duchemin szállás értékelései

Értékelései
11
34
85
96
3
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin szállás értékeléseit!

Nagyon jó tapasztalatok -

Alföld Gyöngye Hotel Orosháza

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 28.
Alapvetően a gyopárosi fürdő miatt mentünk Orosházára, és ez a szállás tűnt a legjobbnak, többek között a teljes ellátás, és a grátisz fürdő belépő miatt. Félelmeink sajna voltak, mert az igen jó ár mellé, egy retro, lepusztulóban lévő szállodát kapcsoltunk gondolatban. Szerencsére nem így volt.
Megosztom
Egyszerű olcsó szállás nagyon jó helyen -

Siesta Üdülő Igal

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5.
A szállás, mint az egész falu ( amúgy város ) az igali gyógyfürdőre épül. A szállás gyalog pár percre van onnan, tehát ha fürödni megyünk meg lehet spórolni az 500 Ft parkolási díjat, ami egyébként sehol nincs jelezve hogy fizetős lenne. A szálláshoz jár kedvezmény a Marica étterembe is ahol a kaja jó, csak a fürdőből betérő vendégek félmeztelen látványa néha sokkoló evés közben.
Megosztom
A kőkemény retro hangulat. -

Hotel Szieszta Sopron

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 4.
Többször voltunk itt régebben, leginkább átutazóban, 1 maximum 2 éjszakára. Most direkt olyan helyet kerestünk szilveszterre ami kiesik minden belvárostól a nyugalom miatt. Sopron szép és nyüzsgő kis város. Volt. . . Mert már nem az. Sajnos a maga a város olyan lapos hangulatában hogy csoda, ennyi erővel bárhol lehetett volna a szállás nem lett volna nagy ricsaj körülöttünk.
Megosztom
Megint csak jókat mondhatok -

Erzsébet Nagy Szálloda Paks

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
A szállóba kimondottan pihenni megyünk néha, mert Pakson gyakorlatilag semmi nincs ami megzavarhatna bármilyen módon is. Egyetlen hely amit még meglátogatunk ilyenkor, az a fürdő, mert a különleges sós termálvíz nagyon jó sok kórságra, a fürdő olcsó, és soha nem volt még tömeg. maga a szálló egy régi és egy új szárnyól áll, mi az újba szoktunk menni.
Megosztom
Egy egyszerú kis szállás éjszakára -

Rózsakert Panzió Nyíregyháza Nyíregyháza

2017. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. február 1.
Egyszerű, kicsit kopottas, de aludni jó. A szoba és az ágy mérete, kényelme megfelelő. A pincében a biliárd asztal használhatatlan úgy le van harcolva, és a konyha rész 170 cm fölött életveszélyes, mindig beveri az ember a fejét olyan alacsonyan vannak mindenféle építészeti elemek.
Megosztom
A nyugalom és pihenés helye -

Erzsébet Nagy Szálloda Paks

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
A szálloda egy régi kúriából lett kialakítva, egy új épülettel megtoldva, ahol maga a tényleges szállás is van. A régi épületben rendezvény termek, étterem vannak. Az egész belső tér a szobákkal együtt igényesen kialakítva, tiszták, akadály mentesítettek. Az ágy mellett és a fürdő szobában hívó gombbal, a fürdőben kapaszkodókkal, így mozgáskorlátozottak is bátran jöhetnek.
Megosztom
Egyszerű, de vannak lőnyei -

Korona Ház Hajdúnánás

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 27. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó helyen van, nem hangos, és mivel a fürdő területén belül helyezkedik el, a parkolás zárt megfigyelt területen lehetséges, és a fürdő szolgáltatásai, mint a medencék használata, szauna, a szállás árában vannak. Hátránya, hogy az étkeztetés csapni való. A személyzet láthatóan mindent igyekszik megtenni amit lehet, de azért látszik, hogy nagyon kelet és nagyon vidék.
Megosztom
Egyszerű kellemes szállás jó helyen -

Mediterrán Panzió Harkány

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 6.
Kedvezményes akcióban foglaltuk le családi szállásunkat egy hosszú hétvégére, 5 főre egy 2 és egy 3 ágyas appartmann képében. A szállás jól megközelíthető, mégis csöndes helyen van a harkányi gyógyfürdőtől gyalog 5 percre, a spar bolttól 2 percre, a fő út szomszédságában.
Megosztom
Elfogadható, de nem mennék vissza. -

Villa Apartman Egerszalók

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvezményes lehetőséggel igényeltünk szállást 2 éjszakára fél panzióval 2 fő részére egy hét végére. A szállás jó helyen ( kívülről már ismertük ) az egerszalóki fürdő mellett van szép helyen, jól megközelíthetően. A ház mellett új épületet építenek, de mivel hét vége volt, nem zajongtak, gondolom ez hét közben azért nem így van.
Megosztom
Olcsó, korrekt hely, de semmi kiemelkedő -

Várfürdő Panzió Gyula

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 31.
A szállásra előre fizetett programokkal mentünk, ezek borkóstoló, pálinka kóstoló, fél panzió, fürdő belépő és masszázs kuponok voltak. A szállás tiszta rendezett, a személyzet szolgálatkész, az alap szolgáltatásokban nem volt kifogásolni való, de mivel ilyen helyre az ember a lehető legnagyobb kikapcsolódásért és gond mentes pihenésért utazik akár több 100 km-t, fel kell soroljam azokat a tényeket amik ezt zavarták.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX