Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2079
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3374 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69112 feltöltött kép
Érdekes 2026. július 11. 11:38egyedül járt itt
Ennek a szobornak ugyanaz a története, mint a Lizi néninek. Mindkettő párhuzamosan készült, azután párhuzamosan mentek tönkre. A fényképek alapján nem volt egy rossz darab Bálint József 2004-ben kiállított Hazatérője sem, öreg paraszt érkezik haza, az unoka várja, és átöleli, csak hát a faszobor az pusztul.
Hazatérőben, BakonykútiHazatérőben, BakonykútiHazatérőben, BakonykútiHazatérőben, BakonykútiHazatérőben, BakonykútiHazatérőben, BakonykútiHazatérőben, Bakonykúti
Még több kép (4 db) >>
Gyenge 2026. július 11. 6:30a párjával járt itt
A ×××× csillag szerintem picit túlzás. Elég lenne ennek a szálodának a ××× csillag. A régi szárnyban voltunk. Szekrényen ajtó nincs. A folyosón a padlózat eléggé gyatra. Szobából kilépve kis terasz ami tiszta gazos. Se levégva a fű de kidudvázva sem volt. Fűrdőben. A zihanyzónál vastagon a vízkő a sarkokban. Picit taszító volt számomra hogy ×××× száloda
2026. július 11. 5:24a párjával járt itt
Exkluzív a belső környezet. Egyetlen dolog hiányzott a számomra: a jégkrémek szegényes választék. A Magnumok bősege egy azon kívül legfeljebb 2-3 féle jégkrém semmi több. A Magnumok hiába a legdrágábbak, sajátos ízük és adalékanyaguk túl burjánzása negatív hatású és egyhangú. Minden más kiváló volt.
2026. július 11. 0:37a párjával járt itt
A hotelszoba műszaki állapota,( Tv,Tv távirányító, elavult klíma,hűtő,ami erősen kifogásolható állapotú. A szoba tosztasága is sajnos nem volt megfelelő( koszos ablaküveg, poros függöny :(
Viszont: a wellnesz fantasztikus, csakúgy mint az étterem kínálata.
A személyzet diszkrét es segítőkész volt.
Kiváló 2026. július 10. 22:08a párjával járt itt
Két ejszakát töltöttünk el , de mondhatom hogy az egyik legklasszabb szálloda. Gyönyörű kívül belül. Pici szobát kaptunk, de nagyon dekoratív és takaros. . Két személynek pont elég! A szállóból kiérve a füves park amin keresztül a tóhoz lehet menni szintén nagyon szép és látszik hogy ügyelnek rá. Mindenütt tisztaság és rend.
Kiváló 2026. július 10. 16:15a párjával járt itt
Már nem első alkalommal voltunk a hotel vendégei. Minden évben nagyon jól érezzük magunkat, Ismerőseinknek nagy szeretettel ajánljuk ezt a hotelt minden szolgáltatásával egyetemben. Aki pihenésre a tó megközelítésének közelségére , és nagyon finom "kajákra" vágyik, látogasson el a Hotel Panorámába!
Átlagos 2026. július 10. 12:22a párjával járt itt
-wc -ben csak csurgott avíz, nem öblített /szerelőnek szóltunk, javította
-zuhanyzóban szintén /zuhanyrózsát cseréltünk, jó lett
-tv nem működött, /csak néha néhány percet /ezzel nem tudtunk mit kezdeni,
-a hűtő nem hűtött, mint kiderült, hátul volt a vezeték, amit csak nagy nehezen lehetett megtalálni
Kiváló 2026. július 10. 9:05egyedül járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. . . . Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített teakészítés lehetősége (filterek, citromlé, cukor, méz). A személyzet nagyon kedves, udvarias. A tisztaságot külön kiemelném mind a szálloda területén, mind pedig a gyógyfürdő területén. Nagyon bőséges volt a reggeli választék, finom, és friss volt minden.
Bronz fokozatú értékelő
Gyenge 2026. július 10. 6:03családjával járt itt
Viszonylag kedves fogadtatás után foglaltunk helyet. A leveseknek köszönhető, hogy az ételeket kettesre értékeltem, bár kenyeret nem kaptunk hozzá, mert a második fogásokat ehetetlennek találtuk. A három ebédért közel 30000 forintot fizettem. Nem tudom, hogy a többi vendéglő milyen Hollókőn, de ezt nem tudom ajánlani.
Átlagos 2026. július 10. 5:24a párjával járt itt
Mindenki nagyon kedves volt. A dolgozók mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat. Szoba tiszta, ágy kényelmes. Az épületre ráférne egy felújítás, kicsit retro hangulatú és helyenként megviselt. A szobában a klímából a második éjszakától kezdve folyt a víz.