Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 406 városban járt márFelfedező - 2949 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35640 feltöltött kép
tegnap, 14:40a párjával járt itt
Tatabányára való megérkezésünk után első hely, ahova benéztünk a Lipóti Pékség azon egysége volt, mely a vasútállomás épületében működik. Vettem egy csokis croissant-t valamint egy tönkölykockát, egyik 499 forint volt, a másik 399, ami jó ár/érték arány. Biztosra mentünk, el is fogyott mindkettő. Négy pont a hely.
Lipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, TatabányaLipóti pékség és Kávézó - Vasútállomás, Tatabánya
Még több kép (6 db) >>
Kiváló tegnap, 13:23barátokkal járt itt
Mindenkinek ajánlom tiszta hely ,kedves kiszolgálás,isteni finom ételek. Szuper hangulatú klimatizált hely. Mindenki számára csak ajánlani tudom.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 285 városban járt márFelfedező - 361 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3040 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 11:52a párjával járt itt
Nagyszerű ez a fürdő! Sok a zöldterület, több gyógyvizes medence van, úszó és élmény is, sőt Kneipp sétaösvény is. Reggel ezt próbáltuk ki, de már akkor is kezdtek melegek lenni a kavicsok. Jól masszírozott. Szaunaház külön van, többféle szauna közt lehet válogatni. Étterem és más étkező helyek is találhatók a fürdőben.
2069
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3344 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68558 feltöltött kép
Kiváló 2026. június 20. 22:53egyedül járt itt
Ez a Kő fagyi, Kell fagyi, Fő fagyi stb. a gyengém. Szentbékkállán kötelező családi program, még jó, hogy betérünk, ha arra járunk, a Bartók Bélán nagy ajándék, hogy itt is vannak, a Rákóczi téren meg viszonylag frissen fedeztem fel, hát nem szép, hogy már mindenki nyalja a jót, én meg még csak nem is tudok róla.
Főfagyi Fagylaltozó, BudapestFőfagyi Fagylaltozó, BudapestFőfagyi Fagylaltozó, BudapestFőfagyi Fagylaltozó, BudapestFőfagyi Fagylaltozó, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2069
2026. június 20. 22:41egyedül járt itt
Ez talán már egy hete volt szóval elég antik vélemény. A Könyvhét dühöngött Budapesten a Vörösmarty téren, persze az ember ilyenkor vesz ezt-azt, betáraz az évre, hogy hülye ne maradjon, sorban áll, a kisgyerekek meg a kedvenc írónéniknél, íróbácsiknál sorban állnak autogramért.
Staropramen Söröző, BudapestStaropramen Söröző, Budapest
Kiváló 2026. június 20. 19:42a párjával járt itt
Kedves kiszolgálás, finom ételek! Ajánlom mindenkinek, aki a hagyományos konyhát kedveli. Többször voltunk, nem okozott csalódást.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 202 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5570 feltöltött kép
Kiváló 2026. június 20. 19:29a párjával járt itt
Délelőtti program után, a 30 fok fölötti hőségben nem kívántunk komplett meleg ebédet, ezért gondoltuk, kipróbáljuk ezt a híres pékséget. Egyébként is szeretjük a jó kalácsokat, ízesített tekercseket, egyebeket, amelyeket a pékségek készítenek.
Panificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, DebrecenPanificio il Basilico Debrecen, Debrecen
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. június 20. 18:18barátokkal járt itt
Nagyon jó hely finom étel ital kisszolgálás .
Sok mindenkinek ajánlom nem fog csalódni
Nagyon tiszta nyugodt hely
Átlagos 2026. június 20. 17:54a párjával járt itt
Az élménymedence korlátja mozog.
Az élménymedencében alig van ülőhely.
A gyerekmedencében nagyon hiányzik egy kis csúzda.
A kerben az itt-ott lévő gazokat ki kellene húzni.
A kerti szökőkút túlfolyása nem esztétikus.
Az első két észrevételemet távozáskor elmondtam a recepciós hölgynek, de ez látszóla hidegen hagyta (köszönjük az észrevételeit - vagy valami! )
Kiváló 2026. június 20. 14:12egyedül járt itt
Remek a szállás, az apartmanos elhelyezés csendet, nyugalmat biztosított. Az étkeztetés várakozáson felüli. hatalmas a választék A fogadó ital , a napi kávé biztosítása nagyon elnyerte tetszésünket. Ami valószinüleg elkerülte figyelmünket: a helyi és közvetlen környékbeli program ajánlatok. Mindenért köszönet!