kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Gyenge -közepes pizzeria a Váci utcában -

Colosseum Ristorante Pizzeria Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb tavasszal, áprilisban ettünk egy fagylaltot a pizzériában. Sokszor elsétáltunk előtte, a választéka elég kommersz, az árak Váci utcaiak, így a fagylaltnál maradtunk máskor is, azt is azért választottuk, mert máshol a tavaszra tekintettel még nem volt fagyi. A fagylalt szép küllemű, hívogató, az ára sem tűnik soknak, 20 Ft egy gombóc.
Megosztom
A 80-as évek retro hangulata -

Karolina Büfé Gárdony

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gárdonyban, a Tó Party Rendezvénystrandon van a büfé. Az egész strand minimálisat változott a 80 -as évek óta, itt megállt egy kicsit az idő. A büfé kínálata is a régi idők hangulatát idézi, a retro hamburger olyan, mint 30 évvel ezelőtt, a sült hekk és a sajtos tejfölös lángos még a sláger. Egyedül a gyros jelzi, hogy a 21. századba léptünk.
Megosztom
Csodás környezet, felejthető ételek -

I Quattro Artisti Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vigadó téren sokszor elsétáltunk az étterem előtt, télen forralt bort is vettünk itt, de csak most, egy késő nyári estén ültünk be vacsorázni. A kissé hűvös estében jól jött a gázégős melegítő, kényelmesen gyönyörködhettünk a Duna parti panorámában és a Duna Corso hangulatában.
Megosztom
Hatalmas fagyi gombócok -

Oázis Cukrászda Vác

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátaink hívtak meg fagylaltozni ide, magunktól biztos nem választottuk volna ezt a helyet, kívülről elég szerény megjelenésű, a berendezés retró hangulatú. A cukrászsütemények is a bevált kommersz torták, 3-400 forintos baráti áron. A fagylalt a hely igazi erőssége, 8-10 dkg-os gombócok 200 Ft-os áron, és van cukormentes fagyi is.
Megosztom
Finom halételek a Duna parton -

Halászkert Étterem Vác

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátaink meghívására tértünk be egy vasárnapi ebédre az étterembe. Szép a fekvése, az árnyas Duna part rendkívül hangulatos, hatalmas fedett terasszal igyekeznek kihasználni ezt az előnyt. Ebédidőben telt ház volt, éppen sikerült egy asztalt találni, ahol már fizettek, egyébként minden asztalnál ültek. A kiszolgálás gyors, udvarias, kissé kimért, de a sok vendég ellenére alig kellett várni.
Megosztom
Elég drága, de legalább finom -

Fragola - Károly körút Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy júliusi délután a Károly körúton sétálva tértem be a fagylaltozóba, már régen terveztem a kipróbálását. A kínálat bőséges, még cukormentes fagyiból is vagy 5 féle volt, a kiszolgálás a helyhez illő, gyors, de kedves. 300 Ft egy adag fagyi, a cukormentes 330 Ft, ráadásul egy kenés elég kicsi adagot takar.
Megosztom
Finomságok a belváros szívében -

Szamos Gourmet Ház Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 25. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nyári délután a cukrászda fagylaltját kóstoltam meg, talán egy éve egy süteményre tértem be. A választék bőséges, cukormentes fagyi és sütemény is van. Az árak meglehetősen magasak, a belvároshoz igazodnak. A Vörösmarty tér közelében érdekes módon mindenhol 300 Ft a nem túl nagy gombóc fagylalt.
Megosztom
9 év után újra nyitottak -

Balaton Étterem & Pizzéria Balatonberény

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
9 évi zárva tartás után nyitott újra az étterem, így alkalmunk nyílt kipróbálni. A szomszédos Paprika Csárda bezárása jót tett a forgalomnak, a balatonberényi strand mentés erős a konkurrencia harc. A berendezés kissé szedett-vedett, a balatoni kilátást érthetetlen vastag kerítés fogja el, egyébként szép a fekvése.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több egységét próbáltam a Levendula fagylaltozóknak,( vegyes benyomásokkal ) a Rákóczi úton járva most ezt az egységet próbáltuk ki. A kiszolgálás egész kedves, fagyizónak megfelelő szint. Az árak elég magasak, különösen az adagok nagyságához képest, a normál fagyi 300 Ft, a cukormentesből 330 Ft egy kenés.
Megosztom
Csodás panoráma -

Spoon Café & Lounge Budapest

2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. július 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Céges rendezvényre voltunk hivatalosak az étteremhajóra, így alkalmunk nyílt a többször látott étterem kipróbálására. A fekvése csodálatos, remek panoráma nyílik a Budai Várra még a - az egyébként patyolat-tiszta - mellékhelyiségből is. A kiszolgálás udvarias, visszafogott, de elegáns.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX