Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1010 városban járt márFelfedező - 3145 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63536 feltöltött kép
2025. október 17. 18:06barátokkal járt itt
Találkozót szerveztem ide, kicsit nehezen bonyolítható összejövetelt, három irányból jött volna ide a banda, meg a létszám is bizonytalan volt, öregemberek ezek mind, a talpától a füléig felváltva fáj mindegyiknek minden, az M1-es járhatatlan, több óra volt autóval a dugókon át Budapestről az út, szóval nem egyszerű az élet.
Fehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, PérFehér Akác Vendéglő, Pér
Még több kép (18 db) >>
Kiváló 2025. október 17. 16:46egyedül járt itt
Amióta megnyílt a szálloda minden évben egy vagy több alkalommal akár szálloda vendég,akér un. "külsős" járok párommal önökhöz. Volt egy időszak amikor szerintem a színvonal gyengébb volt,de Úgylátom,hogy ezen sikerült túltenni a szállodának magát. Legutóbbi ottlétünk alatt a bárhelyiségben a konyak kiszolgálásánál lehetnek "oktatások"/meleg pohár! /
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3955 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112124 feltöltött kép
2025. október 17. 16:08barátokkal járt itt
A tavalyi nyárhoz képest a Kávé Placc jelentősen átalakult, kibővült. Már nem a kis kocsiból szolgálnak ki, hanem egy nagyobb pavilonból. Mellette-előtte napernyőkkel árnyalt teraszt alakítottak ki, raklap asztalokkal, székekkel. Mindez a Sástó partján, a sétány mellett, igazán hangulatos, természetközeli környezetben.
Kávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, GyöngyösKávé Placc Sástó, Gyöngyös
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. október 17. 15:44egyedül járt itt
Középszerű, egyediségektől mentes kávézó és bisztró a Nagykörúton, az Oktogon és a Nyugati tér közötti szakaszon. Mindjárt egy kis zavar került a gépezetbe, mi is a hely neve, mivel a google térkép szerint Ella, viszont az étlapon és a blokkon Gigi név szerepelt. Egyik eredetibb, mint a másik.
2025. október 17. 15:32egyedül járt itt
Fiatalos hangulatú, vagány kávézó a Kálvin térnél, stílusirányzat szerint ez amolyan "deszkás" (gördeszkás) kávézó. Tetszett a karakteres fekete-pink dekoráció, graffitik, fotók, leopárdminta, vicces csontváz és a többi. . . A benti ülőhelyek mellett van egy kellemes kiülős teraszuk is a Baross utca legelején.
BRN OUT COFFEESHOP, Budapest
2025. október 17. 14:52barátokkal járt itt
Ha valami ma igazán hasít és menő a fiatalok körében, nemcsak hazai, de szélesebb, nemzetközi viszonylatban is, az a japán zöld tea, a Matcha. A legtöbb kávézó esetében már elképzelhetetlen, hogy ne legyen az itallapján többféle zöld teás ital, de a sütemények, édességek között is egyre több ilyen alapanyagot is tartalmazó termékkel találkozhatunk.
Cécha Matcha, BudapestCécha Matcha, Budapest
Átlagos 2025. október 17. 11:10barátokkal járt itt
Kisbüfé és kisbolt a solymári vasútállomás épületében, a bejárat a sínek felől nyílik. Valójában nemcsak Fornetti termékeket árusítanak, de ételek terén ezeket az édes és sós, darabáras és dekára kimért termékeket találjuk. A beltér apór alapterületű, zsúfolt, bazár hangulatú.
Fornetti, SolymárFornetti, SolymárFornetti, SolymárFornetti, SolymárFornetti, SolymárFornetti, SolymárFornetti, Solymár
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. október 17. 10:21a párjával járt itt
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Remek változatos étrend,minden nap újdonságokkal. Az ágy tökéletes volt,ami nem egy utolsó dolog. A wellness kiváló. Van e. roller,kerékpár is. Zárt sorompós parkoló. Jó programok.
NEGATIVUM: Az erkélyen lehet dohányozni! Aki nem dohányzik annak kellemetlen,de hála az ablakok jól zárnak.

Átlagos 2025. október 17. 10:18a párjával járt itt
A Nótafa vendéglőt kispesti sétánkon találtuk. Belépve a helyre egy retró kockás abroszos helyet fedeztünk fel. Az étlapon széles választékot kínáltak, sertés, baromfi, marha, vad, desszert, levesek stb. Mi egy vadételt rendeltünk, tűzdelt szarvasszeleteket cumberlain mártással, burgonyakrokett körettel, Az étel hamar az asztalunkra került, akkor jött a feketeleves, a krokettet elégették, ehetetlen volt.
Átlagos 2025. október 17. 9:44gyerekekkel járt itt
A hotel átlagos, kívülről a fa erkélykorlátok és elválasztók elég retro. Erősen ráférne egy festés, felújítás. Egy korábbi ablak beázástól a padlószőnyeg elázott, nagy területen foltos. A zuhányzó függönyös, ez már nem férne bele, egy ilyen hotelbe.