Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1991
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1043 városban járt márFelfedező - 3265 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66815 feltöltött kép
Kiváló 2026. március 10. 19:06egyedül járt itt
DEndre kolléga szöget ütött a fejembe, amit ma húztam ki. Az utóbbi hetekben nagy rámenszakértőnek ettem be magam, 5-6 ilyen helyet látogattam végig, divathullám söpör éppen, de állítom, hogy ez volt a legjobb. Köszönöm az ajánlást! Annyira belesimul a környezetbe, semmi harsány, csak egy pici bolt, hogy többször elmentem előtte, mielőtt megtaláltam.
HACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2026. március 10. 18:28egyedül járt itt
Zsennyén, mielőtt belátogattam volna a kastélyba vagy megnéztem volna Magyarország egyik legidősebb élőlényét, inkább végiggurultam először a településen, mert azon ritka furkók közé tartozom, akik még nem voltak itt korábban. Azaz, nem emlékszem rá. Na, és itt találtam ezt a haranglábat.
Harangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, ZsennyeHarangtorony, Zsennye
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. március 10. 18:04a párjával járt itt
A Fehér Borház tökéletes választás azok számára, akik szeretnének kiszakadni a városi élet nyüzsgéséből, és a természet közelségében pihenni. A ház gyönyörű szőlőhegyi környezetben található, ahol csend, friss levegő és nyugalom várja a vendégeket. Az igényesen kialakított és jól felszerelt ház minden kényelmet biztosít a pihentető kikapcsolódáshoz.
Kiváló 2026. március 10. 14:28családjával járt itt
Nagyon jó volt
Ajánlom mindenkinek jó élményt nyújt
És a fagyi valami istenien finom
Az ár korrekt
A felszolgálók kedvesek
És az ételek finomak
Nagyon ajánlom
Esszencia Bisztró, Tárnok
Kiváló 2026. március 10. 12:34a párjával járt itt
Többször jártunk már a szállodába , IMÁDJUK . Finom-bőséges ételek , segítőkész személyzet , csodás élmény a folyosós átjárás a fürdőbe . kényelmes tágas szoba , az erkélyt különösen szeretjük .
Ha Zalakaroson járunk csakis a Hunguest Hotel Freya .
Hamarosan érkezünk ismét ...Köszönünk mindent .
Szörnyű 2026. március 10. 11:23családjával járt itt
Szeptemberbe foglaltunk ballagásra helyet hogy időbe legyen lefoglalva akkor azt mondták első vagyok még senki nincs . Vicces most hogy az ételt szerettem volna leadni eltűnt a foglalásom mondván,hogy nyáron már nem volt hely érdekes és így most ballagás előtt egy hónappal nincs hely.
Kiváló 2026. március 10. 1:30a párjával járt itt
Az ételek finomak, csak sok esetben ízhiànyosak voltak. Több fűszerezést elbirtak volna. A felszolgàló személyzet udvarias, de ràjuk férne szakmai tovàbbképzés, tréningek a munkàjukkal kapcsolatosan . (Pl: az asztalon lévő szetteken .
Átlagos 2026. március 10. 0:09egyedül járt itt
Ma bepróbálkoztam ide, tekintettel arra, hogy kelkáposztát ebédeltem és arra bizony szomjas az emberfia. Első negatívum: meglehetősen barátságtalanul fogadtak, egy idegen nő van a pultban, unott lenézéssel fogadta a beköszönést.
Fadrusz Söröző, BudapestFadrusz Söröző, Budapest
Kiváló 2026. március 9. 22:50gyerekekkel járt itt
Itt messze legjobb a Marhapörkölt, maceszgombócleves, libacomb, somlói, flődni. . . stb. , nagyszerú dolog minden este az élőzene és még színház is van ahol péntekenként Klezmer koncertet tartanak.
Több mint 20 éve a negyed egyik legmegbízhatóbb étterme, kávéháza és találkozóhelye.
Ha kipróbáljátok, mindenképpen kóstoljátok meg a flódnit!
Érdekes 2026. március 9. 20:36egyedül járt itt
Láttuk, megszokhattuk, a kastélyoknak általában elég sok neve van, kevés olyan van, ami csak egy tulajdonoshoz köthető. A nemesek, földbirtokos családok adták-vették őket, elszegényedtek, meggazdagodtak, beházasodtak, kiházasodtak, aztán már más neve is lett a kastélyban meg a környéknek, csóró környékbeliek meg csak kapkodták a fejüket, hogy akkor most ki az úr, kinek kell adózni holnaptól.
Batthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, TáplánszentkeresztBatthyány-Széchényi-Wohl (Vetsera)-Szécsen kastély, Táplánszentkereszt
Még több kép (6 db) >>