kition étterem értékelései

Értékelései
34
60
313
931
26
2
577

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Nagyobb a híre -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szombati délután kerestük fel a cukrászdát soproni pihenésünk idején, a honlapot sok jót olvastunk róla. Ha kifejezetten nem keressük, valószínűleg soha nem térünk be, egy üzletház udvarán van elég hátul. Valószínűleg rosszkor érkeztünk, mert eléggé lefogyott a választék, a kiszolgálók is elég fáradtak és unottak voltak.
Megosztom
Ízléses belvárosi cukrászda -

Hoffer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este a Várkerületen sétálva jött az ötlet a cukrászda kipróbálására. Nagyon szép a fekvése, az utcán is vannak kiülés részek. A fagylaltválaszték bőséges, többnyire a megszokott ízek, cukormentes változat nélkül. Süteményekből is nagy a kínálat, számos gyümölcsös kompozíció van,de cukormentes sütemény sajnos nem volt, egy glutén mentes sütemény képviselte az egészségtudatos táplálkozást.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sopron fő terén sétálva jött az ötlet, hogy próbáljuk ki az éttermet, a kinti étlapot áttekintve sem ment el a kedvünk, így az utolsó nyárias estét a Fő tér pazar hangulatát élvezve költöttük el a vacsoránkat abban a házban, ahol Mátyás király is több hónapot töltött 1482 körül. Sült kacsacombot, hawai csirkemellet, brokkoli krémleves és bóbitás köcsöglevest ettünk, utóbbi egy remekbe szabott raguleves.
Megosztom
Az italválaszték jobb -

Rókalyuk Étterem és Söröző Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este, amikor a kinti étlapot tanulmányoztuk, nagyon kedvesen invitált a kiszolgáló, így másnap - a honlapon olvasott véleményekre is figyelemmel - ide jöttünk vacsorázni. Szépen berendezett pincében fekszik az étterem, a kiszolgálás rendkívül figyelmes, szakszerű. Az italválaszték remek, belga barna apátsági sört, és Kronenburg szűretlen búzasört ittunk csapolva, előtte ágyas málna pálinkát ittunk.
Megosztom
Népszerű hely nagy adagokkal -

Croatia Pub & Pizzéria Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlap ranglistáját olvasva határoztuk el, hogy kipróbáljuk az éttermet, mely a belvárosban, a Tűztorony közelében fekszik. Szombat este szinte telt ház volt, alig akadt szabad asztal. Várni is kellett jócskán az ételekre, még a levesekre is. A kiszolgálás udvarias, de kevéssé szívélyes, mint más soproni éttermekben.
Megosztom
Egy békebeli cukrászda a belváros szélén -

Walzer Cukrászda Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este vacsora után a cukrászda előtt sétáltunk, és betértünk ide egy sütemény erejéig. Takaros házban, szépen berendezett helyre érkeztünk, 6-8 vendég kényelmesen le is tud ülni, de a többség elvitelre vásárol. A választék elég átlagos, nem túl fantáziadús, a minőség elég jó, az árak viszont mérsékeltek. Leginkább az tetszett, hogy olyan igazi békebeli cukrászda hangulata van.
Megosztom
Bőséges adagok a szerény külső mögött -

Vincellér-ház Borozó & Étterem Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Soproni gasztro-kirándulásunk utolsó állomása volt a borozó, ami a belváros közelében, attól pár perc sétára fekszik. 1994-ben alapította a Vincellér Pincészet, amelynek borait felszolgálják. A berendezés egyszerű, hangulatában a borozó jelleg dominál. A kiszolgálás udvarias, de kissé visszafogott, panaszra nincs ok, de elmarad a jobb éttermeknél megszokott nívótól.
Megosztom
Menzaszint éttermi árakon, de a hangulat pazar -

Gyógygödör Borozó Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 7. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyógygödörben már 25-30 éve is jártam, Sopron emblematikus borozója a Fő téren, kötelező felkeresni. A borozón túl étterem is működik, egyik este itt vacsoráztunk. A normál éttermi árak mellett a kiszolgálás megmaradt a kocsmai nívónál, az 1800 Ft-os ételárak mellett azért egy boros poharat lehett volna hozni a borhoz a kocsmai egy deciliteres kimérő pohár helyett.
Megosztom
Őszinte történelmi kocsma -

Cézár Pince Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 7. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Történelmi épület ad helyt 1964 óta a borozónak, 1681-ben itt választották nádornak Eszterházi Pált a Soproni Országgyűlésen. Az épület a XIV-XV. században épült, mai formáját az 1600-as években nyerte el. A mai borozó fiatal személyzettel rendelkező, jó kedélyű kocsma, ami főleg a helyi ifjak által kedvelt, szombat este telt ház volt.
Megosztom
Igényes étterem a bevárosban -

Graben Étterem Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 7. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Soproni kirándulásunk első étterme, a várban tett sétánk után tértünk be ide, miután jókat olvastunk az étteremről. Elég kevés vendég étkezett itt ekkor, a kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételek - vadragu leves , és kétféle szarvasszelet - elkészítése és tálalása is rendkívül igényes, és finom volt.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX