kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Lassan megszerettük -

Ibolya Espresso Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy éve írtam utoljára értékelést a helyről, nem voltam elragadtatva tőle. Azóta szép lassan megszerettük, bár a nem túl ízléses berendezés nem változott, de a térre kiülve ez kevéssé zavar. Kiváló csapolt meggysört lehet kapni egészen jó áron, ami arra késztetett minket, hogy egyre gyakrabban beüljünk ide, különösen nyári időszakban.
Megosztom
Új indiai étterem a régi helyén angolul tudóknak -

Royal Rasoi Indiai Étterem Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Ráday utcában a Harminckettesek terére költözött Tandori étterem helyén nyílt meg idén áprilisban ez az indiai étterem, amit nemrég fedeztünk fel. Az utcai portálja annyira jelentéktelen, hogy többször elmentünk előtte anélkül, hogy észrevettük volna, és akkor is alig találtuk meg, amikor célirányosan ide mentünk.
Megosztom
Újonnan nyílt pizzázó a belvárosban -

Pizza Forte - Egyetem tér Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 20. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptemberben nyílt a Pizza Forte új egysége az Egyetem téren. A parányi helyen korábban több vendéglétó egység működött, többségük egy-két év után bezárt,csakúgy mint a szomszédos üzlet, melyben a Lipóti Pékség egysége működött 8 hónapig. Fél tizenkettőkor az egyetlen vendég voltam, így a kiszolgáló részletes tájékoztatást tudott adni a bőséges választékról.
Megosztom
Átlag feletti megbízható török -

Istanbul Kebab - Kálvin tér Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran megfordultunk ebben a török étteremben,amikor gyors vacsorára vágytunk, a lakásunkhoz közel esik. Valamivel jobb, mint a legtöbb török étterem, bár semmiben sem kiemelkedő, de különösebb hibapontja sincs, a török éttermek etalonjának tekintett másik éttermet [moderálva - a szerk. ] messze felülmúlja.
Megosztom
Turista csalogató -

Dunacorso Étterem Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik téli este az étterem előtt sétálva betértünk egy rétesre és forralt borra, nagyon kedvesen fogadtak, nemcsak azt a vendéget szeretik, aki végig eszi az étlapot. Forralt bort máskor is itt szoktunk inni, fele annyiba kerül, mint a Vörösmarty téren 100 méterrel odébb, is kiváló minőségű borból készül.
Megosztom
Békebeli külvárosi vendéglő -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal a Karácsony előtti , év végi vacsoránkat költöttük itt el. A megjelenése igazi külvárosi vendéglő, régi idők képeivel a falon. Az ételválaszték bőséges, nehéz volt választani, számtalan vadétel dúsítja az egyébként is bőséges kínálatot. A rántott borjúláb mellett döntöttem, ami nem egy könnyen elkészíthető étel, de itt jól sikerült, csakúgy, mint a többi kollégám étele.
Megosztom
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször elsétáltunk az étterem előtt, de sem a megjelenése, sem a kínálata nem volt túl vonzó. Egyik este mindenhol telt ház volt, a szomszédos török étteremben éppen akkor érkezett egy nagyobb külföldi csoport,így ide tértünk be. Rajtunk kívül csak egy asztalnál ült két vendég, így várakozni nem kellett.
Megosztom
Finom rétesek, de azért nem kiemelkedő -

Rétesbolt Anno 1926 - Vas utca Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az itt olvasott vélemények vezettek oda, hogy kipróbáljam ezt a rétesboltot, a bérbe adott lakásom közelében van, korábban már gyakran elmentem előtte. A kiszolgálás kedves és informatív, a választék kisebb, mint a korábbi értékelők látogatása idején, de azért 8-10 féle rétes volt. Az őszibarackos és a meggyes-mákos rétest kóstoltam, feleségemnek kapros túrósak vittem.
Megosztom
Népszerű középszer -

Szeráj Török Étterem Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy és fél éve voltunk utoljára az étteremben, majd a napokban egy margitszigeti séta után a régi idők emlékére betértünk újra. A menza jelleg nem változott, sorállás, áttekinthetetlen kínálat, az étel megrendelése után előrehaladva látod meg, hogy mi a naponta változó kínálat. Annyi változott, hogy az ételek minősége romlott, így nyilván az ár érték arány is az ételek szokásos drágulásával.
Megosztom
A legjobb indiai étterem -

Rajkot Palace Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt meg ez az indiai étterem a belváros szívében, és rögtön nagyon népszerű lett, két hete telt ház miatt nem tudtunk asztalt foglalni, most végre sikerült, de most is telt ház volt. Külön hosztesz kísér az asztalunkhoz, miután ketten voltunk,egy két személyes, nem túl nagy asztalt kaptunk, de éppen elfértek rajta az ételek.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX