Bagatel szállás értékelései

Értékelései
8
21
28
19
0
1
101

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagatel értékeléseit!

Olvasd el Bagatel szállás értékeléseit!

Kimaxolt nyaralás 1. rész (Még vár a Végvár!) -

Végvár Apartman Gyula

2020. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
Az idei nyaralásunk teljesen másképpen alakult, mint az elmúlt években. Mindig fontos, hogy közösen is nyaraljunk s mivel feleségem édesanyja március óta hivatalosan is a „védett korban” van, a karantén után óvatosan nyitottunk. Nem tekintettünk a határon túlra, tengerpart, repülős-, hajós utazás szóba sem kerülhetett.
Megosztom
Sárga, kopott képeslap: Üdvölet Debrecenből -

Grand Hotel Aranybika Debrecen

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Édesapám a munkája révén sokszor töltött pár napot egy-egy városban. Ilyenkor valamilyen szálláshelyen aludtak kollégáival. Kis panziótól kezdve nagy hotelekig. Az egyik kedvence a debreceni Aranybika Szálloda volt. Ennek köszönhetően hatalmas kíváncsisággal és elvárással léptem be a szálló patinás fogadócsarnokába. Kicsit visszakanyarodnék az időben.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Jó sok kihagyás után, 13 évvel ezelőtt aludtam újra sátorban. És azóta nem telhet el nyár, hogy kis családommal, ne töltenénk el egy hetet a Balaton part valamelyik kempingjében. A Tüskevár és a vándortáborok hangulatát élhetik át ismét azok, akik a pár éve Magyarországon újra divatba hozott kempingezést választják nyaralásukként.
Megosztom
Továbbképzés wellness-szel vagy wellnes továbbképzéssel?! -

Hotel Aquarell Cegléd

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 5.
Minden pedagógusnak hét évente el kell végeznie adott óraszámú továbbképzést. Szerencsére egyre szélesedik a paletta, folyamatosan bővül a választék, nem csak a szakmai munka, a költségek, de a helyszínek területén is. Így jutottam el kétszer is a ceglédi Hotel Aquarellbe. Bár a hely hatalmas fürdőhelyéről nevezetes, minden esetben akkor volt a továbbképzés, amikor a tél a legfagyosabb fogait csikorgatta.
Megosztom
Óévbúcsúztató Baján. -

Duna Wellness Hotel Baja

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
2014. óta minden új esztendő, egy magyarországi szállodában köszönt ránk. Kis családom anyósommal kiegészülve tölt el együtt pár napot az otthontól távol. Idén a bajai Duna Wellness Hotelt választottuk. Már négy évvel ezelőtt, az első alkalommal kiderült számunkra, hogy bár többe kerül, de nyugisabb, ha 30-án utazunk le és január második napján indulunk haza.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
Egy ajándék élménykuponnak köszönhetően jutottunk el feleségemmel Simontornyára. Magyarországon 12 kastélyszállóból választottuk ki, a Dél-Dunántúli településen található hotelt. Az ajándékba kapott egy éjszakát mi kibővítettük kettőre, amit megérkezéskor rögtön ki is fizettünk. A szálloda személyzete nagyon kedvesen fogadott minket.
Megosztom
Élmény hétvége -

Puchner Kastélyszálló Bikal

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
„Kenyeret és cirkuszt. ” Már a rómaiak is tudták, hogy mi kell az élményekben bővelkedő szórakozáshoz. És Bikalon az élménybirtok erre a jelmondatra épült. Egy tombola fődíjnak köszönhetően, családunk ismét irányba vehette ezt a Baranya megyei községet és visszatérhettünk a varázslatos középkorba, ami ezen a helyen egyáltalán nem sötét.
Megosztom
2018. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 6.
Pár éve családunk az új esztendőt egy szállodában köszönti. A 2018-as év a kecskeméti Három Gúnár Hotelben talált minket. Eddigiekkel ellentétben ezt a szállodát már ősszel feltérképeztük, ellátogattunk az étterermébe. Nagyon megtetszett a hely, a személyzet (pincér+recepciós urak) igazán kedvesek voltak, a régi típusú vendéglátást képviselték.
Megosztom


TérképX