Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2023
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1054 városban járt márFelfedező - 3303 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67545 feltöltött kép
Érdekes 2026. április 26. 21:30egyedül járt itt
Mikor a gőzmozdonyt, ami azért az emberiség történetének egy korszakalkotó találmánya volt, leváltották a korszerűbb vasúti gépek, megmaradt a sok fekete óriás. és egyszer csak nem gőzölgött tovább. Mi legyen velük? Sok került un.
Népkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, HatvanNépkert, Hatvan
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2026. április 26. 20:26egyedül járt itt
Hatvany Lajos ugyebár az un. "utolsó mecénás" volt, azaz így tartjuk számon, a Hatvany család kastélya meg, amit Grassalkovich kastélynak nevezünk, a tér túlsó oldalán áll. Ott fordult meg József Attila, Ady Endre és többek között Thomas Mann is. Ez a múzeum meg felvette Hatvany Lajos nevét, a térségben nagy név az övék, gondoljunk pl.
Hatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, HatvanHatvany Lajos Múzeum, Hatvan
Még több kép (17 db) >>
Átlagos 2026. április 26. 19:59egyedül járt itt
Hát, hogyan is mentegetőzzek. . . szóval itt találtam, tényleg, a hatvani látványosságok között, így aztán megnéztem. A Kossuth téren van, nyilván van még egy tucat a környéken. Semmi különös, de hozzáteszek valami újat, találtam egy pici játszóteret a kastély parkjában is, azt is hozzácsaptam egy kép erejéig. Azt is meg lehet nézni, ha valaki éppen ezt keresné.
Játszótér, HatvanJátszótér, HatvanJátszótér, Hatvan
2026. április 26. 16:46a párjával járt itt
Tisztaság a szállodában. A személyzet kedves . Reggeli ,vacsora nagyon jó,ízletes,változatos. Kár,hogy az erkélyek nincsenek elválasztva egymástól . A folyosók a tapéta színe miatt eléggé sötétek egy világosabb szín csak dobna rajta - ez az én szubjektív véleményem-. Összességében egy jó szálloda. Ajánlanám mindenkinek. .
Szörnyű 2026. április 26. 16:34a párjával járt itt
Az ételek ,már mint amit mi fogyasztottunk,átlagon aluli ! A rántotthús kb.3mm-re klopfolva,eléggé mócsingos. A petrezelymes krumpli hideg. Gulyásleves zsíros,kissé híg. A marhapöri faggyús,hideg. A kiszolgálás átlagos,tisztaság megfelelő .Az ár- érték arány az étel minősége miatt elég rossz .
Kiváló 2026. április 26. 14:44a párjával járt itt
Öszességében ahogy pontoztam is nagyon elégedettek voltunk az ételek ízletesek a választék megfelelő az éttermi személyzet udvarias szolgálat kész egy személyt azért kiemelnék, aki főnök létére ott dolgozott az asztalok között ha kellett feltöltött ha kellett leszedte a tányérokat vezető létére példa értékű magatartás.
Átlagos 2026. április 26. 10:54a párjával járt itt
Az étkezes rendben volt, széles választék. Ellenben gázszag volt az ètteremben. A szoba nagyon gyenge . Kényelmetlen àgy, leesett fogantyú a szekrényről, régi elavult silány bútorok. Majdnem nézhetetlen, kis képernyős tv. Szúnyogháló nélküli ablak .Tusoló tartó letörve. Ez ìgy egy csillagot sem èrdemel!
Kiváló 2026. április 26. 10:21barátokkal járt itt
A Tapolcai szálloda szolgáltatásait , már 6-szor igénybe vettük, és minden alkalommal teljes mértékig elégedettek voltunk. Nagyon jó az étel, a tisztaság, a víz hőfoka kellemes. Jelenleg idős szüleimmel töltöttünk itt el 3 nap, 2 éjszakát.
2026. április 26. 8:42a párjával járt itt
A hotel elegánsan berendezett, a szoba tiszta és nagyon szép. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílt a környező hegyekre. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Mi félpanziós ellátást választottunk és nagyon elégedettek voltunk a választékkal, ha valami elfogyott, pótolták. A wellness részleg is nagy, hangulatosan berendezett.
Átlagos 2026. április 25. 22:54gyerekekkel járt itt
A szállodából több dolog hiányzik. A hofehér falak dekoráció és képek nélkül barátságtalanok ,egy kórházi osztály érzetét keltik. Eger szépségeit is be lehetne mutatni vagy a Bükk tájait,ha lennének képek A szobában sajnos nincs szőnyeg,rideg hatású. Az ágy kényelmes. Hiányoltuk viszont az üdvözlőitalt.