Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4169 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116137 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 9:46családjával járt itt
A Söréd - Csákberény - Csákvár településeket összekötő 8126-os úton haladva kerestük fel az út közelében található látnivalókat. Ezek egyike volt ez a kis templomrom, a természet zöldjében megbújva a Szőlőhegyen. Bár közigazgatási szempontból Zámoly faluhoz tartozik, attól eléggé távol, olyan jó 5 km-re esik.
Átlagos tegnap, 9:29egyedül járt itt
Ahogy Ugor szokta jelezni, ez is most csak egy ilyen "plusz egy hely begyűjtése" jellegű kamu-szagú poszt lesz tőlem. Itt a környéken főleg kínai túltengés van gasztro vonalon, de nem lehet szó nélkül hagyni a Budafoki Hentest (részletesebb beszámoló hamarosan) és a sarkon lévő Fornetti büfét sem.
tegnap, 9:17 járt itt
A Kádár Étkezde esetében nem túlzás a "legendás" jelző. A Klauzál téri vendéglő 1957-ben nyitotta meg kapuit, ahol a zsidó és magyar gasztronómia közkedvelt házias ételeit készítették és kínálták puritán körülmények között évtizedeken át. Amikor 2020-ban bezártak, sokan elszomorodtak, s titokban várták a megújulást.
Kiváló tegnap, 8:29egyedül járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet egytől-egyig ,figyelmes,udvarias, szolgálatkész volt. A környezet nagyon tiszta és rendezett volt. Mindenkinek tudom ajánlani aki pihenésre és kikapcsolódásra vágyi, akár gyerekekkel is. Az ételek nagyon finomak voltak és változatosak, még új ételek elkészítéséhez is kedvet kaptam.
Átlagos tegnap, 8:21egyedül járt itt
Mivel jeleztem, hogy 2 bottal járok, közel legyek a lifthez, azt elfelejtették közölni, hogy a lehető legmesszebb raktak a Zsuzsanna szárnyba! Életemben nem gyalogoltam még ennyit a kajáért és vissza a szobába! ! ! Nagyon rosszul esett, hogy nem tájékoztattak előre, vagy ajánlották fel a rokkant szobát (merthogy az is volt! ).
tegnap, 7:41a párjával járt itt
Szép szálloda, jó elhelyezkedés, a szobák is kényelmesek. A svédasztalos étkezések, ellátás magas színvonalú. A wellness részlegen tapasztaltunk karbantartási gondokat, kevés a hely a jakuzzikban, ill. nem működik mindig minden (gőz, meleg víz a jakuzziban). Kevés a lift is, sokat lépcsőztünk. Az elszámolás korrekr és pontos.
Kiváló tegnap, 7:32egyedül járt itt
Nagyon kellemes időt töltöttünk itt el a családdal. Csak ötletként írnám le, hogy nagyon jó lenne, ha az edzőteremben szólna a rádió. Az edzés is jobban megy.
Nem tetszett, hogy a dupla ágyak csak egybe voltak tolva. Nagyon kellemetlen volt, hogy állandóan szétcsúsztak a matracok. Ez nagyon kellemetlenné tette a pihenést.
Szörnyű tegnap, 6:02a párjával járt itt
3 éjszakára foglaltunk ,de a 2. éjszaka után hazajöttünk. . A wellnes döbbenetesen kicsi,és az ehy szem medencébe is létrán lell lemászni. A jakuzziba két felnőtt fér el,és a méretén kívűl a csempék éles sarkai is érdekesek,amilyen kicsi,olyan veszélyes. A szoba tiszta volt,és korrekt,de az étkeztetés katasztrófa.
Gyenge 2026. április 6. 22:48egyedül járt itt
2024 tavaszán nyitott japán konyhát kínáló étterem a Bulinegyedben, azon belül az Akácfa utcában. Szomszédságukban több bisztró működik, de más zsánerűek, másfajta konyhát visznek. A WLB oldalon egy erőteljesen pozitív hangvételű beszámolót olvastam a Cube-ról, igaz, az 2 évvel ezelőtt íródott.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 175 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4588 feltöltött kép
Átlagos 2026. április 6. 21:58a párjával járt itt
No, nem kaland, hanem szálláshely. Úgy alakult, hogy a többnapos húsvéti kirándulásunk során praktikusnak láttunk egy éjszakát Monoron tölteni, majd onnan folytatni a programot. Az Op-Art Panziót választottuk, mondván, hogy egy éjszakára elég, ha a hely az alapvető funkciókat tudja, és legfőképpen legyen kellően tiszta.