Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2026. január 10. 21:26családjával járt itt
Leültünk és rögtön éreztük, hogy hideg van. A radiátor jéghideg volt. A felszolgálónő mondta, hogy elromlott a fűtés. Ezt asztal foglaláskor, nem sokkal érkezésünk előtti nem mondták, pedig biztos, hogy már akkor se volt fűtés, különben nem lett volna olyan hideg. (Kinn mínusz 5-6 fok volt.
Szörnyű 2026. január 10. 21:06családjával járt itt
Mai napon itt jártunk a családommal, ma voltunk itt először és utoljára. Nem szoktam semmi negatív kritikát nyilvánosan megosztani, de most úgy érzem, hogy ez a hely megérdemli. Az ételek kritikán aluliak voltak, pl.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2026. január 10. 20:41gyerekekkel járt itt
Néhány éve láttuk először, hogy létezik egy olyan étteremlánc, ahol izgalmas és eredeti Olasz ételeket ehetünk. A weboldalán ugyan nincsenek részletek, sem árak, (utóbbit nem csodálom) ennek ellenére vonzónak tűnik. 2026. első hetében jutottunk el oda, hogy egy családi alkalom miatt ki is próbálhattuk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 51 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 115 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 10. 15:21gyerekekkel járt itt
Veszprémben a vár mellett található, a környéken nagyon jó ár-érték arányú pizzéria. Télen hátul üveges fedett rész van. Sokféle pizza van és saláták, desszertek. Nagyon szép, hangulatos hely.
Pizza Dellarosso Veszprém, Veszprém
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4041 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114701 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. január 10. 13:26egyedül járt itt
Kolodko művész úr tartogatott egy újabb meglepetést a rajongói számára, Piszkos Fred kapitány után pár nappal egy újabb szobrocska érkezett, ezúttal egy szarvasvadász. Hol is keressük? A helyszín ismét a Duna-part, ezúttal a budai oldalon, a XI. kerületbe kell érte mennünk, azon belül a Rákóczi híd hídfőnél, az Infopark sétányon, az Evosoft Irodaháza előtti kis füves részen találhatunk rá.
Kolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, BudapestKolodko: Hanti vadász, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. január 10. 13:15gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes hely , és kedves a kiszolgálás , kaja is nagyon finom volt !! Bátran ajánlom ! Bárkinek !! A lányok is nagyon aranyosak voltak bent tényleg teljesen azt kaptam amit kertem
Kiváló 2026. január 10. 12:08a párjával járt itt
Az ételek finomak és változatosak voltak mind a reggeli,mind a vacsora alkalmával! A fürdőszobában tetszett a hagyományos mosdó kagyló, nem az új hóbort szerinti madár itató méretű volt! Az idősebb korosztálynak előnyösebb lenne a zuhanytálca a kád helyett! Szuper volt, hogy a zalakarosi fürdőbe közvetlenül egy folyosón át lehetett sétálni!
Kiváló 2026. január 10. 8:35a párjával járt itt
Mindennel meg voltunk elégedve. A welnesben a gyógymedence vize, és az úszómedence vize lehetne kicsit melegebb. A félpanzióban kínált ételek választékos és bőséges volt. Minden korosztály megtalálhatta, a neki megfelelőt
A tisztaság is megfelelt az igényeinknek. A szoba kényelmes volt. Pozití tapasztalat a kis szárító a szobában.
Szörnyű 2026. január 10. 7:14gyerekekkel járt itt
A szobában első este nem működött a fűtés,a kapott hősugárzó vezetékmelegedés miatt kevésbé volt hasznàlható. Az ágy kenyelmetlen a pótágy pedig borzalmas volt! Az étteremben a köret hideg volt a desszert pedig nem volt megfőve. Jelenleg megfázással tàppénzen vagyok,egy tüdőgyulladással egybekötve mind én és a gyerekeim.
Kiváló 2026. január 10. 5:26a párjával járt itt
Szilveszter napján érkeztünk, és már az első perctől nagyon jól éreztük magunkat. A szilveszteri gálavacsora és az esti program is remek volt, jó zene és fantasztikus hangulat várta a vendégeket. Ezután még két napig maradtunk, és a wellness részleg tökéletes volt a pihenéshez: a szauna, a medence és a kültéri jacuzzi is kiváló ( többször kellene ellenőrizni a víz hőmérsékletet, gyakran forró volt) igazán alkalmas az év végi kikapcsolódásra.