Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló tegnap, 17:30családjával járt itt
Az apartman jól felszerelt,modern bútorok, klíma, tv.Tiszta, rendezett. Az udvarban parkolási lehetőség.A tulajdonos kedves, kiváló tippeket adott a város felfedezéséhez.
Kiváló tegnap, 14:29egyedül járt itt
Nagyon tetszett a személyzet kedvessége. A wellnesz részleg gyermek centrikussága,az étterem kialakítása,minden könnyen elérhető volt. megfelelő mennyiségű lift. A szoba kialakitása is szuper volt. Köszönjük ,hogy ott lehettünk,ujra visszamennénk. Köszönet az ott dolgozóknak. Az ételek valtozékonyak,mindenki megtalálja az izlésének megfelelőt. Gyerekprogramok jók voltak,kicsiknek,nagyoknak felkeltette az érdeklődését
Kihagyhatatlan tegnap, 14:28családjával járt itt
Gyerekbarát, kulturált, szuper idő töltésre szolgáló hely!
Bogácsi Thermálfürdő, BogácsBogácsi Thermálfürdő, BogácsBogácsi Thermálfürdő, BogácsBogácsi Thermálfürdő, Bogács
Még több kép (1 db) >>
2075
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1064 városban járt márFelfedező - 3364 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68947 feltöltött kép
Érdekes tegnap, 14:26egyedül járt itt
Jenő község központja is leginkább a templom és a körülötte lévő terület, így aztán amikor Bálint József helyi fafaragó szobrait kutattam, úgy ránézésre elkönyveltem magamban, hogy na, jé, itt is áll egy Szent István. Ahogy mindenhol. Olyan a póz, a habitus. Közelebb óvakodva, húú, balta van a kezében, vigyázzunk, ez inkább Szent László!
Szent József, Jen?Szent József, Jen?Szent József, Jen?Szent József, Jen?Szent József, Jen?
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 91 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 989 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan tegnap, 14:13a párjával járt itt
Május elején töltöttünk 4 napot Gyulán, minden nap eljöttünk a fürdőbe, ahol remekül éreztük magunkat . Számos gyógymedence található, különböző hőfokokkal, így mindenki magtalálhatta az ízlésének megfelelőt, a medence árnyékolása is megfelelő volt.
Kiváló tegnap, 14:02a párjával járt itt
Május elején töltöttünk négy napot a szállodában, amely külső megjelenésre nem túl szép, átlagos panelépületnek tűnik, a belső felújítás azonban jól sikerült. A fekvése kiváló, az ablakból a Gyulai Várra lehet rálátni, a Várfürdővel közvetlen az összeköttetés. A Várfürdő egy pompás fürdő, de erről külön értékelést lehetne írni.
Kiváló tegnap, 13:49barátokkal járt itt
Nekünk nagyon tetszett. Szuper a hangulat a kiszolgálás. Megfelelőek az árak. Finomak az ételek italok. Szuper ötlet a beöltözés. ...................
Oszmán Sátor, EgerOszmán Sátor, EgerOszmán Sátor, EgerOszmán Sátor, EgerOszmán Sátor, Eger
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 13:44a párjával járt itt
Dining City akció keretében kerestük fel az éttermet egy hétköznap este. A hely nagon elegáns, hatalmas belső magasság, igazi Monarchia beli elegancia jellemzi, sok vendég esetén sem tűnik túlzsúfoltnak. A kiszolgálás klasszikusan elegáns, nem túl közvetlen, kissé távolságtartó.
2075
Kihagyhatatlan tegnap, 11:42egyedül járt itt
Nehéz a két eleven lexikon után megszólalni, de ezek az agyak rendre megelőznek mindenhol, így nekem szinte nem marad mondanivalóm, mert mit epigonkodjak állandóan alantas dolog az. Szóval, hogy a közlekedési miniszter meghirdette a Facebookon, hogy vannak friss hétköznapi lehetőségek, szinte azonnal ráuszultam, mert pl.
Karmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, Budapest
Még több kép (57 db) >>
Kiváló tegnap, 10:46a párjával járt itt
Összességében midennel meg voltunk elégedve. A szoba kényelmes és kellemes pihenést biztosított. Minden működött. Az étterem kínálata sokféle, bőséges és ízletes volt.
A kiszolgáló személyzet és a recepción dolgozók udvariasak és segítőkészek voltak.

Csak ajánlani tudom a Flóra hotelt mindenkinek.