Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3832 helyen első értékelőNépszerű író - 2501 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 109206 feltöltött kép
Kiváló 2025. június 2. 11:56barátokkal járt itt
A google térkép alapján találtunk rá erre a kis pékség és kávézó helyre, amely belépve is szimpatikusnak tűnt. Egy középkorú hölgy szolgált ki bennünket. Mi igazából csak kávézni tértünk be eredetileg, de a pultban sokféle jó küllemű édes és sós péksüteményt, pogácsát, valamint kovászos kenyereket láttunk.
KisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, BudapestKisKalácsom, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Átlagos 2025. június 2. 11:47barátokkal járt itt
Kis fagyizó pavilon Csillaghegyen a HÉV megálló közelében, színes rajzokkal díszített fala messziről látszik. Helyben fagyizásra a pavilon szélén levő könyöklőnél van szűkös lehetőség, odatettek 5 bárszéket e célra, egyébként terasz vagy akár belső ülőhelyek nincsenek. A fagyit a pultban kell kérni az ablaknál, nincs vendégtér kialakítva.
4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest4 Évszak Fagyizó és Kávézó, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. június 2. 11:39egyedül járt itt
Helyi lakosok körében népszerű, házias ételeket kínáló vendéglő a XVI. kerületben, a Mátyásföld, Repülőtér HÉV- és buszmegállónál, közvetlenül a főút mellett. A földszintes épület a benti részben különteremmel, továbbá a járdára kitelepült kis terasszal is rendelkezik. A beltérben meleg volt, a klíma nem volt bekapcsolva.
Nándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, BudapestNándi Konyhája, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. június 1. 23:14kollégákkal járt itt
A Boráros tér közelében, a modern lakó- és irodaház épületsor alján nyitott meg pár hónapja ez az étterem, amely elsősorban hétköznapokon ebédelteti a környéken dolgozókat. Neve ellenére nem mondanám, hogy egy olasz étteremről van szó, a bár funkció pedig inkább estefelé jöhet képbe, de én még csak ebédidőben jártam itt.
Deposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, BudapestDeposito Bar, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos 2025. június 1. 22:56egyedül járt itt
Ez a kis retró, múltidéző cukrászda Kőbánya-Városközpontban, a Liget tér közelében található egy kis mellékutcában. A családi vállalkozásban üzemeltetett cukrászda 80 éves múltra tekint vissza, a névadó alapító Lefkovits Gyula, azaz Lefi bácsi. A beltér kis alapterületű, ha bent van 4 vendég, mint ottjártamkor, akkor már tele is van.
Lefi Cukrászda, BudapestLefi Cukrászda, BudapestLefi Cukrászda, BudapestLefi Cukrászda, BudapestLefi Cukrászda, BudapestLefi Cukrászda, Budapest
Még több kép (3 db) >>
2025. június 1. 22:45egyedül járt itt
Koreai bisztró a bulinegyed népszerű utcájában. A beltér egyedi hangulatú, fiatalos, kicsit zegzugos, galériaszinttel bővített. A személyzet szintén koreai (ázsiai? ), angolul lehet beszélgetni, rendelni. A nyerstégla falon személyes üzeneteket, "ittjártunk" emlékeket lehet hagyni. Ezek a falfirkák a mosdóban is folytatódnak.
Kpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, BudapestKpub, Budapest
Még több kép (12 db) >>
2025. június 1. 20:01egyedül járt itt
A Tinódi Pékség másik egységében, a IX. kerületi József Attila lakótelepen már több alkalommal jártam. A XVII. kerületben a Keresztúri Piac épületén belül található ez a másik pékségük. A kiszolgálás barátságos volt, a kínálat elég széles, az árak barátságosak.
Tinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, BudapestTinódi Pékség - Keresztúri Piac, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Gyenge 2025. június 1. 19:46barátokkal járt itt
Az országos, sőt leginkább nemzetközi McDonald's lánc egyik gyengécske egysége ez itt a Széll Kálmán téren, pedig egy ilyen forgalmas környéken igazán lehetne színvonalasabb. Hétvégén az esti órákban ugrottunk be ide egy sajtburgerért. Mivel "élő" alkalmazott nem volt a pultban, akinél rendelni lehetett volna, ezért a tableten kellett leadni a rendelést.
McDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, BudapestMcDonald's - Széll Kálmán tér, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2025. június 1. 19:38egyedül járt itt
A Végvári Cukrászdák családi vállalkozásként működnek a mai napig, a XVI. és a XVII. kerületben összesen 4 cukrászdát működtetnek, történetük 1909-re nyúlik vissza. A tradicionális régi családi receptek mellett újítások is vannak a cukrászműhelyükben, de én alapvetően egy fősodratú cukrászdának kategorizálnám őket.
Végvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, BudapestVégvári Cukrászda - Ferihegyi út, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2025. június 1. 18:50egyedül járt itt
Lakótelepi fagyizó egy egyszerű, szocreál küllemű pavilonban kialakítva a XIV. kerületben, tízemeletes épületek árnyékában a Rákosfalva parkban. Az Örs vezér téren túl járunk, pár percnyi gyalogos sétára. A hely a környékbeliek körében igencsak népszerűnek tűnik, valószínű az első napsütéses órák meghozták a fagyiszezont, ki is rajzott a környék apraja-nagyja.
Violetta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, BudapestVioletta Fagyizó, Budapest
Még több kép (12 db) >>