kition étterem értékelései

Értékelései
35
61
317
945
26
2
580

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

Hosszú várakozás egy kiadós vacsorára, de megérte -

Búbos Csárda Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában voltunk legutóbb az étteremben, a korábbi években is megfordultunk már itt. Az épület nádtetős,régi építésű, igazi XIX. századi hangulatot árasztó csárda. Bíztunk benne, hogy vasárnap este talán kevesebben lesznek a hazautazók miatt, de ez az elvárásunk nem jött be. Nagy nehezen sikerült helyet kapnunk, majd közel egy órás várakozás következett az ételre a nagy számú vendégsereg miatt.
Megosztom
Gyors és finom török étkek a Nyugati környékén -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb 2014. júniusában jártunk az étteremben, havonta vagy kéthavonta egyszer általában eljövünk ide. Jó az ételek minősége, az ár megfelel a többi török gyorsétterem árszínvonalának. Széles a választék, és bár sokan járnak ide, nincs soha tömeg, nem kell soha sorban állni. Az étterem belső kialakítása nagyon szép, ízlésesen díszített, ez az ami a többi hasonló étterem fölé helyezi.
Megosztom
Kiváló konyha igazi balatoni hangulattal -

Paprika Csárda Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában párommal vacsoráztunk az étteremben. Az étterem részben a parti főútról, részben a strandról közelíthető meg, a strand felé eső kerthelyiségből csodálatos a kilátás a Balatonra, különösen naplemente idején. Az étlapon bőséges a választék, ami olcsó menüajánlatokkal egészül ki, már 800-1. 000 Ft körüli áron lehet elfogadható mennyiségű és színvonalú menüt kapni.
Megosztom
Pazar étkezés a balatoni naplemente mellett -

Lamantin Büfé Balatonberény

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában többször is étkeztünk ebben a vendéglőben, már amikor találtunk szabad helyet. Évek óta visszajárunk erre a kellemes helyre. Nevével ellentétben komplett éttermi szolgáltatásokat nyújt, kb. 10 féle frissensült, 3-4 féle halétel, 3 féle leves,12-14 féle pizza, és 6-8 féle saláta képezi a váasztékot a büfé jellegű ételek ( hamburger, lángos , sült kolbász ) mellett.
Megosztom
Elegáns , hangulatos hely szerényebb tartalommal -

Zila Kávéház, Étterem & Cukrászda Budapest

2014. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb 2014. áprilisában jártunk az étteremben, korábban gyakrabban megfordultunk itt, de ahogy az évek múlásával egyre kevésvé vonzó a hely, mi is ritkítjuk látogatásainkat. Az étterem megjelenése elegáns, hangulatos, különösen a kerthelység az élő zenével. A kiszolgálásra is az elegencia jellemző, bár már nem annyira figyelmes, mint régen.
Megosztom
KELLEMES ÉTKEZÉS RENDKÍVÜLI ÉLMÉNYEK NÉLKÜL -

Gombás Étterem Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 13. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. januárjában voltunk legutóbb az étteremben. A kiszolgálás udvarias és kedves , az ételek választéka megfelelő , a választott ételek minősége jó színvonalú volt. Tulajdonképpen semmire nem lehetett panasza a vendégnek, de valami mégis hiányzott, minden jó volt, de semmi nem volt kiemelkedő.
Megosztom
Kulinális élvezet szolíd környezetben -

László Tanya Étterem & Kávézó Budapest

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 4. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. június végén jártunk legutóbb az étteremben, havonta egy két alkalommal meg szoktunk itt fordulni. A választék rendkívül bőséges, az ételek frissek. A személyzet nemcsak udvarias és barátságos, hanem szakszerű tanácsokkal segít a megfelelő ételek kiválasztásában. Az adagok bőségesek, éhes férfiember is jól tud lakni, az árak az ételek minőségéhez és bőségéhez képest szolídak.
Megosztom
32 oldalon / 317 találat


TérképX