Bagatel étterem értékelései

Értékelései
8
21
28
19
0
1
101

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagatel értékeléseit!

Olvasd el Bagatel étterem értékeléseit!

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden nyáron rokonlátogatásra megyünk a „sógorokhoz”. Feleségem unokanővére szeretettel fogad minket, süt-főz. Váltogatja a magyar és az osztrák ízeket. Kedvencem a hússal töltött gombóc, párolt káposztával és valamilyen szósszal. Mindig grillezünk vagy ellátogatunk Németországba a határ mellé egy sült csirkéshez és nagy tételben fogy e pár nap alatt a bajor kolbász minden formában.
Megosztom
Etyeken eme helyre el kell menned s ENNED! -

Dvorák Vendégudvar Etyek

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az idei október utolsó „nyári” napját egy kirándulással koronáztuk meg. Felcsút volt a cél, ahol megnéztük a helyi nevezetességeket, kisvasutaztunk, barangoltunk az erdőben és az arborétumban. Nem készültünk piknikkel, gondolván: majd eszünk valahol. Ám a Pancho Aréna „árnyékában” étkezni nem tudtunk. Hely sem igen volt és az is zárva.
Megosztom
R2-D2 és 3TPO kedvenc kávézója -

Enjoy Budapest Café Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 29.
Előjáróban csak annyit, hogy ezt az élményt mindenkinek ki kell próbálni legalább egyszer! Lehet, hogy „az oroszok már a spájzban vannak”, de a robotok még a kanyarban sem. A Terminátor című filmekben felfestett jövőkép, ahol a gépemberek átveszik a Föld irányítását nem a budapesti Práter utcában található kávézóból fog indulni az tuti.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Mi azok csoportjához tartozunk, akik az étlapon először a jobb oldali sávot futják át szemükkel. Vigyázva vagyonkánkra választunk ételt és italt. … De itt nincs étlap! Nincs jobb oldali oszlop! Időkorlát van és egy összeg. Cserébe rengeteg étel. Öten vagyunk testvérek. Amire szükségük volt, szerény keretek között megkaptuk.
Megosztom
Halászlevet csak itt. -

Véndió Étterem Baja

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
„A stewardess az utashoz: - Üdítőt? Utas: - Miből lehet választani? Stewardess: - Igen vagy nem. ”
Star Wars vagy Startrek? Marvel vagy DC? Coca vagy Pepsi? Ha már két dolog között lehet dönteni, mindkettőnek lesznek támogatói és ellenzői. (Na meg persze a középen vállukat vonogatók, hogy nekik mindegy. )
Szegedi vagy bajai az igazi halászlé?
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hét éves koromban költöztünk Pestszentlőrincre. Azóta ugyan már máshol van a családi fészkünk, de a munkám miatt még mindig a XVIII. kerülethez kötődöm. Sok minden változott az elmúlt 36 év alatt. A mostanság nemzeti ünnepünkön, nosztalgiából zötyögő tujákat felváltotta a Hannoveri villamos. Elköltözött a piac, átalakult/átépült a három mozi is.
Megosztom
Családi ebéd a Duna parti teraszon. -

Barna Party Kisvendéglő Verőce

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes, vannak a világon olyan helyek, hová az ember gyermeke sokáig nem utazik el, vagy nem jut el. Aztán azon kapja magát, hogy azt veszi észre, már megint itt jártam. Ilyen számomra a Dunakanyar környéke: Visegrád, Nagymaros, Kismaros, Zebegény, Verőce. Ez utóbbi három helyen az elmúlt hónapokban többször is jártunk.
Megosztom
Ez tuti nem menza! -

Öreg Morgó Étterem Kismaros

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. július 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén új helyet próbáltunk ki az erdei iskolánkhoz. Kismaroson a Kismagost. Részben önellátásra vállalkoztunk: reggelit magunk vittünk egy hétre és a másik két étkezésnél a tálalást, szervírozást és a mosogatást csinálta az osztály minden tagja velünk karöltve, beosztás szerint. Mint már egy másik értékelésnél írtam, a tábori körülmények kialakításának sarkalatos pontja, az étkezés megszervezése.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 3.
Egyszer valaki betévedt az egyikbe … legközelebb már tudatos választás eredménye volt … idővel mást is becsábított ide … most meg az egész család havonta egyszer biztosan itt reggelizik. Kötelező kipróbálni! : - sonkás-gombás melegszendvics (retro feeling)
- habos kakaó, (Csak a pöttyös bögre hiányzik.
Megosztom
Egy friss Frei dosszié -

Cafe Frei - KöKi Terminál Budapest

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Frei Tamás számomra azon emberek közé tartozik, akik mindig meg tudnak újulni. Előbb műsorvezető, oknyomozó riporter, majd regényíró és most franchise kávéház-lánc tulajdonosa, aki személyesen keresi fel a kávéültetvényeket. Remek reklámfogásnak tartom, hogy a legtöbb kávézó egy könyváruház-lánc boltjában található, akár csak a Köki Terminálos.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX