Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. szeptember 16. 11:09a párjával járt itt
A pontozásban benne van az általános véleményem. A rendkívüli meleg időjárás egy kissé kellemetlené tette a pihenésünket. Ezt nem enyhítette az a tény, hogy a szobánk az épület legmelegebb helyén volt és a szobai légkondicionáló lehetett volna egy kicsit erősebb. Csak teljes besötétítés mellet volt elviselhető a hőmérséklet.
Kiváló 2026. szeptember 16. 11:08a párjával járt itt
Nagyon jó helyen van. Tiszta hotel, kényelmes ágy, kifogástalan ételek. Kedves fogadtatás, és közvetlen személyzet a hotel minden területén. Csodálatos partszakasz, ingyenes napozóágyakkal. Sok szép fa, amik elegendő árnyékot ad a pihenők számára. Amit megkellene oldani, a fürdőzésre alkalmas sekélyebb rész a vízben nagyon kavicsos, göröngyös.
119941
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4274 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119941 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. szeptember 16. 9:47csoporttal járt itt
Szentendre település kialakulásában és fejlődésében meghatározó szerepet játszott a Duna közelsége. Az amúgy is csodaszép ékszerdoboz városka egyik leghangulatosabb része éppen a Duna-part, amelyet kétszintes gyalogos sétánnyá alakítottak ki. A Bükkös-pataktól kezdve észak felé egészen a történelmi belvárosig, illetve annak mentén felsétálhatunk a vízparton.
Duna korzó sétány, SzentendreDuna korzó sétány, Szentendre
Kiváló 2026. szeptember 16. 6:10barátokkal járt itt
A személyzet segítőkész, kedves, mosolygós . Az ellátás tökéletes, mindenki talál igényének megfelelő ételt, bőséges és ízletes. A település lenyűgöző, rendezett, tiszta. Mindenütt virágok, zöld és zöld. Szuper! ! A hotel szomszédságában a termálfürdő, melyről szintén csak jót lehet mondani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 226 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6680 feltöltött kép
Érdekes 2026. szeptember 15. 21:46a párjával járt itt
Szolnok központjában a Kossuth térre tekint az az eklektikus stílusú egyemeletes épület, amely a 19. század vége óta ad otthont a helyi közigazgatásnak. Hol is lehetne másutt e vidéken a városháza, mint a Kossuth téren? Hiszen a büszke emlékezet szerint a városháza erkélyéről mondta toborzóbeszédét 1848. szeptember 27-én a nagy ember.
Városháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, SzolnokVárosháza, Szolnok
Még több kép (22 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 15. 20:51a párjával járt itt
Tisztaság kiváló,félpanzió kiváló,köszönet a séfnek a finomságokért. Nagy dicséret a felszolgálóknak és segítőknek. Recepció mindig szolgálat kész,barátságos kommunikáció. Wellness szolgáltás kifogástalan. A szoba makulátlanul tiszta. Sajnos kilátás az nem volt,tetőtéri ablak révén,de ez volt az egyetlen negatívum.
Kiváló 2026. szeptember 15. 18:10családjával járt itt
Nagyon jó ez a hely én szerintem. Élveztem mindent benne és a kaja nagyon finom volt. A 4-es tál 22 000 forintba került ami meglepett engem de nagyon megérte mert rengeteg ételt adtak. Aki kiszolgált minket nagyon kedves volt és érdemes erre a helyre elmenni többször szerintem.
2026. szeptember 15. 18:10a párjával járt itt
Három csillagos szállodának megfelelő nagydarab emberek menjenek mert a a fürdő köpenyek igen nagyok a személyzet udvarias nagyon rendesek szociból megmaradt szálloda kissjavítások azért elférnének nagyon jó a közvetlen átjárás a fürdőbe kicsit tudó szezonban voltunk ahol már egy-két dolog le volt zárva de így is tökéletes volt árérték arányban talán egy kicsit magas

Kiváló 2026. szeptember 15. 17:23barátokkal járt itt
Udvarias, kedves , mosolygós személyzet. A gasztronómia a saját gazdaság termékeivel, bőséges kínálattal külön élmény volt. A lovagi torna lélegzetelállító mutatványokkal, profi lovasokkal igazi látványosság volt. A wellness részleg kellemes, nem zsúfolt, patyolat tiszta minden, a mozaikokkal kirakott falak és medencék gyönyörűek, a kinti részleg is gyönyörű.
Szörnyű 2026. szeptember 15. 15:04a párjával járt itt
Egyetlen pozitívuma, hogy a Gyulai Vár valóban nagyon közel van, de ezen kívül senkinek nem ajánlom ezt a szálláshelyet. A "villa" elnevezéstől a valóság a lehető legmesszebb áll: az étterem mögötti szűk területen lévő épületben két "apartmannak" nevezett lakrész található, amelyek valójában csak egy apró szobából, egy pici fürdőből és a folyosón lévő szekrénysorból állnak.