kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Szolid indiai remek konyhával -

Haveli Indiai Étterem Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt a honlapon olvasott vélemények alapján jött az ötlet az étterem kipróbálására, miután szeretjük az indiai konyhát. Az elmúlt egy hónap során két másik indiai étteremben is megfordultunk, így friss összehasonlítási élményünk volt. Az étterem megjelenése a 80-as 90-es éveket idézi, különösen a mellékhelyiségen látszik az idő vasfoga.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik hétköznap délután jártam erre, és itt vásároltam meg a hétvégi péksüteményeket. Forgalmas helyen fekszik, nem messze a buszmegállótól, egyik vevő a másikat váltja. Így a kiszolgálás gépiesebb, mint a kisebb forgalmú egységeknél, de azért megfelelő. A péksütemények választéka itt is bőséges, egészséges termékekből is akad, és valamennyi vett áru friss és ropogós volt.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik reggel a metrón jutott eszembe, hogy ebédre szendvicset kellene vennem, így az Arany János utcai megállónál kiszálltam vásárolni. A Kőbánya-kispesti egységnél kisebb volt a választék, jóllehet a reggeli csúcs idején jártam itt, a kedvenc tonhalas szendvicsem éppen nem volt. A választott csirkés és sajtot, pesztós szendvics finom, ropogós, friss volt, utóbbiban kicsit több beltartalom lehetett volna.
Megosztom
Drága és finom péksütemények -

Lipóti Pékség & Kávézó - Kálvin tér Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Körülbelül egy éve nyílt a Lipóti új egysége a Kálvin téren a Trio Pizza helyén. Az Egyetem téren és a Ferenciek terén is van pékségük, a sűrű hálózatnak az Egyetem téri egység esett áldozatul. Itt a forgalom nem túl nagy , így a kiszolgálás egész kedves és informatív, új kedvencünk a teljes kiőrlésű nosztalgia kifli, ami reggelente friss és ropogós.
Megosztom
Újévi bárányevés -

Alföldi Vendéglő Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvenc éttermünkben nem volt hely, ezért a sok Új Év tiszteletére bezárt étterem mellett nyitva tartó Alföldi Éttermet választottuk. Jó négy évvel ezelőtt az ebéd menüt próbáltuk, most az Új Évi vacsoránkat költöttük itt el.
Megosztom
Lassan megszerettük -

Ibolya Espresso Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy éve írtam utoljára értékelést a helyről, nem voltam elragadtatva tőle. Azóta szép lassan megszerettük, bár a nem túl ízléses berendezés nem változott, de a térre kiülve ez kevéssé zavar. Kiváló csapolt meggysört lehet kapni egészen jó áron, ami arra késztetett minket, hogy egyre gyakrabban beüljünk ide, különösen nyári időszakban.
Megosztom
Új indiai étterem a régi helyén angolul tudóknak -

Royal Rasoi Indiai Étterem Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Ráday utcában a Harminckettesek terére költözött Tandori étterem helyén nyílt meg idén áprilisban ez az indiai étterem, amit nemrég fedeztünk fel. Az utcai portálja annyira jelentéktelen, hogy többször elmentünk előtte anélkül, hogy észrevettük volna, és akkor is alig találtuk meg, amikor célirányosan ide mentünk.
Megosztom
Újonnan nyílt pizzázó a belvárosban -

Pizza Forte - Egyetem tér Budapest

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 20. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptemberben nyílt a Pizza Forte új egysége az Egyetem téren. A parányi helyen korábban több vendéglétó egység működött, többségük egy-két év után bezárt,csakúgy mint a szomszédos üzlet, melyben a Lipóti Pékség egysége működött 8 hónapig. Fél tizenkettőkor az egyetlen vendég voltam, így a kiszolgáló részletes tájékoztatást tudott adni a bőséges választékról.
Megosztom
Átlag feletti megbízható török -

Istanbul Kebab - Kálvin tér Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran megfordultunk ebben a török étteremben,amikor gyors vacsorára vágytunk, a lakásunkhoz közel esik. Valamivel jobb, mint a legtöbb török étterem, bár semmiben sem kiemelkedő, de különösebb hibapontja sincs, a török éttermek etalonjának tekintett másik éttermet [moderálva - a szerk. ] messze felülmúlja.
Megosztom
Turista csalogató -

Dunacorso Étterem Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik téli este az étterem előtt sétálva betértünk egy rétesre és forralt borra, nagyon kedvesen fogadtak, nemcsak azt a vendéget szeretik, aki végig eszi az étlapot. Forralt bort máskor is itt szoktunk inni, fele annyiba kerül, mint a Vörösmarty téren 100 méterrel odébb, is kiváló minőségű borból készül.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX