Egyszerű, de barátságos beltér, bár nagyon hideg volt bent. A személyzet kizárólag bangladeshi férfiakból állt, angolul lehetett velük beszélni, bár egyikük szerintem angolul sem tudott, a magyar nyelv használata pedig fel sem merült. Ebédmenü nincs, a kizárólag angol nyelvű étlapon a klasszikus indiai fogásokat találjuk, minden ételhez kis színes ételfotó is tartozott. A Dal lencse 1990 Ft-os árával talán a legolcsóbb - húsmentes - étel, a többi fogás 2790-4590 Ft között alakult. Ehhez még pluszban kell rendelni és rászámolni rizst, naan kenyeret, egyéb köreteket. Vegetáriánus, csirke, marha, bárány, rák és halételek szerepelnek a főételek között, jellemzően fűszeres, szószos fogások. Sertéshús nincs, a marhahús jelenléte viszont egyértelműen utal arra, hogy nem hindu (indiai), hanem muszlim (bangladeshi) konyhával van itt dolgunk. A mango lassi ital itt 990 Ft, az elég jó ár. Biztosra akartam menni, ezért Chicken Kormát kértem Bashmati rizzsel, Garlic Naan fokhagymás kenyérrel. Jó ideig a személyzet eltűnt a konyhában, majd legnagyobb megdöbbenésre egy olyan étellel érkeztek, aminek semmi köze nem volt a megrendelt csirkés fogáshoz, sem színében, sem ízvilágában. Amikor ezt észrevételeztem, először megpróbálták a hülyét játszani, hogy de-de bizony, ez ilyen, ennek ilyennek kell lennie, de amikor belátták, hogy nem egy "kispályással" van dolguk, az egykük értesítette a szintén bangladeshi főnököt, aki pár perc alatt kabátban megérkezett valahonnan. Ő már más stílusban kommunikált, elnézést kért, mondván tapasztalatlan új szakácsok vannak, és biztosított, hogy mindjárt helyrehozzák a hibát és készítenek egy új ételt, immár a megfelelő összetevőkkel és fűszerekkel. Nem szaporítom, a szót, nem sikerült másodjára sem. Mivel a köreteket magukban nem akartam megenni, így búcsút vettünk egymástól, és máshol ettem. Értelemszerűen a semmiért nem kellett fizetnem, csak az elvesztegetett időt sajnáltam. Máshol ettem aznap, ez pedig egy nagy egyes. Sajnálom.