kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Pazar sólet péntekenként -

A Séf Utcája Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már sokat olvastam a helyről, és a legendás pénteki sóletről, így a mai napon itt ebédeltem. Szinte mindenki sóletet kért, ez volt a mai napi slágerajánlat, minden nap van valami kiemelt ajánlat, péntekenként a sólet. Kártyával itt sem lehet fizetni, ugyanaz a szellemesnek gondolt tábla olvasható, mint a Buja Disznókban.
Megosztom
Remek szalontüdő csak készpénzért -

Buja Disznók - Belvárosi Piac Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap úgy határoztam, hogy itt ebédelek, már régen ki akartam próbálni az éttermet. Miután a rántott húst nem annyira szeretem, mint amennyire egészségtelen, a szalontüdő mellett döntöttem. Serpenyőben érkezett az étel, mikor rövid várakozás után a keresztnevemet kiáltották. Kiválóra sikerült a minősége, az adag is elfogadható nagyságú.
Megosztom
Fantasztikus kilátás -

Vapiano Étterem - Belváros Budapest

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt jöttünk el kipróbálni az éttermet, eddig csak a mellékhelyiség miatt szaladtunk be egyszer, de látva az emeletről nyíló csodás kilátást, megjött a kedvünk, bár annyira nem rajongunk az olasz tészta ételekért. Én lasagnét választottam, ami jó sok sajttal készült, isteni volt, feleségem paradicsomos, spenótos spagettit evett, lehetett teljes kiőrlésűt is választani.
Megosztom
Indiai menü jutányos áron -

Callum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétköznap délután 2 óra körül jöttem ebédelni ide, előző nap itt jártam egy másik helyen, akkor néztem ki magamnak ezt az éttermet az emelet sarkában. Nagyon szívélyesen invitált az itt dolgozó, indiainak tűnő pincér-szakács. 1600 ft ért többféle menüt lehet enni, én a vajas indiai csirkés tálat választottam lencselevessel.
Megosztom
Finom halak hangulattalan környezetben -

Vörös Homár Belvárosi Halpiac & Gasztrobár Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik hétköznap délután 2 óra körül tévedtem a piac környékére, és miután már régen terveztem a hely kipróbálását, kései ebédemet itt költöttem el. Ekkorra már kiürült a piac, a többi étterem is elég üres volt. Tejszínes, zöldséges hallevest ettem ( ez az egy féle leves volt a kínálat ) ami nagyon jól sikerült, utána grillezett lazac következett rizzsel és majonézes zöld algával, ez is finom lett.
Megosztom
Príma fagyi az októberi nyárban -

Füredi Korzó Fagyizó Balatonfüred

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október végén, még késő nyárias időben időztünk Balatonfüreden, amikor többször is megkóstoltuk a fagylaltot. 300 Ft egy gombóc, viszont szép nagy adag. A szezon vége felé is óriási a választék, cukormentes fagyiból is van három féle, ritka ízkombinációk is felfedezhetők. A fekvése ideális, Balatonfüred parti sétányán, a vitorlás kikötő s a móló közelében található, szinte akaratlanul is ide téved a vendég.
Megosztom
Duna parti görög hangulat hibapont nélkül -

Taverna Dionysos Étterem Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megfordultunk az évek során az étteremben, legutóbb egy októberi este mentünk névnapot ünnepelni. Minden változatlan, a berendezés a hosszú évek óta jól bevált és megszokott, a kiszolgálás első rangúan elegáns. Ajándék előétel, ajándék sütőtök a vacsora végén és egy szál virág minden hölgyvendégnek.
Megosztom
Forgalmas helyen közepes minőség -

Príma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik reggel úgy döntöttem, hogy a reggelimet itt költöm el. Tojáskrémes szendvicset választottam, ami sajnos elég közepesre sikerült, meg lehetett enni,de az ízvilága nem az igazi, nekem csalódás volt. Az üzlet egyébként szép megjelenésű, a kiszolgálás elfogadható, az árak a hasonló helyek átlagát hozzák.
Megosztom
Finom ízek a lepusztult környéken -

Tandoori Indiai Étterem Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több alkalommal jártunk az étteremben, legelőször 4 éve, a Ráday utcában. Azóta új helyre költözött, a 32-esek tere meglehetősen lepukkadt benyomást kell. Itt is jártunk már többször legutóbb egy októberi péntek este. A kiszolgáló pincér nagyon profi volt, szakszerűen segített a választásban, az ételek csípősségét a vendég igényei szerint szabályozták.
Megosztom
Finom ételek, remek árak -

Elizabeth Étterem Cserkeszőlő

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A félpanziós ellátást ez az étterem biztosította, a félpanziós étlapról választhattunk ételeket, majd amikor lejárt a félpanzió, akkor is ott vásároltunk otthonra kiváló birkapörköltet. A kiszolgálás színvonala az éppen kiszolgáló pincértől függött, volt aki öt pontot érdemelt volna, volt aki csak három-négy pontot.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX