kition étterem értékelései

Értékelései
34
60
313
931
26
2
577

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Csodás hangulat a belváros szívében -

Café Alibi Budapest

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. augusztus 20-án jártunk itt legutóbb, korábban már többször beültünk ide. Az Egyetem tér közepén levő külső egységük rendkívül hangulatos. Kicsit külföldön érezheti magát a vendég, a személyzet nagyon kedves és figyelmes,de az árak is inkább a külföldieknek szólnak, az italárak azonban egészen elfogadhatóak.
Megosztom
Egy jó spagetti a belvárosban -

Il Treno Expressz - Múzeum körút Budapest

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 13.
2014. év elején nyílt meg ez a pizzéria a lakásom alatt, így többször volt alkalmam az olasz ételek kipróbálására. Az étterem a Nemzeti Múzeummal szemben található, az ételek kellemes mediterrán jelleget viselnek. A kiszolgálás udvarias és gyors, az árak belvárosi szinthez képest egészen elfogadhatóak. Az olasz konyhának megfelelően elsősorban a pizzák és tésztafélék ára kedvező.
Megosztom
Ízletes ételek gyorsétteremben -

Csupacsibe Csirke-Falatozó Budapest

2014. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újpest központi helyén található ez a kellemes gyorsétterem. Korábban csak sült és rántott csirkét lehetett kapni, mára már napi többféle menüvel bővült a választék. Az ételek frissek, ízletesek, zárórára rendre elfogy a kínálat. Ottfogyasztásra is van lehetőség, bár nem ez a hely erőssége. Az árak is barátságosak, a köretek és ételek jól variálhatóak.
Megosztom
2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 26. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. július végén jártunk az étteremben, hétköznap délben érkeztünk. Mivel az elsők között érkeztük, mindenből teljes volt a választék, végigkóstolhattuk az egész kínálatot. Ebédidőben végig viszonylag kevesen voltak, talán ennek köszönhető, hogy a kiszolgálás kifejezetten figyelmes és udvarias volt.
Megosztom
Megbízható gyors étkezés a belvárosban -

Star Kebab Török Étterem - Múzeum körút Budapest

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször étkeztük párommal ebben a török gyorsétteremben, mivel a közelben lakunk. Panaszra egyszer sem volt okunk, az ételek minősége megfelelő, bár nem kiemelkedő, más török étteremben ettünk már jobbat is. A kiszolgálás színvonala változó, de általában udvarias.
Megosztom
Hangulatos esti italozás -

Bonnie Restro Budapest

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. májusában jártunk legutóbb a sörözőben. Bár meleg ételeket is lehet rendelni, a hely inkább söröző, mint étterem, ebben a kategóriában viszont nem okoz csalódást. Az ételválaszték elég kicsi, nem is túl olcsó, az italválaszték viszont jónak mondható. A térre kiülve este fantasztikus a hangulat, a sok olasz turista miatt Olaszországban érezheti magát a vendég, a felújított tér szépségéről nem is beszélve.
Megosztom
Hosszú várakozás egy kiadós vacsorára, de megérte -

Búbos Csárda Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában voltunk legutóbb az étteremben, a korábbi években is megfordultunk már itt. Az épület nádtetős,régi építésű, igazi XIX. századi hangulatot árasztó csárda. Bíztunk benne, hogy vasárnap este talán kevesebben lesznek a hazautazók miatt, de ez az elvárásunk nem jött be. Nagy nehezen sikerült helyet kapnunk, majd közel egy órás várakozás következett az ételre a nagy számú vendégsereg miatt.
Megosztom
Gyors és finom török étkek a Nyugati környékén -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb 2014. júniusában jártunk az étteremben, havonta vagy kéthavonta egyszer általában eljövünk ide. Jó az ételek minősége, az ár megfelel a többi török gyorsétterem árszínvonalának. Széles a választék, és bár sokan járnak ide, nincs soha tömeg, nem kell soha sorban állni. Az étterem belső kialakítása nagyon szép, ízlésesen díszített, ez az ami a többi hasonló étterem fölé helyezi.
Megosztom
Kiváló konyha igazi balatoni hangulattal -

Paprika Csárda Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában párommal vacsoráztunk az étteremben. Az étterem részben a parti főútról, részben a strandról közelíthető meg, a strand felé eső kerthelyiségből csodálatos a kilátás a Balatonra, különösen naplemente idején. Az étlapon bőséges a választék, ami olcsó menüajánlatokkal egészül ki, már 800-1. 000 Ft körüli áron lehet elfogadható mennyiségű és színvonalú menüt kapni.
Megosztom
Pazar étkezés a balatoni naplemente mellett -

Lamantin Büfé Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában többször is étkeztünk ebben a vendéglőben, már amikor találtunk szabad helyet. Évek óta visszajárunk erre a kellemes helyre. Nevével ellentétben komplett éttermi szolgáltatásokat nyújt, kb. 10 féle frissensült, 3-4 féle halétel, 3 féle leves,12-14 féle pizza, és 6-8 féle saláta képezi a váasztékot a büfé jellegű ételek ( hamburger, lángos , sült kolbász ) mellett.
Megosztom
32 oldalon / 313 találat


TérképX