Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1979
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1036 városban járt márFelfedező - 3248 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66553 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 1:06egyedül járt itt
Érdekes hely ez a csodatévő szentkút Vasváron, és mivel közismerten nagy szentkutista vagyok, hát, ki nem hagytam volna. Persze amatőr hülye módon közelít az ember mindenhez, bekapcsolja a GPS-t, az meg a fenébe elvezeti, aztán találj vissza. Szóval, ez az út autóstól elvezetett a sárvári kilátóhoz, hogy onnan aztán gyalog, mert ahogy elnéztem a sáros utat, hát inkább nem kockáztattam.
Szentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, VasvárSzentkúti kápolna, Vasvár
Még több kép (25 db) >>
Átlagos tegnap, 0:29egyedül járt itt
Mit érdemes erről írni. . . hát, nem sokat. Szóval van egy ilyen is. Szombathely határában az elkerülő útnál mindenféle bevásárlóközpontok meg gyorséttermek vannak, ahogy más városoknál is. A Burger Kinggel már megküzdöttem, most a KFC jött, és szintén azért, mert egy csomó faluban nincs étkezési lehetőség a környéken.
KFC Szombathely DT, SzombathelyKFC Szombathely DT, SzombathelyKFC Szombathely DT, SzombathelyKFC Szombathely DT, Szombathely
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. március 6. 22:47a párjával járt itt
Egy kis hangulatos kávézó, meglepően jó gyrosokkal. A környék egyik legjobb gyrosozója, és a sütik is nagyon finomak. Jártam már többször is itt, mindig kedves gyors kiszolgálás volt. Kávékat még nem volt alkalmam megkóstolni, viszont ha a kaja ilyen jó akkor biztos hogy a kávék mégjobbak :). Csak ajánlani tudom.
2026. március 6. 21:38egyedül járt itt
A Mermelbe nem járni tiszta ostobaság. Na jó, könnyű ezt mondani, de nem lehet mindennap ugyanott enni, akkor beszűkül a világ, és nem látsz ki az önmagad köré épített fal mögül. Tehát máshová is kell járni. Viszont ez egy jó hely. És onnan jutott eszembe mostanában, hogy rendszeresen feldobja az internetes újság a hirdetést, hogy pultos munkatársat keresnek.
Kiváló 2026. március 6. 21:32családjával járt itt
Tetszetős
Jó hely, ajánlom.
Az ételek finomak, a személyzet kedves.
Ha igazi BBQ ízekre vágysz, akkor itt a helyed. Mi biztos, hogy visszatérünk.
Érdekes 2026. március 6. 20:57egyedül járt itt
Az ugyebár mindenkinek megvan, hogy Vasvár és Vas megye. . . mármint, hogy Vasmegye Vasvár miatt Vas, a kezdetektől, Szent István óta ez volt a megyeszékhely a XVI. századig. Most meg egy olyan csendes, kedves, mellékes kisváros. Na, ez itt a központ, a főtér, itt áll 2000 óta a királyok kútja. Négy oldalán négy királlyal.
Királyok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, VasvárKirályok kútja, Vasvár
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. március 6. 17:00a párjával járt itt
Tiszteság, udvarias kiszolgálás! Ár-érték arányban -szerintem- nagyon korrekt! A sütemények -a hagyományosak- mint a "békeidőbeli" . Az "újragondoltak" is izgalmas élményt jelenthet az ínyenceknek! Bármikor arra járunk természetesen bemegyünk! Mindig jut finomság elvitelre is!
Átlagos 2026. március 6. 15:37egyedül járt itt
Gondolnád, hogy ez a bizonyos csókpad valami romantikus környezetben van, hú, de szép, andalító, szerelemre csábító helyen. . . a fenéket. A leírásban az van, hogy valami csónakázó tó partján, ahogy én találtam, az meg valami piszok nagy, kopár, poros parkolóhely mellett, egy hídon.
Csókpad, VasvárCsókpad, VasvárCsókpad, VasvárCsókpad, Vasvár
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. március 6. 15:35egyedül járt itt
A szálloda modern és elegáns, minden részlete gondos tervezést és jó funkcionalitást tükröz. A szoba kényelmes, tágas, jól felszerelt (kávé, tea bekészítve). A wellness nagyszerű, minden igényt kielégítő, az ételek finomak és sokféle ízlésnek megfelelnek. A személyzet kedves és figyelmes volt.
Kiváló 2026. március 6. 11:57a párjával járt itt
Csak ajánlani tudom!kiváló ételek, első osztályú pincérekkel.Nagyon udvariasak, intelligensek, gondolatolvasók a felszolgálók.Kényelmes ülőhelyek, impozáns környezetben van lehetőség elfogyasztani a kiváló ínyencségeket.