Kinga-Laci étterem értékelései

Értékelései
24
25
8
22
0
0
50

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kinga-Laci értékeléseit!

Olvasd el Kinga-Laci étterem értékeléseit!

csodás ízek hangulatos helyen -

Rigoletto Cukrászda Visegrád

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
Sajnos nem túl jó időnk volt, de a fagyi ki nem maradhat sehol.
A kiszolgálás nagyon kedves, a választék bőséges. Különleges, nem megszokott ízeket is találtunk. Harmónikusak, finomak a fagylaltok. Bár mi a normál fagyikat fogyasztjuk, de jó érzés látni, hogy "mentesek" is vannak. Nem szabad kihagyni ezt a helyet, a komphoz is közel van.
Megosztom
Ide éhesen kell érkezni -

Centrum Étterem Dunaföldvár

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Átutazóban nézegettük az éttermeket, de nem találtunk, majd emlékezetünkre hagyatkozva a közeli parkolóból tovább sétálva leltük meg először a "Zárt körű rendezvény" kiírást,(az emeleti bejárat volt) majd mégis egy barátságos éttermet. A Pizzázó kiírás ne tévesszen meg senkit, Étlapról lehet választani, nem trükköznek az árakkal.
Megosztom
Jó hogy betértünk -

Robinson Étterem Harkány

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebédidőben sétáltunk Harkányban. A szálláson terveztük, hogy enni fogunk, de elolvastuk a kiírt menüt és bementünk. A hely egyedi hangulatot áraszt. Az étterem tiszta a pincérek gyorsak, udvariasak, az ételek hamar az asztalunkra kerültek. Az ebéd is finom, jó ár-érték arányú, kellemesen éreztük magunkat, jó hogy betértünk!
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta ismerjük a helyet, de sosem esett rá a választásunk. Most egy ünnepi vacsorára mentünk oda. Az épület kívül-belül szépen kialakított csárda. A berendezés kellemes, a kiszolgálás figyelmes és gyors. Az ételválaszték nagy, még hétköznap este sem volt "kifogyott" étel. Az adagok hatalmasak és nagyon finomak.
Megosztom
Kellemes környezet - szép étterem - finom ételek -

Faház Vendéglő Lajosmizse

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorázni indultunk, Talán nem voltunk elég éhesek, mert az első két helyet talán a hőség, az ételkínálat, vagy az árak miatt otthagytuk, aztán mikor azt hittük kiérünk a városból megláttunk a fák közt egy éttermet. Árnyékos parkoló, kellemes terasz. A kiszolgálás kedves, figyelmes. Az étlap jól összeállítva.
Megosztom
Visszatérünk! -

Sári Csárda Dunakiliti

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak az jöjjön ide aki szeret enni, aki szereti az ízeket akár a hagyományos, akár a különleges ízeket megtalálja. Vigyázat az adagok hatalmasak, de annyira finomak, hogy nem lehet ott hagyni. Nem szoktunk kenyeret enni, de amit ott kaptunk, az a kemencében sült ropogós héjú friss, illatos. . .
Megosztom
Nekünk nem Szolnok a gasztronómia fellegvára -

Hotel Tisza Szálló & Gyógyfürdő étterme Szolnok

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 16.
Első nap este úgy döntöttünk megvacsorázunk a Szálló éttermében. Lehet, hogy rosszul döntöttünk. Már a terítéssel volt egy kis hiba amelyik asztalnál már ültek a visszaterítésnél nem került papírszalvéta. Halkan kértem a felszolgáló hölgytől, s szaladt hozott EGY DARABOT, (ketten voltunk) hatalmas volt a meglepetés, de a szomszéd asztalról kaptunk még egyet az ott vacsorázóktól.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
Húzós kirándulás után örültünk meg az étteremnek. Belül sötét levegőtlen volt, ezért a teraszon ültünk le. A kiszolgálás gyors, udvarias volt, nem hagyott kívánni valót maga után. Az ételek minősége finoman szólva gyenge volt. A fűszerrel és a hús sütési idejével is fukarkodtak. Nagyon bántuk, hogy nem gyalogoltunk többet egy másik étteremig.
Megosztom


TérképX