kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
256
722
25
2
512

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor elsétáltunk a borozó előtt balatonberényi nyaralásaink során, néhány alkalommal be is tértünk egy-egy pohár borra. A borozó igazi kocsma hangulatot áraszt, olcsó, de elfogadható minőségű borok és olcsó sörök kaphatóak, a törzsközönség a helyi alkoholistákból áll, de turisták és nyaralók is be-betérnek egy pohár borra.
Megosztom
Nagy adagok, kétes menzai minőség -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cserkeszőlői nyaralásunk utolsó napján ebédeltünk itt. Már előző nap kiválasztottam az éttermet a strandon, és kinéztem magamnak a birka pörköltet, jó kis alföldi étel. Balszerencsémre elfogyott, így a zúza pörkölt mellett döntöttem. Ezt az ételt nehéz elrontani, de ha nagyon igyekszik valaki, akkor sikerül.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cserkeszőlői nyaralásunk idején többször betértünk egy-egy sörre a sörözőbe. Bár nevében a grillterasz, grill ételeket nem igazán kínálnak, a sok fajta pizza az erősségük, és pár mexikóias jellegű étel. A csapolt sör választék kiváló, 2-3 féle világos sör, barna sör, és kézműves szarvasi meggysör is kapható.
Megosztom
Gyors és finom vacsora -

Tasty House Budapest

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt az étterem a korábbi McDonalds helyén, amelynek bezárása óta volt már egy kísérlet, de a korábbi gyorsétterem egy évet sem ért meg. Remélem a mostani próbálkozás eredményesebb lesz. A berendezést a korábbi gyorsétterem alakította, kényelmes és ízléses. A hely gyorsétterem jellegű, a készételek - főleg pörköltek - a pultból kaphatók, a frissen sültek 15-20 perc alatt készülnek, és felszolgálják őket.
Megosztom
Gyenge -közepes pizzeria a Váci utcában -

Colosseum Ristorante Pizzeria Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb tavasszal, áprilisban ettünk egy fagylaltot a pizzériában. Sokszor elsétáltunk előtte, a választéka elég kommersz, az árak Váci utcaiak, így a fagylaltnál maradtunk máskor is, azt is azért választottuk, mert máshol a tavaszra tekintettel még nem volt fagyi. A fagylalt szép küllemű, hívogató, az ára sem tűnik soknak, 20 Ft egy gombóc.
Megosztom
A 80-as évek retro hangulata -

Karolina Büfé Gárdony

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gárdonyban, a Tó Party Rendezvénystrandon van a büfé. Az egész strand minimálisat változott a 80 -as évek óta, itt megállt egy kicsit az idő. A büfé kínálata is a régi idők hangulatát idézi, a retro hamburger olyan, mint 30 évvel ezelőtt, a sült hekk és a sajtos tejfölös lángos még a sláger. Egyedül a gyros jelzi, hogy a 21. századba léptünk.
Megosztom
Csodás környezet, felejthető ételek -

I Quattro Artisti Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vigadó téren sokszor elsétáltunk az étterem előtt, télen forralt bort is vettünk itt, de csak most, egy késő nyári estén ültünk be vacsorázni. A kissé hűvös estében jól jött a gázégős melegítő, kényelmesen gyönyörködhettünk a Duna parti panorámában és a Duna Corso hangulatában.
Megosztom
Hatalmas fagyi gombócok -

Oázis Cukrászda Vác

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátaink hívtak meg fagylaltozni ide, magunktól biztos nem választottuk volna ezt a helyet, kívülről elég szerény megjelenésű, a berendezés retró hangulatú. A cukrászsütemények is a bevált kommersz torták, 3-400 forintos baráti áron. A fagylalt a hely igazi erőssége, 8-10 dkg-os gombócok 200 Ft-os áron, és van cukormentes fagyi is.
Megosztom
Finom halételek a Duna parton -

Halászkert Étterem Vác

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátaink meghívására tértünk be egy vasárnapi ebédre az étterembe. Szép a fekvése, az árnyas Duna part rendkívül hangulatos, hatalmas fedett terasszal igyekeznek kihasználni ezt az előnyt. Ebédidőben telt ház volt, éppen sikerült egy asztalt találni, ahol már fizettek, egyébként minden asztalnál ültek. A kiszolgálás gyors, udvarias, kissé kimért, de a sok vendég ellenére alig kellett várni.
Megosztom
Elég drága, de legalább finom -

Fragola - Károly körút Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy júliusi délután a Károly körúton sétálva tértem be a fagylaltozóba, már régen terveztem a kipróbálását. A kínálat bőséges, még cukormentes fagyiból is vagy 5 féle volt, a kiszolgálás a helyhez illő, gyors, de kedves. 300 Ft egy adag fagyi, a cukormentes 330 Ft, ráadásul egy kenés elég kicsi adagot takar.
Megosztom
26 oldalon / 256 találat


TérképX