Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Időpazarlás 2026. június 8. 20:16a párjával járt itt
Egy strandnak a füve olyan, mint egy színpadon fellépő zenész ruhája. Ez a ruha évek óta nem lett mosva, foltozott, szakadt, agyon használt, rongyos. Öntöző rendszer nincs, pedig azt állítják, közép-Európa legnagyobb strandja. A hullám medence gépháza még mindig a 100 évvel ezelőtti ócska képekkel rendelkezik.
Hajdúszoboszlói Strand, HajdúszoboszlóHajdúszoboszlói Strand, HajdúszoboszlóHajdúszoboszlói Strand, Hajdúszoboszló
Kiváló 2026. június 8. 19:05a párjával járt itt
A személyzet rendkívül közvetlen és kedves volt! A szállás megfelelt az igényünknek. A wellnessben is megtaláltunk minden bennünket érdeklő dolgokat. A nekünk kínált menüben is olyan számunkra különleges, de nagyon finom ételeket kínáltak, ami nagyon kellemes gasztronómiai élményt okozott a számunkra!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 196 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5332 feltöltött kép
Gyenge 2026. június 8. 12:09a párjával járt itt
A mi kisvárosi világunkban kávézó sincs, nemhogy újhullámos, így nem is tudjuk, mit jelent ez a jelző a vendéglátásnak eme szegletében. . . Csak egy kis felüdülésre vágytunk a nagyszerű, de a melegben eléggé fárasztó templomjáró vezetett séta után, amelyen részt vettünk. A párom rendelt magának egy cappuccinot és mindkettőnknek ásványvizet.
Mantra Coffee, BudapestMantra Coffee, BudapestMantra Coffee, BudapestMantra Coffee, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kihagyhatatlan 2026. június 8. 11:27a párjával járt itt
Meredek úton- kb 600 méter- jutsz fel a várba. Aprócska de megéri megnézni. A bejáratot abroncsokból készült 3 fejű sárkány őrzi. majd meredek lépcsőn jutsz fel. Onnan is nagyon szép a kilátás a környékre. A jelenlegi "várkapitáy" sok érdekességgel és anekdotával tarkitott előadása visszarepített a vár aktív életébe.
Máré-vár, MagyaregregyMáré-vár, MagyaregregyMáré-vár, Magyaregregy
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kiváló 2026. június 8. 11:09a párjával járt itt
Bár Budapesttől kicsit messze van , de megrérte. Udvarias személyzet , tiszta rendezett és legfőképp a szokásosnál nagyobb szoba várt ránk. A wellness csodálatos és hatalmas, mindenki megtalálja a kendvenc medencéjét. Az ételek minősége és változatossága kiváló, tarkítva különlegességekkel ( polip, kagyló, tintahal, ruszli, több féle idény gyümölcs) Aki kirándilni akar az is megtalálja a lehetőséget.
Ambient Hotel & ThermalSPA****, SikondaAmbient Hotel & ThermalSPA****, SikondaAmbient Hotel & ThermalSPA****, SikondaAmbient Hotel & ThermalSPA****, Sikonda
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. június 8. 7:51a párjával járt itt
Törzsvendégek vagyunk. Évek óta visszajárunk , mert a hotel kényelmes, nagyon jól megközelíthető. A személyzet kedves, szolgálatkész. Az ételek változatosak. Összességében elégedettek vagyunk, bár a fürdő helyiség a legutóbbi szobánkban egy kicsit már javításra szorulna.
Hotel Bonvino Wine & Spa, BadacsonyHotel Bonvino Wine & Spa, Badacsony
Gyenge 2026. június 8. 6:44gyerekekkel járt itt
A tisztitott szoba láthatóan nem tiszta,a fal régi hányás vagy ki fudja mitől foltos,a fehér törölköző sárga foltos,nem is akarom tudni mitől, jeleztük , kompenzáció semmi,kucserélik másikra az se jobb, a fürdőköntös itt ott -szakadsz,foltos,a reggelinél keresnj kell a poharat,villat,kést,az ablakok olyan koszosak ,a fal pokhálós, a vezetés hacsak nem vak akkor igénytele a hely kopott, régi az nem patina szóval 4? ? ? ? csillag,mire?
Kiváló 2026. június 7. 20:42barátokkal járt itt
Többször is ellátogattam már ide és a minőség változatlanul kiváló volt. Ma nagyon finom speciális hamburgert kaptam, házi húspogácsával. A kollégák nagyon kedvesek, a hangulat szuper. Ha valaki nem vezet kiváló csapolt sörökből is válogathat. Minden téren csak ajánlani tudom a helyet, ha valaki Káptalanfüreden jár, ki ne hagyja.
Ezt told be!, Balatonalmádi
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4220 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118058 feltöltött kép
Szörnyű 2026. június 7. 19:01barátokkal járt itt
Decemberi kocsmatúránk mélypontja volt a Borpatika. Most már így több hónap távlatában persze csak röhögünk rajta, de amikor ott jártunk, annyira nem volt mókás. Több honlapon, beszámolókban úgy írnak a helyről, hogy "legendás" és "patinás", ebből annyi helytálló, hogy valóban régóta, 1986 óta működnek.
Borpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, BudapestBorpatika, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Átlagos 2026. június 7. 18:39barátokkal járt itt
Északról délre mottóval indított budai kocsmatúránk sokadik álomása volt az Oportó Borozó a XI. kerületben. Miközben az előttük felkeresett különféle vendéglátó helyek szinte mind tele voltak, vagy legalábbis tele-közeli állapotban, addig az Oportó Borozó gyakorlatilag kongott az ürességtől, amikor beléptünk.
Oportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, BudapestOportó Borozó, Budapest
Még több kép (9 db) >>