kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Így hamar be fog zárni -

827 Kitchen - Kálvin tér Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 1. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt héten fedeztük fel, hogy a korábbi CIB Bank fiók helyén megnyílt ez az étterem. A személyzet nagyon kedvesen invitált, és mutatta be az éttermet és az ételeket, így a következő héten már ki is próbáltuk. Ez alkalommal más volt a személyzet, már nem volt annyira kedves a fogadtatás, a svédasztalról választható ételek fele - főleg a jobbak - este 7 óra felé hiányzott.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes májusi este fagylaltozni szerettünk volna, de több helyen is eredménytelenül próbáltunk cukormentes fagyihoz jutni. Ami azért is furcsa,mert a felnőtt lakosság 60-70 %-a elhízott, 30-40 %-a meg cukorbeteg, vagy csökkent cukor toleranciában szenved. Itt rájuk is gondoltak, bár az egészségnek felára van, 250 Ft helyett 300 Ft a cukormentes gombóc.
Megosztom
Felújítás után is középszerű -

Otthon Kisvendéglő Budapest

2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bő fél évvel ezelőtt nyílt újra az étterem, más lett az üzemeltető, új belső kialakítás lett, csak a név maradt változatlan, ezért gondoltam, megér egy újabb értékelést. A kiszolgálás színvonala egyértelműen romlott, kártyával nem lehet fizetni, a korábbi honlap, amin a heti menü is szerepelt, megszűnt.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést erről az étteremről, azóta is többször megfordultunk erre, évente egy két alkalommal. Kicserélődött a személyzet, az étlap is változott az elmúlt években, de az ételek magas minősége maradt.
Megosztom
Ebédmenüben kiváló -

Lalibela Étterem Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 évvel ezelőtt délután kerestem fel az éttermet, és lehangoló véleménnyel voltam róla. Most véletlenül kapott még egy esélyt. Egy kollégám ajánlotta, az étterem nevét nem tudta, csak azt, hogy a Bajcsy-Zsilinszky útról kell bemenni, és a Skála Metróban van. Útmutatását követve egy jókora fehérnemű bolt végén megtaláltam a bejáratot, és ott vettem észre, hogy a Lalibela étterem hátsó bejáratán jöttem be.
Megosztom
Klasszikus menza emelt áron -

Alma Mater Étterem & Söröző Budapest

2018. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban a közelben kívántam az ebédidőt eltölteni, és egy kollégám ajánlására a Gazdasági ( egykori Vendéglátóipari ) Főiskola önkiszolgáló éttermébe jöttem. A megjelenés klasszikus iskolai menza, délben már elég nagy tömeggel. A kínálat az első alkalommal betérőnek nehezen áttekinthető, a napi menü fel sem
tűnt.
Megosztom
2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Majdnem szemben lakunk az étteremmel már lassan öt éve,mégis csak most jött el az idő a kipróbálására. A Valentin Napot ünnepeltük itt feleségemmel, már a telefonos asztalfoglalásnál is rendkívül udvarias volt a személyzet. Az étterembe érve lesegítik a kabátot, melyet ruhatárba tesznek, és végig rendkívül figyelmes volt a kiszolgálás, amikor kellett, mindig ott termett valaki a pincérek közül.
Megosztom
Csak a kiszolgálás igazán jó -

Cserpessbe - Kálvin tér Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég, pár hónapja nyílt a Cserpes új egysége a Kálvin téren, éppen a konkurens Lipóti Pékség egyik üzlete helyett. A szokott Cserpes tejtermékek mellett péksütemények és szendvicsek széles választéka kapható, igen borsos áron, egy jobban kinéző szendvics 900 forint, az egészségesebb péksütemények ára is az egekben, a minőség inkább jó átlagos, mint kiemelkedő.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kőbánya-Kispest metróállomáson is megtalálható ez a szinte minden metróállomáson meglevő Princess pékség. Itt több egysége is van, a felszállási és a leszállási részen is megtalálja őket a péksüteménynek kedvelője. A leszállási részen van egy külön kis helyiség, ahol talponálló jelleggel helyben is el lehet fogyasztani a vásárolt finomságokat.
Megosztom
Új rizses streetfood -

Risbon - Kálvin tér Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hónapokkal ezelőtt, a nyitás után nem sokkal próbáltam ki ezt az új street foodot. 300 Ft körüli áron kapható egy rizses gombóc benne különböző töltelékekkel, két gombóccal szinte jól is lehet lakni. A minőség és az ízvilág elég gyenge, töltelék alig, nem is emlékszem, milyeneket választottam, annyira jellegtelen volt, csak a tömény rizskása íze maradt meg.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX