kition szállás értékelései

Értékelései
35
61
317
945
26
2
580

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition szállás értékeléseit!

kition értékelései

Csodás október a Mátrában -

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október elején 3 napot töltöttünk a szállodában. Gyönyörű a fekvése, a szobánkból csodás panoráma nyílt a Kékes Tetőre, harapni lehetett a finom erdei levegőt. A welness részleg szép nagy, több szauna, külön natúr szauna,3 nagy élménymedence, jacuzzi. Bár elég sokan voltak a szállodákban, a welness részlegen nem volt tömeg.
Megosztom
Főúri pihenés kisebb hiányokkal -

Főnix Medical Wellness Resort Nógrádgárdony

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Júliusban töltöttünk itt öt kellemes napot. A szoba meglehetősen kicsi és kissé sötét, a hirdetett csomagban levő szobák 15 négyzetméteres petit szobák, de a standard szoba is csak 17 nm. Egy hűtőszekrény jól jött volna, de be se nagyon férne. A tévében sok német adó, magyar adók közül még a Duna TV sem jött be.
Megosztom
Remek kiszolgálás, kellemes pihenés -

Hotel Vital Zalakaros

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Júniusban töltöttünk itt 5 csodálatos napot a nem túl jó idő ellenére. A szálloda a fürdőtől mintegy 500 méterre, a város szélén, egy erdős terület mellett fekszik, csendes nyugodt környezetben. A járvány miatt Zalakaros meglehetősen kihalt és hangulattalan volt, a szálloda viszont csaknem megtelt. Miután 30 szobás összesen a hotel, ez nem jelentett zsúfoltságot.
Megosztom
Járvány után a Liget házban -

Puchner Kastélyszálló Bikal

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három éve voltunk utoljára a szállodában, a járvány után elsők között nyitottak meg már május 22-én, és a wellness részleg is megnyitott, így újra eljöttünk. Felár nélkül lakosztályt kaptunk a 2019-ben átadott Liget házban. A lakosztály két szintes , alul pici nappali, felül kicsi hálószoba előtérrel, a hálószobában a fejre még az alacsonyabbaknak is figyelni kell, nehogy beverjék az alacsony mennyezetbe.
Megosztom
Csodás októberi nyárutó -

Anna Grand Hotel Wine & Vital Balatonfüred

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Október vége felé töltöttünk itt 3 napot, nagyon szép későnyári időnk volt, 20 fok feletti nappali hőmérséklettel. A szálloda központi fekvését kihasználva jókat sétáltunk, októberben nem volt probléma a strand viszonylag távoli volta. Az épület szép, elegáns, stílusos, ősszel kifejezetten jutányos áron pihenhettünk.
Megosztom
Tágas lakosztály hatalmas terasszal -

Solaris Apartman & Resort Cserkeszôlô

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember közepén töltöttünk itt négy csodás napot. A két penthouse lakosztály egyikét foglaltuk, a lakosztály 72 nm, a terasz U alakban öleli körben a lakosztályt, és több mint 150 nm, a 3. emeleti teraszról pompás panoráma nyílik. A személyzet kedves segítőkész, a szállás jól ötvözi a hotel és az apartman ház előnyeit.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztusban töltöttünk 3 napot a szállodában. A szálloda gyönyörű, kissé átmenet a múzeum és a hotel között, betérő vendégek 550 Ft-ért tekinthetik meg. A szobánk - Wattay Borbála szoba - szép nagy, korhű bútorokkal berendezett. A classic szobákon kívül mindegyik szoba valamelyik korábbi tulajdonos vagy vendég nevét viseli, a honlapon külön is megtekinthető.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Júliusban töltöttünk itt 5 remek napot. Galyatető klímája elég sajátos, az autópályán még 25 fokot mutatott a hőmérő, itt fenn már csak 17 fokot. Egész idő alatt nem érte el a hőmérő a 20 fokot, de a 18-19 fokos időben is lehetett napozni, igazi szubalpin klíma. A wellness részleg remek,a jacuzziból valóban csodás panoráma nyílik a Kékes Tetőre, csakúgy mint az étteremből.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május közepén töltöttünk itt öt napot, a téliesre fordult időjárásban. A szoba szép és igényes, a két fürdőszoba nagyon hasznos extra. A hidegben a wellness részlegben vigasztalódtunk, amit szerencsére kevés vendég használt. A wellness részleg berendezése hangulatos, az úszómedence lehetne kicsit hosszabb.
Megosztom
Pazar időutazás a 30-as években -

Hunguest Hotel Palota Lillafüred

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Április elején töltöttünk itt 3 remek napot. A foglalás visszaigazolása rekord gyorsasággal történt, ahogy letettem a telefont, már jött is az e-mail, majd érkezés előtt welcome e-mail on- line bejelentkezési lehetőséggel. A szálloda a 30-as évekbeli állapotában tündököl, közösségi terei pompásak, a wellness részleg a nagy számú vendéghez képest is elég.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX