kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
256
722
25
2
512

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Finomságok a belváros szívében -

Szamos Gourmet Ház Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 25. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nyári délután a cukrászda fagylaltját kóstoltam meg, talán egy éve egy süteményre tértem be. A választék bőséges, cukormentes fagyi és sütemény is van. Az árak meglehetősen magasak, a belvároshoz igazodnak. A Vörösmarty tér közelében érdekes módon mindenhol 300 Ft a nem túl nagy gombóc fagylalt.
Megosztom
9 év után újra nyitottak -

Balaton Étterem & Pizzéria Balatonberény

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
9 évi zárva tartás után nyitott újra az étterem, így alkalmunk nyílt kipróbálni. A szomszédos Paprika Csárda bezárása jót tett a forgalomnak, a balatonberényi strand mentés erős a konkurrencia harc. A berendezés kissé szedett-vedett, a balatoni kilátást érthetetlen vastag kerítés fogja el, egyébként szép a fekvése.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több egységét próbáltam a Levendula fagylaltozóknak,( vegyes benyomásokkal ) a Rákóczi úton járva most ezt az egységet próbáltuk ki. A kiszolgálás egész kedves, fagyizónak megfelelő szint. Az árak elég magasak, különösen az adagok nagyságához képest, a normál fagyi 300 Ft, a cukormentesből 330 Ft egy kenés.
Megosztom
Csodás panoráma -

Spoon Café & Lounge Budapest

2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. július 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Céges rendezvényre voltunk hivatalosak az étteremhajóra, így alkalmunk nyílt a többször látott étterem kipróbálására. A fekvése csodálatos, remek panoráma nyílik a Budai Várra még a - az egyébként patyolat-tiszta - mellékhelyiségből is. A kiszolgálás udvarias, visszafogott, de elegáns.
Megosztom
Újpest közepén hangulatos étterem -

Calavera Mexikói Étterem Budapest

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik hétköznap délben itt ebédeltem egy kollégámmal, az interneten fedeztük fel a helyet és eljöttünk kipróbálni, miután 10 percnyi sétára van a munkahelyünktől. Nyitásra érkeztünk, első vendégek voltunk. Menüt választottunk, amit két féle levesből és 3 féle főételből lehetett összeállítani.
Megosztom
2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik reggel a közeli SZTK-ban járva dolgom végeztével ide tértem be reggelizni, már sokszor elmentem az étterem előtt, mire kipróbáltam. Tonhalas bagettet ettem frissen facsart narancslével, a kettő együtt 1. 690 Ft. A bagett friss, ropogós, rozsos, szép nagy és finom volt. Az ebédre kínált ételek is a modern konyhát, és az egészséges táplálkozást képviselik.
Megosztom
Esti hangulat a Károlyi kertben -

Csendes Társ Winebar & Garden Budapest

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este színház után hazafelé ide tértünk be egy italra, amikor megszomjaztunk. A Károlyi kert sarkában levő asztaloknál pazar a hangulat, télen nem is szokott nyitva tartani, bár kicsi benti része is van. A kiszolgálás gyors és pörgős a nagy forgalom ellenére. Bár néhány street food jellegű étel is van, este mindenki italozni tért be.
Megosztom
Átlagos kínai a belvárosi piacon -

Pekingi Kínai Gyorsbüfé - Belvárosi Piac Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznap délután a déli csúcs után tértünk be a belvárosi piacra, és miután a jó nevű gasztro éttermek is csak drága rántott húsféléket kínáltak , itt kötöttünk ki. Átlagos kínai gyors étterem, nem túl nagy kínálattal, a szokásos leves mellett a kacsa máj mellett döntöttem, feleségem sült padlizsánt választott.
Megosztom
Nagyobb a híre -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szombati délután kerestük fel a cukrászdát soproni pihenésünk idején, a honlapot sok jót olvastunk róla. Ha kifejezetten nem keressük, valószínűleg soha nem térünk be, egy üzletház udvarán van elég hátul. Valószínűleg rosszkor érkeztünk, mert eléggé lefogyott a választék, a kiszolgálók is elég fáradtak és unottak voltak.
Megosztom
Pompás olaszrizling -

Pólya Pincészet Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor leparkoltunk Villány főutcáján, rögtön feltűnt a borozó, részben a szép terítővel díszített asztalával, részben a kiszolgáló barátságos invitálásával. Harkány és Villány környékén a mediterrán vendégszeretet az uralkodó, mindenki kedves és mosolyog, ez a borozó ezen is túltett. Kedvesen végigkóstoltatták velünk a borokat, be is vásároltunk rendesen.
Megosztom
26 oldalon / 256 találat


TérképX