kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Újpest közepén hangulatos étterem -

Calavera Mexikói Étterem Budapest

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik hétköznap délben itt ebédeltem egy kollégámmal, az interneten fedeztük fel a helyet és eljöttünk kipróbálni, miután 10 percnyi sétára van a munkahelyünktől. Nyitásra érkeztünk, első vendégek voltunk. Menüt választottunk, amit két féle levesből és 3 féle főételből lehetett összeállítani.
Megosztom
2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik reggel a közeli SZTK-ban járva dolgom végeztével ide tértem be reggelizni, már sokszor elmentem az étterem előtt, mire kipróbáltam. Tonhalas bagettet ettem frissen facsart narancslével, a kettő együtt 1. 690 Ft. A bagett friss, ropogós, rozsos, szép nagy és finom volt. Az ebédre kínált ételek is a modern konyhát, és az egészséges táplálkozást képviselik.
Megosztom
Esti hangulat a Károlyi kertben -

Csendes Társ Winebar & Garden Budapest

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este színház után hazafelé ide tértünk be egy italra, amikor megszomjaztunk. A Károlyi kert sarkában levő asztaloknál pazar a hangulat, télen nem is szokott nyitva tartani, bár kicsi benti része is van. A kiszolgálás gyors és pörgős a nagy forgalom ellenére. Bár néhány street food jellegű étel is van, este mindenki italozni tért be.
Megosztom
Átlagos kínai a belvárosi piacon -

Pekingi Kínai Gyorsbüfé - Belvárosi Piac Budapest

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznap délután a déli csúcs után tértünk be a belvárosi piacra, és miután a jó nevű gasztro éttermek is csak drága rántott húsféléket kínáltak , itt kötöttünk ki. Átlagos kínai gyors étterem, nem túl nagy kínálattal, a szokásos leves mellett a kacsa máj mellett döntöttem, feleségem sült padlizsánt választott.
Megosztom
Nagyobb a híre -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szombati délután kerestük fel a cukrászdát soproni pihenésünk idején, a honlapot sok jót olvastunk róla. Ha kifejezetten nem keressük, valószínűleg soha nem térünk be, egy üzletház udvarán van elég hátul. Valószínűleg rosszkor érkeztünk, mert eléggé lefogyott a választék, a kiszolgálók is elég fáradtak és unottak voltak.
Megosztom
Pompás olaszrizling -

Pólya Pincészet Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor leparkoltunk Villány főutcáján, rögtön feltűnt a borozó, részben a szép terítővel díszített asztalával, részben a kiszolgáló barátságos invitálásával. Harkány és Villány környékén a mediterrán vendégszeretet az uralkodó, mindenki kedves és mosolyog, ez a borozó ezen is túltett. Kedvesen végigkóstoltatták velünk a borokat, be is vásároltunk rendesen.
Megosztom
Kedveszményes borok szép helyen -

Riczu-Stier Gasztropince Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Villányi kirándulásunk alkalmából jártunk a borozóban, tőle nem messze parkoltunk le Villány főutcáján. Más borozóktól eltérően itt nemcsak a kimért,műanyag palackos bor kapható kedvezményes áron, hanem többféle üveges bor - rozé, fehérbor, habzó bor - is, a kiszolgálás kedves.
Megosztom
Kellemes cukrászda a központban -

City Café Siklós Siklós

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor Siklóson jártunk, és megnéztük a várat, lesétáltunk a városba fagylaltozni. A város központjában található ez a kávézó-cukrászda, szép környezetben, itt kaptunk fagylaltot. A kiszolgálás udvarias, a fagylalt finom, a választék kielégítő, 8-10 féle fagyinál többre valószínűleg nincs is igény. Az ár nagyon baráti, 190 Ft egy hatalmas, talán 6 dkg-os gombóc.
Megosztom
Jó kis fagylaltozó -

Ciao-ciao Cukrászda Harkány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A főúton található a cukrászda Harkány közepén, így akkor is belebotlottunk volna, ha a honlapon nem olvasok róla. Széles választék, vagy 16 féle fagyi, hatalmas adagok, ha nincs is egészen 10 dkg egy gombóc, akkor is szép adag 200 Ft-ért. Kedves mosolygós fiatal lány szolgált ki, a fagyi - fekete erdő, eper, gránátalma - minősége jó.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet a kipróbálására harkányi pihenésünk alkalmából, amikor erre sétáltunk, rögtön betértünk. Először csak fagyit vettünk, majd a süteményeket meglátva vettünk elvitelre két sütit. Cukormentes sütemények is vannak, a választék ötletes, nemcsak a jól bevárt csokitorta félék vannak.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX