kition étterem értékelései

Értékelései
33
58
307
892
26
2
563

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Becsülendő hozzáállás, magas minőség -

Buddha Original - Egyetem tér Budapest

2020. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. április 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már jó néhány hónapja megnyílt az étterem, de mindig olyan üres volt, hogy nem volt kedvünk kipróbálni. S szomszédos Pad Thaiban zsúfolásig voltak a vendégek, itt jó ha egy-két asztalnál ült valaki. Nem túl szerencsés a hely, az elmúlt hat évben négy étterem zárt be egymás után. Az üzemeltetők még nem adták fel, a koronavírus miatti intézkedések miatt csak elvitelre árusítanak, míg a többi környező étterem bezárt.
Megosztom
Olcsó megbízható minőség -

Sparhelt Étkezde - Belvárosi Piac Budapest

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai éttermek közül lassan már mindet kipróbáltam, most ez az étterem került sorra. Eddig mindig hatalmas sor kígyózott előtte, a korona vírusnak köszönhetően látogatásomkor alig volt valaki, pár nap múlva be is zárt az étterem a vírusveszély elmúltáig. A piac talán legolcsóbb étterme, a rántott sajt steak burgonyával 1200 Ft, jól is lehetett lakni vele.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai éttermek kipróbálása során ez a hely került sorra a napokban. A koronavírus miatt délben is kihalt a piac, én voltam ennél az étteremnél az egyetlen vendég. A grillcsülök az ígért 3 perc alatt el is készült, a folyamatosan sülő-forgó csülköknek köszönhetően. Szépen tálalva érkezett, az adag is bőséges, 30 dkg csülköt foglal magába.
Megosztom
2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Februárban nyílt meg a neves séf étterme a munkahelyem közelében, így röviddel a nyitás után eljöttem kipróbálni. Amikor először benéztem, nagyon kedvesen egy étlapot nyomtak a kezembe, és szívélyesen invitáltak. Először ebédet ettem itt, majd pedig vacsorára vettem szendvicseket.
Megosztom
Új étlap, változatlan minőség -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mint 2 éve azzal zártam az értékelést, hogy fogunk még ide jönni. Így is tettünk, pár havonta egyszer be szoktunk térni az étterembe. Nemrég megújult az étlap, kicsit drágább lett minden, mint minden más helyen. Megjelent a kínálatban az eddig csak más egységekben kapható jemeni csirkeleves, amit rögtön megkóstoltunk.
Megosztom
Elegáns kínai nem kínai áron -

Dingxin Étterem Budapest

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap az ebédemet költöttem itt el,az állandó menü akció keltette fel figyelmemet. A kacsacombos menüt választottam, mely savanyú csipős levest, és egy pici szelet zöld tea ízű süteményt tartalmazotta főételen túl. Az ebéd menük főétele nem kínai, hanem magyar étel, nálam ez hagyományos kacsacomb volt, ami két kisebb combot tartalmazott.
Megosztom
Kellemes, de nem kiemelkedő görög -

Mythos The Greek Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Új munkahelyem közelében fedeztem fel az éttermet, és Valentin Nap előestéjén feleségemmel felkerestük. Előételként én grillezett polipot ettem, feleségem a 4 féle kenhető előételből álló válogatás mellett döntött. A grillezett polip isteni volt, a 3. 000 Ft-os ár a pici előétel adaghoz képest túlzás. Maga az étterem elég átlagos megjelenésű, más görög éttermek hangulatosabbak, görögösebbek.
Megosztom
Isteni mediterrán rakott kel -

Lakatos Műhely - Belvárosi Piac Budapest

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hold utcai gasztro helyek közül a napokban a híres stylist étterme került sorra. Naponta pár változó főétel kapható egy leves, egy főzelék, egy deszert. A mediterrán rakott kelt választottam, ami fantasztikusan jól sikerül, ilyen jóízű rakott kelt talán még sohasem ettem, az adag nagysága is megfelelő.
Megosztom
2020. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. február 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A múlt héten a Hold utcai éttermek közül a Moszkva tér került sorra. Kollégámmal szoljanka levest és húsos pelmenyt ettünk, mindkettő finom volt, diákkori orosz nyelvtanulási élményeim jöttek vissza. Itt sorszámot kap a vendég a rendelés után, így ezt kiabálják, mikor kész az étel. A hangulat olyan mint a többi helyen a csarnokban, az árak nem túl alacsonyak.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délben itt ebédeltem, a jól bevált gyros tálat választottam. Rövid sorban állás után gépies gyors kiszolgálás következett, a kínálat a sor miatt nehezen áttekinthető. A gyros finom volt, de nem kiemelkedő, a hely átlagos megjelenésű, délre meg is telt. Kifejezett hibát nem találtam semmiben, de olyan emlékezetes dolog sem maradt meg bennem.
Megosztom
31 oldalon / 307 találat


TérképX