maska étterem értékelései

Értékelései
13
41
60
79
1
1
11

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg maska értékeléseit!

Olvasd el maska étterem értékeléseit!

maska értékelései

Kiváló konyha - hangulatos hely -

Nyerges Vendégfogadó Hegykő

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Hegykőn a fürdő közelében vasárnap délben nagyjából minden vendéglátó tele van. Ha nem foglaltál előre helyet, jobb lesz, ha arrébb utazol ebédelni. Mi végignéztük az éttermeket, sehol nem volt hely, végül ide tévedtünk be, még soha nem voltunk itt, nem ismertük az éttermet. Már kivülről is nagyon csalogató a szép kis tornácával, tisztára meszelt régi falusias ház hangulatával, a virágokkal.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12.
Budaőrs központjában átlagos étterem, kis kerthelyiséggel. A választék elég nagy, az ízek kifejezetten jók. Ettünk egy minestrone levest, egy lasagne-t, és egy Vezuvió pizzát két kis sörrel. Az tény, hogy nem a nagyevők adagja egyik sem, de átlagos mennyiségnek megfelel. A pizza tésztája az a kifejezetten vékony, ha valaki azt szereti, de ekkor már a széle általában kicsit keményre sül, ha meg nem ég.
Megosztom
Kiváló konyha - hangulatos hely -

Vasmacska Terasz Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha nyár - akkor teraszos, kertes étterem! Ennek jegyében kerestünk a közelben vasárnap ebédre éttermet, amikor felfedeztük ezt a helyet. Kicsit kalandos oda jutni, a Campona környékén az összes Duna partra lejáró utat most felbontották, behajtani tilos mindenfelé. Biciklivel a legideálisabb, a kerékpárút közvetlen mellette halad el.
Megosztom
Kiváló konyha - hangulatos hely -

István Tanya Vendéglő Budapest

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 11.
Voltunk itt már 15 évvel ezelőtt, akkor átlagos volt. Mivel most csupa jókat hallottunk felőle, gondoltuk meggyőződünk róla. És tényleg! Felújított,ízlésesen berendezett vendégtér, kis kertes udvar hozzá Budafok eldugott utcájában. A kiszolgálás kedves, mosollyal teli, udvarias, az étlap megfelelő választékú, minden fajta húsból ételek, különleges fogások is vannak.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
Az étterem a Mosoni Duna ág mellett van Mosonmagyaróváron, nem a centrumban. Ez egy egyszerű étterem, semmi különlegesség. Ennek ellenére érdemes felkeresni akár egy gyors ebédre, akár családi rendezvényekre. Mi csak útközben beugrottunk ebédelni, ettünk egy Újházi tyúklevest, egy Milánói sertésbordát és egy Erdélyi fatányérost, valamint elvittünk egy menüt.
Megosztom
Lelakott bezárásra kiérdemesült étterem -

Mongolian Barbecue Budapest

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
20 évvel ezelőtt voltunk utoljára itt, gondoltuk most megint megnézzük. Kár volt! Már a belépésnél vissza kellett volna fordulni, olyan büdös állott szag fogadott bennünket, de az éhség győzött. Bár volt ruhatár, de senki nem szólt, hogy be lehet tenni a kabátot, később tértünk vissza ide, mivel nincsenek fogasok benn.
Megosztom
Még mindig jó az Öreg Kőrössy halászcsárda! -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016-ban már írtam értékelést, de szerintem érdemes figyelemmel kísérni a helyet, előfordul, hogy az évek folyamán már nem ugyanaz tapasztalható. December 23-án utaztunk arrafelé, és előre lefoglaltuk a helyet, szerencsére, mert ugyancsak tele volt. A felszolgálók szerint a konyhán nagyüzem volt, mindenki vitte a megrendelt halászlevet.
Megosztom
Thai ételek rossz utánzata -

Padthai Wokbar - Mammut Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 7.
Ide sem jövünk vissza. Ez egy thai ételeket utánzó étterem. Ha valakinek nincs összehasonlítási alapja a thai ételeknél, lehet, hogy megfelelő lesz. Akinek van, még véletlenül se térjen be ide. A Tom yum és a Tom ka levesekben sok kemény, fás, elrághatatlan gyömbér szár karikák vannak, és ugyanilyen zöld hagyma szár darabok.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 28. - 11 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ismerőseinktől hallottunk a helyről. Állítólag évtizedek óta ott működik, és a környék legolcsóbb és legjobb konyhájú helye. No lássuk csak miről beszélnek. Felhívtam vasárnap délben, hogy nyitva van-e. Közölték, hogy persze, de ne menjünk, mert tele vannak. Esetleg, ha nagyon ragaszkodunk hozzá 14h-kor ebédelhetünk ott.
Megosztom
Kis piros kockás abroszos - kiváló konyhával -

Gyergyó Kisvendéglő Budapest

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokáig nem hittük igazán, hogy jó lehet, mert a facebook-on terjesztett önreklámoknak nem nagyon hiszünk. Egy szerencséje volt, a mindig változó választékot is közzétette és ez mindig csábító is volt. Pasaréten kis piros kockás? Hm. . . . Eléggé ismeretlen, itt sem szerepelt. Végül elszántuk magunkat és nagyon jól tettük.
Megosztom
6 oldalon / 60 találat


TérképX