kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Békebeli külvárosi vendéglő -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal a Karácsony előtti , év végi vacsoránkat költöttük itt el. A megjelenése igazi külvárosi vendéglő, régi idők képeivel a falon. Az ételválaszték bőséges, nehéz volt választani, számtalan vadétel dúsítja az egyébként is bőséges kínálatot. A rántott borjúláb mellett döntöttem, ami nem egy könnyen elkészíthető étel, de itt jól sikerült, csakúgy, mint a többi kollégám étele.
Megosztom
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször elsétáltunk az étterem előtt, de sem a megjelenése, sem a kínálata nem volt túl vonzó. Egyik este mindenhol telt ház volt, a szomszédos török étteremben éppen akkor érkezett egy nagyobb külföldi csoport,így ide tértünk be. Rajtunk kívül csak egy asztalnál ült két vendég, így várakozni nem kellett.
Megosztom
Finom rétesek, de azért nem kiemelkedő -

Rétesbolt Anno 1926 - Vas utca Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az itt olvasott vélemények vezettek oda, hogy kipróbáljam ezt a rétesboltot, a bérbe adott lakásom közelében van, korábban már gyakran elmentem előtte. A kiszolgálás kedves és informatív, a választék kisebb, mint a korábbi értékelők látogatása idején, de azért 8-10 féle rétes volt. Az őszibarackos és a meggyes-mákos rétest kóstoltam, feleségemnek kapros túrósak vittem.
Megosztom
Népszerű középszer -

Szeráj Török Étterem Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy és fél éve voltunk utoljára az étteremben, majd a napokban egy margitszigeti séta után a régi idők emlékére betértünk újra. A menza jelleg nem változott, sorállás, áttekinthetetlen kínálat, az étel megrendelése után előrehaladva látod meg, hogy mi a naponta változó kínálat. Annyi változott, hogy az ételek minősége romlott, így nyilván az ár érték arány is az ételek szokásos drágulásával.
Megosztom
A legjobb indiai étterem -

Rajkot Palace Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt meg ez az indiai étterem a belváros szívében, és rögtön nagyon népszerű lett, két hete telt ház miatt nem tudtunk asztalt foglalni, most végre sikerült, de most is telt ház volt. Külön hosztesz kísér az asztalunkhoz, miután ketten voltunk,egy két személyes, nem túl nagy asztalt kaptunk, de éppen elfértek rajta az ételek.
Megosztom
Kedevencünkké vált -

Belvárosi Disznótoros Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel három éve fedeztük fel az éttermet, azóta szép lassan a kedvencünkké vált, és megérett egy újabb értékelésre különös tekintettel arra, hogy a hely jobbnak bizonyult az első benyomásnál. A választék bőséges , még variálható is, számtalan csirke, disznó és halféle kapható frissen sütve a csevapcsicsáról nem is beszélve.
Megosztom
Kiváló balkán grill ételek -

Grill Mánia Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 éve jártunk először az étteremben, rögtön megnyerte tetszésünket. Azóta többször megfordultunk itt, több ételt is kipróbáltunk, grillezett tengeri halat is ettem, ami már nincs az étlapon. Valamennyi esetben kiválóra sikerültek az ételek, nagyon finomak voltak. Kedvencünk továbbra is a két személyes grill tál, hatalmas adag, két éhes ember jóllakik vele.
Megosztom
Ha nincs más ez is megteszi -

Kukorica Csárda Balatonberény

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején, nyári melegben hétköznap az Őrségből hazafelé tartva Balatonberényben megálltunk strandolni és ebédelni. A strandon már csak ez az egy étterem volt nyitva, így 3 év múlva újra ettünk itt. A kiszolgálás gyors volt, de olyan semmilyen, nem volt szívélyes, az ételek jó közepesek, a roston csirkemell gyorsan elkészült, de nem sült át rendesen.
Megosztom
Kitűnt a középszerből -

Gombás Étterem Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megfordultunk az étteremben, 4 éve már írtam értékelést róla. Megbízható, kellemes helynek tartottuk, kiemelkedő élmény nélkül. Legutóbb egy augusztusi hétköznap este a házassági évfordulónk alkalmából tértünk be vacsorázni, és a mostani étkezés végre túlemelkedett a jó szinten.
Megosztom
Olcsó fagyi, közepes minőség -

Nyaloda Fagyizó - Újpest-Központ Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyílt meg a fagylaltozó Újpest Központjában az aluljáró és buszmegálló közelében. Olcsó áraival csábítja az embereket, szinte mindig hosszú a sor előtte. 140 Ft egy gombóc fagyi, a paleo fagyi 200 Ft, egy gombóc tekintélyes mennyiség. A minőség jó közepes, nyilván nem lehet egy feleakkora gombócért 300-350 Ft-ot elkérő kézműves fagylaltozóéhoz hasonlítani.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX