Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. április 28. 7:42a párjával járt itt
Nagyon jó megoldás a szépkártya használat a büfé részén. Sajnos a köntös mérettel volt gondunk ,nem kérdezték meg a méretet ezzel kellet futni egy kört. Feleségem alacsony én magas vagyok így kaptunk egy átlag méretüt. Feleségemnek nem tudtak kisebb méretüt nyújtani (158cm a mérete) ,nagyméretű tudták biztosítani.
Kiváló 2025. április 28. 7:39a párjával járt itt
A szálloda könnyen megközelíthető, elhelyezkedése nagyon jó. A közelben van több látnivaló.
A személyzet kedves, az ételek finomak, a welness részleg jó. A tisztaságra sem lehet panasz.
Egyedül a matrac volt kicsit kényelmetlen számunkra, de (gondolom) mindenkinek más a kényelmes.
Nem először voltunk itt, és még menni is fogunk.
2025. április 27. 21:31a párjával járt itt
Classic szobába szólt a csomag, amit foglaltunk. A fürdőszoba túl zsúfolt volt, a mosdó a méretehez nagyon nagy volt , nehézkes volt a wc-hez hozzáférni és a zuhanykabinban is nagyon nehezen. fértúnk. el. A recepciós hölgytől azonban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a supetior szobákban nem így van.
Kiváló 2025. április 27. 21:23gyerekekkel járt itt
Nagyon jó kis hely,szuper kiszolgálás finom reggeli és vacsora!

Meg voltam elégedve:)Csak ajánlani tudom:)
Kiváló 2025. április 27. 18:51gyerekekkel járt itt
Minden szempontból kiváló volt. Az aktív pihenés biztosított, van lehetőség fallabdázni, bowlingozni is. A wellness részlegen kellemesen meleg volt a víz, 30-35 fokos, ami számunkra fontos volt. A szaunázás kedvelői is megtalálják a kedvükre valót. Az ételek változatosak, kiválóak. A személyzet kedves, figyelmes.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
Érdekes 2025. április 27. 18:33egyedül járt itt
A Pesterzsébeti kerületi múzeumhoz tartozó Gaál Imre Galéria a kerületen belül a Kossuth utcában, a kerület főutcájaként funkcionáló sétálóutcában található. Ottjártamkor két időszakos kiállítást lehetett megtekinteni, egyrészt Chochol Károly fotóművész Apokrif emlékkiállítását, aki két évvel ezelőtt, 2023-ban hunyt el.
Gaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, Budapest
Még több kép (30 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2798 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32178 feltöltött kép
2025. április 27. 15:37egyedül járt itt
A Pho Astoriába tavaly áprilisban ültem be egyedül egy gyűlés szünetében, a szokásos menüre, ami nálam marhahúsból főzött pho levest jelent meg tavaszi tekercset, amit esetleg kiegészítek pankó morzsás rákkal, dim-summal és nyári tekerccsel. Ezúttal maradtam az első két fogásnál, mindkettő rendben volt. Ittam mellé egy sört is. Tisztes 4 pont.
Pho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, Budapest
Még több kép (6 db) >>
2025. április 27. 15:29gyerekekkel járt itt
Tavaszi szünetben négy éjszakát töltöttünk a hotelben az unokánkal.
A szoba megfelelő volt részünkre.
Reggelire és vacsorára fel tálalt ételek
nagyon finomak és ízletesek voltak.
Unokám nagyon jól érezte magát a szervezet játszó házi programban.
A wellness részleg is jó volt.
Igaz itt meg jegyezném hogy a külső medence környezete felújításra szorulna.
Összességében jól éreztük magunkat.

Átlagos 2025. április 27. 12:12gyerekekkel járt itt
Nagyon régóta vagyunk visszatérő vendégek, mégis a Szállásvadászon és nem a hotel saját honlapján kaptunk jobb ajánlatot. . . Minden szegletét ismerjük a helynek. Apróbb felújítások voltak az utóbbi dőben, aminek örülünk. Szabadidős lehetőségei nagyon jók a helynek. Étterem kínálata korábban kiváló, most "csak átlagos" volt számunkra.
Érdekes 2025. április 27. 11:47csoporttal járt itt
A budapesti múzeumok többségében jártam már, a népszerűbbekben többször is, viszont a Tűzoltó Múzeum eddig ismeretlen volt számomra. A Katasztrófavédelem X. kerületi központjában kapott helyet, a Liget tértől kb. 10 perc gyaloglásnyira található, eléggé kiesik a fősodorból.
Tűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, Budapest
Még több kép (31 db) >>