Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 353 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2917 feltöltött kép
Érdekes 2025. december 17. 15:28a párjával járt itt
Sukoró, Borjúvölgy utcától mentünk fel a várhoz melyből mára csak sáncrészek láthatók. A régészeti ásatások nyomán bronzkori településnyomokat fedeztek fel, így a sáncok kialakulását is e korra vélik. A leletekben bronz, kő, csont és agancseszközök voltak, ezért a telepet Kr. e. 1400-1200-ra gondolják a kutatók. Jó volt ide feljönni, mert így is érdekes hely.
Pákozdvár, PákozdPákozdvár, PákozdPákozdvár, PákozdPákozdvár, Pákozd
2025. december 17. 15:23a párjával járt itt
Szép és kellemes és tiszta a panzió. Kapun belül tágas parkolóval rendelkezik. A szoba normál méretű, több napra is megfelelő szállás. Az ágy kényelmes volt. Reggeli svédasztalos, így mindenki talált magának megfelelő ételt. Szállásadónk egy kedves hölgy volt. Segített teát készíteni a napi túránkhoz.
Kata Panzió, OroszlányKata Panzió, OroszlányKata Panzió, OroszlányKata Panzió, Oroszlány
Még több kép (1 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 67 városban járt márFelfedező - 88 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2896 feltöltött kép
2025. december 17. 14:10családjával járt itt
Utolsó Hunguest szállodák egyike ahol még nem jártunk. Egy kissé retró, még kulcsos szobák vannak. Előnye, hogy folyosón, a kövesút alatt, át mehetünk a fürdőbe. A szobák egy részében most cserélik az ablakokat. Igazából a törölközőket és fürdőköpenyeket is lecserélhetnék, mert szakadtak voltak.
Hunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, Zalakaros
Még több kép (34 db) >>
Szörnyű 2025. december 17. 13:44a párjával járt itt
Na ez az a hely, amit nem ajánlok. Igaz, hogy közel van a gyulai fürdőhöz, de zajos a körforgalomnál. Az emeleten voltunk, a bejárati ajtó alján egy ujjnyi rés, sajnos így a szomszéd zaja, ételszaga teljesen átjött. Na fürdőszobát ilyen penészeset se láttam még, szerencsére csak egy éjszakát töltöttünk ott.
Dávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, GyulaDávid Apartman, Gyula
Még több kép (9 db) >>
2025. december 17. 8:06a párjával járt itt
Évek óta ide járunk és eddig mindennel meg voltunk elégedve. A konyha és a borok most is kiváló volt. Viszont csökkent kicsit számunkra ez a pozitív vélemény,mivel az új rövid hajú recepciós hölgyből hiányzik a kedvesség. A wellness részlegen üzemen kívül volt egy medence és egy gőzkabin,ami nem baj,csak érdemes lenne jelezni a webhelyen vagy foglaláskor.
Érdekes 2025. december 16. 20:11a párjával járt itt
Az Országos Kéktúrából kiágazó kék rom jelzésen lehet felmenni a várhoz, melyet a XIII. században a Csák nemzetség építette. A vár jelenleg körbe van kerítve, lezárva felújítás miatt. Már többször jártunk benne, így kíváncsian várjuk milyen lesz felújítás után.
Gesztesi vár, VárgesztesGesztesi vár, Várgesztes
Kiváló 2025. december 16. 20:01a párjával járt itt
Egyszerűen remek ez a hely! A múltkor nemcsak, hogy jót ettünk, hanem egy kedvezmény kártyát is kaptunk így nem volt kérdés, hogy hol is együnk a gyalogló nap után. Kedves pincérnő, jó ételek szép kivitelben és a kéréseket is rugalmasan megoldotta a konyha. A fotók magukért beszélnek és kreatív szakácsról árulkodnak. Járunk még erre és újra idejövünk!
Tersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, CsákvárTersztyánszky Bisztró, Csákvár
Átlagos 2025. december 16. 7:47a párjával járt itt
Pénteki érkezésünkkor a szaunák hidegek voltak, többször kellett szólni mire valakinek sikerült bekapcsolni, szombaton is leállt a szauna. Gyerekek rohangáltak a felnőtteknek fenntartott részlegen és a szüleikkel is nekünk kellett megküzdenünk. A szobába minden zaj behallatszik a folyosóról, a huzat zörgeti az ajtót.
Szörnyű 2025. december 16. 7:05a párjával járt itt
Én és a párom egy kellemes, pihentető 4 éjszakás tartózkodás reményében érkeztünk ide, mivel az interneten található képek és leírások alapján a szálloda kifejezetten ígéretesnek tűnt. Sajnos a valóság ettől jelentősen elmaradt, és az itt-tartózkodásunkat számos kellemetlenség zavarta meg.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márNépszerű író - 23 hasznos szavazat
Kiváló 2025. december 16. 5:44csoporttal járt itt
Kedves kis családi szálloda, makulátlanul tiszta szobák, finom reggeli. 2 éjszakát töltöttünk ott nagyobb csoporttal, rugalmasak voltak a reggeli extrém korai elkészítésénél. Nagyon baráságosak, kedvesek, segítőkészek a vendéglátók. A fürdőben az elszívó picit hangos, de ez nem vett le az ottartózkodásunk értékéből.