Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű 2026. szeptember 26. 21:41csoporttal járt itt
Szörnyű hely. Modortalan kiszolgálokkal, de tényleg a legalja, türelmetlen. Nagyobb társassággal érkeztünk és csak a sietettést hallottuk, hol ott hosszú a nyitva tartás. A pizza nyers volt, senkinek se ajánlom ezt a helyet
Jó 2026. szeptember 26. 20:02a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Wellnes , szauna jó. Tisztaság van mindenhol. A reggeli és vacsora választék bőséges, ízletes. Standard 2 ágyas szobában a matracok szètcsúsznak, mert csak az ágykereten vannak rajta, kisebb termetűeknek magas is. A fürdőszobában nagyon gyenge a világítás.
Kiváló 2026. szeptember 26. 19:29a párjával járt itt
A szállodában belépve nagyon kellemes illat fogadott, mely egész ott tartózkodasunk alatt visszafogottan érezhető volt! A szoba meglepően tágas, megnyugtatóan tiszta, az ágy kényelmes, a fürdőszoba igényes és óriási más szállidákhoz képest! Reggel pihenten ébredtünk, a szoba hangszigetelése nagyon jó, zavaró kinti, benti zajok kizárva!
Kiváló 2026. szeptember 26. 16:28a párjával járt itt
Jo ar, es persze a fotok alapjan valasztottuk a Szilvia vendeghazat Bükön! Nagyon rugalmas fogadtatasban volt reszünk, nagyon kellemes vendeglatoval. Szep, kenyelmes szobank volt, tisztasag mindenütt! A reggeli nagyon finom volt, mind a ket napon valasztekos volt, sokfelesegböl lehetett valasztani, es a kellemes teraszon lehetett elfogyasztani a reggelit.
Kiváló 2026. szeptember 26. 15:30a párjával járt itt
Sajnos a tartózkodásunk ideje alatt karbantartás zajlott a wellness részleg termálvizes medencéjénél - de a hotel kárpótlásképpen standard szoba helyett prémium szobába szállásolt el bennünket. Nagyon jólesett ez a gesztus. A zártnak jelzett parkoló nincs kerítéssel körülkerítve-így akár idegenek is besétálhatnak a parkoló és a hotel területére.
Kiváló 2026. szeptember 26. 14:48a párjával járt itt
Idén már harmadszor töltöttük pihenésünket itt a szállodában és biztosan nem utoljára. Szép környezetben, gyönyörű kilátással elvarázsolt minket a hotel. A szálloda tiszta, igényes és nagyon kellemes hangulatú.
71949
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1100 városban járt márFelfedező - 3463 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71949 feltöltött kép
Érdekes 2026. szeptember 26. 14:24egyedül járt itt
Lássuk csak ezt a kastélyt Farád, ez egy főútvonal, bent van a településen, nem kell a kastélyért kimenni az erdőbe. Miért érdekel? A család, ahol részben nevelkedtem a Sarlayakkal rokon. Különleges történet ez, anyai nagyanyám és nagyapám egykor a Sarlay grófok birtokán szolgált.
Sarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, FarádSarlay-kastély, Farád
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 26. 12:56családjával járt itt
Hangulatos, Duna parti kis büfé, szuper kajákkal, bőséges választékkal.
Csak ajánlani tudom egyedülállóknak,pároknak, családoknak egyaránt!
Kiváló 2026. szeptember 26. 10:55a párjával járt itt
Javasolnám jószívvel, hogy a reggelinél helyezzék a csészéket a kávégépek, illetve a teás részleg mellé. Kényelmetlen volt kérni még egy csészét, mert kávét ittam, ugyanabból már teát otthon sem szoktam inni. Nagyon kedvesek voltak a pincérek, segítőkészek, mosolygósak. Jó érzés volt egyébként az étkezéseket elkölteni.
Kiváló 2026. szeptember 26. 10:31a párjával járt itt
Nagyon hangulatos "kis ékszerdoboz" a belváros közepén.
Van minden :kávé,pékáru,sütemény,egyedi gofrikülönlegességek- frissen, helyben készítve.
Kedves kiszolgálás.
Falat kávézó, SzegedFalat kávézó, Szeged