kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition balatonberényi értékelései

Ha nincs más ez is megteszi -

Kukorica Csárda Balatonberény

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején, nyári melegben hétköznap az Őrségből hazafelé tartva Balatonberényben megálltunk strandolni és ebédelni. A strandon már csak ez az egy étterem volt nyitva, így 3 év múlva újra ettünk itt. A kiszolgálás gyors volt, de olyan semmilyen, nem volt szívélyes, az ételek jó közepesek, a roston csirkemell gyorsan elkészült, de nem sült át rendesen.
Megosztom
Verhetetlen árakon -

Lamantin Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést az étteremről, ezért elérkezett az ideje újabb értékelésnek. Hosszú évek óta minden nyáron itt eszünk több alkalommal, a választék és a színvonal hasonló. Továbbra is büfé jellegű, egyre inkább az étterem felé tolódik a hangsúly, a választék picit bővült. A népes vendégsereg ellenére gyors a kiszolgálás, a grill tál frissen sütve 10 perc múlva érkezik.
Megosztom
A legelegánsabb Berényben -

János Pince Étterem Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta nyaralunk Balatonberényben, de csak most jött el az idő a János Pince kipróbálására. Árszínvonala magasabb az egymással versengő parti éttermeknél, de a megjelenése is színvonalasabb, a kerthelyiség egész hangulatos. Az étterem előtt parkoló autók nagy száma jelzi, hogy a vendégek jó része távolabbról jött.
Megosztom
Kellemes büfé a strandon -

Beach Cafe Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásaink során többször beültünk ide egye-egy italra, vagy fagylaltra, és megkedveltük a helyet. Kapható csapolt sör,( Arany Ászok ) üdítő fagylalt, hamburger, kávé, jeges kávé, balatoni szinten jutányos áron. Jó időben van is sorállás. A kiszolgálás lelkes , igyekvő, leülve a balatoni kilátásban is gyönyörködhetünk.
Megosztom
A közönség rontja le -

Hordó Borozó Balatonberény

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az évek hosszú során többször megfordultunk a borozóban, ami nemrég a bringás betérő nevet is felvette. Napközben lehet, hogy a bringások a fő vendégek, este azonban igazi kocsma hangulatot áraszt. A Platán bezárásával a helyi alkohol szeretők fő törzshelye lett, a helyi nagyivók nagyhangú beszédjétől visszhangzik az egész Balaton part.
Megosztom
Tipikus balatoni büfé -

Muskátli Büfé Balatonberény

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Balatonberényi nyaralásunk során most próbáltuk ki először a büfét, miután lángost más helyen kapni nem lehetett. A kicsit felhősebb időnek köszönhetően nem kellett hosszú sort állni, mint naposabb időben, így hamar hozzájutottunk a sajtos tejfölös lángoshoz, aminek az ára idén 750 Ft-ra emelkedett.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor elsétáltunk a borozó előtt balatonberényi nyaralásaink során, néhány alkalommal be is tértünk egy-egy pohár borra. A borozó igazi kocsma hangulatot áraszt, olcsó, de elfogadható minőségű borok és olcsó sörök kaphatóak, a törzsközönség a helyi alkoholistákból áll, de turisták és nyaralók is be-betérnek egy pohár borra.
Megosztom
9 év után újra nyitottak -

Balaton Étterem & Pizzéria Balatonberény

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
9 évi zárva tartás után nyitott újra az étterem, így alkalmunk nyílt kipróbálni. A szomszédos Paprika Csárda bezárása jót tett a forgalomnak, a balatonberényi strand mentés erős a konkurrencia harc. A berendezés kissé szedett-vedett, a balatoni kilátást érthetetlen vastag kerítés fogja el, egyébként szép a fekvése.
Megosztom
Gazdag választék -

Korona Étterem Balatonberény

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az elmúlt években számtalanszor elsétáltunk az étterem előtt Balatonberény fő utcáján, de nem tűnt olyan vonzónak, hogy ki is próbáljuk. Idén a nagy számú vendég arra biztatott, hogy érdemes lenne kipróbálni, és nem bántuk meg. Az árak kifejezetten barátságosak, a levesek 500 Ft körül, a főételek 1500-1700 Ft körül vannak, kártyával is lehet fizetni.
Megosztom
Átlagos étterem a Balaton partján -

Kukorica Csárda Balatonberény

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az évek alatt többször megfordultunk az étteremben, általában a kedvezményes menükből szoktunk választani. Régebben este is volt menü, idén már csak a déli órákban. 1000-1200 Ft-ért 5-6 féle menü közül lehet választani. A menü ételekre nem kellett sokat várni, a kiszolgálásra különösebb panaszunk nem volt. Az étterem fekvése szép, a Balaton partján fekszik.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX