánia Kápolnája, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 27. 11:09kollégákkal járt itt
Egyszerű kis ázsiai büfé a Boráros téren az utcaszinten, egy évek óta működő szintén ázsiai, thai étterem (Tom Yum) mellett. A bejárat felett a piros pagodaszerű kapubejárat jelzi, mire számíthatunk, Ázsia világába lépünk be. De aztán a továbbiakban igazából itt véget is ért a "varázslat", mert a beltér egy egyszerű, puritán, semmitmondó büfé közeg.
Bao Bar, BudapestBao Bar, BudapestBao Bar, Budapest
Érdekes 2025. augusztus 27. 10:01gyerekekkel járt itt
Pesterzsébeten is található egy Petőfi Sándor szobor, sok más településünkhöz hasonlóan a XX. kerület is emléket állított ily módon az egyik legnépszerűbb költőnknek, aki egyúttal az 1848-49-es események egyik főszereplője és hőse is volt. Talán nem meglepő, hogy szobrát a kortárs Kossuth Lajos szobrának közelében helyezték el.
Petőfi Sándor szobor - Pesterzsébet, BudapestPetőfi Sándor szobor - Pesterzsébet, BudapestPetőfi Sándor szobor - Pesterzsébet, BudapestPetőfi Sándor szobor - Pesterzsébet, Budapest
Még több kép (1 db) >>