Sajnálom, hogy a Deák téri egységük pár éve bezárt, na, annál ez sokkal tágasabb! Reggelizni, tízóraizni, ebédelni, uzsonnázni, no és kávézni is lehet náluk. Persze sok vendég csak beugrik, és elvitelre vásárol. Alkoholt viszont nem tartanak! Többféle menü kombinációt kínálnak, árban ezek érik meg inkább. Sokféle szendvics közül válogathatunk (1350-1690 Ft), vannak saláták, jóféle péksütemények, pl. kelt tésztás túrós batyu 660 Ft-ért, sajtos pogácsa 590 Ft, többféle croissant, de talán a vaníliás erdei gyümölcsös csiga a legextrább 790 Ft-ért. Retró melegszendvicset sütnek, így én most is azt kértem végül, a sonkás-gombás verziót, ami házi limonádéval menüben 2190 Ft, pluszban desszertként egy tejberizst is, ami 1190 Ft, de ez is van menüben, itallal. A tejberizsre többféle feltétet lehet kérni, csokis, málnás, epres, barackos, fahéjas. Málnásat kértem, aztán később jutott már eszembe, hogy a Deákon mindig kétféle feltéttel kértük, mert úgy ajánlották, hogy úgy a legfinomabb. Itt ilyen ajánlás nem volt, a pultnál kellett sorban állni, rendelni és fizetni, majd az elkészült melegszendvicset sem hozták ki az asztalhoz, hanem érte mentünk. Ehhez képest a POS terminálon a fizetésnél felugrott, hogy mennyi borravalót ajánlok meg, nyilván a fentiek miatt semennyit sem tartottam indokoltnak, de végül alul megtaláltam a "borravaló nélkül" gombot, s így fizettem egy laza ebédért 3380 Ft-ot. Az össz-élmény 3,5 pont, de ezúttal felfelé kerekítettem. A beltér továbbra is fiatalos, színes, néhány frappáns berendezési ötlettel, de a tisztaság javítható. Az asztalokat a távozó vendégek után nem törölték le, a tálcára az étel mellé nem tettek szalvétát, s az asztalon és a pulton sem találtam, hanem csak az elviteles kávés pultnál.