Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
100
65
3
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 mátrafüredi értékelései

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A falu vendéglátóipari központjában, a park és a buszmegállók mellett jó helyen egy fagyizó. Van egy kis terasza, ami komondottan dizájnos, első ránézésre raklap bútorokból áll színes párnákkal. Jobban megnézve látszik, hogy nem raklapok,hanem annál jobb anyagból összeácsolt asztalok, padok. A fagyi finom, bár a csokoládé mázzal nehezen boldogultam, és az állaga sem tetszett, de lehet, így hivatalos.
Megosztom
Újra a régi fényében -

Benevár Étterem Mátrafüred

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel azt a hírt kaptam, hogy a régi szakács újra az étteremben alkot, újra mertünk próbálkozni. Nos, lehet benne valami. A Jókai bableves újra a régi sűrűségében tetszelgett, a sztrapacska friss, finom, a rántott tonhalhoz a krumplipüré nem grízes-vizes valami, hanem tényleg jó püré. És ami a heppem a tartár mártás nem híg sós tejföl, hanem valóban látott tojás sárgáját is, sűrű, édes.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11.
Több kiszolgáló ablak is van egy épületcsoportban. De mondjuk, hogy mind ugyanaz, mert nehéz elkülöníteni őket. Hasonló a kínálat, jobbról balra a hamburgertől a pizzáig. Az utóbbiban ettünk. A klasszikus fizetek, majd kiabálnak, hogy kész van. A pizza egyébként jó. Tekercsben is adnak, az is jó. Furcsa az asztal alatt csavargó és kolduló macska.
Megosztom
Nekem fütyül a rigó -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első étteremben [Moderálva - a szerk. ] történtek után a Rigóba bandukoltunk át. A terasz bár hűvös volt, de még picit odasütött a nap. Az italos hamar jött, felvette a rendelést, a főpincér is hamar érkezett, ő is felvette. A mögöttem rendelő érdekes fiatalemberrel történő beszélgetéséből azt vettem ki, hogy tudja mit szolgál fel, tisztában van az ételek tartalmával, elkészítési módjával, és nincs híján sem a türelemnek, sem a humornak.
Megosztom
Nem vesznek fel rendelést -

Tornyos Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megérkeztünk messziről. Leparkoltam a hátsó parkolóban, felballagtunk a lépcsőn. A teraszon két asztalnál nyolcan éppen fogyasztottak, és velük csevegett a pincérkisasszony. Rám nézett és minden egyéb közlés nélkül bejelentette: "Most egy darabig nem veszek fel rendelést. " Rákérdeztem, hogy ez mit jelent pontosan. "Egy fél óráig biztos, hogy nem veszek fel rendelést.
Megosztom
Érdemes a fő útról lekóborolni. -

Kóborló Vendéglő Mátrafüred

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 27.
Nekem az étterem mindig kicsit felemás. A teraszán kinn ülni szeretek, még a kóborló macskák sem zavarnak, mert diszkréten koldulnak. Inkább a jelenlétükkel próbálják elérni, hogy leessen pár falat. A belső annál érdekesebb. Általában ablak mellé ülünk, de az látszik, hogy ami nappal étterem, az este egyéb szórakozóhely lehet. A lámpák, díszek, stb.
Megosztom
Vajon új a szakács? -

Benevár Étterem Mátrafüred

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újra megpróbáltuk. Már csak azért is, mert a párom rántott tonhalra éhezett, és a környéken sehol nincs az étlapon. A mostani alkalommal a sör hideg volt és friss. Az alkoholmentes megint nekem jutott. A levest hamar megkaptuk, a májgaluskáról nem tudott rosszat mondani a barátnőm, de a Jókai bablevesről meg kellett állapítanom, hogy nem olyan, mint volt.
Megosztom


TérképX