Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

72008
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1108 városban járt márFelfedező - 3478 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 72008 feltöltött kép
Jó tegnap, 17:40egyedül járt itt
Kellemes kis bagelező nyílt egy-két hete a Fehérvári úton, voltam felderíteni, aztán ma be is kóstoltam ide. Családi vállalkozás, anya-lánya kormányozta éppen együtt vagy felváltva a boltot az újdonság bevezetésének első viharos heteiben. Bagel van, sokféle, ahhoz lehet kencét, feltétet, zöldséget választani.
Bagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, BudapestBagel&dessert bar, Budapest
Még több kép (8 db) >>
120264
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4279 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 120264 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 17:35kollégákkal járt itt
Ezen a néven a 2. 0, azaz második pizzériájuk, ugyanis az 1. 0 az Szentendrén található. Budapesti helyszínük az abszolút belváros, Váci utca déli szakasza, sétálóutca, szomszédságukban számos más étterem és souvenir bolt, kifejezetten turistás helyszin. Kb. 2 és fél évvel ezelőtt nyitott meg.
Gyenge tegnap, 15:16egyedül járt itt
Sajnos nagy csalódás volt. A hely kívülről és a közösségi médiában nagyon jól néz ki, ezért kifejezetten magas elvárásokkal érkeztem, de a tényleges élmény messze elmaradt attól, amit vártam. A kávé sajnos langyos volt, és ízre sem hozta azt a színvonalat, amire a hely megjelenése és kommunikációja alapján számítottam.
Kiváló tegnap, 14:34családjával járt itt
Nagyon finom volt minden, amit kóstoltunk! A hamburger isteni volt, a csokis és a túrós palacsinta pedig egyszerűen fantasztikus. A lángszendvics is nagyon ízlett, minden friss és finom volt.
Mindenkinek szívből ajánlom, és biztosan vissza fogunk térni! Nagyon-nagyon sok szívvel ajánlom mindenkinek!
Kihagyhatatlan tegnap, 12:50csoporttal járt itt
Szeptember végén csoportottal jártunk a kastélyban.Nagyon kedvesen fogadott a hölgy aki végig vezetett a termeken,a pincerendszert is megmutatta. Még meglepetést is kaptunk..
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3036 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37084 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 12:07barátokkal járt itt
A környezet festői, az önmeghatározást adó kerttől a helyi kézműves termékeket forgalmazó delikátbolton át a beltérig. A kiszolgálás kedves, udvarias, a magyar és nemzetközi ízharmóniákra alapozó konyha pedig kreatív, izgalmas.
72008
Kihagyhatatlan tegnap, 11:03egyedül járt itt
Amit sokszor eléggé sajnálok, hogy az ittjartam népe nem kommunikál egymással soha, még a Facebook oldalon sem, mert hát kuka, na. Pedig az ilyen helyekről, mint például Miklósmajor, lenne mit. Na, akkor röviden nem a romvadászat a lényeg, hanem ez a kápolna, amit láttok. Ott áll a gazosban, a semmiben, a posztapokaliptikus romok közepén, de büszkén ott áll.
Miklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, RábakecölMiklósmajori kápolna, Rábakecöl
Még több kép (66 db) >>
Kiváló tegnap, 9:32a párjával járt itt
Ha tényleg családias környezetben szeretnél pihenni, ide kell jönni! Kényelmes szobák. Bőséges "Svédasztalos" reggeli. A melegvizes termál medencék kitűnő lehetőséget adnak "pancsolásnak" :), ellazulásnak. Napozás, időjárás függvényében, kényelmes pihenő ágyakon, pálmafák alatt. Ebéd lehetősége is adott, választások szerint.
Kiváló tegnap, 9:15a párjával járt itt
Kétszer jártam itt. Mindig volt szabad hely. Minimális várakozás után, kiváló minőségű, bőséges adag ételt kaptam. Vissza fogok térni.
Szörnyű tegnap, 8:59a párjával járt itt
Nem azt a szobát kaptuk amit visszaigazoltak. Gyenge étkezés, felháborító, hogy másnap
menüben az előző napi vacsora kínálat van. A szoba berendezése múlt századból maradt ócska bútorokból áll, az ágy matraca szörnyű kényelmetlen. Egyedül a gyógyvíz és a kezelések ami pozitív.
Soha többet nem mennék ide.