Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

tegnap, 11:07a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, ha megemlíthetem a szobák függönyözésében részt vettem. Ami nem tettszett az étteremben szervíz díjjat számoltak fel. A wellnesz használat ha nem szerepelt a csomagban külön kellett volna fizetni érte. Pozitium viszont hogy a szemben levő uszodát ingyen használhattuk. Külömben jól éreztük magunkat.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4217 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118041 feltöltött kép
Kiváló 2026. június 6. 22:33egyedül járt itt
A Panelpék Józsitól, vagy más nevén az Egy Falat Kenyér pékség a Csepeli Piac egyik legnépszerűbb, prémium minőségű kézműves kenyereket és pékárut kínáló péksége, amely a II-es kapunál található a piacon belül. A pékséget alapító Cseperkáló József többgenerációs pékcsaládból származik.
Panelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, BudapestPanelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, BudapestPanelpék - Egy Falat Kenyér - Csepeli Piac, Budapest
2026. június 6. 22:20egyedül járt itt
A Csepeli Piac 78-as standján működő népszerű húsüzlet amelynek fő profilja a saját nevelésű, tanyasi sertésekből készült, így közvetlenül a termelőtől származó hús- és hentesáruk értékesítése. A házi füstölt kolbászok, szalonnák, sonkák nemcsak "nyers" állapotban vásárolhatóak meg, hanem helyben ehetünk többféle helyben sütött "disznóságot", úm.
Szentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, BudapestSzentkúti Farm - Csepeli piac, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 196 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5328 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 6. 22:09a párjával járt itt
Azt a címet is adhattam volna ennek a beszámolónak, hogy a három szegénylegények múzeuma, mivel a Finta Múzeum nevet a három innen származó, majd hírneves szobrászművésszé lett Finta testvérről kapta az intézmény, egy szobányi kiállítás pedig az ugyancsak túrkevei születésű, majd a filmiparban nagy elismerést kivívó Korda testvérek emlékét őrzi, és mindkét család szegénysorból eresztette útjukra, a nagyvilágba fiait.
Finta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, TúrkeveFinta Múzeum, Túrkeve
Még több kép (29 db) >>
2026. június 6. 15:17egyedül járt itt
A Kecskeméti utcában évekkel ezelőtt megismert és több ismerősöm által kedvelt skandináv csúcsminőségű pékség, a Nor/ma egy újabb egységet nyitott, ezúttal a budai oldalon, a Gárdonyi térnél. Elég kicsit az alapterülete, talán ez lett a legkisebb egységük, viszont a lehetőségekhez képest próbálták pratikusan kialakítani a belteret.
Nor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, BudapestNor/ma Bartók, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. június 6. 15:17a párjával járt itt
Udvarias , segítőkész személyzet , fokozott tisztaságra törekvés a közösségi helyeken is . A svédasztalos ellátás mellett a " tányérszervíz " is bőséges , átlagos ételek , de kiváló minőségben és mennyiségben . A levesebéd húsmentessége üdítő volt a reggeli és esti húsdömpinghez képest . A park és a medence színfoltja a hotelnek .
Átlagos 2026. június 6. 15:03kollégákkal járt itt
Teljesen átlagos, középszerű, a többitől tényleg semmiben sem különböző kínai étterem a Mester utca elején, a Nagykörút és a villamosmegálló közelében. Nézegettem AI-val, hogy mit jelent az étterem neve, azt már korábbról tudom, hogy a Lou az az étterem.
JinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, BudapestJinManLou Kínai Gyorsétterem, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Érdekes 2026. június 6. 13:48a párjával járt itt
Túrkeve a történelmi Nagykunsághoz tartozó település, és mint ilyen, itt is régtől fogva református többségű volt a lakosság. A református vallás igen korán, már 1567 után gyökeret vert itt. Nem csoda, hogy a város egyik legrégebbi és meghatározó épülete az 1755-ben épített református templom, amelynek 270.
Túrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, TúrkeveTúrkevei Református templom, Túrkeve
Még több kép (35 db) >>
Kiváló 2026. június 6. 10:42egyedül járt itt
A népszerű VakVarjú étteremláncnak már 6 étterme van Budapest-szerte, a többiben már jártunk, több alkalommal is. Itt a Kopaszi-gáton lévő egységükbe viszont most jutottunk el első alkalommal, de nem bántuk meg. Fogalmazhatok úgy, hogy ez egy idényjellegű étterem, hiszen gyakorlatilag különböző teraszrészekből épül fel, a belső tere minimális, inkább személyzeti háttér- és kiszolgáló rész, pl.
Vakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, BudapestVakvarjú Beach Bistro, Budapest
Még több kép (24 db) >>
Kihagyhatatlan 2026. június 6. 10:12egyedül járt itt
Sokunk kedvenc miniszobor alkotóművészének - Kolodko Mihály - legújabb szobrocskája a Kopaszi-gát Öböl Amfiteátrumában, az egyik köszegélyen kapott helyet. Néhány napja, május végén "helyeződött" ide a mű. A Leo és Fred az 1980-as évek animációs mesefilm sorozata volt.
Kolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, BudapestKolodko: Leo és Fred miniszobor Budapest, Budapest
Még több kép (5 db) >>