kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
256
722
25
2
512

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Csokoládé aranyáron -

Rózsavölgyi Csokoládé Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este a záróra előtt fél órával tértünk be, az alkalmazott papírjaiba mélyedt, szemmel láthatóan nem nagyon örült nekünk, igyekezett röviden válaszolni kérdéseinkre, és minél előbb túl lenni rajtunk. Az árak az egekben, egy kis szem csokoládé 300 Ft körül van, így éppen csak egy kis kóstolót vettünk. Vevő nem volt rajtunk kívül, máskor is üresnek szoktuk látni a boltot.
Megosztom
Kiváló wok bár -

Flour Style Wok Bar Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Majdnem a lakásunk alatt van az étterem, ahol az elmúlt években volt török étterem, majd vietnami étterem. Sok idő eltelt, mire a kipróbálása mellett döntöttünk, részben az itt olvasott pozitív véleménynek is köszönhetően. Az étterem távolkeleti vegyesnek tűnik, japános, kínaias, és thai jellegű ételek is vannak, a legnépszerűbbek a Pad Thaihoz hasonló wok ételek, ami külön választható alapokból és feltétekből szabadon állítható össze.
Megosztom
Jó kis retró burger -

GoGo Hami Rózsa Budapest

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik nap úgy döntöttem, hogy kollégáim pozitív véleményét figyelembe veszem, és itt költöm el ebédemet. Átlagos retro hangulatú hamburgeres, legalább 20 féle hamburgerrel , gyrossal és hot doggal bővített kínálattal. Maci burgert választottam 1. 200 Ft-ért, ami 25 dkg-os húspogácsát tartalmazott, sok salátával együtt, egy komplett ebéd volt.
Megosztom
Finom menü olcsón és gyorsan -

Matula Bistro Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva 40 percem volt ebédelni, ezért ezt az éttermet próbáltam ki, bízva abban, hogy a menükre nem kell sokat várni. Két levesből, 5 féle főételből és 2 féle desszertből állítható össze a 2 két fogásos menü 990 Ft-ért, a 3 fogásos 1090 Ft-ért. Várakozásom bejött,mert gyors volt a kiszolgálás, mellette udvarias is, ha nem is annyira, mint egy elegáns étteremben, de itt a gyorsaság a fontos.
Megosztom
Príma kézműves sörök -

Monyó Café Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapot olvasva jött az ötlet a hely kipróbálására, a közelben lakva számos alkalommal láttuk már, de a külseje nem volt túl bizalom gerjesztő. A név kávéházat sejtet, kapható is kávé, de valójában kifejezetten kocsma hangulatot áraszt, este mindenki sört fogyasztott. Hatféle kézműves sör volt csapon, 800-1100 Ft korsónkénti áron, egy korsó itt 4 dl-es.
Megosztom
Jó kis piaci kifőzde -

Boszorkány Tanya Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számos alkalommal vásároltunk elvitelre ennél a piai kifőzdénél a Pestlőrinci piacon, főleg szombati napokon. A választék főleg átlagos magyaros ételek, rántott húsok, pörköltfélék, pár sült hús. Egy főétel ára körettel 1. 000 Ft körül van, ami elég normális adag, a minőség nem kiemelkedő, de jó átlagos. Időnként vadpörkölt vagy harcsapaprikás is kapható, ez már 1.
Megosztom
Modern görög étterem -

Mazi Greek Kitchen Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül fedeztük fel az Alkotmány utcában járva, hogy új görög étterem nyílt ( 2016. nyarán ) . Miután nagyon szeretjük a görög konyhát, rögtön kipróbáltuk. A berendezés és a megjelenés a ma divatos minimál stílust képviseli, nem mondaná meg az ember, hogy görög étteremben van. A vendégszeretet az Görögországot idézi, rendkívül figyelmes és udvarias a kiszolgálás.
Megosztom
2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számtalanszor elsétáltunk a söröző előtt, mire a napokban kipróbáltuk egy sörözés erejéig. Nemrég még Magyar csárdaként működött a hely, most angolos pubbá lett átalakítva. Ami maradt az a gulyásleveses paprikás csirkés turista menü. Főleg angol sörök vannak, de azért bővebb a sörválaszték, magyar IPA is kapható nem túl olcsón.
Megosztom
2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Péntek délután egy sajtos, pirított hagymás hot dog erejéig kipróbáltam a büfét. A szomszédos Kolbice előtt egy lélek sem volt, itt többen is várakoztak. A megjelenés valóban retro, a kínálat is az, lángos, régi időket idéző hot dog, olcsó virslivel. A hot dog nem volt rossz, de különösebben jó sem, a kiszolgálás személytelen, várakozás közben az alkalmazottak egymás közötti zsörtölődését lehetett hallani.
Megosztom
Csak az árak lennének alacsonyabbak -

Costa Coffee - Kálvin Budapest

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 23. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este tértünk be egy forró csoki erejéig, már sokszor elsétáltunk előtte a nyitás óta, de nem vagyunk nagy kávézók. A forgalom már nem volt túl nagy, a kiszolgálás informatív és kedves volt, egy elegáns étterem színvonalán mozgott. A hely hangulatos, tiszta, rendezett. A törökméz ízű és a fekete erdő forró csoki tényleg nagyon finom és különleges , különlegesebb mint más neves kávézókban.
Megosztom
26 oldalon / 256 találat


TérképX