Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 161 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4205 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. december 29. 19:24a párjával járt itt
. . . nem nagyon szeretlek: Sosem lesz kedvencem ez a fajta, keleties, bizánci és mór elemeket bőven alkalmazó építészeti romantika, de az értékeit, a maga nemében megnyilvánuló kétségtelen szépségét elismerem. Ennyit bevezetőként arról, ami a személyes ízlés és a Pesti Vigadó viszonyát illeti.
Pesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, Budapest
Még több kép (36 db) >>
Kiváló 2025. december 29. 18:51a párjával járt itt
Itt figyelmességgel, tisztasággal találkozol. Egy hely ahol a személyzet a lelkét kiteszi a vendégért, ahol finomak az ételek. Vacsora után nem forgolódsz az ágyban a rossz emésztéssel kínlódva. A wellness részleg működőképességére nagy figyelmet fordítanak. Ide hazajárok.
Kiváló 2025. december 29. 18:43a párjával járt itt
Nagyon hangulatos,barátnős randikhoz vagy egyéb találkákhoz tökéletes.Mindig csinosan fel van díszítve,karácsonykor a leghangulatosabb.A kávék nagyon minőségiek,nagy a választék sütikből,akár ételérzékenyek számára is.
Kiváló 2025. december 29. 15:55a párjával járt itt
Tetszett a hotel, jó környék, kellemes pihenési lehetőség. Finom ételek, de hiányolta a kancsó vizet az asztalról, és a személyzet csak az utolsó napon este kérdezte meg, hogy innivalót kérünk-e. Egyébként változatos, fimon ételek voltak. A welnes részleg kellemes volt, az utolsó napon nem tudtak törölközőt adni csak lepedőt.
2025. december 29. 14:41a párjával járt itt
Inkább gyógyszálló, mint szálloda. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész volt. Retrós, de nagy, kényelmes szoba terasszal, jó tv-vel, sok konnektorral, olvasó lámpákkal. Viszont nagyon meleg volt, a fűtést nehezen lehetett szabályozni. A félpanziós ellátás változatos és finom volt, bár a kávégép nem sokat tudott, és a vacsorához nem mindig volt desszert, vagy csak szerény egyféle.
2025. december 29. 14:00gyerekekkel járt itt
Mozgássérült parkoló nincs, ezért sajnos csak hátul tudtunk parkolni, ami elég messze esik a bejárattól. A lift rossz volt egész délelőtt. Az egyik nem is üzemelt a későbbiekben sem, így kicsit hosszadalmasabb volt a le-fel jutás. A vacsorakínálat nem annyira gyerekbarát. Az ételek íze és minősége kiváló, változatosan főznek.
Átlagos 2025. december 29. 13:47a párjával járt itt
Az első este valamilyen céges buli volt a szállodában, majdnem hajnal 3-ig nem tudtunk pihenni a zene-bona miatt! A medencék kicsik, ennek ellenére telezsúfolták mindenféle hát-, nyak dögönyözővel. Még, ha épp senki sem áll alájuk, akkor is a medencében lévők arca, haja csupa fröccsenő víz lesz, ha használják, akkor pedig konkrétan menekülni kell a medencéből.
1907
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3212 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65112 feltöltött kép
2025. december 29. 13:27a párjával járt itt
Viszonylag későn ért véget a film az Urániában, csodás élmény volt, kijöttünk a moziból, és kérdés, hogy karácsony ünnepnapjain mi van ilyenkor nyitva? Meg este későn. . . Na, és rögtön az Uránia mellett ott állt a válasz, hogy a lángosos eszpresszó, az Erzsike. És nyitva is van. Bementünk, két-három ember lézengett bent, talán kávét ittak mind.
Erzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2025. december 29. 12:52 járt itt
Szép környék, rendezett parkkal, a szálloda is tiszta, igényes. A személyzet végtelenül kedves. A szobák kényelmesek, egy probléma: a kádas fürdőszoba nem tetszett (idős édesanyámnak problémás volt a használata). Az étterem szép, az ételek finomak, a választék jó, pl. extra volt a szombat esti friss sushi kinálat.
1907
Átlagos 2025. december 29. 12:15egyedül járt itt
Hát mit csinálsz, ha ködös, derengős, hideg napon Nagykovácsiban mászkálsz és a honfoglalási emlékműre bukkansz? Körülnézel, hogy nem lát senki, aztán asszociálsz egy nagyot. . . vagy kettőt. . . . Mert. hogy mi is ez és mi jut róla eszedbe? Hát ugyebár van a világ legismertebb kézmozdulata, az ökölből felfelé tartott középső ujj, ami jelenthet ugyebár.
Honfoglalási emlékmű, NagykovácsiHonfoglalási emlékmű, NagykovácsiHonfoglalási emlékmű, NagykovácsiHonfoglalási emlékmű, NagykovácsiHonfoglalási emlékmű, NagykovácsiHonfoglalási emlékmű, Nagykovácsi
Még több kép (3 db) >>