duchemin étterem értékelései

Értékelései
11
34
85
96
3
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

Nyugis, nagyon jó hangulatú hely -

Nautilus Hajós Bár Esztergom

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül tévedtünk arra, szó szerint az orrunk, azaz az illatok után mentünk. Nagyon hangulatos, nem túl nagy befogadóképességű hely, a kikötő környezet nagyon sokat ad ehhez. A limonádék nagyon finomak, az ételek választéka nem nagy, nem is különleges, de finomak, jól elkészítettek.
Megosztom
Csak ez volt nyitva, de bejött. -

Bianco Nano Pizzéria Kaposvár

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
Január elsején Kaposváron semmi nem volt nyitva, csak ez a pizzeria, így kénytelen kelletlen ide tértünk be egy vacsorára, de nem bántuk meg. A csúcsforgalom ( kiszállítás is van ) ellenére kb fél óra alatt megkaptuk a felszolgáló hölgy által ajánlott pizzákat, amik teljesen rendben voltak, gaz ettem már jobbat, de ez a nagyon jóhoz igen közel voltak.
Megosztom
Nagyon jó helyen, finom ételekkel -

L' Altro Étterem Kaposvár

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilveszter estéjén foglaltunk asztalt, csodálkoztam, hogy egyáltalán még volt. Később jutott eszembe, hogy rákérdezzek egy helyi lakos cimborámra, egyáltalán ajánlja-e a helyet, de megnyugtatott, hogy jól választottunk. A étterem Kaposvár szépen felújított és ebben az időben látványosan kivilágított főutcáján van, közel a fő térhez.
Megosztom
Egy strandbüfé amit jobbnak kínálnak mint ami -

Marica Étterem Igal

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az utcáról mentünk be helyiek ajánlására, de a strand felől is be lehet térni, ennek minden hátrányával együtt, ugyanis egy részt sok a suttyó, akik simán egy szál gatyában vagy fürdőruhában mennek be, más részt erre az étkezde vezetőségének semmi ráhatási akarata nincs. Nem lehet tudni amikor leülök, előtte éppen ki, milyen hiányos öltözetben, vagy éppen vizes fürdőruhában ült ott, nekem ez kissé visszataszító.
Megosztom
Hangulatos étterem különleges helyen -

Tópart Bisztró Tapolca

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy gyors ebédre tértünk be, kimondottan a malom tó mellett kerestünk étkezési lehetőséget, ha már erre járunk így kerek a városi séta. A hely hangulatos ( a tó miatt ), a kínálat elég szűkös de megfelelő. Tárkonyos ragu levest ettünk cipóban. A ragu leves elfogadható volt, bár ettem már jobbat is, a mennyisége a cipó miatt elég is volt, bár cipó nélkül ( ha valaki kevésbé eszi meg a csomagolást) nagyon kevés lett volna.
Megosztom
Igazi távolkeleti ízek -

Padthai Wokbar - Árkád Budapest

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
Egy családtag ajánlására tértünk be. Érkezéskor hatalmas sor fogadott, de ez pillanatok alatt lefutott, és az ételeket igen gyorsan ki tudtuk választani, igénybe véve a pénztáros hölgy segítségét és ajánlását is. A választás és fizetés rendszere már máshonnan ismert volt, így azon nem csodálkoztunk.
Megosztom
Semmi különös, ha éhes vagy bemehetsz -

Zöldbéka Étterem Tiszafüred

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18.
Mutatós kis kajálda. Étteremnek nem nevezném, mert inkább strand büfé jellegű, kicsit pizzeriába hajló, igaz a nevük szerint is az. Elsőre jól néz ki, de a kiszolgálás nehézkes ( sok várakozási idő ), az ételek olyan drágák minimum mint a Balaton partján, de a minőség semmivel nem haladja meg egy kifőzdéét.
Megosztom
Most alulmúlták magukat. -

Royal Campus Étterem Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Külföldi ismerősünket meghívva a családdal elkölteni szándékoztunk egy jó ebédet a nevezett műintézményben, mivel már tüöbbször jártunk itt, és a tapasztalataink alapvetően pozitívak voltak. 2 nappal előre foglaltunk asztalt 7 főre, melyet nem sokkal később 8-ra módosítottunk.
Megosztom
A nincs-en mit lehet értékelni? -

Bádog Gundel Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Direkt megnéztem, a gugli szerint nyitva. Elmentem, nem közelről, és full be van zárva. Amíg kerestem mást a környéken a telefonon, legalább 8-10 ember járt ugyanúgy mint én, lepattantak a nagy semmiről. Pedig gondoltam kipróbálom az egekig magasztalt óriás bécsit vagy gordont. Hát nem... De nem is jövök erre többet fölöslegesen.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsi, de barátságos, és jó hangulatú hely, a kiszolgálás szinte baráti. nem túl gyors, de ez betudható annak, hogy minden friss, viszont az előrendelés, vagy kiszállítás lehetősége is adott. A burgert magának állítja össze a vevő, a kínálat bőséges. minden jelölhető tételnél ott van az ár amennyiben feláras.
Megosztom
9 oldalon / 85 találat


TérképX