Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
2025. április 7. 22:46csoporttal járt itt
Újhullámos kis kávézó a Budai Várnegyedben, azon belül a Dísz tér északi végén, a Tárnok utca elején. A bejárat középkori eredetű boltívét hívogató színes virágcsokrokkal, füzérekkel tették vonzóvá. A szűk járdára kis teraszt telepítettek.
Flat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, BudapestFlat White Art Specialty Caffee, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. április 7. 22:22kollégákkal járt itt
A Petőfi híd budai hídfőjénél lévő modern irodaház épületcsoport B épületének földszintjén működik a Park Bisztró, amolyan irodai menza, amely azonban nemcsak az itt dolgozókat fogadja, hanem nyitva áll bármely "külsős" erre járó vendég számára is.
Park Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, BudapestPark Bistro - Science Park, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 903 városban járt márFelfedező - 2864 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57341 feltöltött kép
2025. április 7. 19:18egyedül járt itt
Az alkohol oldja a zsírokat. Mivel jól bezsíroztam ma magam belülről a Dödöllézőben, hát ideje volt a megfelelő ellenmérget is megtalálni. Ezért a Karinthyn besétáltam a SarkiTanszékbe, hogy a megfelelő folyadékot megtaláljam a művelethez. Sikerült is. Egyszál veterán ült mélán és nézte a zenetévét a falon, így én lettem a kettes számú veterán.
SarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, BudapestSarkiTanszék, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Érdekes 2025. április 7. 13:29egyedül járt itt
Szóval, a képek alapján már elég régóta sündörgök a templom körül, többszöri kudarc, mindig akkor jöttem, amikor nem volt nyitva. Egy ekkora templomot meg csak úgy kívülről leértékelni elég suttyó dolog.
Árpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, BudapestÁrpád-házi Szent Erzsébet templom, Budapest
Még több kép (36 db) >>
Időpazarlás 2025. április 7. 11:46gyerekekkel járt itt
Családdal voltunk 2025. áprilisában (11, 16 éves gyermekek). Pont annyi, amik a képeken láthatók: kb. 8 szoba, amikben van valamilyen megvilágítás és fotót lehet csinálni a gyerekekről, magadról. Beraktak még olyan régi játéktermes konzolokat egy szobába, amik a 70--80-as évek beli játékokat futtatják.
Kiváló 2025. április 7. 10:06családjával járt itt
Tisztelt Szilvakék Paradicsom!

A múlt héten jártunk Önöknél a rokonaimmal.
Nagyon finomak voltak az ételek és kedves volt a felszolgáló(egy szemüveges ,szakállas középmagas férfi volt)! A kedvünkre való ételeket ajánlott.
Jól érzetük magunkat!
Köszönjük szépen!

Jankó Melinda
2025. április 6. 21:24barátokkal járt itt
A SOTE Semmelweis Egyetem - Elméleti Orvostudományi Központ modern épületének földszinti aulájában található ez a büfé, mellette a könyvtár olvasóterme kapott helyet. A bejárat nem a Tűzoltó utca felől, hanem a Thaly Kálmán utca felől nyílik. Az árak barátságosak.
Gasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), BudapestGasztvitál Büfé (SOTE), Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. április 6. 20:35egyedül járt itt
A Marmorstein véleményem szerint az egyik legjobb hazai kézműves pékség. A műhelyükből a legkiválóbb minőségű kenyerek, édes és sós péksütemények kerülnek ki. Honnan tudom mindezt, ha csak most jártam náluk először? Szerencsére jó pár viszonteladónál, kézműves kávézóban, minőségi étteremben lehet találkozni a Marmorstein pékáruival, kenyereivel.
Marmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, BudapestMarmorstein Pékség - Budafoki út, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2025. április 6. 20:18kollégákkal járt itt
A Kisbig Kifőzde már évek óta ott volt azon a bizonyos "célpont" listámon, hogy ide el kéne jönni enni. Sajnos a nyitva tartás és az elhelyezkedés is megnehezítette a terv megvalósítását. Kizárólag hétköznap ebédidőben tartanak nyitva, 11-tól 15 óráig, de akkor, ahogy a csövön kifér, nagyüzemben megy a vendégek kiszolgálása, etetése.
Kisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, BudapestKisbig Kifőzde, Budapest
Még több kép (17 db) >>
2025. április 6. 19:45barátokkal járt itt
A Paprika Vendéglő évtizedek óta működik változatlan helyszínen és koncepcióval, egy vérbeli magyaros étterem a Városliget közelében, ennek minden szükséges és szükségtelen kellékével. Gondolok itt példaképpen a búbos kemencére, a fokhagyma és pirospaprika füzérekre, a piros-fehér-zöld trikolórba öltöztetett feliratokra, a népi konyhai eszközökre és persze a tradicionális magyar(os) ételeket felsorakoztató étlapra.
Paprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, BudapestPaprika Vendéglő, Budapest
Még több kép (33 db) >>