Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Körmi
315237
Országjáró - 47 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 72 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagság
Fotói
37 fotó
Itt járt már

Körmi adatlapja

92Értékelés
31
52
37
Bemutatkozás
Szeretek utazni, kirándulni a természetet, az egyszerű falusi vendéglátástól kezdve az 5*-os szállodáig mindent szívesen kipróbálok.
Célom, hogy másokkal is megismertessem az általam felkeresett helyeket, akár pozitív, akár negatív célzattal.
Így utazok, így járok étterembe
Kis családommal járjuk az országot és fedezzük fel szépségeit.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Táplálkozástudatos  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Gyermekkel utazó  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes
Regisztráció2013.09.23
Utoljára itt2020.10.26

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2016. július 30.családjával járt itt
Na ez egy olyan hely, ahová soha többet, még ha fizetnének se. Ha lett volna abban az időpontban máshol szabad szoba, egy órát sem maradtunk volna. A tulajdonos és népes családja állandóan a az udvaron cigarettázik, a vendég csak zavarja őket. Köszönni nem tudnak, sőt a nő az ajtóban két alkalommal is majd fellökött, hogy előttem menjen be.
1Személyzet
1Tisztaság
1Ár / érték arány
1Kényelem
1Szolgáltatások
2Étkezés
4Elhelyezkedés
Gyenge 2013. december 29.gyerekekkel járt itt
Korábban írtam egy nagyon pozitív véleményt erről a helyről, melynek alapját az elmúlt évek tapasztalatai alkották. Nos, most alapjaiban megdőlt az egész. Pár hete ismét ittjártunk és megdöbbentett a hely. Csupa kosz volt a padló, az asztal ragacsos volt az előttünk távozók maradékaitól, a pincérünket mindez cseppet sem zavarta.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
2Hangulat
2Ár / érték arány
1Tisztaság
Szörnyű 2014. szeptember 4.gyerekekkel járt itt
Pocsék, szörnyű, ehetetlen de legalább drága. Csakhogy nincs választási lehetőség a fedett részen, így mindenki vigyen magával szendvicset, jobban jár. A gyümölcsleves mosogatólé ízű, a milánói spagetti savanyú és kisujjnyi gomák vannak az üres paradicsomszószba beledobálva , a rántott hús egy magy mócsing. Csupa csupa negatív!
1Ételek / Italok
2Kiszolgálás
2Hangulat
1Ár / érték arány
3Tisztaság