kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Verhetetlen árakon -

Lamantin Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést az étteremről, ezért elérkezett az ideje újabb értékelésnek. Hosszú évek óta minden nyáron itt eszünk több alkalommal, a választék és a színvonal hasonló. Továbbra is büfé jellegű, egyre inkább az étterem felé tolódik a hangsúly, a választék picit bővült. A népes vendégsereg ellenére gyors a kiszolgálás, a grill tál frissen sütve 10 perc múlva érkezik.
Megosztom
A legelegánsabb Berényben -

János Pince Étterem Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta nyaralunk Balatonberényben, de csak most jött el az idő a János Pince kipróbálására. Árszínvonala magasabb az egymással versengő parti éttermeknél, de a megjelenése is színvonalasabb, a kerthelyiség egész hangulatos. Az étterem előtt parkoló autók nagy száma jelzi, hogy a vendégek jó része távolabbról jött.
Megosztom
Kellemes büfé a strandon -

Beach Cafe Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásaink során többször beültünk ide egye-egy italra, vagy fagylaltra, és megkedveltük a helyet. Kapható csapolt sör,( Arany Ászok ) üdítő fagylalt, hamburger, kávé, jeges kávé, balatoni szinten jutányos áron. Jó időben van is sorállás. A kiszolgálás lelkes , igyekvő, leülve a balatoni kilátásban is gyönyörködhetünk.
Megosztom
A közönség rontja le -

Hordó Borozó Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az évek hosszú során többször megfordultunk a borozóban, ami nemrég a bringás betérő nevet is felvette. Napközben lehet, hogy a bringások a fő vendégek, este azonban igazi kocsma hangulatot áraszt. A Platán bezárásával a helyi alkohol szeretők fő törzshelye lett, a helyi nagyivók nagyhangú beszédjétől visszhangzik az egész Balaton part.
Megosztom
Tipikus balatoni büfé -

Muskátli Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásunk során most próbáltuk ki először a büfét, miután lángost más helyen kapni nem lehetett. A kicsit felhősebb időnek köszönhetően nem kellett hosszú sort állni, mint naposabb időben, így hamar hozzájutottunk a sajtos tejfölös lángoshoz, aminek az ára idén 750 Ft-ra emelkedett.
Megosztom
Szép kávéház Orosháza központjában -

Amadeus Kávéház Orosháza

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyopárosfürdői nyaralásunk során egyike este egy orosházi ismerősünkkel tértünk be a kávéházba, Orosháza főtere mellett szép és hangulatos terasszal rendelkezik. Az italok választéka bőséges, különösen a koktél választék kitűnő, fagylalt is kapható. A kiszolgálás szívélyes és igyekvő, így szép estét töltöttünk itt, kár, hogy este 10 órakor bezárnak.
Megosztom
Más mint a többi kínai -

Biang Bisztró - Vámház körút Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég hallottunk róla, hogy Wang mester a közelünkben is nyitott egy kínai éttermet még áprilisban. Az étterem két szintes, kiszolgálás is van, a berendezés kicsit gyorséttermes, a felső szint szerintem kifejezetten csúnya, a lépcső kopott. A kínai hangulatú díszítés nekem hiányzott.
Megosztom
Sokat romlott az elmúlt években -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évekkel ezelőtt rendszeres vendégek voltunk az étteremben, 4 évvel ezelőtt már írtam is értékelést, akkor nagyon jó véleménnyel voltam. A mostani látogatásunk nem sikerült ilyen jól. A báránypörkölt túl zsíros volt, a muszakát rendesen elsózták, még a török rizs is zsírosra sikerült. Egyedül a joghurtos padlizsánra nem volt panaszunk.
Megosztom
Osztálytalálkozó Óbudán -

Mókus Sörkert - Étterem & Terasz Budapest

2018. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy júniusi szombaton az érettségi találkozónk helyszíne volt az étterem, én korábban nem jártam itt. Az ételválaszték nem túl nagy , de végül is lehet találni rajta egyszerűbb ételeket, hal és vad nincs. Miután kocsival voltam, csak az alkoholmentes sör választékát tudtam tesztelni, az megfelelőnek mondható.
Megosztom
Önkiszolgálás arany áron -

Roosevelt Étterem - Szabadság tér Budapest

2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben volt programom, és gyors ebédre volt csak időm, így az önkiszolgáló jelleg miatt esett az étteremre a választásom. Egy óra körül nem voltak sokan, a gyors étkezés megvalósult. Svédasztal jellegű kínálatból mindenki maga szed, lemérik, súlyra adják, de ellenőrizhetetlen módon számolnak felárat hozzá.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX