Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2025. október 26. 15:37gyerekekkel járt itt
A szállásnál egy régi üdülőhely is jobb. Koszos és kicsi, elavult minden. A fürdőben a konektorokba nincs áram. Klíma nincs, az ablakot viszont nem lehet kinyitni, mert árad be a dohányszag. A parkoló sem ingyenes, mert 1000 ft/éjszaka. A bútorok régiek, kényelmetlenek, az ágyak kicsik és nem lehet rajtuk aludni mert reggelre mindene fáj az embernek, mivel megfordulni sem lehet rajta.
Flóra Panzió, MiskolctapolcaFlóra Panzió, MiskolctapolcaFlóra Panzió, Miskolctapolca
2025. október 26. 9:37a párjával járt itt
Összességében elégedettek voltunk. Szép hotel, tiszta, jó elhelyezkedésű. Személyzet kedves. A "wellness részleg" inkább csak jelképes. 1 jakuzzi, 1 kicsi hidegebb vizű medence, 3 szauna ( finn, infra, gőz kabin ), 1 sószoba. 10 ember már tömeg. Fél panzió szolgáltatást fizettünk, a vacsora 3- ból 1 alkalommal gyenge, 2 alkalommal középszerű volt. Reggeli mindig rendben volt.
2025. október 26. 8:07barátokkal járt itt
Maga a hotel gyönyörű környezetben van. Szép kívül , szép képet mutat belül is. A szobába mikor benyitottunk érezhető volt az ülepítőgödör szag. A WC- ben nincs ablak, nincs szagelszívó. A WC ülőkéje megérett a cserére, tiszta volt, de itt-ott besárgult foltok. A fal a zuhanyzónál beáztatott, ami kívülről látható.
Kiváló 2025. október 26. 7:12a párjával járt itt
A hotel elhelyezkedése nagyon jó.
Az ételek finomak és változatosak.
Kényelem kiváló. Foglalásnál sajnos figyelmetlenek voltunk ,így a szobánkon csak egy tetőablak volt ami az udvarra nézett. Más szobákból és a teraszról csodálatos kilátás tárul a szem elé. Gyönyörű a balaroni panoráma.
Összességében szuper hely!
A wellness is határozottan jó!
Kiváló 2025. október 26. 7:12a párjával járt itt
Szép napot. Két napot töltöttünk el a szállodában, és szinte mindennel elégedettek voltunk. Bőségesek és választékosak voltak az ételek, a személyzet aranyos és kedves volt. Amivel nem voltunk teljesen megelégedve, az a wellness részleg, mégpedig szerintem kicsi ennyi emberre ilyenkor ősszel/télen, mert ilyenkor csak bent tudnak lenni az emberek, illetve a belső jakuzzi résznél a fúvókák nagy része nem működött. De ennyi negatívumot tudok csak mondani, minden más csodás volt.
Szörnyű 2025. október 25. 23:54egyedül járt itt
3 év alatti gyerekkel csak magasabb ár kategoriás szobát adnak ,más szállodában ,normál szobába dijmentesen adtak külön gyerek ágyat / Siofokon / utazás elött telefonon beszéltünk , akkor mondták ,hogy a foglalt szobába nem adnak gyerekágyat ,DE NEM SZÓLTAK ARROL ,HOGY NINCS VIZ A GYEREKMEDENCÉBE ,pedig a gyerek kedvéjért utaztak oda a lányomék .
Kiváló 2025. október 25. 22:52a párjával járt itt
Tisztelt Hotel! A hotelhez érkezésünk kellemes csalódás volt e kis településhez képest. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. A szoba és többi helyiség nagyon modern és tiszta. A wellnes príma és kiemelném, hogy nagyon kedves és segítőkészek voltak itt. A reggeli és vacsora minden ízlést kiszolgált.
Kiváló 2025. október 25. 19:24a párjával járt itt
Szépen felújították a Munkácsy szárnyat, igencsak ráfért. A szoba és a fürdőszoba is tágas, kényelmes, praktikus, ízlésesen berendezve. A mennyezeti fekete keretes lámpatest az elég csúnya. A hűtő az inkább tároló, mivel nem hűtött. A személyzet kedves és szolgálatkész volt. az ételek változatosak és ízletesek.
Átlagos 2025. október 25. 19:13a párjával járt itt
A szobák tisztasága lehetett volna jobb, a zuhanyrózsát nem lehetett rögzíteni, nem volt a hűtő feltöltve, koszos volt a függöny, és az erkélyen lévő bútorok, le volt törve a szárító az erkélyen, a szekrény ajtó nem záródott rendesen. Aki kutyát hozott, nem volt kellemes, hogy a kinti medencétől nem messze végezték a dolgukat. Meg kellene jelölni azt a területet, ahol ezt megtehető. .
Gyenge 2025. október 25. 15:46barátokkal járt itt
Sztrapacskára vágytam. Inkább csináltam meg volna otthon :) Iszonyat drága a hely. Ócska hangulat és kiszolgálás. Soha többet.