kition étterem értékelései

Értékelései
27
54
268
768
25
2
543

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Nagyobb a híre -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szombati délután kerestük fel a cukrászdát soproni pihenésünk idején, a honlapot sok jót olvastunk róla. Ha kifejezetten nem keressük, valószínűleg soha nem térünk be, egy üzletház udvarán van elég hátul. Valószínűleg rosszkor érkeztünk, mert eléggé lefogyott a választék, a kiszolgálók is elég fáradtak és unottak voltak.
Megosztom
Pompás olaszrizling -

Pólya Pincészet Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor leparkoltunk Villány főutcáján, rögtön feltűnt a borozó, részben a szép terítővel díszített asztalával, részben a kiszolgáló barátságos invitálásával. Harkány és Villány környékén a mediterrán vendégszeretet az uralkodó, mindenki kedves és mosolyog, ez a borozó ezen is túltett. Kedvesen végigkóstoltatták velünk a borokat, be is vásároltunk rendesen.
Megosztom
Kedveszményes borok szép helyen -

Riczu-Stier Gasztropince Villány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Villányi kirándulásunk alkalmából jártunk a borozóban, tőle nem messze parkoltunk le Villány főutcáján. Más borozóktól eltérően itt nemcsak a kimért,műanyag palackos bor kapható kedvezményes áron, hanem többféle üveges bor - rozé, fehérbor, habzó bor - is, a kiszolgálás kedves.
Megosztom
Kellemes cukrászda a központban -

City Café Siklós Siklós

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor Siklóson jártunk, és megnéztük a várat, lesétáltunk a városba fagylaltozni. A város központjában található ez a kávézó-cukrászda, szép környezetben, itt kaptunk fagylaltot. A kiszolgálás udvarias, a fagylalt finom, a választék kielégítő, 8-10 féle fagyinál többre valószínűleg nincs is igény. Az ár nagyon baráti, 190 Ft egy hatalmas, talán 6 dkg-os gombóc.
Megosztom
Jó kis fagylaltozó -

Ciao-ciao Cukrászda Harkány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A főúton található a cukrászda Harkány közepén, így akkor is belebotlottunk volna, ha a honlapon nem olvasok róla. Széles választék, vagy 16 féle fagyi, hatalmas adagok, ha nincs is egészen 10 dkg egy gombóc, akkor is szép adag 200 Ft-ért. Kedves mosolygós fiatal lány szolgált ki, a fagyi - fekete erdő, eper, gránátalma - minősége jó.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet a kipróbálására harkányi pihenésünk alkalmából, amikor erre sétáltunk, rögtön betértünk. Először csak fagyit vettünk, majd a süteményeket meglátva vettünk elvitelre két sütit. Cukormentes sütemények is vannak, a választék ötletes, nemcsak a jól bevárt csokitorta félék vannak.
Megosztom
Ötletes fastfood -

Mamma Sferico Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A lakásunk alatt nyílt az ételbár, nyitás után ingyenes kóstolókkal hívták fel magukra a figyelmet. Miután nem vagyok nagy híve a tészta ételeknek, eltelt pár hónap, mire egy komplett adag erejéig kipróbáltam. Lazacos spagetti gombócot választottam francia sajtmártással, egyébként mintegy 5 ízben, 7-8 féle mártással kaphatók a gombócok, az 5 gombócos adag 1090, a 7 gombócos adag 1.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször elsétáltunk az ételbár előtt, mire úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az ételbár honlapja szerint a főzelék igazi hungaricum, és valóban kevés nemzet teszi tönkre az egészséges zöldségeket vastag rántással. Ez a hely is kiváló példa arra, hogy olcsó adalékanyagokkal hogyan lehet sűríteni a főzelékeket.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva a napokban ide tértem be ebédidőben egy könnyű ebédre. A 60 féle palacsinta mellett két féle levesből is lehet választani, én a tárkonyos raguleves mellett döntöttem. A leves már csészébe ki volt porciózva, utána ment a mikróba. A palacsintát is a korábban kisütött palacsinta töltésével és mikrózásával készítik, ami sokat ront az egyébként finom ételek értékéből.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délután kipróbáltam egy Róma nevű hot dogot. Sorba állni nem kellett, én voltam az egyetlen vevő, jó hangosan kellett ráköszönni az eladóra, hogy jöjjön kiszolgálni. Sokszor járok a környéken, miután a közelben lakom, de vevőt nagyon ritkán látok. A magas árak riaszthatják el az embereket, az általam választott hot dog 690 Ft , és kettőtől sem lehetne jóllakni.
Megosztom
27 oldalon / 268 találat


TérképX