Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 938 városban járt márFelfedező - 2952 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59337 feltöltött kép
Átlagos 2025. június 11. 19:11a párjával járt itt
Ez volt az egyik főcél a napokban, hogy ezt a kitelepítési emlékművet megleljem, ezért bolyongtam Iszkaszentgyörgy meg Isztimér környékén, különösebben nem volt nehéz megtalálni,. a település központjában, az út mellett található, de annyira nem túl érdekes alkotás, hogy ajánlani lehetne másoknak is.
Kitelepítési emlékmű, IsztimérKitelepítési emlékmű, IsztimérKitelepítési emlékmű, Isztimér
Kiváló 2025. június 11. 18:54egyedül járt itt
Tegnap némi dolgon akadt a Kossuth téren, viszonylag későn fejeződött be a dolog, aztán elindultam a város felé, közben eszembe jutott, hogy jó irányba megyek, hát erre van a Zhu. az nagyon jó hely. . . de éppen bezárt már, mire odaértem. Láttam még bent mozgást, de az nem segített rajtam. Nem, baj, akkor majd az Unicorn!
Gyenge 2025. június 11. 12:17üzleti partnerrel járt itt
A halászlé jó viszont a pincér viselkedése elfogadhatatlan! Amikor ezt szóvá tettem csak annyit mondott hogy csak poénkodott...
Kihagyhatatlan 2025. június 11. 11:08egyedül járt itt
Németbányára nem csak azért érdemes ellátogatni, mert van az a bizonyos tüneményes kis erdő kápolnája, de a katolikus templomért is, ami itt éppenséggel kápolna-rangban van. És, hogy még nagyobb legyen az élmény, mindkét kápolna nyitva is van, vár téged. De hát itt normális emberek élnek! Nem lopnak, nem tesznek tönkre, becsület van és tisztesség.
Németbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, NémetbányaNémetbányai Római katolikus templom, Németbánya
Még több kép (29 db) >>
Érdekes 2025. június 11. 10:37egyedül járt itt
Ez a bizonyos harangláb nem a kisgyőri harangláb, mert az inkább az un. reformációs emlékharangláb, azaz a tesója egy másik faluban, de ha egyszer itt össze lett vonva Kisgyőr Mocsolyásteleppel, akkor hát össze lett vonva. Szóval akkor ez a mocsolyástelepi. Látszólag nem református, inkább katolikusra tenném.
Harangláb, KisgyőrHarangláb, KisgyőrHarangláb, KisgyőrHarangláb, KisgyőrHarangláb, KisgyőrHarangláb, Kisgyőr
Még több kép (3 db) >>
Érdekes 2025. június 11. 10:03a párjával járt itt
Ugyebár ez állítólag az eredeti egyiptomi piramisok másolata lenne, de nem az, mert ez már a másolat másolata. A 10 méter sem igaz, jó, ha a fele. . . De, az valószínűleg igaz, hogy Magyarország egyetlen kőpiramisa. Kicsi, savanyú, de a miénk.
Kőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, IszkaszentgyörgyKőpiramis, Iszkaszentgyörgy
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2025. június 11. 8:46a párjával járt itt
Nyertünk valamit, meg el is veszítettünk. Jártunk már így többször: volt egy vár-, kastély-, templomrom, lelkesen kirándultál, izgalmas felfedezés volt, azután valami derék fickók "rendbe hozták", és te akkor kiszorultál onnan, többé nem léphetsz be. Az ilyen helyeken aztán sokszor se telefonszám, se alkalmi nyitvatartás, kész, semmi.
Apáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, TihanyApáti templomrom, Tihany
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2025. június 10. 19:24családjával járt itt
Pozitívum, hogy a szálloda modern, könnyen megközelíthető, jól felszerelt, kényelmes, saját stranddal, belső medencével rendelkezik. , nagyon szép a kilátás. Negatívum az egyhangú, kevésbé ízletes reggeli és vacsora. Reggelinél kemény a pékáru, szinte ugyanaz a választék.
Kiváló 2025. június 10. 18:25családjával járt itt
A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek ízletesek,finomak. Kiadós,laktató adagok. Többször jártunk már itt. Visszatérünk.
Kihagyhatatlan 2025. június 10. 18:20családjával járt itt
Kb 1.5-2 órás a bejárása. A személyzet kedves. Pedagógus igazolvánnyal féláron lehet belépőjegyet venni.