De már az is bezárt. . . Hát akkor jöjjön, aminek jönnie kell, itt az Apacuka! Jéé,. és nyitva is van, éjfélig! Nosza, befelé! Úgy általában kint és bent üres, ez egy zárt terasz, kiülhetsz és nem az utca koszában eszel mégsem! Szóval, terasz. Kellemes hangulatvilágítás. . . étlap, de jól hangzik a fokhagymás tejben pácolt karaj, legyen az. . . előzetesen egy pohár Konyári rosét kértem, konyha csipkedte magát, mert egy fél órán belül bezár, de hamar megvolt a nem túl bonyolult élelmem is. Lány a kiszolgálásnál kedves, mosolygós, szolgálatkész. . . mindkét lány az volt, aki velem törődött, egyedül a férfi volt egy kicsit nyers dorong, azért nem ötös a kiszolgálás. Étel kellemes, jól fogyott, után kértem még egy somlói Juhfarkot, az régen mekkora kedvencem volt! És most is nagyon jó volt! Mi kell még, lágy este a palota udvarán, jó vacsora, jó borok. ,. . Ezeket úgy mérik, hogy 5600 a fokhagymás karaj, Konyári rose 1550, a Kancellár Birtok Juhfark meg 1750. . . szervizdíj 1088 forint. Ez volt az egyik vacsorám 2025. júniusában.