Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 25 városban járt már
Kiváló 2025. április 19. 13:59a párjával járt itt
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk el, tavasz még nem volt sok vendég és valóban egy kis gyöngyszem az egész hely. . . . Valóban kutyabarát ellenben a sok 4*-5* hotellel ahol jártunk, tképpen csak a szlogen az hogy állat árát szállodák. Ide nyugodtan viheti mindenki a kisebb vagy nagyobb kedvencét!
Club Dobogómajor, Cserszegtomaj
Kiváló 2025. április 19. 7:57a párjával járt itt
Jóléreztük magunkat. Wellness jó. Vízhőmérséklet tőkéletes. Ételek finomak van választék még a gyerekeknek is.Tényleg gyerekbarát a szállás. Szoba tisztasága felszereltsége jó. Az ágyak is megfelelőek lettek volna ha egy fedőmatrac lett volna rajta, nem lehetne érezni a rugokat.
Ezenkívül megvoltunk elégedve mindennel.
Átlagos 2025. április 19. 5:34családjával járt itt
Jártunk itt, de egykis csalódás volt a gesztenyepüré nem volt jó, és kértünk Latte kávét az szinte ihatatlan volt és elkértek pluszba 300ft-ot, hogy növényi tejjel ittuk
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 904 városban járt márFelfedező - 2865 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57505 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 19. 2:54egyedül járt itt
Voltam pár napot az Alföld déli részén kirándulgatni, aztán utolsó este elegem lett, hogy mindig csak zsírpapírból eszem a krinolint meg a szafaládét, gyerünk, üljünk be egy jobb helyre és vacsorázzunk meg végre rendesen! Amikor már a boncmester szolgál ki, akkor már úgysem lehet.
Rózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, ZsombóRózsa Sándor Csárda, Zsombó
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. április 19. 1:15egyedül járt itt
Egy Boncompagni-kastélyt csak megnéz már az ember, még akkor is, ha kiesik minden tervezett útvonalból, de a térkép meg mutogatja, hogy itt van. Tehát fel, Kiszállásra! Amúgy is élvezetes az Alföldön autózgatni, sok érdekes dolgot talál útközben az ember.
Boncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, KisszállásBoncompagni-kastély, Kisszállás
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. április 19. 1:02egyedül járt itt
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán. . . most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon. . . Ha elmegyek mellette és nem eszem itt semmit, az olyan, mintha hiába élném az életem.
Roosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, SzegedRoosevelt téri Halászcsárda, Szeged
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. április 19. 0:27egyedül járt itt
Aztán meg sokszor ki tudja, hogy mi az a nyári meg téli nyitvatartás? Ez elég sok helyen önkényes alapon dölődik el. Úgy kérdezgettem pár helyen, hogy nyitva van-e, hát, nem tudják, oda kell menni megnézni, megkérdezni. A neten körülbelül 50%-ban van hasznos vagy helyes információ vagy sem.
Rózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, ÁsotthalomRózsa Sándor Élményház, Ásotthalom
Még több kép (17 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 23:44egyedül járt itt
Teljesen tanácstalan vagyok, hányast lehet adni egy ilyen épületre és milyen szempontok alapján? Mondjuk ártatlanul, tudatlanul elmész kúriát nézni, magyar történelem, minden magyar számára kötelező megismerni a múltat, ezért is járunk kastélyokba, várakba, kúriákba, hogy az identitásunkat ne könyvből szerezzük meg, ismerjük meg, hanem személyesen tapasztaljunk.
Endre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, PetőfiszállásEndre-kúria, Petőfiszállás
Még több kép (10 db) >>
Érdekes 2025. április 18. 22:27egyedül járt itt
Szerintem ez a szobor pontosan nem itt áll állandóra, olyan, mintha ideiglenesen félreállították volna a feszített ütemű vasútépítés miatt. Pár lépésre van a kelebiai Krisztus Király templomtól, sokat várakoztam ott, hát megnéztem ezt is. Zaj, forgalom, autók, építkezés. . .
Szent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, KelebiaSzent István király, Kelebia
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. április 18. 22:14a párjával járt itt
Szép helyen, kiváló konyha, kellemes kiszolgálás. Gyönyörű panoráma, közelben Árpádkori kápolna. Mi úgy mentünk, hogy még a városban a "Fradi templomnál" hagytuk az autót, és egy kellemes sétával érkeztünk. Erre, mármint a vissza sétára is szükségünk volt a bőséges vacsora levezetése miatt.
Árpád Borozó, HévízÁrpád Borozó, Hévíz