kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Kedevencünkké vált -

Belvárosi Disznótoros Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel három éve fedeztük fel az éttermet, azóta szép lassan a kedvencünkké vált, és megérett egy újabb értékelésre különös tekintettel arra, hogy a hely jobbnak bizonyult az első benyomásnál. A választék bőséges , még variálható is, számtalan csirke, disznó és halféle kapható frissen sütve a csevapcsicsáról nem is beszélve.
Megosztom
Kiváló balkán grill ételek -

Grill Mánia Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 éve jártunk először az étteremben, rögtön megnyerte tetszésünket. Azóta többször megfordultunk itt, több ételt is kipróbáltunk, grillezett tengeri halat is ettem, ami már nincs az étlapon. Valamennyi esetben kiválóra sikerültek az ételek, nagyon finomak voltak. Kedvencünk továbbra is a két személyes grill tál, hatalmas adag, két éhes ember jóllakik vele.
Megosztom
Ha nincs más ez is megteszi -

Kukorica Csárda Balatonberény

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején, nyári melegben hétköznap az Őrségből hazafelé tartva Balatonberényben megálltunk strandolni és ebédelni. A strandon már csak ez az egy étterem volt nyitva, így 3 év múlva újra ettünk itt. A kiszolgálás gyors volt, de olyan semmilyen, nem volt szívélyes, az ételek jó közepesek, a roston csirkemell gyorsan elkészült, de nem sült át rendesen.
Megosztom
Kitűnt a középszerből -

Gombás Étterem Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megfordultunk az étteremben, 4 éve már írtam értékelést róla. Megbízható, kellemes helynek tartottuk, kiemelkedő élmény nélkül. Legutóbb egy augusztusi hétköznap este a házassági évfordulónk alkalmából tértünk be vacsorázni, és a mostani étkezés végre túlemelkedett a jó szinten.
Megosztom
Olcsó fagyi, közepes minőség -

Nyaloda Fagyizó - Újpest-Központ Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyílt meg a fagylaltozó Újpest Központjában az aluljáró és buszmegálló közelében. Olcsó áraival csábítja az embereket, szinte mindig hosszú a sor előtte. 140 Ft egy gombóc fagyi, a paleo fagyi 200 Ft, egy gombóc tekintélyes mennyiség. A minőség jó közepes, nyilván nem lehet egy feleakkora gombócért 300-350 Ft-ot elkérő kézműves fagylaltozóéhoz hasonlítani.
Megosztom
Verhetetlen árakon -

Lamantin Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést az étteremről, ezért elérkezett az ideje újabb értékelésnek. Hosszú évek óta minden nyáron itt eszünk több alkalommal, a választék és a színvonal hasonló. Továbbra is büfé jellegű, egyre inkább az étterem felé tolódik a hangsúly, a választék picit bővült. A népes vendégsereg ellenére gyors a kiszolgálás, a grill tál frissen sütve 10 perc múlva érkezik.
Megosztom
A legelegánsabb Berényben -

János Pince Étterem Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta nyaralunk Balatonberényben, de csak most jött el az idő a János Pince kipróbálására. Árszínvonala magasabb az egymással versengő parti éttermeknél, de a megjelenése is színvonalasabb, a kerthelyiség egész hangulatos. Az étterem előtt parkoló autók nagy száma jelzi, hogy a vendégek jó része távolabbról jött.
Megosztom
Kellemes büfé a strandon -

Beach Cafe Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásaink során többször beültünk ide egye-egy italra, vagy fagylaltra, és megkedveltük a helyet. Kapható csapolt sör,( Arany Ászok ) üdítő fagylalt, hamburger, kávé, jeges kávé, balatoni szinten jutányos áron. Jó időben van is sorállás. A kiszolgálás lelkes , igyekvő, leülve a balatoni kilátásban is gyönyörködhetünk.
Megosztom
A közönség rontja le -

Hordó Borozó Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az évek hosszú során többször megfordultunk a borozóban, ami nemrég a bringás betérő nevet is felvette. Napközben lehet, hogy a bringások a fő vendégek, este azonban igazi kocsma hangulatot áraszt. A Platán bezárásával a helyi alkohol szeretők fő törzshelye lett, a helyi nagyivók nagyhangú beszédjétől visszhangzik az egész Balaton part.
Megosztom
Tipikus balatoni büfé -

Muskátli Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásunk során most próbáltuk ki először a büfét, miután lángost más helyen kapni nem lehetett. A kicsit felhősebb időnek köszönhetően nem kellett hosszú sort állni, mint naposabb időben, így hamar hozzájutottunk a sajtos tejfölös lángoshoz, aminek az ára idén 750 Ft-ra emelkedett.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX