duchemin étterem értékelései

Értékelései
11
34
85
96
3
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

Teljesen átlagos semmilyen hely. -

SvédKakas Gödöllő

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 11.
Hazafelé tartottunk hét végi pihenésünkből, és még Pestre beérkezés előtt megálltunk egy késői ebédre. A helyet már ismertük, és bár nem tartottuk eddig sem kiemelkedőnek, reméltük hogy hozza az elfogadható színvonalat. Alapvetően nincs vele gond, de semmi több. Egy átlagos családi vendéglő átlagos kiszolgálással, és átlagos étel minőséggel, az átlagnál kicsitt drágább árakkal.
Megosztom
2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hét végi pihenésre érkeztünk Egerszalókra, az éttermet a recepciós ajánlotta a szálláson, ahonnan gyalog 15-20 perc alatt oda is értünk. Pénteken és szomaton még volt parkoló, de vasárnap olyan tömeg, na de erről később. Fontos dolog, hogy Egerszalók kedvezmény kártyára 10% kedvezményt adnak, a kártyát általában a szállások recepcióján lehet kérni.
Megosztom
2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi vasárnapi kirándulás után hazafelé trtünk be, mert hallottunk róla jókat. Sajnos nem tudom igazolni ezeket. A kerthelyiségben ültünk le, de a környezetet megváltoztatni nem lehet, így az utca zaja, a hangoskodó sétélók, a buszok bűze és egyebek mind beszűrődtek, az asztaloknál a "kedves" vendégek bőszen cigarettáztak, tehát ha valaki nyugalomra vágyik, ezt eleve felejtse el.
Megosztom
Átlagosnál gyengébb, sőt ! -

Lópofa Csárda Kiskunmajsa

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal jártunk Bugacon, és egy este betértünk ebbe a vendéglátó ipari egységbe. Rendeltünk, nagy nehezen megkaptuk, de sok köszönet nem volt benne. Az asztalon nem volt terítő, bár máshova tettek, nekünk nem jutott, a kért só-bors-fogvájó kombó az étkezés végéig nem érkezett meg. A több ételhez is adott hasábburgonya mint köret szottyadt és teljesen hideg volt.
Megosztom
Csodálatos környezet a belvárosban -

Százéves Cukrászda Gyula

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 31.
Gyulán sétálva találtunk rá a cukrászdára. Sajnos nincs nagy reklámja, pedig megérdemelné. A személyzet kedves, mosolygós, a belépés után ajánlották, hogy tekintsük meg a házi múzeumukat, természetesen ez után sütizni is ott maradtunk. A cukrászda berendezése csodás, a régies barátságos hangulat kényelemmel párosul.
Megosztom
Nagy unatkozás után gyenge ár-érték aráűny -

Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest

2014. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. december 27. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi vacsorának indult, mivel régebben már jártam itt és jók voltak a tapasztalataim. Megérkezés után láttam milyen szép hangulatos a hely, átkísértek minket a szomszéd terembe vacsorázni. A terem teljesen lapos, semmilyen hangulatu, azt is mondhatnám rideg, kevés asztal, nagy terek, kevés vendég, unatkozó pincérek.
Megosztom
2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 28.
Régi tervem volt, hogy ellátogatok a Madal kávézóba, most alaklom nyílt rá. A családdal sétáltunk a Jászai Mari tér környékén, és mivel jó volt az idő gondoltam leülünk egy kicsit kikapcsolnia világot magunk körül. A pincében lehet megrendelni a finom italokat, mindenféle kévét és csoki italt. Én alacsony koffein tartalmú kávéból kértem cafe al latte-t, családom hölgy tagjai forró csokit kértek.
Megosztom
Kellemes csalódás és jó ételek -

Hungária Panzió étterme Miskolctapolca

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel 2 egymást követő napon tértünk be és a véleményem nem azonos, így ketté bontom az írást két külön véleményezésre. 1 nap. Családdal pihenőre mentünk Miskolctapolcára. Hosszas keresgélés után döntöttünk ( egy hotel dolgozó ajánlására ) a nevezett étterem mellett. A bejáratnál még leszólítottam egy kifelé menő párt, a pozitív vélemény meggyőzött.
Megosztom
A híre jobb, de a kilátás pazar -

Szent Orbán Kisvendéglő Velence

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. július 23.
A másik értékelővel csak részben tudok egyet érteni. A fogadó, szüleim egyik kedvelt helye, ebben két dolog játszhat szerepet. 1. Sajnos a környéken ( amióta néhány másik vendéglő bezárt ) nem nagyon van alternatíva, 2, a környezet valóban pazar, úgy a kilátás a teraszról, mint maga a fogadó és közvetlen környezete. Sajnos számomra itt vége is a dolognak.
Megosztom
Egy bármikori gyors ebédre akár munkásruhában is -

Jóbarát Vendéglő Budapest

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 16.
Gyula bá vendéglőjébe immár 20 éve járunk, a tulaj immár cimborává vált. Kicsit morózus hangulata senkit ne ijesszen el, Gyula jól veszi a lapot, érti a viccet, csak a stílusa a habitusa kicsit morgós. A konyha mai szemmel nézve nem túl változatos ( kb 20 fogás a teljes kínálat ), de mindig házias. Bár finnyás vagyok, itt mindig mindent megettem.
Megosztom
9 oldalon / 85 találat


TérképX