Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 207 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5925 feltöltött kép
2026. július 14. 21:19a párjával járt itt
Ha már nemrégiben Debrecenben, sör hiányában, nem sikerült az ottani Buddha Original étteremben ebédelnünk, most kipróbáltuk a lánc Mammutban lévő egységét. Mellette van az önkiszolgáló Padthai Wokbar, ahol már többször ettünk, láttuk, ma is meglehetős zsúfoltsággal üzemeltek. Nem, így a Buddha Original.
Buddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, BudapestBuddha Original Thai Wok & Sushi Bar - Mammut, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2026. július 14. 20:20a párjával járt itt
A kérdésre, ami ki van pingálva a fagyizó ajtajára: Közép-Európa legjobb pisztácia fagyija? Bár nincs igazán széles összehasonlítási alapunk, de abból a kevésből is, amit eddig kóstoltunk, volt jobb pisztácia fagyi, mint ez itt a Podmaniczky téri Partisánnál.
Partisan Gelato, BudapestPartisan Gelato, BudapestPartisan Gelato, BudapestPartisan Gelato, BudapestPartisan Gelato, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. július 14. 19:23családjával járt itt
Csodálatosan kényelmes, makulátlanul tiszta szállás. Nagyon kedves, szolgálatkész személyzet. Finom ételek és italok. Nagyon jó ár-érték arány! Szívből ajánlom!
Szörnyű 2026. július 14. 18:10gyerekekkel járt itt
Igazi retro Balatoni "étterem". A rántott hal valami zsírcsomó. A többi meg.... Hagyjuk is. Ehető, de kb ennyi. Inkább egy lángos. Ha választani lehet akkor inkább egy szendvics.
Kiváló 2026. július 14. 18:09barátokkal járt itt
Pizzájuk 10/10 , ha a hangulatot és a kiszolgálást is ideveszem, tényleg egy kis Olaszország buda szívében. Mindenkinek bátran ajánlom!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2026. július 14. 14:48családjával járt itt
A környezet nagyon szép. A kiszolgálás átlagos. Az étel ára kifejezetten jó. Két személyes tálat ettünk, megfelelő volt a mennyiség, a tálalás is szép volt. Gyorsan meg is érkezett, jól is laktunk, de semmi különleges. Látszott a vendégek számán is, hogy nem egy felkapott étterem, mert amikor megérkeztünk, mi voltunk az egyetlen vendég.
Kihagyható 2026. július 14. 14:38családjával járt itt
Zsúfolt és drága. A víztől kiszáradt a bőröm - pedig évtizedek óta járok fürdőkbe, de ilyet még sehol nem tapasztaltam.
Kiváló 2026. július 14. 12:59gyerekekkel járt itt
A recepcióval kezdem : Kisebb problémák merültek fel, pld nem működött a tv távirányitó, ill csordogált a WC. Szóltunk a recepción, és azonnal intézkedtek. Köszönjük. Távozáskor ott felejtettünk egy plüss állatot, melyet akkor nem találtak meg. Másnap hivtak a recepciósok, hogy a mosodában megtalálták.
Kiváló 2026. július 14. 11:54a párjával járt itt
Egyáltalán nem volt WIFI. Észrevételeztem, mellébeszéltek.
Előző alkalommal , az 5 napból 2 napig volt, aztán megszűnt. Akkor is szóltam.
Most arra hivatkoztak, hogy nem szólt senki. Gondolom mindenkinek ezt mondják.
A kutya ár kirívóan magas, 10 000.-Ft/nap. Ezért a kutya semmilyen szolgáltatást sem kap.
Átlagos 2026. július 14. 11:42gyerekekkel járt itt
Ide csak a kilátás miatt éri meg el menni. Voltunk egy hétvégét a férjemmel és a három éves gyermekünkkel. Gyermeknek különágy nincs így velem aludt a kanapén ami már elvolt törve úgyhogy nagyon kényelmetlen volt rajta feküdni. Három nap múlva küldték az e-mailt hogy fizessem ki a kanapé kárt ami már úgy volt. . .