Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 24. 20:33egyedül járt itt
Az elő Remma Bisztró a Bulinegyedben, a Rumbach Sebestyén utcában is tetszett, ott több alkalommal ettünk évekkel ezelőtt. Amikor a 2. Remma Bisztró megnyitott az Olimpiaparknál a Jászai Mari tér közelében, egy korábbi reggeliző & brunch helyén, természetes volt, hogy ezt is szerettük volna megnézni, kipróbálni.
Remma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, BudapestRemma's Brunch & Dinner, Budapest
Még több kép (10 db) >>
2025. augusztus 24. 19:54egyedül járt itt
Egyszerű kis szeletes pizzéria a Fehérhajó utcában, a Belvárosban, az egykori Phönix-házban. A beltér nagyon kicsi, jó részét elfoglalja a kiszolgáló pult, így igazából csak a rendelés felvételére szolgál, a bal oldali falnál azonban van talán 3 db benti asztal, így lehet itt is enni helyben .
Kiváló 2025. augusztus 24. 19:20barátokkal járt itt
Miután átvészeltünk egy hatalmas felhőszakadást a Római parton, hazafelé úton tértünk be ide a Nánási úti gasztro-szigetre, ahol több étterem, több nemzet konyhája is jól megfér egymás mellett. Az érdekes, hogy a helyek pár évente azért cserélődnek valamelyest. A Bonita Bisztró egy igazi családi vállalkozás és sikertörténet, akik Békéscsabáról indultak el.
Átlagos 2025. augusztus 24. 19:08egyedül járt itt
Sok - több, mint 20 - évvel ezelőtt, amikor még nagyon kevés ázsiai étterem volt Budapesten, a Csengery utcában már működött egy nepáli étterem, amit kedveltünk, s többször ettünk náluk. Ők az elmúlt években eléggé tetszhalott állapotban vannak, bár elvileg nem szűntek meg.
Gyenge 2025. augusztus 24. 18:53kollégákkal járt itt
Az Estilo az azonos nevű szálloda étterme a Váci utca Fővám térhez közeli szakaszán. Az étterem látogatható bármely betérő vendég számára, nemcsak a szállóvendégek részére működik. A 2025. tavaszi Étteremhét program keretében jártunk náluk, de nekem talán az egyik legnagyobb csalódást okozták.
2025. augusztus 24. 15:59egyedül járt itt
A 2025. tavaszi Étteremhéten úgy robbant be a Vakvarjú-hálózathoz tartozó VarjúVár Étterem, hogy ekkor nyitottak meg új étteremként az illusztris Várkert Bazár teraszán. Korábban több étterem, bisztró próbálkozott már itt, utoljára valami majmos néven, de azok valahogy nem találták meg a számításukat.
Gyenge 2025. augusztus 24. 15:43egyedül járt itt
A Tasty Pizzéria első helyszíne szintén itt volt a XI. kerületben, a Bartók Béla út távolabbi szakaszán, nekem nem volt velük ott szerencsém, másoknak viszont tetszett. 2024. márciusban új, nagyobb és talán szerencsésebb helyszínre költöztek át, a Bikás Park közelébe.
Átlagos 2025. augusztus 24. 15:22egyedül járt itt
Év elején feltűnt vietnami bisztró a Hajós utcában. A lenti részen a pult előtt van 1-2 asztalka, de ezt használják saját "irodának" is, illetve az elvitelesek is itt pakolásznak. A galériaszinten vannak további asztalok. A teljes stáb vietnáminak tűnt, fiatalok, 2 lány és egy fiú.
Átlagos 2025. augusztus 24. 14:11barátokkal járt itt
Az a hír járta, hogy az év elején egy külföldi filmes csapat forgatási helyszíne volt a legendásnak mondható borozó a Városház tér közelében. A forgatás lement, a továbbiakról nem hallottunk. Minden esetre legutóbb beugrottunk, s megállapítottuk, hogy itt tényleg megragadt az idő egy pár évtizede.
Kiváló 2025. augusztus 24. 14:06egyedül járt itt
Csinos, modern, fiatalos kávézó a XIII. kerület elegáns városrészében, a Marina Parton. Ötletes a bejárat előtti fedett terasz kialakítása. Vajon ki lehet az a Pierre? Nos, ő egy cuki kutyus, akinek a gazdája a tulajdonos. Pierre a sztár, ő egy jelenség, rendszerint bent tartózkodik a kávézóban, és hangulatától függően barátkozik a vendégekkel vagy csak pihen és figyelget.