kition étterem értékelései

Értékelései
27
54
268
768
25
2
543

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition budapesti értékelései

Mindentől mentesen -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt a honlapon olvasva jött az ötlet a hely kipróbálására, eddig elsétáltunk a cukrászda előtt anélkül, hogy észrevettük volna. A mellette levő ismert fagylaltozó árnyékában nem lesz könnyű fennmaradni. A sütemények és fagylaltok cukor és gluténmentesek, mi a a fagyikat próbáltuk. A pisztácia viszonylag jó volt, a málna viszont teljesen íztelenre sikerül, az íztől nem kellene mentesnek lennie a fagylaltnak.
Megosztom
Finom thai ételek visszafogott kiszolgálással -

Sawasdee Thai Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 3.
Nemrég fedeztük fel, hogy a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca sarkán új thai étterem nyílt. A berendezés hangulatos, stílusos, szép és igényes, fényképekkel bővített étlap már a bejáratnál megtekinthető. A személyzet thai, vagy legalábbis ázsiai, de azért magyarul is tudott valamennyire a felszolgáló hölgy, túlzottan informatív nem volt, lehet, hogy nyelvi akadályai voltak.
Megosztom
Európa élvonalában a burger, a tisztaság még nem -

Bamba Marha Burger - Haris köz Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég olvastam, hogy a Bamba Marha Burger hamburgere bekerült Európa 10 legjobb burgere közé, így eggyel több indokom volt a kipróbálására, a Haris közi egység előtt már amúgy is többször elsétáltunk. Big Kahuna Burgert ettem, feleségem a kecskesajtos Mege Vega Burgert. A burgerek - áruk 2. 000 Ft körül - frissen készültek, 10 perc elteltével fel is szolgálták részünkre.
Megosztom
Nagyon finom sörök elég drágán -

Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistro Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben sétálva betértünk egy esti sörözésre. A sörválaszték bőséges, több tucatnyi csapolt sör, a hazai kézműves sörök ismertebbjei képviselve vannak. A kiszolgálás gyors, udvarias, a gyorsaságot megfelelően nagy számú pincér garantálja. A tisztaság sörözőhöz képest egészen példás. Az árszínvonal meglehetősen magas, egy korsó itt 4 dl-t jelent, és 1.
Megosztom
Kellemes vega ételek csak készpénzért -

Govinda Vega Sarok Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 26. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A böjtidőszakra tekintettel többet járunk mostanában vega helyekre, így a Govindát is kipróbáltuk, már sokszor sétáltunk a környékén. A berendezés kicsit gyorséttermes, bár a képek indiai hangulatot árasztanak. A kiszolgálás szívélyes, jó érzékkel ajánlanak ételt. A választék nem túl nagy így este felé, dahl levest ettem és egy csicseriborsós, sajtos egytálételt, mindkettő finom , és nagy adag volt.
Megosztom
Remek söröző egy szép téren -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Palotanegyed egyik legszebb részén, a Lőrinc pap téren nyílt meg nemrég ez a cseh söröző, a tér elég eldugott sarkában. Ha itt a honlapon nem olvasok az étteremről, biztos nem tévedek ide. Megérte idetévedni. Kiváló sörválaszték jutányos áron, a legtöbb sör korsója 650 Ft, ami a környékhez és a minőséghez képest jutányos ár.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve nyílt az Egyetem téren a Pad thai lánc egysége, és azóta is töretlenül népszerű. Kezdetben mis is lelkesedtünk érte,aztán szép lassan kiszerettünk belőle. A néhány év alatt 30 %-ot drágult, ma már az alap 1290 Ft, ha egy féle húst és egy féle zöldséget kér rá az ember, 2. 000 Ft fölé megy a számla, egy nem túl nagy adag tésztáért vagy rizsért, ami pár deka húst tartalmaz.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valentin nap alkalmából mentünk vacsorázni az étterembe, már többször elsétáltunk előtte, most jött el az idő a kipróbálására. A Krúdyról elnevezett marhahúslevessel kezdtem, feleségem erdei gomba capuccinót kért. A marhahúsleves maga volt a tökély, a Szindbád című film jutott eszembe, ahogy Latinovits majszolta a húslevest.
Megosztom
Továbbra is népszerű -

TRIO Pizza - Újpest-Központ Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három éve írtam először erről a helyről, így megérett az idő egy újabb értékelésre. Őrzi népszerűségét a pizzázó, szinte mindig állnak előtte, de a gyors kiszolgálásnak hála kígyózó sor soha nem alakul ki. A nagy forgalom miatt nincs ideje kihűlni vagy kiszáradni a pizzának, így általában friss és ropogós a pizza, a feltét nagysága a szerencsétől függ.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Arany János utcai metrónál a hasonlóan igénytelen megjelenésű lángosos mellett található ez a street food áruda. A kiszolgálás elég egykedvű, de elfogadható még, a kért marhahúsos taco egész jó volt, nem túl nagy adag, 3 adagot javasol a hely egy komplett étkezésre. Egy adag ára 500 Ft, a marhahúsosé 600 Ft ( most csak ez volt ) , erre jön a kiegészítők felára.
Megosztom
20 oldalon / 193 találat


TérképX