Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. január 24. 22:57a párjával járt itt
Nagyon szeretjük Eger várost. Rengeteg a látnivaló, és szívesen látogatunk el minden évszakban a városba. Már a kisgyermekeinkkel is jártunk A Flóra Hotelben sok évvel ezelőtt. Már akkor a szívünkbe zártuk. Évek óta figyelemmel kísérjük, és nagyon vártuk a felújítási munkálatok befejezését. Örömmel tapasztaltuk, hogy végre elkészült.
Szörnyű 2026. január 24. 22:34a párjával járt itt
Négy sajtos csirkemellet rendeltünk steak krumplival és juhtúróval töltött csirkemellet petrezselymes burgonyával, mind két csirke nyers volt "ehetetlen" és a burgonya is úgy szintén nyers volt szomorú ,hogy a szakács ilyen ételt ad ki a vendégeknek ,nagyon nagy csalódás volt az egész vacsora.
Szörnyű 2026. január 24. 20:58a párjával járt itt
Szörnyű volt. Kértem pezsgő bekészítést, ami csak egy üres vödörben volt melegen. Az ételek olyan zsírosak és olajosak voltak, hogy inkább csak kávézott az ember reggeli helyett is. Ez az egyetlen hely ahova soha többet nem szeretnénk menni. Kijelentkezéskor olyan tételeket fizettettek ki, amiket nem is fogyasztottunk és nem is tudták igazolni.
Kiváló 2026. január 24. 19:11gyerekekkel járt itt
2 éjszakát töltöttünk a Hotel Flórában. Szépen felújított hotel, amelynek az étterme minden szempontból kiváló. A bár árai teljesen elfogadhatóak. Nemcsak a hotel saját medencéi, hanem az egri fürdő használata is benne van a csomagban, így többféle lehetőség közül lehet választani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4070 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115048 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 24. 15:23 járt itt
A Vörösmarty téren lévő Dorothea Luxushotel földszintjén működik a gasztroguruk szerint "legendás" Dani García andalúz séf étterme 2024 május óta. A Dining Guide 2025. évi katalógusában a megtisztelő országos 15. helyezést érték el, Budapest viszonylatban pedig TOP10-ben lévő étteremről van szó.
Alelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, BudapestAlelí, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Kiváló 2026. január 24. 14:50egyedül járt itt
A Freyja évekkel ezelőtt a pisztáciás töltött croissant-nal tette le a névjegyét a kézműves péksüteményeket kedvelő budapestiek körében, a Szövetség utcában, a hely azóta is megvan, működik. Utána a Vadaskerti úton, a sportpályáknál nyitottak egy második egységet, egy nagyon szuper kávézót, ahol kétszer is jártam, pedig tőlünk "világvége" távolságra van, de az valami miatt bezárt.
Freyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, BudapestFreyja Bakery, Budapest
Még több kép (24 db) >>
2026. január 24. 13:56a párjával járt itt
Régen jobb volt!
Személyzet kedvesebb, profibb volt.
Az ételeket helyben fogyasztás esetén kérés nélkül tették tányérra. A cafe latte nem csak fél pohárnyi volt, a tejhab vastag volt és szinte megállt rajta a cukor, ha rászórtam.
Sokkal több és nagyobb kedvezmény járt ha rendszeresen vásároltunk.

Kiváló 2026. január 24. 13:47gyerekekkel járt itt
A kiskőrösi Pizzaphone egyszerűen fantasztikus! A felszolgálás tökéletes: a dolgozók kedvesek, figyelmesek, mindig mosolyognak, és érezni, hogy szívvel-lélekkel csinálják a munkájukat. Ritka manapság az ilyen őszinte vendégszeretet. A pizzák pedig csodálatosak! Frissek, bőségesek, elképesztően finomak, minden falat élmény.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már
Kiváló 2026. január 24. 13:04a párjával járt itt
Az Újévi Brunch programon voltunk.
Felejthetetlen élmény.
Pazar kiszolgálás.
Isteni finom ételek,hatalmas választék.
Nagyon hangulatos a hely.
Családias,de remek hangulat.
Hideg,meleg finom ételek.
Mintha olasz országban lennél.
Kellemes élőzene.
Mindenkinek szívből ajánlom.
La Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, Gyula
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2026. január 24. 12:08a párjával járt itt
Ketten voltunk a párommal. De gyerekkel is szívesen mennék ide. A wellness részleggel nagyon elégedettek voltunk. A vacsora annyira nem tetszett de a reggeli nagyon finom volt. Minden tiszta volt és kedvesek voltak az alkalmazottak. Az ágy nem annyira tetszet mert két matrac volt össze tolva. Összeségében elégedettek voltunk és szívesen vissza térnénk egyszer ide.