Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 8:30a párjával járt itt
A szálloda tiszta, a szobák kényelmesek, a személyzet kedves és figyelmes. Az étterem kifogástalan, mindenki igényét kielégíti. A wellness részleg megfelelő.
Kiváló tegnap, 0:08gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már itt a családdal nagyon szeretünk itt lenni.
Gyermekbarát és Állatbarát szálloda! A személyzet nagyon kedves odafigyelnek a kéreseinkre soha nem volt probléma az ottlétünk alatt. szívből ajánlom pároknak családoknak !
Kiváló tegnap, 0:03barátokkal járt itt
A barátaimmal mentünk be vacsorázni erre a helyre. Kívülről egész kicsinek tűnt de amikor beléptünk nagyon meglepődtem. Nagyon hangulatos volt a légkör tágas vendégtér, ami az emeleten is tovább folytatódott. Kedves pultos lány vette fel tőlünk a rendelést. Kaptunk egy csipogót a rendelés után azon jelezték amikor kész lett az étel.
Kiváló 2026. február 14. 20:17egyedül járt itt
Finom ételek,gyors kiszolgálás. A legjobb a környéken. Általában hambit vagy gyrost eszünk de a többi étel is nagyon finom . Bő választék,udvarias kiszolgálás.
Szörnyű 2026. február 14. 19:27a párjával járt itt
Akinek van ideje, és idegrendszere csak az térjen be! :)
Mai napon voltunk a párommal késői ebédre! Kaptunk is asztalt. Az étlapok kiosztása után, kb 30 perc telt el, mire felvették a rendelésünket úgy, hogy kb 3 felszolgáló jött-ment mellettünk. A rendelt ételt, ÉN 1 órára rá kaptam meg, a párom nem!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 60 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
2026. február 14. 19:13a párjával járt itt
A márton napi libafesztiválra érkeztünk Bogácsra, és a Hintóvölgye étteremben ebédeltünk. Sült libacomb hagymás burgonyával lilakáposztával, és rizses liba volt a menü. Mindkettőt megkóstoltuk, mindkettő finom volt. A rizses libából kaptunk fél adagot is, ami kedvező a kisétkű embereknek.
Kiváló 2026. február 14. 19:06barátokkal járt itt
Újra disznóvágáson voltunk, egy év kihagyás után. Megint szuper volt, ha nem így lenne nem járnánk rendszeresen vissza. Találkoztunk olyan vendégekkel, akikkel, a korábbi években is egyszerre voltunk, itt ismerkedtünk meg. Minden szépen fel van ójítva. Azért Balázs hiányzott !!! :)
Fenyőharaszt Kastélyszálló, VersegFenyőharaszt Kastélyszálló, VersegFenyőharaszt Kastélyszálló, Verseg
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2026. február 14. 19:04a párjával járt itt
Ismét itt jártunk. Sajnos sokat változott, de szerintem nem jó irányba. A kitünő pizza le került az étlapról. Az ételek puccosak, de kevésbé bőségesek és finomak mint voltak. Az ételek sósak. Amiért mégis ajánlom, az azért van, mert most is kétszer ettünk itt és egyik alkalommal ízletes volt az étel, csak az adag volt kicsi.
Kiváló 2026. február 14. 18:57egyedül járt itt
Decemberben egy éjszakát töltöttem itt. Kicsit nehéz volt megtalálni a bejáratot, de azon kívül minden remek volt. A zárva lévő ajtón kopogtattam, de a recepcióról láttak, és beengedtek, kedvesen megmutatták a működő bejáratot. Jó volt, jó helyen van, máskor is ide jövök.
Szörnyű 2026. február 14. 17:57a párjával járt itt
10 évvel ezelőtt voltam ott utoljara. A mai napon ismét elmentünk feleségemmel viszont a mai volt az utolsó. Foglaltunk asztalt, ahogy oda értünk egybol fogadtak. Italt közvetlen hoztak ahogy szokás egy étteremben. A rendelés felvétel után több mint egy orat vártunk. Addig a környékre nem jött senki, hogy esetleg fogyasztanank e meg egy italt vagy barmit.