Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2026. április 30. 16:58a párjával járt itt
tudomásom szerint röviddel ezelőtt újították fel a szállodát. Hááááát! Aki kitalálta a folyosók kórházi-, vagy ravatalozó- fehérre festését, annak bizony nem sok fogalma volt a színek hatásáról! (még a kórházokból is "száműzték" már ezt a festéket). Kár, mert jelentősen hangulatjavító a barátságosak a meleg pasztell színek, ezt minimum tudni kellene.
2025
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1055 városban járt márFelfedező - 3305 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67574 feltöltött kép
Átlagos 2026. április 30. 16:31egyedül járt itt
Tulajdonképpen nem ide igyekeztem Kókán, hanem a Kossuth falumúzeumba. Meg is lett, rá is van írva, hogy ő az, de amint behatoltam az ajtón, munkagépek zaja hallik, renoválják az épületet. De ez amúgy éppen, a templomkert bejáratánál van, és ha már ott sétáltam, megszemléltem ezt a néha szürke, néha zöld világháborús emlékművet.
Hősi emlék, KókaHősi emlék, KókaHősi emlék, KókaHősi emlék, KókaHősi emlék, Kóka
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. április 30. 14:56egyedül járt itt
Friss ételek, nagy választék, rendkívül cuki személyzet. A reggeli alaphangulatomhoz a csajok sokat hozzátesznek! köszi nekik!!!!
Átlagos 2026. április 30. 13:23egyedül járt itt
A főzelék nem minőségi anyagokból készül, összeállt rántás van benne.
Ha beáll a föle bőrösre, azt is belerakják abba az apró adagba.
A kiszolgálás kritikán aluli, de azért nem bántom őket, én sem örömmel szolgálnék ki ott.
2026. április 30. 8:44a párjával járt itt
Minden az elvárásainknak megfelelö volt. A parkolást tökéletesen kivitelezték. Wiffit keveset használtuk. A velnesz részlegben minden tökéletes volt és nagyon jó volt a gyógymedencék elenörzött használata. Elsem kellet hagyni a szálodát minden szolgáltatást helyben meg kaptunk. Az árak kedvezöek voltak. Szuper volt minden. Köszönjük.
Kiváló 2026. április 30. 7:12egyedül járt itt
Már másodszor jártunk ott, másfél hónap alatt, /születésnapi ajándékként kettőnknek a férjemmel. Ősszel szeretnénk újra ellátogatni, reméljük akkor teljes mértékben lehet használni a szálloda belső velines részlegét. Igaz írták az előzetesben, hogy zárva van, de a külső napozó és pihenő részt nem gondoltuk, hogy azt is lezárják.
2026. április 29. 22:29egyedül járt itt
Valahonnan Zsámbokról jöttem hazafelé Budapestre, aztán az út úgy vezet, hogy végig kell menni 3-4 sűrű falun, míg kiérsz az M3-asra, így aztán Tura, stb. után Hévízgyörkön is átvezetett a délutáni zaklatott forgalomban, aztán egyszer csak hopp, egy cukrászda, hová siessünk, minek küzdjek itt a többi gladiátorral, jó lesz itt megpihenni picit.
Maródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, HévízgyörkMaródi Cukrászda, Hévízgyörk
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2026. április 29. 19:30egyedül járt itt
Szóval, Grassalkovich Antalt értem, Lesznai Annát is, de, hogy Imre herceg miért van ott mindenfelé, azt nem igazán tudom. 1941 óta itt van, jelenleg a templom mögött, a Járásbíróság előtt pompázik. Liliom van, tőr is van, ok, ráismertünk. 1941-ban talán az akkori ifjúság előtt lehetett példakép, bár akkor éppen a háborúra gyúrtuk rá a fiatalokat, nem a liliommal való pózolásra.
Szent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, HatvanSzent Imre herceg, Hatvan
Még több kép (1 db) >>
Érdekes 2026. április 29. 19:14egyedül járt itt
Grassalkovich Antalról főleg Gödöllő, Hatvan meg Pozsony jut eszünkbe. Szobra három helyen is van, az egyik Újhartyán, ahol a svábok betelepítése okán játszott szerepet, meg hát a nagy kastélyok mellett, Gödöllőn, Hatvanban. Máris Terézia közeli bizalmasa, a török idők utáni újraindulás egyik motorja a Grassalkovich család. Balog Kálmén alkotása.
Grassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, HatvanGrassalkovich Antal szobra, Hatvan
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. április 29. 13:19egyedül járt itt
Nyugdíjas házaspár vagyunk,barátainkkal voltunk a szállodában. Nagyon kedvesen fogadtak bennünket és a személyzet többi tagja,a pincérek is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az ételek nagyon finomak és változatosak. A szobáink és az egész szálloda tiszta és barátságos. Remek wellness részleg és játszó szoba is várja a vendégeket.