kition szállás értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition szállás értékeléseit!

kition értékelései

Csodás októberi nyárutó -

Anna Grand Hotel Wine & Vital Balatonfüred

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október vége felé töltöttünk itt 3 napot, nagyon szép későnyári időnk volt, 20 fok feletti nappali hőmérséklettel. A szálloda központi fekvését kihasználva jókat sétáltunk, októberben nem volt probléma a strand viszonylag távoli volta. Az épület szép, elegáns, stílusos, ősszel kifejezetten jutányos áron pihenhettünk.
Megosztom
Tágas lakosztály hatalmas terasszal -

Solaris Apartman & Resort Cserkeszôlô

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember közepén töltöttünk itt négy csodás napot. A két penthouse lakosztály egyikét foglaltuk, a lakosztály 72 nm, a terasz U alakban öleli körben a lakosztályt, és több mint 150 nm, a 3. emeleti teraszról pompás panoráma nyílik. A személyzet kedves segítőkész, a szállás jól ötvözi a hotel és az apartman ház előnyeit.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztusban töltöttünk 3 napot a szállodában. A szálloda gyönyörű, kissé átmenet a múzeum és a hotel között, betérő vendégek 550 Ft-ért tekinthetik meg. A szobánk - Wattay Borbála szoba - szép nagy, korhű bútorokkal berendezett. A classic szobákon kívül mindegyik szoba valamelyik korábbi tulajdonos vagy vendég nevét viseli, a honlapon külön is megtekinthető.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Júliusban töltöttünk itt 5 remek napot. Galyatető klímája elég sajátos, az autópályán még 25 fokot mutatott a hőmérő, itt fenn már csak 17 fokot. Egész idő alatt nem érte el a hőmérő a 20 fokot, de a 18-19 fokos időben is lehetett napozni, igazi szubalpin klíma. A wellness részleg remek,a jacuzziból valóban csodás panoráma nyílik a Kékes Tetőre, csakúgy mint az étteremből.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május közepén töltöttünk itt öt napot, a téliesre fordult időjárásban. A szoba szép és igényes, a két fürdőszoba nagyon hasznos extra. A hidegben a wellness részlegben vigasztalódtunk, amit szerencsére kevés vendég használt. A wellness részleg berendezése hangulatos, az úszómedence lehetne kicsit hosszabb.
Megosztom
Pazar időutazás a 30-as években -

Hunguest Hotel Palota Lillafüred

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Április elején töltöttünk itt 3 remek napot. A foglalás visszaigazolása rekord gyorsasággal történt, ahogy letettem a telefont, már jött is az e-mail, majd érkezés előtt welcome e-mail on- line bejelentkezési lehetőséggel. A szálloda a 30-as évekbeli állapotában tündököl, közösségi terei pompásak, a wellness részleg a nagy számú vendéghez képest is elég.
Megosztom
Továbbra is kedvencünk -

Hotel Orchidea Tengelic Tengelic

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két és fél éve voltunk legutóbb a szállodában, akkor azzal zártam az értékelésemet, hogy fogunk még ide jönni. Így is tettünk, Tavaly kétszer voltunk itt, és idén áprilisban, majd novemberben, az ünnepek után töltöttünk itt 3-3 napot. Az eltelt két és fél évben nem sok változott, az árak emelkedtek, a színvonal továbbra is magas, a szállodát övező kastélypark sajnos továbbra is elhanyagolt, helyenként szemetes.
Megosztom
4 csodás szeptemberi nap -

Abbázia Country Club Nemesnép

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 20. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején töltöttünk négy napot a szállodában, az idő kegyes volt hozzánk, végig nyári meleget élvezhettünk. A szálloda egy erdőben fekszik 1 kilométerre a szlovén határtól, ideális a nyugodt pihenésre, isteni tiszta a levegő. Egyik este egy nyúl futott át a parkolón, abszolút benne voltunk a természetben.
Megosztom
Retró hangulat szép stranddal -

Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdô

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén júliusban jöttünk ide nyaralni 5 napra. 16 éve jártunk itt utoljára, Gyopárosfürdő sokat változott, a szálloda alig, a szobák berendezése a régi, a sötétbarna színvilág a 30 évvel ezelőtti ízlést tükrözi, a paplan ezer éves, foltos, és a kánikulában eleve nem praktikus. Az ágy viszont kényelmes volt, a légkondi szépen működött a melegben.
Megosztom
Príma gyógyvíz és hangulatos kastélyszálló -

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Június elején töltöttünk itt egy szűk hetet. Bár csak a feleségem nyugdíjas, mindkettőnknek a nyugdíjas csomagot számolták. A szálloda igaz kastélyhangulatot áraszt annak minden előnyével és hátrányával. A 70 cm-es falak melegben is hűvösen tartják az épületet, a vastag falak miatt wifi csak az egyébként gyönyörű szalonban és a recepción van.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX