Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyenge tegnap, 6:56a párjával járt itt
Az étteremben az első este borzasztó meleg volt , mikor szóvá tettem azt a választ kaptam hogy végre nyár van úgy gondoltát jó ez a meleg . Reggel kértem a recepción ha lehet kapcsolják be klímát vacsoránál ment a klíma is meg a ventilátorok is . Svéd asztalos vacsora helyett étlapról kellett választani pedig olyan sokan voltunk hogy egyszerre nem is fértünk volna el az étteremben .
tegnap, 6:26a párjával járt itt
Visszajáró vendégek vagyunk.
Mindennel elégedettek voltunk.
Egyedül a kerékpár tárolás körülményeivel vannak gondjaim.
Igaz ez évre elkészült az elektromos töltő állomás. Ez jó!
Sajnos továbbra sincs fedett tároló ami a naptól és az esőtől véd. Sajnos a tárolórács sem nyújt igazi biztonságot mivel azok nincsenek rögzítve a betonfelületre.
Ettől a szállas kíváló!
Kiváló tegnap, 5:39barátokkal járt itt
A wellnes, és kinti terasz fürdési, napozási lehetőség nagyon tezszet, és meg voltam elégedve. Az ételek finomak voltak, de nem volt választékos, sokszor ismétlődik. A szoba megfelelő volt de sajnos a szönyeg padlóta allergiás vagyok. A mini bár, hűtő nagyon nem komfortos ,és kicsi volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 107 városban járt márFelfedező - 192 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5225 feltöltött kép
Érdekes 2026. május 28. 21:01a párjával járt itt
Martfű központja, Szent Istvánról elnevezett főtere szoborparknak is tekinthető, annyi itt a plasztikus mű. Egy kivételével valamennyit a város szobrásza, Gyurcsek Ferenc készítette, ezt is, amelyről most írok. Mivel elég tágas ez a tér, és épületekkel, kis tavacskával, híddal, miegyébbel kellően tagolt is, mi nem éreztük itt túl soknak a szobrokat.
Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?Időkapu, Martf?
Még több kép (9 db) >>
Érdekes 2026. május 28. 20:46a párjával járt itt
Most hogy Martfű főterén, mondhatni városuk szobrászának kiállítóterén, megnéztük Gyurcsek Ferenc alkotásait, és sétánkon az 1848-as emlékműhöz értünk, elgondolkodtunk, hogy hol láttunk már kifejezetten 48-as emlékművet. Majd rákerestem a neten is, és kiderült, hogy kifejezetten ilyen emlékmű viszonylag kevés van az országban.
1848-as emlékmű, Martf?1848-as emlékmű, Martf?1848-as emlékmű, Martf?1848-as emlékmű, Martf?
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. május 28. 19:49 járt itt
Kellemes hely! Változatos ízek! Kedves kiszolgálás! Menü mindennap! Du sörözés kinti kerthelysegben is!
Kiváló 2026. május 28. 18:34egyedül járt itt
A foglalás pillanatától kezdve, és az eltöltött idő alatt mindennel maximálisan elégedettek voltunk, biztos, hogy elsők között szerepel ismételt/évente eltőltendő szállások között.
Szálláshely? Egyszer-egyszer beütöttem fejem a mandzártban. Esténként teázni szoktam, kissé körülményes volt (elkészítés, terítés,stb).
2046
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3327 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67957 feltöltött kép
2026. május 28. 14:14egyedül járt itt
Különösebb izgalmaktól és fordulatoktól mentes beszámoló, mentem az Árkád legfelső szintjén, és evés után kapóra jött egy cukrászda. Betelepedtem, fiúk szolgálnak fel, lányok a pultban szorgoskodnak. Semmi problémám a felszolgálással, jöttek, készségesek voltak, szemkontaktusra reagáltak.
Gelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4188 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117511 feltöltött kép
Kiváló 2026. május 28. 12:04barátokkal járt itt
Szeged tradicionális halétterme a Kiskőrössy Halászcsárda, amely a belvárostól északra, a település szélén,a Felső-Tisza-parton található. A belvárosból majdnem egy órányi gyaloglással érhető el, persze gyorsabb és praktikusabb autóval vagy tömegközlekedéssel, de akár a vízen keresztül hajóval és csónakkal is jöhetünk, hiszen saját kis kikötőjük is van.
Kiváló 2026. május 28. 11:38barátokkal járt itt
A gyönyörű szecessziós Reök-palota Szeged egyik ismert és méltán népszerű látnivalója. Az épület impozáns külsejét és a különleges lépcsőházat legutóbbi, tavalyi látogatásunk során volt alkalmunk megcsodálni, azonban akkor a cukrászda felkeresésére idő hiányában már nem került sor.