kition étterem értékelései

Értékelései
35
61
317
945
26
2
580

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Kellemes önkiszolgáló a Bazilikánál -

Földes Józsi Bisztrója - Bazilika Budapest

2020. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. június 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban fedeztem fel ezt az önkiszolgáló éttermet a Bazilika tövénél, egyik kollégám hívta fel rá a figyelmemet. Egy belvárosi bérház udvarán található, az udvar teteje be lett üvegezve. A falakat a névadó alapító fotói díszítik, meglehetősen hangulatos a megjelenése. A választék, a napi menü az interneten is megnézhető, 3 leves és 3 főétel, de az előre jelzetteken kívül is vannak ételek.
Megosztom
Régies cukrászda, közepes minőség -

István Cukrászda Budapest

2020. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik ebéd után eljöttem kipróbálni egy fagylalt erejéig a cukrászdát, kollégáim is dicsérték, és a honlapon is jókat olvastam róla. Nálam nem aratott is ilyen átütő sikert. Unott kiszolgálás fogadott a 30 évvel ezelőtti hangulatú helyen, a választék elég bőséges volt, cukormentes fagylaltból is volt két féle, eper és kávé.
Megosztom
Különleges ízek erős gyomrúaknak -

Quán Nón Luxury Budapest

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már márciusban készült megnyitni az étterem, amikor felfigyeltünk rá a Haris közben, de a járvány miatt csak június elején tudtuk kipróbálni. Az étterem ízlésesen díszített, tört magyarsággal beszélő vietnami hölgy szolgált ki, de legalább nem kellett angol nyelvvizsga ahhoz, hogy rendelni tudjon az ember ( mint nem egy belvárosi étteremben ) A pho leves a hely és a vietnami konyha fő erőssége, hatalmas adag, mi ketten ettünk egy nagy adag csirke levest, egy ember jól is lakott volna vele.
Megosztom
Megbízható kedves étkezde -

Hegeda Büfé - Belvárosi Piac Budapest

2020. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. június 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az elmúlt hónapokban jó párszor megfordultam ennél az étkezdénél, a járvány idején szinte egyedüliként ( A Séf utcájával együtt ) voltak a Hold utcai csarnokban nyitva, ekkor csak elvitelre lehetett vásárolni. Magyaros étkek, pörkölt , sült hurka, kolbász, egy vagy két leves, naponta változó főzelék a kínálat, szerdánként halászlé és spenót is szokott lenni, ez a kedvenc napom, ez a két étel a kedvencem.
Megosztom
Csak cukros fagyi készpénzért -

Caffé Trieste Espresso Zalakaros

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 16. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zalakarosi fürdő közelében levő cukrászda, abszolút központi helyen fekszik. A fő vonzerő nyáron a fagylalt, amelynek a választéka kielégítő lenne, ha legalább egy cukormentes fagyi lett volna. A fél ország elhízott és cukorbeteg, jó lenne rájuk is gondolni. Jobb híján pisztáciát és epret ettem, elég jó volt, de ettem már finomabbat is.
Megosztom
átlagos cukrászda -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyiek által ajánlott cukrászdát kötelezőnek gondoltuk kipróbálni, így eljöttünk fagylaltozni. Cukormentes fagylaltból csak egyféle volt, a választék jó átlagos, kifejezett különlegességet nem találtam. A cukormentes tiramisu mellé csokoládét kértem, mindkét fagylalt hozta az elvárt szintet, de maradandó élményt nem nyújtott.
Megosztom
Finom zalai ízek -

Kilátó Borozó Zalakaros

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 10. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosi nyaralásunk során megmásztuk a felújított kilátót, és utána a kilátó melletti étterembe tértünk be. A helyi ínyencségnek számító aludttejes prószát kóstoltuk, ami nagyon finom lett. Főételt a szállodai félpanzió miatt nem akartunk enni, a szomszédos asztalokhoz hatalmas adagok érkeztek, az árak elfogadhatóak.
Megosztom
2020. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A munkahelyem közelében fekszik az étterem, egyik nap elmentem kipróbálni ebédre, a járvány után a teraszon már lehetett enni. A kiszolgálás gyors és pontos volt, az étel hamar elkészült. Más egységekből már ismertem a választékot, Jeruzsálem mix humusz tálat ettem, amihez most nem pitát, hanem laffa lepényt kaptam, ami frissre és ropogósra sikerült.
Megosztom
Kedves kis menza a belváros szívében -

Kisharang Étkezde Budapest

2020. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. május 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég fedeztem fel az éttermet a munkahelyem közelében, ahol jutányos áron lehet egyelőre elvitelre menüt kapni. egyféle leves és kétféle fő étel kapható, az olcsóbb menü 1190, a drágább 1390 forint. Mindkét változatot próbáltam, az adag bőséges, a leves jó fél liter, a máglyarakás is szép adag volt.
Megosztom
Elvitelre csak közepes -

Belvárosi Disznótoros Budapest

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokat jártunk ide vásárolni, értékelést is írtam már, az új értékelés indoka a járványhelyzet miatti változások és a személyzet kicserélődése. Utóbbi sajnos negatív hatással járt, barátságtalan, tudálékos új emberek váltották a régi kedves személyzetet. Bemenni a látványpultig sem lehet, a kinti tábla tartalmazza a választékot a foghegyről adott válasz szerint.
Megosztom
32 oldalon / 317 találat


TérképX