boogi
Országjáró - 80 városban járt márFelfedező - 14 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
20 fotó
Itt járt már

boogi adatlapja

144Értékelés
Bemutatkozás
Épp állást keresek: tudsz egyet?
Bármi, ami szervezéssel, ügyintézéssel, kapcsolattartással jár, érdekel.
Ilyen vagyok
Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Természetbarát  •  Aktívan pihenő
Regisztráció2015.01.05
Utoljára itt2025.10.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. április 5.családjával járt itt
Egy hideg, esős vasárnap tértünk be ebédelni a Nosztalgia Gardenbe. Biztosra mentünk, hiszen pár év voltunk már itt, és a különböző fórumokon is jókat olvastam. Nem csalódtunk: izgalmas ízek, a hagyományos és az új hullámos konyhát ötvözve. Az ételek nem csak finomak, de a tányérok csodálatosan meg vannak komponálva.
Felhasználó fényképei:
Nosztalgia Garden Étterem Veszprém - Nosztalgia Garden Étterem Veszprém -
Átlagos 2021. november 10.a párjával járt itt
Tisztázzuk: ez egy jó szálloda. Gyönyörűen felújították belülről: a szobák, a wellness részleg, a lobby mind nagyon tetszenek. Amit lehet, design-ban kihoztak az épületből. Amiért nem adtam több pontot, az elsősorban az étterem: ez nem 4*-os színvonal, amit reggeliként kínálnak. Semmi nem rossz, de nem is jó, olyan átlagos.
Átlagos 2016. december 19.barátokkal járt itt
Az utolsó pillanatban szaladtunk be a vendéglő, elkezdett szakadni az eső. Le akartunk huppanni az egyik kanapés asztalhoz, de rájöttünk, hogy enni nem lenne kényelmes, inkább normál székes azstalhoiz üljünk. A felszolgálónak ez a hezitálásunk szemmel láthatólag nem tetszett. Ezt még tetéztük, hogy levertünk egy üvegből készült sótartót.