Bagatel étterem értékelései

Értékelései
8
21
28
19
0
1
101

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagatel értékeléseit!

Olvasd el Bagatel étterem értékeléseit!

Karácsonyi családi ebéd idén kissé máshogy/máshol. -

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 6.
Idén egy ponton másképpen oldottuk meg a nagy, karácsonyi, családi összejövetelt. A második nap délután a zuglói Trófea Grill étteremben foglaltattunk nyolcunknak asztalt. Régen már jártunk itt, tudtam, hogy mekkora a hely belső tere. Amire nem voltam felkészülve az a tömeg. Sehol nem láttam üres széket az egész étteremben.
Megosztom
Az ízek harmóniája a templom tövében -

Pegazus Szentbékkálla

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szentbékkálla a Balaton északi partjának bármelyik településéről kocsival egy órán belül elérhető. Tavalyi "Tivornya-túránk" egyik állomása volt a Pegazus. A hely igazán fiatalos mégis valahogy fejet hajt a múlt előtt. Talán, hogy a templom tövében található? Vagy a régi faasztal igazán jól megfér a raklap bútorokkal?
Megosztom
2018. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19.
Egy erdei iskola megszervezésénél osztályfőnökként, rengeteg dolgot kell figyelembe venni: a költségeket, a szállást, a buszt, a vizesblokkot, a programokat és az étkezést. Nos, ha Visegrádra megyünk ez utóbbival nincs mit foglalkozni, hiszen a Mogyoróhegy Étterem tárt karokkal vár minket. Minden második évben Mátyás király vára melletti erdei iskola a tanév végi úticél osztályunk számára.
Megosztom
Úttörő-tábor után, úttörő étterem Zánkán. -

Neked Főztem Zánka

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18.
A tavalyi nyár nem csak a Balatoni kempingezős nyaralásról szólt csak a családunknak, hanem egy gasztronómiai kirándulásról is. Egy kiadványból választottunk ki helyeket és igyekeztünk minél több étterembe eljutni. Az egyik ilyen „tivornya-túránk” a közeli Zánkára vitt el minket. Mi azok csoportjához tartozunk, akik az étlapon először a jobb oldali sávot futják át szemükkel.
Megosztom
Nem csak piknikezni lehet Paloznakon. -

Sáfránkert Vendéglő Paloznak

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18.
A tavalyi nyár nem csak a Balatoni kempingezős nyaralásról szólt csak a családunknak, hanem egy gasztronómiai kirándulásról is. Egy kiadványból választottunk ki helyeket és igyekeztünk minél több étterembe eljutni. Az egyik ilyen „tivornya-túránk” Paloznakra vitt el minket. Mi azok csoportjához tartozunk, akik az étlapon először a jobb oldali sávot futják át szemükkel.
Megosztom
Családi hagulatú étterem -

Pántlika Porta Dörgicse

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 17.
Tavaly tavasszal véletlenül tévedtünk be a helyre, hiszen Nagyvázsonyból a szállásunk felé tartva, direkt Dörgicsén keresztül utaztunk. Házi készítésű kecskesajtot árultak, hát megálltunk. Akkor derült ki, hogy itt nem csak sajt, de bor és páinka is van, hiszen családi pincészet üzemel. A kedves házigazda hölgytől megtudtuk azt is, hogy nyáron az étteremrész is megnyitja kapuit.
Megosztom
Mulatós születésnap -

Mimama Konyhája Budapest

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
„ … Sohasem érezte még a mulatás érzését ilyen erősen … elfogta a „hej halálig, halálig” öröm. ” Móricz Zsigmond Harmatos rózsa (1910) című művéből kölcsönvett idézet az, ami a legjobban leírja Mama 70. születésnapjára szervezett családi vacsora hangulatát. A sógorom ajánlotta a helyet, s mivel nem voltam még ott a GPS-re bíztam az irányítást.
Megosztom
Jutalom a tanév végén -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 28.
Minden családnak van kedvenc helye pihenésre, kikapcsolódásra, ünneplésre. A Vakvarjú étterem nálunk ezek közé tartozik. Idén itt (t)ettünk pontot az i-re. Nem először voltunk Vakvarjú étteremben, itt is jártunk már. Számoltuk a napokat a vakációig és azt, mennyit kell még aludni, hogy (m)ehessünk az étteremben.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX