Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 9:00a párjával járt itt
Párom születésnapjára utaztunk ide. Már
többször is voltunk itt, de most különleges élményben volt részünk, páromat ebéd után az ajtóban tortáv
al várták, ami olyan szinten meghatotta, hogy még másnap is hajtogatta.
Nagyon szépen köszönjük.
Ha ezt megszerveztük volna, ez akkor sem lett volna ilyen meglepő.
Szörnyű tegnap, 8:30családjával járt itt
Kritikán aluli csülök rögtön nyitás után.
A cigány pecsenye sületlen nyers, a köret hideg.

A Jókai bableblevesben kemény a bab.

Egyedül a panoráma rendben van.
Gyenge 2026. szeptember 19. 21:24a párjával járt itt
Nagyon finomak voltak az ételek, szerettünk ide jarni/rendelni.
DE ez megváltozott.
Valamint változtassatok mert nagyon nem volt jo .....
Átlagos 2026. szeptember 19. 19:03barátokkal járt itt
Egy felszolgáló dolgozott az étteremben, nagyon sokat. kb 30 percet kellett várni az ételre és az italra is! A felszolgáló hölgy nem örült annak hogy négyszemélyes asztalhoz ültünk ketten, miközben a helység majdnem üres volt...Ez egy rossz kezdet volt! Mindenesetre az étel finom!
2026. szeptember 19. 16:56a párjával járt itt
A wellness, az ételek és a személyzet tetszett. A város nagyon szép és az elhelyezkedése gyönyörű környezetben van. Az ajàndék árus a épületben extrán cuki volt.
Ami nem tetszett: folyt a wc a szobànkban, emiatt nem tudtam aludni. A liftben nem volt vilàgítás és a dohànyzóhoz kivezető ajtót konkrétan be kellett törni, hogy kijussunk. Az épület több karbantartást igényel.
Kiváló 2026. szeptember 19. 14:54a párjával járt itt
Modern újépítésű apartman, mindennel felszerelt, zárt parkoló, gyors WIFI, kedves Vendéglátók.
Kiváló 2026. szeptember 19. 14:26gyerekekkel járt itt
Nagyon barátságos, kedves, segítőkész személyzet. Tisztaság nagyon rendben volt. A legkényelmesebb ágy amivel szállodában valaha találkoztam. Nagyon jó alternatív program volt amiben a kreativitásunkat is kipróbálhattuk. (Ékszerkészítés) Jó de nem kiemelkedő ételek, nagy választék nemzetközi konyha.
Átlagos 2026. szeptember 19. 13:15a párjával járt itt
A wellness nagyon jó és tágas. A szoba nagyon kicsi, zsúfolt és retro. A fürdőszoba nagyon pici és gusztustalanul lepusztult, rozsdás szerelvények, az elszívó ventilátor nem működött, toalett papírt a boltból kellett venni mert alig volt bekészítve. A reggeli és vacsora elfogadható, de igyekezni kell, mert hamar lefogy és lassan töltik fel.
Kiváló 2026. szeptember 19. 11:50a párjával járt itt
Mi nagyon jol éreztük magunkat a hotelben. Az ételek finomak voltak es változatosak. Az ágy nagy es kényelmes. Jó volt a kinti medence, volt lehetőség napozni is több helyen. A wellness részleg is jó, a medencében folyamatosan, felváltva mennek az élményelemek. Négyféle szauna is van.
Szörnyű 2026. szeptember 18. 14:31a párjával járt itt
A zuhanyzófej össze-vissza spriccelt, így a műa. függöny! ! ! Semmit nem fogott fel, a mosdócsap vízköves volt és 2spriccelést adott, még fogat sem lehetett vele mosni, nemhogy mosakodni. A szőnyeg, a berendezés 60-as évekbeli és foltos volt a fotelhuzat is. A szobalámpa gyéren világított, az ágy keskeny és kicsi volt. Egy óra jakuzziért 10 eFt-ot kértek volna.