Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. december 27. 14:20a párjával járt itt
Minden kiváló, az ételek utolérhetetlenek. Gyönyörű a hely, hangulatos, Látod mit választasz, nem hátulról hozzák ki, ez is sokat jelent nekem. A személyzet kedves. El kell menni oda
Átlagos 2025. december 27. 14:00gyerekekkel járt itt
Az épület, személyzet rendben. A wc negyed óránként töltött. Zúgott! A hűtő hangos. A wellness medencében hideg a víz! Más is mondta. Az ételek bőséges de ízetlen volt. Nekünk. Az ebéd leves majdnem hogy hideg volt. Negyed óra várakozás után szóltunk hogy szeretnénk ebédelni. Senki nem jött oda csak jöttek mentek! !
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 74 városban járt márFelfedező - 46 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. december 27. 12:49a párjával járt itt
Karácsonykor bukkantunk a helyre, ami ebédidőben hamar meg is telt. Az ételek finomak, a személyzet nagyon figyelmes,hallhatóan sokan visszajáró vendégek.
Kiváló 2025. december 27. 12:46gyerekekkel járt itt
Harmadszorra töltöttük itt a karácsonyt, most sem csalódtunk. A személyzet kedves, az ételek finomak, a wellness hőfoka megfelelő. Nagyon jó ötlet a törzsvendégprogram.
Kiváló 2025. december 27. 12:32a párjával járt itt
Nagyon udvarias, segitőkész volt mindenki, étkezőben mindig kértem és kaptam pluszban a reggelihez csipős paprikát. A karácsony délutáni süteményezés, forraltborozás lenyűgöző volt nekem a csodás égő kandalló mellett. Nagyon tetszett hogy halkan szóltak a karácsonyi dalok az elegáns környezetben.
Kiváló 2025. december 27. 10:51családjával járt itt
Először voltunk itt családialg, a régi helyünkön a legutóbb nagyon rossz volt gyakorlatilag minden. Úgy is ritkán tudunk összejönni, mindeki dolgozik, rajtam kívül én már nyugdíjas vagyok, nem szeretnénk a ritha alkamakat elrontani. Ajánlották az éttermet, mikor paszkodtunk a régire és nem bántuk meg.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4012 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113954 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 27. 10:45barátokkal járt itt
Szimpatikus, barátságos pub a Nagykörúton, a József körúti szakaszon, a Corvin-negyed közelében. Nekem a söröző neve nagyon tetszik, s a benti részben tapasztaltak is megerősítették ezt a pozitív előérzetet. A csapon 7 féle sör van: Dreher Gold (990 Ft/5 dl korsó), hidegkomlós, ANTL, Amber IPA, Pilsner Urquell, Floris Kriek meggyes, ANTL Hometown Lager.
Kiváló 2025. december 27. 10:40a párjával járt itt
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. A bejelentkezés gyorsan, gördülékenyen történt. Minden információt megkaptunk ami fontos volt számunkra. Csodás karácsonyi dekoráció volt az egész szálloda területén. Makulátlan , tiszta , jól felszerelt, tágas szobát kaptunk, ahogy a leírásban volt. A szálloda dolgozói nagyon kedvesek voltak.
Szörnyű 2025. december 27. 9:13családjával járt itt
Túl hangos az asztal társaság nem hallotta egymást,és a mosdó tisztaságáról ne is beszéljünk pár évvel ezelőtt voltam ott először de akkor sem volt kiemelkedő de úgy voltam vele hogy hátha jobb lett. Családi ebédre mentünk de az ebéd egy rohanás lett meg egy kávé sem fért bele. Nem beszélve arról hogy mennyire inkább annyagis lett az étterem.
Kiváló 2025. december 27. 8:54a párjával járt itt
Wellness részleggel volt gond 30-32°c-os volt az élmény medence ami hideg volt. A jakuzzi 34-36°c kiváló de kis férő helyes ami annak köszönhető, hogy az élmény medencét inkabb nem használták vagy érezhető volt hogy arra várnak mikor jön ki valaki a jakuzziból.