Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3993 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113193 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 16. 11:00barátokkal járt itt
Laza, barátságos kraft söröző a Zichy Jenő utcában, ahol a remek hangulatról a 8 éve ott dolgozó pultos gondoskodik. Este a sötétben simán háromszor elmentem az utcán mellette, mire megtaláltam a bejáratot. A szomszédságban szabadulószoba és mainstream söröző is van az utcában.
Wunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, BudapestWunder Sörművek, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2025. november 16. 7:54családjával járt itt
Nagyon nagy csalódás volt számomra. Nem eszem húst és nem ehetek tejterméket, így számomra az étlapról igazából semmilyen opció nem létezett. Így egy grill zöldség mellett döntöttem, ami hideg volt, szottyadt és inkább neveztem volna sárgarépa szeleteknek mert szinte csak az volt benne.
Kiváló 2025. november 16. 2:14a párjával járt itt
Az étterem hangulatos kinézete és a kíváncsiság vezérelt, hogy ide betérjünk. Az ételek kíválóak voltak, a felszolgáló udvarias és gyors. A borok kiválóak. Végre egy hely, ahol ez is elmondható. Visszatérünk még.
Kiváló 2025. november 16. 1:20egyedül járt itt
Bőséges a reggeli és vacsora. Kedves a felszolgàló. Szobàk lehetnének külön àggyal,mert én sem pàrommal voltam így kicsit kellemetlen volt . Zuhanyzó túl kicsi én elfértem de egy nagy test szűkösen fér el,Welnesben melegebb is lehetne a víz és több kapaszkodó sem àrtana. Túl meleg a szoba. De nagyon jó volt jó helyen van a központ közel van.
Szörnyű 2025. november 15. 19:53egyedül járt itt
Ebédelni jöttem a Korona Étterembe Battonyan. 11. 30 kor. Ki volt írva zárt körű rendezvény. Az étteremben meg senki nem ebédelt de 40-50 ember ott bent ült és várta az ebédet. Nem volt kiírva hogy nincs kiszolgálás a pultnál. Be mentem és kérdezni szerettem volna hogy le ülhetnek e?
Kiváló 2025. november 15. 19:28a párjával járt itt
Nagyon finomak voltak az ételek.Kedves , mosolygós személyzet.Hangulatos hely.Szép a helyiség díszítése. A kért italt és ételt gyorsan megkaptuk
Kiváló 2025. november 15. 17:24családjával járt itt
Nagyon szeretem az itteni eteleket, ha tehetem mindig itt eszek mikor a westendbe jovok. nagyon kedvesek a kiszolgalok, es mindig finom az etel
2025. november 15. 15:33a párjával járt itt
A 4 csilihez viszonyitva:
A twlefon nem mükődőtt.
A felvonó belső területe nem minősithető-
A Recepció nem ad megfelelő információt.
- Tv. adott információk nem megfelelőek.
- Tv. adók nem megfelelőek egy 4 szilishez.
Könnyű birálni, de Ti kérdeztétek. Votunk nálatok, és szeretnénk menni még ha tudunk.
Kiváló 2025. november 15. 15:30gyerekekkel járt itt
Már évek óta járok ide, akár családdal akár magamban. A falakon szép festmények vannak, az ételek nagyon finomak. A pincérek tisztelettudók és kedvesek. Nyáron szép terasza van, és van amikor zene is szól. Régies hangulata van a helynek ami nekem nagyon tetszik.
Ajánlanám mindenkinek!
2025. november 15. 12:14a párjával járt itt
Az étkeztetés nem jó kezekben van. Az ételek nagyon változó minőségben készülnek. Volt nagyon finom és volt értékelhetettlen is, minden nap. Reggelinél nem volt egy darab fekete tea sem. Rengeteg kamilla tea volt kint, nem tudom kinek kell ez. Gondolom megmaradt mindig. Rendelésnél nem figyeltek rá. Nincs normális teás bögre, csak kávés csésze.