Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
100
65
3
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 budapesti értékelései

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 11.
A Keleti mellett, az ottani kormányablak látogatása után éhesen ez az egyik lehetőség az evésre. Kétféle hamburgert rendelve leültem az asztalkámhoz, majd a harmadik harapás után elkezdtem keresni a húspogácsát a szendvicsben. No nem volt benne. Visszavittem a pulthoz. Kaptam helyette másikat némi pult mögötti egyeztetés után. Mondjuk a többi megszottyadt addigra.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Fura hely. Szép világos. Előtte másik a gyorsétterem volt ebben az épületben, de írmagja sem maradt. Az asztalok tiszták, kézmosó itt is van, mint a KFC-kben általában. A kiszolgálás talán furibb, mint a többi helyen, vagy csak jobban belátni a konyhába. Van, hogy mindenki pörög-forog, tesz-vesz, egyedül várom a szendvicsemet, ami így sem nagyon gyorsan készül.
Megosztom
Ha nemzetközi váróban akarsz enni -

Kentucky Fried Chicken - Thököly út Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Hú, de sokan voltak! Nyilván egyenest ide fut be minden nemzetközi gyors, nem a Keletibe. Hosszú sor állt, nehezen haladt. Elvitelre akartam a kaját, előre a telefonomon kinéztem, ezzel se menjen az idő. Azzal együtt a sor nem fogyott utánam sem. Viszonylag nagy étterem, de zsizseg a sok embertől. Van akinek ez bejön, de sorban tömörülni, araszolni nem annyira jó.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Újra a Váci utcában éheztem meg. Ott meg nem mindegy, hova tér be az ember. Ez a gyorsétterem, most, hogy appal is lehet előre rendelni, már az odaérkezés közben is, még gyorsabb. Mondjuk a Só utcai kereszteződésben érdemes a telóból felnézni, mert ott van autó forgalom. Valamiért sötétnek tetszik a helyiség (bár nem is tetszik), a nagy forgalom miatt sok a földön a szemét.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
Jövet-menet néha betérek. A parkolója annyira kicsi, amennyire kívülről az nem látszik, hisz mellette az áruház nagy parkolója fekszik, plusz egy benzinkút. Nincs közte autós átjárás. A bútoráruház parkolója viszont fizetős, ha nem ott vásárol az ember. Az étterem éppen technikai átalakítás alatt. Totemeken lehetne előre rendelni, de fizetni még nem lehet rajtuk.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Valamikor régen is étterem volt ha jól emlékszem. De még a tálcás változat. A belső modern, de valahogy kicsit zsúfolt benyomást kelt. Nagy előny, hogy már van tapis rendelő oszlop. Ami fél siker. Kijön a végén a sorszám és 99. Hú, az messze van még, ja nem 66, csak valamiért fejjel lefelé adja ki. Ugyanaz, mégse ugyanaz, mint a többi meki.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
A romkocsmától még távol, de nem is tip-top hely. Nem is az utóbbi kerestük. Bár a feltört padló azért. . . De a sör nagyon jó, a kiszolgálás remek, a hangulat kellemes. És ezekért mentünk le. Illetve ebben csak bíztunk, mert ezt a kricsmit találtuk meg. De szerencse. A félbarna/vörös kimondottan jó volt. A duplakomlós úgyszintén.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
Gyorsan akartam ebédelni. Az üzleközpontban a zegzugokban egy étterem szekció található. A Peking Buüére esett a választásom. Kicsit talán más a választék, mint az összes kínai étteremben, de nagy meglepi nem ért. Variáció volt a választott egzotikus csirke is. Az ülőhelyek szűösek. Zsufi az e t ész. Talán ha majd ki lehet ülni.
Megosztom
Hamburger a hegyen -

Diner House Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Ebédre innen vittünk hamburgert. Kollégám gyrost. A hamburgert menüben kértem. És plusz hozzá tartárt a krumplihoz. Azt gratisz kaptam. Az üdítőt viszont ott felejtettem. Így jártam. A hamburger nem rossz, de semmi extra. A szakács rákérdezett mennyire legyen megsütve. Én nem nagyon megsütve kértem, de mégis kicsit gumisra sikeredett.
Megosztom
Gyorsan egy szendvicset -

Jókenyér - Törökvész út Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 19.
Ha csak egy szendvicsre van szükség, akkor a munkahelytől nem messze van a JóKenyér. Friss szendvicsek vannak, bár nem mindegy, mikor ér oda az ember, mert változó a kínálat. Egyéb pékáru is van, de az engem nem kavart fel. Az árai a környékhez igazodnak, nem ahhoz, hogy egy garázsból van kialakítva az egész, és szabályosan elég nehéz megállni a bolt környékén.
Megosztom
4 oldalon / 36 találat


TérképX