Az eladó hölgy informatív, kommunikatív, és fontos, hogy van nála részletes leírás az egyes sütemények, összetételéről, amely az ételallergiások számára elengedhetetlen. A "mindenmentes" sütik négyzet alakúak, méretre átlagnál kisebbek, viszont megkérik az árukat, 1590 Ft-ba kerül a citrom-mák kocka, a meggyes Kirsch kocka, a sós karamella kocka, a mangó-vanília, a narancsos csoki, az almás krémes, hogy csak felvillantsam az ízeket. A tortaszeletek között többféle mentes verzió van, glutén-, laktóz-, cukormentes is. Ezekből egész tortát is lehet előzetes rendeléssel készíttetni, jól hangzott a pirított mandulás csoki mousse és a törökmogyorós ribizli mousse is, ezek kicsit nagyobbak, szintén 1590 Ft-ért. A rózsa-málna mousse a színe miatt lett szimpatikus, bevallom, én a rózsát nem éreztem ki belőle. A kávé átlagos árfekvésű, az eszpresszó 500 Ft, a cappuccino 600 Ft. Dallmayr kávét főznek. Fagyit is lehet kapni a nyári időszakban, 500 Ft egy gombóc, van gluténmentes tölcsérük is (200 Ft).