kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Klasszikus menza emelt áron -

Alma Mater Étterem & Söröző Budapest

2018. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban a közelben kívántam az ebédidőt eltölteni, és egy kollégám ajánlására a Gazdasági ( egykori Vendéglátóipari ) Főiskola önkiszolgáló éttermébe jöttem. A megjelenés klasszikus iskolai menza, délben már elég nagy tömeggel. A kínálat az első alkalommal betérőnek nehezen áttekinthető, a napi menü fel sem
tűnt.
Megosztom
2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Majdnem szemben lakunk az étteremmel már lassan öt éve,mégis csak most jött el az idő a kipróbálására. A Valentin Napot ünnepeltük itt feleségemmel, már a telefonos asztalfoglalásnál is rendkívül udvarias volt a személyzet. Az étterembe érve lesegítik a kabátot, melyet ruhatárba tesznek, és végig rendkívül figyelmes volt a kiszolgálás, amikor kellett, mindig ott termett valaki a pincérek közül.
Megosztom
Csak a kiszolgálás igazán jó -

Cserpessbe - Kálvin tér Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég, pár hónapja nyílt a Cserpes új egysége a Kálvin téren, éppen a konkurens Lipóti Pékség egyik üzlete helyett. A szokott Cserpes tejtermékek mellett péksütemények és szendvicsek széles választéka kapható, igen borsos áron, egy jobban kinéző szendvics 900 forint, az egészségesebb péksütemények ára is az egekben, a minőség inkább jó átlagos, mint kiemelkedő.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kőbánya-Kispest metróállomáson is megtalálható ez a szinte minden metróállomáson meglevő Princess pékség. Itt több egysége is van, a felszállási és a leszállási részen is megtalálja őket a péksüteménynek kedvelője. A leszállási részen van egy külön kis helyiség, ahol talponálló jelleggel helyben is el lehet fogyasztani a vásárolt finomságokat.
Megosztom
Új rizses streetfood -

Risbon - Kálvin tér Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hónapokkal ezelőtt, a nyitás után nem sokkal próbáltam ki ezt az új street foodot. 300 Ft körüli áron kapható egy rizses gombóc benne különböző töltelékekkel, két gombóccal szinte jól is lehet lakni. A minőség és az ízvilág elég gyenge, töltelék alig, nem is emlékszem, milyeneket választottam, annyira jellegtelen volt, csak a tömény rizskása íze maradt meg.
Megosztom
Keleti Ízek , remek kilátás -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Egyetem tér sarkán található ez a Hummus bar, az ablakokból a Jogi Kar épületére és a térre remek kilátás nyílik. Egyik téli este eljöttünk kipróbálni, miután felfedeztem, hogy húsos ételek is vannak. Mindketten hummus tálat ettünk, feleségem csirkemelleset ,én darált húsosat marha és bárány húsból.
Megosztom
Új halas étterem a belváros szívében -

Bubba's Downtown Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hónapja nyitott az Egyetem tér mellett a Papnövelde utcában ez az új étterem, a hálózat korábbi egységét nem ismertük. Az étterem helyén egy borbár vegetált egy évig, majd bezárt, reméljük, ez a halas étterem tovább bírja. Nem bízták a véletlenre a forgalmat, egy beszólító embert is alkalmaztak, aki a járókelőket megszólítva igyekszik ajánlgatni az éttermet.
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy-két hónapja nyílt a Lipóti Pékség legújabb kávézója az Egyetem téren, a Jogi Kar épületével szemben, impozáns helyen. Nyitás után hetekig kedvezményekkel igyekeztek a vevőket csábítani, a nosztalgia kiflit ajándékba kaptuk, később ez az akció sajnos megszűnt, 45 Ft a kifli. Ritkán eszünk fehér lisztes pékárut, de ennek a kiflinek nem tudtunk ellenállni.
Megosztom
Történelmi kávéház -

Centrál Kávéház Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 1. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számtalanszor elsétáltunk a kávéház előtt, a két ünnep között eljött az idő a kipróbálására egy kávé és sütemény erejéig. Az ételkínálat a 4-5. 000 ft-os pörköltekkel nyilván a külföldieket célozza, nem keltette fel érdeklődésünket. Élénk forgalom volt ottlétünk idején, éppen kaptunk egy szabad asztalt.
Megosztom
Csak az elhelyezkedése kiváló -

Burger King - Váci utca Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Váci utcában sétálva többször betértünk ide, télen egy-egy forró csoki erejéig. A kommersz hamburgereket különösebben nem kedveljük, így az ételválasztékot nem kóstoltuk, az úgyis ugyanolyan minden egységnél. Inkább csak azért tértünk be, hogy egy kicsit leüljünk a belvárosi forgatagban egy ital mellett, és a mellékhelyiséget igénybe vegyük.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX