kition szállás értékelései

Értékelései
27
54
268
768
25
2
543

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition szállás értékeléseit!

kition értékelései

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május közepén töltöttünk itt öt napot, a téliesre fordult időjárásban. A szoba szép és igényes, a két fürdőszoba nagyon hasznos extra. A hidegben a wellness részlegben vigasztalódtunk, amit szerencsére kevés vendég használt. A wellness részleg berendezése hangulatos, az úszómedence lehetne kicsit hosszabb.
Megosztom
Pazar időutazás a 30-as években -

Hunguest Hotel Palota Lillafüred

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Április elején töltöttünk itt 3 remek napot. A foglalás visszaigazolása rekord gyorsasággal történt, ahogy letettem a telefont, már jött is az e-mail, majd érkezés előtt welcome e-mail on- line bejelentkezési lehetőséggel. A szálloda a 30-as évekbeli állapotában tündököl, közösségi terei pompásak, a wellness részleg a nagy számú vendéghez képest is elég.
Megosztom
Továbbra is kedvencünk -

Hotel Orchidea Tengelic Tengelic

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két és fél éve voltunk legutóbb a szállodában, akkor azzal zártam az értékelésemet, hogy fogunk még ide jönni. Így is tettünk, Tavaly kétszer voltunk itt, és idén áprilisban, majd novemberben, az ünnepek után töltöttünk itt 3-3 napot. Az eltelt két és fél évben nem sok változott, az árak emelkedtek, a színvonal továbbra is magas, a szállodát övező kastélypark sajnos továbbra is elhanyagolt, helyenként szemetes.
Megosztom
4 csodás szeptemberi nap -

Abbázia Country Club Nemesnép

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 20. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején töltöttünk négy napot a szállodában, az idő kegyes volt hozzánk, végig nyári meleget élvezhettünk. A szálloda egy erdőben fekszik 1 kilométerre a szlovén határtól, ideális a nyugodt pihenésre, isteni tiszta a levegő. Egyik este egy nyúl futott át a parkolón, abszolút benne voltunk a természetben.
Megosztom
Retró hangulat szép stranddal -

Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdô

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén júliusban jöttünk ide nyaralni 5 napra. 16 éve jártunk itt utoljára, Gyopárosfürdő sokat változott, a szálloda alig, a szobák berendezése a régi, a sötétbarna színvilág a 30 évvel ezelőtti ízlést tükrözi, a paplan ezer éves, foltos, és a kánikulában eleve nem praktikus. Az ágy viszont kényelmes volt, a légkondi szépen működött a melegben.
Megosztom
Príma gyógyvíz és hangulatos kastélyszálló -

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Június elején töltöttünk itt egy szűk hetet. Bár csak a feleségem nyugdíjas, mindkettőnknek a nyugdíjas csomagot számolták. A szálloda igaz kastélyhangulatot áraszt annak minden előnyével és hátrányával. A 70 cm-es falak melegben is hűvösen tartják az épületet, a vastag falak miatt wifi csak az egyébként gyönyörű szalonban és a recepción van.
Megosztom
Tovább javuló színvonal -

Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy évvel ezelőtt voltunk utoljára a szállodában akkor írtam is értékelést róla. Az idő elteltével eljött az új értékelés ideje. Négy éve is elégedett voltam a szállodával, de szerencsére nem hátrányára változott. Már nemcsak a kuponos oldalakon, hanem a szálloda honlapján is lehet akciós ajánlatokat találni, az általunk igénybe vett csomag ára a színvonalhoz képest igencsak jutányos volt.
Megosztom
Nyárutó Cserkeszőlőn -

Hotel Aqua-Lux Cserkeszôlô

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején töltöttünk itt 4 éjszakát, szerencsénkre az időjárás kegyes volt hozzánk, szép meleg nyárutó várt minket. A szobához minden éjszaka után kaptunk strandbelépőt, az udvaron átsétálva ott is voltunk a strandon. A strandon nemcsak a príma gyógyvizet élvezhettük, hanem volt hullám-medence, úszómedence, és többféle csúszda is.
Megosztom
3 év után újra jelesre vizsgázott -

Puchner Kastélyszálló Bikal

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 év után tértünk vissza ebbe a szállodába az akkori kiváló tapasztalataim miatt, júniusban a tavaszi akciót használtuk ki. Kicsit féltünk a zsúfoltságtól, mert az utolsó szabad szobát sikerült 1 hónappal korábban lefoglalni, azonban a sok vendég ellenére nem éreztük zsúfoltnak a szállodát, a két welnessz részleg és a nyitott úszómedence között eloszlott a vendégsereg.
Megosztom
Kiváló gyógyvíz, kellemes pihenés -

Thermal Hotel Harkány Harkány

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május első hetében töltöttünk itt 5 napot a szenior csomag igénybe vételével. A csomag egyébként pont annyiba került, mint a bárki által igénybe vehető wellness csomag, illetve annyival volt drágább, mint amennyit a gyógyfürdő használatáért a másik csomagban fizetni kellett volna, ez a csomag a gyógyfürdőt tartalmazta.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX