kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Keleti Ízek , remek kilátás -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Egyetem tér sarkán található ez a Hummus bar, az ablakokból a Jogi Kar épületére és a térre remek kilátás nyílik. Egyik téli este eljöttünk kipróbálni, miután felfedeztem, hogy húsos ételek is vannak. Mindketten hummus tálat ettünk, feleségem csirkemelleset ,én darált húsosat marha és bárány húsból.
Megosztom
Új halas étterem a belváros szívében -

Bubba's Downtown Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hónapja nyitott az Egyetem tér mellett a Papnövelde utcában ez az új étterem, a hálózat korábbi egységét nem ismertük. Az étterem helyén egy borbár vegetált egy évig, majd bezárt, reméljük, ez a halas étterem tovább bírja. Nem bízták a véletlenre a forgalmat, egy beszólító embert is alkalmaztak, aki a járókelőket megszólítva igyekszik ajánlgatni az éttermet.
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy-két hónapja nyílt a Lipóti Pékség legújabb kávézója az Egyetem téren, a Jogi Kar épületével szemben, impozáns helyen. Nyitás után hetekig kedvezményekkel igyekeztek a vevőket csábítani, a nosztalgia kiflit ajándékba kaptuk, később ez az akció sajnos megszűnt, 45 Ft a kifli. Ritkán eszünk fehér lisztes pékárut, de ennek a kiflinek nem tudtunk ellenállni.
Megosztom
Történelmi kávéház -

Centrál Kávéház Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 1. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számtalanszor elsétáltunk a kávéház előtt, a két ünnep között eljött az idő a kipróbálására egy kávé és sütemény erejéig. Az ételkínálat a 4-5. 000 ft-os pörköltekkel nyilván a külföldieket célozza, nem keltette fel érdeklődésünket. Élénk forgalom volt ottlétünk idején, éppen kaptunk egy szabad asztalt.
Megosztom
Csak az elhelyezkedése kiváló -

Burger King - Váci utca Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Váci utcában sétálva többször betértünk ide, télen egy-egy forró csoki erejéig. A kommersz hamburgereket különösebben nem kedveljük, így az ételválasztékot nem kóstoltuk, az úgyis ugyanolyan minden egységnél. Inkább csak azért tértünk be, hogy egy kicsit leüljünk a belvárosi forgatagban egy ital mellett, és a mellékhelyiséget igénybe vegyük.
Megosztom
Tartják a magas szintet -

BorLaBor Étterem Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 23. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mint 3 éve írtam értékelést az étteremről, így az eltelt időre tekintettel jó 200 étterem kipróbálása után érdemes visszatérni rá. Az eltelt idő alatt kedvenc helyünkké vált, a kipróbált éttermek közül ez lett a kedvencünk. Legutóbb Márton napi libavacsorán voltunk, az elmúlt években ez hagyományunkká vált, csakúgy, mint az újévi malac-csülök evés.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 6-os úton hazafelé tartva tértünk be halászlére az étterembe, a Paksi Halászcsárdával emblematikus helynek számítottak, régen kötelező volt megállni valamelyik helyen. A Paksi Halászcsárdát 2 éve próbáltuk, most Dunakömlődre esett a választás a római kori erődnyomok megtekintése után.
Megosztom
Finom sörök igénytelen környezetben -

Hrabal Söröző Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétköznap este tértünk be a sörözőbe, mikor a Rákóczi úton volt dolgunk. Az interneten sok jót olvastam róla, és amikor elmentem előtte, mindig tele volt. Most is éppen csak egy kétszemélyes asztalkát sikerült találni üresen. A sörválaszték elég széles, elsőre nehéz is áttekinteni, és a nagy tömeg sietős kiszolgálás sem adott túl sok információt, azt kérdezte, hogy világos, barna, félbarna, vagy búza sört kérünk-e.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször elsétáltam az étterem előtt, mire elérkezett az alkalom ara, hogy itt együnk. Az utcafronton elhelyezett étlapon megelégedéssel láttam, hogy lazacos burger is van, feleségemet, aki nem nagyon szereti a vörös húsokat, ez győzte meg. A rendelésnél hamar kiderült, hogy lazac nincs, és nem is lesz, így végül egy mangalicás és egy grillsajtos burgert ettünk.
Megosztom
Érthetetlen drágulás -

TRIO Pizza - Nagyvárad tér Budapest

2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddig viszonylag jó véleménnyel voltam a Trio Pizzákról, bár nem eget verő a minőség, a 200 Ft-os árhoz képest elfogadható volt. Ezért is választottam most is a Trio Pizzát. Most egy olyan szelet jutott, ami csupa széle volt, feltét alig volt rajta, ezért a 200 Ft is sok lett volna, de felment az ára 250 Ft-ra.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX