Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4037 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114513 feltöltött kép
Gyenge 2026. január 5. 15:43csoporttal járt itt
Központi elhelyezkedésű, külföldi turistákra specializálódott kávézó-bisztró a Madách tér közelében, egészen pontosan a Károly körút és a Dob utca sarkán. Tömeg, zsúfoltság, hangzavar, ez fogadott bennünket belépve. A hely új, emlékeim szerint 2025-ben nyitották, a beltér felújított, nagy a belmagasság, dizájnos.
La Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2026. január 5. 15:12a párjával járt itt
Egy kicsit az allinclusiv résszel nem voltam elégedett. Az hogy este 10 órakor véget ér,azt egy pihenéskor sajnálom. Általában azért szombat,péntek éjfélig lennt van az ember,más szállodák éjfélig tartanak legalább. A választék is gyenge ami nem fizetős,ha már gint adnak,akkor a tonikért miért kell fizetni?
Átlagos 2026. január 5. 15:07a párjával járt itt
Kényelmes, tiszta szoba kifogástalan elhelyezés. A fürdőszoba is megfelelően tágas és szintén tökékeletesen tiszta. Sajnos a wellnes vize eléggé langyoskás inkább mocorgos mint üldögélős. A reggeli és vacsora kinálat szegényes a választék nem túlságosan nagy, az ételek közül egyedül a levesekkel voltam elégedett.
Kiváló 2026. január 5. 15:04a párjával járt itt
A konyha kiváló. Bőséges a választék reggelinél és a vacsoránál is, és folyamatos az utánpótlás. Nem kellett attól tartani, hogy ha később megyünk vacsorázni, már nem lesz miből választani. A személyzet figyelmes, udvarias. A wellness részleggel is elégedettek voltunk.
Komfort érzetünket egy valami zavarta a szobában. Nagyon meleg volt, még akkor is, amikor teljesen lezártuk a radiátort.
Kiváló 2026. január 5. 14:59egyedül járt itt
A wellness részleg lehetne nagyobb,kissé szűkös ennyi embernek.Delutan olyan volt mint egy hering parti.Valami megoldás jó lenne erre. Ami még furcsa volt,hogy a szaunáért külön fizetni kellett,de az is lehet ,hogy a mi figyelmünket kerülte el ,hogy ez így van.
Egyébként nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Tisztelettel:Tné OG
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35205 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 5. 12:51egyedül járt itt
A Booktába legalább egyszer betértem már az elmúlt években, ha nem kétszer, decemberben közepén ismét benéztem hozzájuk. A hangulata már elsőre megnyert, a hely belső terme tele van könyvvel, az első helység, ahol a pult van, az is nagyon hangulatos, csak másképpen. Bent ültem le, ahol a rengeteg könyv mellett egy régi írógép is helyet kapott a dekorációban.
Bookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2026. január 5. 9:54a párjával járt itt
Üdvözlet! A személyzet nagyon kultúrált és segítőkész, mindenben. Az étkezések lebonyolítása professzionális módon történik. Ízletes ételek és italok várják a vendégeket. A pihenő ágyak száma sajnos az épület építészeti kialakítása miatt korlátozott a téli időszakban. Wellness részleg megfelel a kor követelményeinek.
Kiváló 2026. január 5. 8:13barátokkal járt itt
A matrac miatt kevésbé tudtunk aludni!
Szilveszter után mentünk, január 2-án este sok maradéknak tűnő ételféle volt vacsoránál.
A kilátásunk a tetőre nézett, de nem lehet minden szoba panorámás, ezt gondolom foglalásnál jeleznem kellett volna.
Egyébként nagyon elégedettek voltunk és biztos hogy több alkalommal fogunk szállodájukban kikapcsolódni!
Kiváló 2026. január 5. 7:24csoporttal járt itt
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, az év eleji időpontra is figyelemmel, az észrevételeket jobbító szándékkal tesszük meg:

A parkolóból való kihajtáshoz több esetben segítséget kellett kérni, mert a rendszám megadása ellenére a rendszer nem engedett ki, a kihajtáshoz szükséges lapocskát nem kaptam meg.
Kiváló 2026. január 5. 7:12gyerekekkel járt itt
Udvarias személyzettel találkoztunk, már az első perctől kezdve igazi vendégként érezhettük magunkat. A wellness részleg minden igényt kielégített, felnőttnek, gyermeknek egyaránt kiváló! Az ételek finomak és változatosak voltak! Nagyon szép helyen van szálloda, a környezete tiszta és rendezett.