Jeleztem, hogy nem működik a hűtő, ezt viszonylag gyorsan orvosolták is. Majd sikeresen történt egy baleset, ahol próbáltunk segítséget kérni hiszen egy vérző fejhez csak jó lett volna, ha a kolléga tisztába van az elsősegély láda tartalmával és nem egy rögzítő gumipólyát ad géz lap helyett, vagy legalább egy kicsit több minden áll rendelkezésre. Viszont a medencénél levő hölgy már sokkal kedvesebb és felkészültebb volt. (Utólagosan neki köszönöm)
A vacsora is véleményem szerint minőségbe csorbult az elmúlt évek alatt. A gyerekeknek minden este külön kérni hasábot, mert nem volt számukra kívánatos a gyerek sarokba levő ugyan az az étel minden nap. A pincérek közül volt egy hosszú szőke hajú hölgy, aki észlelte a problémát és kért a konyháról. Egy másik barna hajú szemüveges hölgy pedig jó bunkó stílusban le is rázott, amikor megkerestem ilyen problémával. A vacsora folyamán viszont több kisgyerekes haladt el az asztalnal és vagy kerdezték vagy hangosan megjegyezték honnan van a gyereknek hasáb, ergo csak megjegyezni szeretném, hogy gondoljanak a válogatós gyerekekre is, mert többen fogyasztottak volna. Mivel régóta járunk önökhöz inkább építő jellegű kritika viszont számunkra ezek a dolgok fontosak. A csúzda üzemeléséről nem is beszelve, hiszem mi például azért foglaltunk oda, végül az üzemen kívül volt, valami apró kárpótlás a szolgáltatás hiánya miatt biztosan bele építettem volna, nem
kell magy dolgokra gondolni, de legelabb érezze a vendég, hogy számít. Biztosan egy pár év múlva megpróbáljuk újra, mert a gyerekek ettől függetlenül élvezték, számomra volt csalódás hogy az évek alatt bizonyos dolgok mennyit tudnak a színvonalából veszíteni.