Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Szörnyű tegnap, 10:15barátokkal járt itt
Szoba elfoglalására 2 órát vártunk, délután 4 -kor még nem volt kitakarítva. Nem kaptunk törölközőt, mondván nem érkezett meg a mosás. Mind a két este elment a villany és csak éjszaka jött vissza. Gondolom ezért volt hirdetve a gyertyafényes éjszakai fürdőzés. Valószínű ez nem az első eset.
A szoba büdös lábszagú, a zuhanyzó penészes.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3006 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36560 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:05a párjával járt itt
A Vitorlás fagyizó a különleges, akár mellbeverőnek is mondható fagylaltjairól híres. Ajánlotta pultos, hogy kóstoljam meg, mielőtt rendelek a fehérboros kagylósból, mondtam, hogy rendben, de akkor kóstolnék még párat, de cserébe megírom. Erre azt mondta, hogy megkérdezi, hogy meg lehet-e írni.
Vitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, BalatonmáriafürdőVitorlás Fagyizó, Balatonmáriafürdő
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 9:59a párjával járt itt
Balatonmáriafürdőn járva ismét betértünk a Port étterembe, valójában csak azért, hogy a Balatonkalauzban felfedezett Port Rooftopot megnézzük. Már három helyen is ettünk, mire eljutottunk hozzájuk, de így is hagytuk magunkat rábeszélni két remek desszertre, melyeket, mint, megtudtuk a tulajdonos, Balla György felesége készített.
Port A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, BalatonmáriafürdőPort A/B, Balatonmáriafürdő
Még több kép (1 db) >>
Átlagos tegnap, 9:56a párjával járt itt
Egyszerű kis büfé, ahol a lángos a fő téma, de mi már nem tudtunk volna egy falatot sem enni, így azt passzoltuk. Viszont regisztráltuk, hogy szemre bizalomgerjesztőek a lángosok. A kerthelység hangulatos, a kiszolgálás udvarias, személytelen.
Gyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, BalatonmáriafürdőGyufa Büfé, Balatonmáriafürdő
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 9:52a párjával járt itt
Csodálatos a kilátás. Az ételek nagyon finomak és szépek is. Kedves,figyelmes pincérek. Kiváló német nyelvtudás.
Reblaus Grill és Borozó, HévízReblaus Grill és Borozó, HévízReblaus Grill és Borozó, HévízReblaus Grill és Borozó, Hévíz
Még több kép (1 db) >>
Kiváló tegnap, 8:50a párjával járt itt
A személyzet kedves, segítőkész. Párom étel intoleranciáját remekül megoldották. A matracok kicsit kényelmetlenek. A fürdő könnyen megközelíthető a közvetlen átjárással. Bár a fürdő átjáróhoz egy pad és óra elhelyezése sokat segítene a vendègeknek. Nap minden szakában találkozhattunk takarítókkal.
Átlagos tegnap, 8:38a párjával járt itt
Kevés a 2 lift ennyi emeletre, ilyen sok szobára. Mindig inkább gyalog jártunk, mert sosem jött. Az étkező is alulméretezett ennyi emberre, ezt más Hunguest hotelnél is tapasztaltuk. A reggelinél ott kellett állni és várni, hogy szabaduljon asztal. A szálloda igazi retro. Összességében nem volt rossz, de voltunk már jobb helyen is.
Kiváló tegnap, 8:04a párjával járt itt
A szálloda csodálatos helyen az erdő mellett van,olyan mint a kèpeken ìgy nem èrt csalódás mikor megèrkeztünk. A szoba tágas és kényelmes,a fürdőszobába csak a kád nem tetszett,jobban örültem volna a zuhanyzónak. Az ètterem nagyon szèp,az ètelek finomak voltak sok választási lehetősèggel.
Szörnyű tegnap, 6:57családjával járt itt
Sajnos a szálláshely állapota számunkra elfogadhatatlan. Az apartman több ponton koszos és elhanyagolt. A fürdőszoba és a konyha sem volt megfelelően kitakarítva, a függöny szakadt, az ágynemű szakadt, foltos, a tisztaság messze elmaradt attól, amit egy szálláshelytől elvárnánk. Mindenért plusz díjakat számolnak fel(pl.
Kiváló 2026. augusztus 22. 23:00barátokkal járt itt
Fantasztikus finomak a fagyik. A lányok is nagyon kedvesek aranyosak. Ajánlom mindenkinek.......
Unicornis Fagyizó & USA Delicates, Budapest