kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
256
722
25
2
512

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Kedveszményes borok szép helyen -

Riczu-Stier Gasztropince Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Villányi kirándulásunk alkalmából jártunk a borozóban, tőle nem messze parkoltunk le Villány főutcáján. Más borozóktól eltérően itt nemcsak a kimért,műanyag palackos bor kapható kedvezményes áron, hanem többféle üveges bor - rozé, fehérbor, habzó bor - is, a kiszolgálás kedves.
Megosztom
Kellemes cukrászda a központban -

City Café Siklós Siklós

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor Siklóson jártunk, és megnéztük a várat, lesétáltunk a városba fagylaltozni. A város központjában található ez a kávézó-cukrászda, szép környezetben, itt kaptunk fagylaltot. A kiszolgálás udvarias, a fagylalt finom, a választék kielégítő, 8-10 féle fagyinál többre valószínűleg nincs is igény. Az ár nagyon baráti, 190 Ft egy hatalmas, talán 6 dkg-os gombóc.
Megosztom
Jó kis fagylaltozó -

Ciao-ciao Cukrászda Harkány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A főúton található a cukrászda Harkány közepén, így akkor is belebotlottunk volna, ha a honlapon nem olvasok róla. Széles választék, vagy 16 féle fagyi, hatalmas adagok, ha nincs is egészen 10 dkg egy gombóc, akkor is szép adag 200 Ft-ért. Kedves mosolygós fiatal lány szolgált ki, a fagyi - fekete erdő, eper, gránátalma - minősége jó.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet a kipróbálására harkányi pihenésünk alkalmából, amikor erre sétáltunk, rögtön betértünk. Először csak fagyit vettünk, majd a süteményeket meglátva vettünk elvitelre két sütit. Cukormentes sütemények is vannak, a választék ötletes, nemcsak a jól bevárt csokitorta félék vannak.
Megosztom
Ötletes fastfood -

Mamma Sferico Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A lakásunk alatt nyílt az ételbár, nyitás után ingyenes kóstolókkal hívták fel magukra a figyelmet. Miután nem vagyok nagy híve a tészta ételeknek, eltelt pár hónap, mire egy komplett adag erejéig kipróbáltam. Lazacos spagetti gombócot választottam francia sajtmártással, egyébként mintegy 5 ízben, 7-8 féle mártással kaphatók a gombócok, az 5 gombócos adag 1090, a 7 gombócos adag 1.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször elsétáltunk az ételbár előtt, mire úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az ételbár honlapja szerint a főzelék igazi hungaricum, és valóban kevés nemzet teszi tönkre az egészséges zöldségeket vastag rántással. Ez a hely is kiváló példa arra, hogy olcsó adalékanyagokkal hogyan lehet sűríteni a főzelékeket.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva a napokban ide tértem be ebédidőben egy könnyű ebédre. A 60 féle palacsinta mellett két féle levesből is lehet választani, én a tárkonyos raguleves mellett döntöttem. A leves már csészébe ki volt porciózva, utána ment a mikróba. A palacsintát is a korábban kisütött palacsinta töltésével és mikrózásával készítik, ami sokat ront az egyébként finom ételek értékéből.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délután kipróbáltam egy Róma nevű hot dogot. Sorba állni nem kellett, én voltam az egyetlen vevő, jó hangosan kellett ráköszönni az eladóra, hogy jöjjön kiszolgálni. Sokszor járok a környéken, miután a közelben lakom, de vevőt nagyon ritkán látok. A magas árak riaszthatják el az embereket, az általam választott hot dog 690 Ft , és kettőtől sem lehetne jóllakni.
Megosztom
2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
28 éve jártam először a Szlovák Étteremben, sok minden azóta sem változott. A sörkínálat kézműves sörökkel bővült, ezek egész baráti áron kaphatók, 6-700 Ft-ért. Az ételválaszték a 20 évvel ezelőtti idézi, főleg disznó húsból és főleg jó vastagon panírozott ételek alkotják a kínálatot, az adagok jó laktatóak, nehéz fizikai munkát végzőknek való.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este ide tértünk be fagylaltozni, miután a környéken még az összes fagylaltozó zárva volt. Az április elejei hűvös időben a választék 6-7 féle fagylaltból állt, két féle fagyi xillittel készült, ezek ára 280 Ft gombőconként, a többié 250 Ft. A fagyi jó átlagos, a sütemények szépek, áruk 500-600 Ft körül van, ami a környéken nem számít drágának.
Megosztom
26 oldalon / 256 találat


TérképX