Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló 2025. július 24. 13:16gyerekekkel járt itt
Az ételek finomak, mennyiségük is megfelelő, az étterem kényelmes és tiszta. Tündi már látásból ismer minket és mindíg mosolyogva fogad kedves és közvetlen és segítőkész. Jocival csak ma találkoztunk először és ő is remek munkát végez, mindent egybbevéve nagyon elégedettek vagyunk.
Gyenge 2025. július 23. 9:15egyedül járt itt
Csak a sűltcsirke véres mivoltával volt bajom ezert ertekeltem.... Persze igy az ár-értek sem jó vagy értékelhető.... Fekete volt csirke csontja az 5 db-bol 3 esetben a masik kettoben is oltak maradvanyok... Sajnos a husokban is talahato volt a vérből a sűlt változat.....
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 400 városban járt márFelfedező - 2870 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33686 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 21. 13:47a párjával járt itt
Tegnap ismét betértünk a Daubnerbe, mint ahogy egyébként a négy évvel ezelőtti értékelésem óta talán féltucatszor, társamnak ez egyfajta törzshelye. A különbség, hogy most a kiszolgálás kifejezetten barátságtalan volt, egy magas, vékony új hölgy állt a pult mögött, akit még nem láttunk, lökdöste az árut, ímmel-ámmal válaszolgatott, mondta is a társam utólag, hogy nem jósol neki nagy jövőt ezen a munkahelyen.
Daubner Cukrászda, BudapestDaubner Cukrászda, BudapestDaubner Cukrászda, BudapestDaubner Cukrászda, BudapestDaubner Cukrászda, BudapestDaubner Cukrászda, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2502 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. július 21. 8:58 járt itt
Ahogy olvastam, Kisboldogasszony-templomként is nevezik a Belvárosban, egészen pontosan az Egyetem téren lévő Egyetemi templomot, bár én ezen a néven még nem hallottam emlegetni. Egy tipikusnak mondható, de egyébiránt nagyon szép, monumentális, kívülről barokk sárgára festett, kéttornyos templom ez, amely a Pázmány Péter Katolikus Egyetemhez tartozik, hasonlóan a tér több meghatározó épületéhez, korábban a pálos rendiek temploma volt.
Kiváló 2025. július 21. 8:55családjával járt itt
Anyák napján jártunk ott először kettesben a lányommal, az Ő meglepetése volt ez a hely. Most időszerű volt, hogy újra felkeressük kis sütizésre, jó kis beszélgetésre. Már első ízben elnyerte a hely a tetszésemet, de nem csak a hely, a bőséges választék és a személyzet kedvessége is. Igaz az árak kicsit magasak, de egy-egy alkalommal megteheti az ember.
Cziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, BudapestCziniel Cukrászda & Kávéház, Budapest
2025. július 21. 8:33barátokkal járt itt
Első alkalommal, amikor itt jártunk, nem mutatta meg az igazi arcát, hangulatát. A Rákóczi tér közelében egy szokatlan helyszínen jártunk. Egy korábbi szocreál irodaépület, megjegyzem, abszolút tájidegen itt a polgári, egykor szebb napokat megélt Józsefvárosban, amely új funkciót talált-kapott.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. július 20. 18:03a párjával járt itt
Hétvége . . séta a budai várban. . . . Elsétáltunk egy szimpatikus étterem - hangsúlyozom ez étterem és kikéne javítani a nevet. . . . ha hivatalosan nem étterem . . . ? Gyors rendelés, tiszta kockás asztal , kint az utcán és bent is lehet étkezni. Telt ház. . . Tejfeles csirkepörkölt, saláta, kiváló volt. .
Szörnyű 2025. július 20. 15:37egyedül járt itt
Az csirke finom , ha épp melegen kapod , és nem hidegen. Krumpli üditő hanyagolható. Fűszert kérni kell , szalvétat sem adjak csak úgy , ez nem fér bele a személyzet munkájába . Ha szerencsés vagy,türelmes akkor lehet 10 perc után meg is kérdik mit állsz itt ? Menjél a kioszkhoz ! ! ! Ha beszélni kell nekik emberrekkel, fel vannak háborodva.
2025. július 20. 15:26a párjával járt itt
Az AMD Kitchen kellemes meglepetés volt, még pontosabban a mangós salátájuk volt igazából meglepetés, mert azt sejtettük, hogy a tavaszi tekercs meg a gyoza hozza a formáját. Egy Bia Saigon sört ittam mindemellé, elég gyenge, de gondoltam vietnámi étteremben igyunk vietnámi sört.
ADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, BudapestADM Kitchen, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Ezüst fokozatú értékelő
Szörnyű 2025. július 19. 19:35egyedül járt itt
Egyetlen plussz, hogy jó helyen van a szálloda. Viszont a szállodai reggeli és a személyzet is felháborító! 8 Után mentem reggelizni és a helység úgy nézett ki mint bombázás után. . . . üres tálcák, alig néhány kenyér és zsemlye, mindenütt morzsa az asztalokon és lecsepegtetve minden. . . gusztustalan. . .