Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 13:14a párjával járt itt
Évek óta kedvenc hely, nagyon finom minden, és ami fontos hogy a kiszolgálók tudnak mosolyogni
Üdv.Szandra& Balázs
Kiváló tegnap, 11:47a párjával járt itt
Nagyon szép nagy fás parkja van, kellemes úszómedencével, jakuzzival. A parkban függőtekével és különböző gyerekjátékokkal. Nagyon jó szakácsok biztosítják az étkezést, estére két féle levessel, három féle főfogással, sütivel, gyümölcs salátával, különböző savanyúsággal.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4242 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118860 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:25kollégákkal járt itt
Különleges hangulatú reggeliző, kávézó és menzás ebédelőhely (hétköznap) Angyalföld megújult részén a Ferrum Irodaházban. A metrótól pár percet kell sétálni, kissé eldugott, rejtett helyen van. Nekem a névválasztás is nagyon tetszik, hasonlóképpen a dekoráció is, amelyben a fogaskerekek kapták a főszerepet.
Átlagos tegnap, 10:05barátokkal járt itt
A külföldi turisták körében évtizedek óta hatalmas népszerűségnek örvend a Fővám térnél működő "régi" For Sale Pub, gyakorta láttam hosszú sorokban várakozni embereket a bebocsátásra, így nem meglepő, hogy a tulajdonosok úgy döntöttek, érdemes ebből még egyet létrehozni, így nyitották meg a Nyugati tér közelében a 2.
Gyenge tegnap, 9:47a párjával járt itt
A szoba a fürdőszobából megtelt hangyákkal. Mi takarítottuk ki. A fürdő karóráját korábban odaadják ha kell de, később leadni 1-2 órával nem működik. A kinti gyógyvizes medence és a kinti medencék között sokat kell gyalogolni, mert nem hajlandók kérésre sem egy ajtót kizárni! Pofátlanság! Nem érdekli őket a vendég kényelme!
Kiváló tegnap, 9:38barátokkal járt itt
Egy újabb remek gasztronómiai élmény, még tavaszról. Kb. egy éve, 2025 júniusban nyitott meg ez az érdekes nevű kis bisztró a hangulatos Margit-negyedben, egy korábbi bisztró, előtte kávézó és pékség helyén. A fúziós konyha saját megfogalmazásuk szerint a spanyol lazaságot ötvözi a japán precizitással, ahol tapasokat kínálnak a vendégek számára.
Kiváló tegnap, 0:53a párjával járt itt
Szerintem a welnes kevès volt, mivel csak 1 db jakudzi volt. A külső medencèt lezàrtàk a vendègek elől, mert kicsit csöpögött az eső. Vègül több ember kèrèsère megnyitottàk nèhàny òràra. A fèlpanziòs ètkezès nagyon jò volt, vàltozatos, több mindenből lehetett vàlasztani.
Átlagos 2026. július 21. 21:36egyedül járt itt
A Madách téri "kistesónak" nevezett Hachi-Ko étterem, ramenező minden tekintetben nagyon tetszett nekem, így amikor olvastam, hogy a korábban megnyitott, szintén belvárosi, Október 6. utcai Hachi étteremben van ebédmenü, akkor kedvet kaptam, hogy megnézzem őket is. Az ebédmenü hétköznapokon 11. 30-16. 00 óra között érhető el.
Hachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, BudapestHachi, Budapest
Még több kép (18 db) >>
Kiváló 2026. július 21. 21:05egyedül járt itt
A Veranda Delikát & Cukiműhely 12 éve működő, a helyiek körében rendkívül népszerű reggelizőhely, pékség, kávézó és delikátesz bolt a XVI. kerületben, azon belül is a forgalmas Újszász utcában, közvetlenül a főút mellett. Mindkét oldalon van néhány - ingyenes - parkolóhely az út mellett.
Veranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, BudapestVeranda Delikát, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 209 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5991 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. július 21. 20:37a párjával járt itt
Régi adósságomat róttam le, a páromnak pedig régi kívánsága teljesült azzal, hogy elmentünk a Fiumei úti sírkertbe, ismerkedni az ország történelmi jelentőségű temetőjével. Elkezdtük hát az ismerkedést, de ide mindenképpen el kell még jönni, annyi a látnivaló, az ismeret, amelyet ráépíthetünk a meglévőkre, miközben egyik ámulatból a másikba esünk a sok szépség, érdekesség láttán.
Fiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, BudapestFiumei úti Sírkert, Budapest
Még több kép (30 db) >>