duchemin étterem értékelései

Értékelései
11
34
85
96
3
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

Lenyűgöző kínálat, nagyszerű szervezés, szép környezetben -

Lázár Lovaspark Domonyvölgy

2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 15.
Csak a legmagasabb jelzőkkel tudok illetni ! Rendszeres rendezvényeik egyék jártunk itt, és még pont az idő is jó volt. Interneten regisztráltunk nehogy lemaradjunk a bejutásról. A bejáratnál elég hosszú volt az autók sora de a jó szervezés megoldotta a dolgot. A parkolóban is irányító személyzet tette ( jól ) a dolgát.
Megosztom
Szerintem a környék kiemelkedően legjobb helye -

Publo Étterem és Pizzéria Csákvár

2014. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. július 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor voltunk már itt családi ünnepeket ülni, lévén apósom csákvári. Jól megközelíthető helyen, kívülről nem is észrevehető nagyságú, de hatalmas befogadó képességű parkolóval. Az ételek minősége, kiszolgálása mindig nagyon jó, az étterem szolgáltatásai irigylésre méltóak. Gyerekeknek interaktív játékok, akkumulátoros kismotor, TV játék, minden ami kell.
Megosztom
Érdemes letérni a főútról -

Nautilus Étterem & Panzió Dabas

2014. áprilisban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2014. július 15.
Nagyon kellemes hely, de mivel a jelenlegi fő útvonaltól ( M5 ) kiesik, inkább csak azok térnek be akik ismerik, és keresik. Nagyon hangulatos úgy a terasza, mint télen a belső, kívülről mintha most emelkedne ki egy tengeralattjáró a vízből. A parkoló nagy, könnyen megközelíthető. Ételeik finomak, és kellően nagy adagok, a kiszolgálás elég gyors és figyelmes.
Megosztom
Nem megyek vissza. -

Padlizsán Étterem Esztergom

2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. július 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal voltunk ott, egy darabig nem felejtem el. Sajnos nem azért mert olyan jó volt. . . A bazilikánál sétálva szólítottunk meg egy arra járót, ajánljon egy kellemes megfizethető éttermet, azt mondta, nagyon jó. Nekünk nem ez jött le végül. Az étterem egy kellemes kis forgalmú utcában található, ottjártunkkor alig volt vendég.
Megosztom
Még mindig a nyugalom szigete, pedig a környék mast nagyon zajos -

Marvelosa Café & Étterem Budapest

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visszatértünk. . . Véletlenül hallottuk az egyik TV adásban, hogy a budai rakpart építése miatt nagy bajban vannak az ottani üzletek, vendéglátók, hisz egyszerűen nem lehet oda találni hozzájuk. A "károsultak" között van a Marvelosa étterem is, ezért szinte kötelességünknek éreztük, hogy fogyasztásunkkal támogassuk Őket. Mit mondhatnék újat ?
Megosztom
Barátságos és kellemes hely -

Kakas Étterem Budapest

2014. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 15.
Születésnapi bulira voltunk hivatalosak ide. Nem lakunk messze tőle, a meghívó törzshelye. Nem étlapról választottunk, kész volt a menü. Jó parkolási lehetőség a szomszédban. A környezet és a belső szép, a teremben csak a mi társaságunk volt, így a többi vendég nem zavart. A kiszolgálás kiváló, ahogy az ételek minősége is, és a mennyiségük is megfelelő.
Megosztom
Most ez sajna nem jött össze -

Royal Étterem - Cinkotai út Budapest

2014. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta járunk ide, jól érezzük magunkat, az ételek finomak, a kiszolgálás barátságos, de sajna most nem jött össze a dolog. talán késői időpontban mentünk, talán a szakácsnak volt rossz napja, ki tudja. . . De a lényeg. Szokás szerint telefonon kértem asztalt, meg is kaptam. Először ami jó volt: szokás szerint a kiszolgálás minősége, a kiszolgálók barátságossága, a tisztaság rendben volt.
Megosztom
Lehet még ennél lejjebb ? -

IKEA Budapest Étterem Budapest

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam már itt, sok esetben csak enni, vásárlás nélkül, persze azért valami apróság néha velünk jött. . . Az utolsó két alkalommal nagyon meglepett mennyire lecsúszott a minőség, a kiszolgálás hozzáállása. Szinte mindig svéd húsgolyókat ettünk. Először nagyon jó volt a barna szósz és az áfonya lekvár állaga, íze és mennyisége is.
Megosztom
Kellemes hely, csak kicsit lassú volt -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 2.
A budakeszi vadasparkban való séta után tértünk be. Udvarias hozzáállás, barátságos pincérek, talán egy csipetnyivel bizalmasabbak mint amit az ember elvár vagy megszokott máshol, de azért nem tolakodók. Az ételek minősége, a kiszolgálás jó.
Megosztom
Évek óta járunk ide -

Tacuba Cafe & Restaurant Budapest

2013. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. július 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül találtunk rá, pedig 2 évtizede a kerületben lakunk. Azt hittük nagyon drága, de annyira azért nem. Viszont nem is olcsó. Amióta először voltunk itt, rendszeresen visszatérünk, leginkább családi ünnepeket ülünk itt, de nem ragaszkodunk az alaklomhoz, hogy betérjünk. Az ételek finomak, kiadosak, a terasz nagyon hangulatos, ahogy a belső tér is.
Megosztom
9 oldalon / 85 találat


TérképX