Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4003 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113697 feltöltött kép
2025. december 21. 18:53barátokkal járt itt
A Papitos mexikói street food büfé első egységében a Madách téren többször megfordultam már, valamikor pár hónapja nyitottak egy újabb éttermet a Jászai Mari téren. Nagyobb az alapterület, be lehet menni, nemcsak elviteles hely, talán 5 asztalnál lehet leülni normális éttermi körülmények között.
Papitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, BudapestPapitos Mexican Street Food - Jászai, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. december 21. 18:19a párjával járt itt
Többször voltunk már itt, enni és inni is szoktunk. Minden nagyon finom volt! A felszolgálók nagyon kedvesek, látszik, hogy mindent megtesznek a vendégért. A hely nagyon hangulatos.
Kiváló 2025. december 21. 16:58gyerekekkel járt itt
Indulás előtt olvastam néhány fanyalgó értékelést, de a tapsztalataim szerint ezek inkább csak kötözködések! Tökéletes hétvégét töltöttünk a Bodrogi Kúria Wellness Hotelben és nagyon elégedettek voltunk! A személyzet is megérdemel néhány dícsérő szót! Biztos, hogy nem most voltunk utoljára a kúria vendégei!
Kiváló 2025. december 21. 15:10gyerekekkel járt itt
Párommal és három gyermekünkkel (7,5,3 éves) tértünk be az étterembe. Mindenkinek pozitív volt az élmény. Finomak voltak az ételek. Egy-egy levest fogyasztott mindenki és egy kétszemélyes tálat rendeltünk. Bőségesen elég volt.
Köszönjük.
Gyenge 2025. december 21. 15:04a párjával járt itt
Sziasztok! Sajnos nem jó élményekkel távozunk. Lassú kiszolgálás, unott személyzet, a dürüm keserű volt. A zöldségek íze nem volt jó. A hús finom volt.
Kiváló 2025. december 21. 13:58gyerekekkel járt itt
Az ételek frissek. A kiszolgálás kedves, és gyors.
A hely hangulatos. Visszajáró vendégek vagyunk.
Pisztráng Büfé, Szilvásvárad
2025. december 21. 11:28a párjával járt itt
A hotelre már rāférne egy kis felújítás. Kopott padló szőnyeg, kényelmetlen, kifeküdt, rugós matrac. Fürdőszobában állandóan működik a szellőztető, ami éjjel a zaj miatt kellemetlen. A wellness szuper, bár a hideg víz néha hidegebb mint kellene. A gyógy medencében a lehullott csempéket javítani kellene.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2919 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34995 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 20. 23:31barátokkal járt itt
Egy több órás kulináris élmény esetében sokak számára kényelmetlenné, egyhangúvá válhat az egyhelyben ülés, bármennyire is remekbe szabott a kulináris műsor. Ezért az Epicureanban, akárcsak a két Michelin csillagos Platán Gourmet-ban, három helyszínre bontják a tizennégy főre méretezett ízutazást, mely egy beszállókártya kézhezvételével kezdődik.
Epicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, BudapestEpicurean, Budapest
Még több kép (26 db) >>
Kiváló 2025. december 20. 23:14barátokkal járt itt

Gyönyörűen berendezett osztrák-magyar étterem a Várkert bazárban. A nyolc méter magas belteret a nagypolgári ízlésvilágnak megfelelően alakították ki. Az asztalon élő virág, gyertyatartó égő gyertyával, ottjártunk idején egy bárzenész adott elő zongorán népszerű magyar slágereket.
IDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, BudapestIDA Bistro, Budapest
Még több kép (51 db) >>
1902
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3209 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65063 feltöltött kép
2025. december 20. 22:08egyedül járt itt
Gondoltam, egyszer ki kell már törni ebből az állandó bezártságból, lézerrel levágtam a bokámról az elektromos nyomkövetőt, és kimenekültem Budapestről pár napja. . . hosszú inalásom egészen Nagykovácsiig tartott, itt megnéztem a nézni valókat, aztán benéztem az ittjartamba, hogy hol fogok én itt ebédelni. . .
Nagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, NagykovácsiNagyszénás Menedékház, Nagykovácsi
Még több kép (7 db) >>