Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 10:49a párjával járt itt
Isteni finom ételek , kedved kiszolgálás , hagyományos ételek újragondolva , különlegességek sokasága az étlapon . Mindenkinek bátran ajánlom !!
Kiváló tegnap, 10:16gyerekekkel járt itt
Elősször jártam ebben a cukrászdában. A hely barátságos,a kiszolgálás kedves,udvarias. Az árak is teljesen rendben voltak. Ami a legfontosabb. Elvitelre vittem minden süteményt ,másnapra fogyott el az összes. Kivétel nélkül az összesből sugárzott a frissesség még másnap is,és az ízekben se találtam semmi kivetnivalót.
tegnap, 8:53a párjával járt itt
Negyedik alkalommal voltunk ebben a szuper szállodában. A szállodát folyamatosan újítják, ezért mindig ad nekünk valami új élményt. Először lássuk a pozitívumokat:
Kényelmes, tiszta szobák. A reggeli nagyon finom. A vacsora kiváló. El sem tudom mondani, hogy hányféle ételből lehet választani. Igyekeztünk szinte mindent megkóstolni.
Kiváló tegnap, 8:11a párjával járt itt
Az ebédlő nagyon tágas nekem ez kellemes meglepetés volt. Voltunk már több helyen és túl zsúfolt volt nem lehetett kényelmesen leülni közlekedni. A kaja isteni volt amit kóstoltam kifogástalan volt. A masszázs is szuper a hölgy nagyon érti a szakmáját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
Kiváló tegnap, 5:29a párjával járt itt
Több éve járunk a Kastélyba, mint mindig most is azt kaptuk, amire számítottunk. Az ételek első osztályúak, a környezet gyönyörű, főleg, hogy az első hóesést láthattuk. A wellness a szálló méretéhez képest kicsit kicsi, de igyekeznek nagyon jó szolgáltatást nyújtani. A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3169 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64145 feltöltött kép
Átlagos 2025. november 24. 22:02egyedül járt itt
Mivel a legfőbb méltóságok nagyon nagyra értékelték itt a helyet, gondoltam, én is betérülök, lévén hideg és zord idők fújnak, meg amúgy is arra volt dolgom. Látom, itt valami nagy idegenforgalmi erdélykedés van, egy futuszkó pályinkára meg valami pityókára én is jó vagyok.
SZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, BudapestSZÉK Restaurant & Bar, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. november 24. 21:07családjával járt itt
Jóvolt látni a dicső múltunk aranykorából megmaradt relikviákat.A kisvasút és bányavasút mára már eltűnt emlékeit örzik,és még ki is lehet próbálni a kisvasutat és egy hajtány is.Gyerekeknek ez paradicsom,közel a Balatonhoz, egy jó program,de bejelentkezésre tudnak fogadni.Jövünk máskor is
Vasúttörténeti gyűjtemény és kisvasút, FüleVasúttörténeti gyűjtemény és kisvasút, FüleVasúttörténeti gyűjtemény és kisvasút, FüleVasúttörténeti gyűjtemény és kisvasút, FüleVasúttörténeti gyűjtemény és kisvasút, Füle
Még több kép (2 db) >>
2025. november 24. 20:31barátokkal járt itt
Az italok kellemesen jók voltak bowlingozni voltunk
A hölgy pincér nő nagyon kedves és segítőkész volt de sajnos a férfi úr nem igazán sem velünk sem a melletünk ülő hölgyekkel sem le kezelő és semmi udvariasság nem volt benne árban nagyon jó volt és tiszta és a díszítés is nagyon szép
Malom Étterem, Baja
Kiváló 2025. november 24. 19:55a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk a Hotelben a férjemmel. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Gyönyörű a hotel, a szoba szuper volt, minden csillog villog szép tiszta, a wellness részleg is nagyon kellemes időtöltés volt, ott is minden tiszta, igényes. . . . Félpanziót kértünk, reggelire is rengeteg féle étel közül lehetett választani, és a vacsoránál is volt választék bőven.
2025. november 24. 18:52a párjával járt itt
A fürdőben igen hűvös volt a nagymedence, több vendég kérésére sem melegítettek rajta, a kisebb és a jakuzzi melegebb volt, de sokszor nem fértünk be, mert sokan voltunk. A fürdő levegője is hűvös és párás volt, wellnes ágy nagyon kevés. Az ételek szenzációsak voltak, nagy volt a választék, minden finom volt.