Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 8:10a párjával járt itt
Csendes, szép környezetben van a szálloda, kikapcsolódásra, sétára tökéletes. A személyzet kedves, figyelmes, segítőkész. Az ételek finomak, változatosak, mindenki találhat számára megfelelőt. Kedves gesztus volt a forralt boros, meleg teás, karácsony délutáni süteményezés. A wellness tiszta, az öt nap alatt sosem tapasztaltunk zsúfoltságot.
Kiváló tegnap, 7:33a párjával járt itt
Karácsonyi időszakot töltöttünk ott. Nagyon ünnepi volt a dekoráció és a hangulat. A személyzet kedves és mosolygós. Az ételek felhozatala ízletes, változatos és a karácsony szellemében került terítékre. Egy dolgot sajnáltam csak. Azt, hogy nem voltak elég következetesek avval a kérésükkel, hogy alkalomhoz illő öltözékben üljenek asztalhoz a vendégek. Ez így rontotta a hangulatot számunkra.
Kiváló tegnap, 7:23egyedül járt itt
Első alkalommal voltunk ebben a szállodában,, de nagyon sok pozitív dolgot hallottam róla. És nem csalódtam. A legelső benyomás , maga a látvány, a hotel egyedi elhelyezkedése, a hatalmas hall, recepció, a gyönyörű karácsonyi dekorációk, lélegzet elállító látványt nyújtott.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4021 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114179 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. december 28. 21:41csoporttal járt itt
December 26-án közhírré tétetett, hogy megérkezett a legújabb Kolodko Mihály szobrocska. Ezúttal Rejtő Jenő legendás hősét, Piszkos Fredet mintázta meg a művész úr. Helyileg ismét a Duna-parton kószáltunk, keresgélve a kis szobrot, ami napnyugta után nem is volt olyan könnyű feladvány.
Kolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, BudapestKolodko: Piszkos Fred, Budapest
Még több kép (17 db) >>
2025. december 28. 21:02egyedül járt itt
A Király utcában laptop vásárlás ügyében jártam, visszafelé tértem be ebbe az új smash burgerezőbe, amely talán októberben nyitott, ez már a Király utcának a Nagykörúton kívüli szakasza. Ha jól értettem, 3 magyar fiatalember fejéből pattant ki az ötlet, egyikük bent is dolgozott a konyhán.
SmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, BudapestSmashVille, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2025. december 28. 20:42egyedül járt itt
Több alkalommal is jártam már itt, de az értékelés valahogy elmaradt, most pótolom. Helyileg a Honvéd Kórház közeében található, de a Teve utcai rendőrkapitányság és a Kormányhivatal is itt van a közelben. Egy új építésű társasház földszintjén rendezkedtek be, a bejárat előtt kis terasszal.
Kávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, BudapestKávé/szünet, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2025. december 28. 20:21egyedül járt itt
A funzine gasztroajánlójában olvastam az újonnan nyílt vendéglátóhelyek között a Matteoról, amely a Rákóczi téri Csarnok épületén belül, közvetlenül a főbejárattól jobbkézre található. A csarnokban úgy tűnt, nincs fűtés, így a folyosón lévő asztaloknál nagyon hideg volt, de szerencsére a belső kis részben a könyöklőnél bárszéken van 4 ülőhely, itt viszont van fűtés, így klimatizált viszonyok között lehetett enni.
Matteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2025. december 28. 20:15a párjával járt itt
Ami tetszett az minden. Ami nem tetszett, az az unalmas fogadtatás. Megértem, hogy nem üdvözli a személyzet a vendégeket, 2 pincér kivételével. Azt viszont kevésbé értem, hogy még fogadni sem hajlandók a köszönést. Lelke rajta a recepciónak, a takarítónőknek, a pincéreknek - mi így is jól éreztük magunkat.
2025. december 28. 19:52gyerekekkel járt itt
Októberben nyitott meg a Westend Bevásárlóközpontban a Popeyes amerikai gyorsétteremlánc első étterme. Az 1972-ben alapított, USÁ-ban népszerű street food lánc kizárólag csirkehússal operál, a fűszeres és ropogós bundás Louisiana style rántott csirkéjüknek a tengerentúlon már rengeteg rajongójuk lett.
Popeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. december 28. 18:50egyedül járt itt
Új ledvencem a spicy katsu sando az a wasabii szósz mindent visz kár hogy kis szósz kiszerelésben nem árulnak egyszerűen fantasztikus nagyon kedvesek és segítőkészek