Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2996 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36418 feltöltött kép
Átlagos 2026. augusztus 11. 14:34gyerekekkel járt itt

Mivel ott vettünk napfogyatkozásnézésre alkalmas eszközt a közelben, bementünk a Mekibe is. Mi tagadás, igyekeztem olcsón megúszni, mert előttünk voltak sokkal izgalmasabb helyek, így csak egy sima burgert rendeltem. 740 ft volt az ára. Hát, annyit is ért.
Meglep, hogy milyen lassan készült el, mikor nem is volt sok vendég. Úgy látszik, ez lokális jellegzetesség. Azért nálam megvan a 3 pont.
McDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, SzolnokMcDonald's, Szolnok
Még több kép (5 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 121 feltöltött kép
Kiváló 2026. augusztus 11. 13:25gyerekekkel járt itt
Hangulatos hely fedett hátsó terasszal. A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ételek finomak, elég nagyok az adagok - pl. a vitaminsaláta sokféle zöldséggel és megfelelő mennyiségű csirkehússal. Átlagos balatoni/keszthelyi árak.
Szörnyű 2026. augusztus 11. 12:30a párjával járt itt
A parkolás rosszul megoldott, nincs kialakított parkolási rend, a porban, a fák között, esetlegesen lehet csak parkolni. A szobában a jelzett igény ellenére sem tudtak biztosítani klímát (már az is érdekes, hogy a XXI. században kérelmezni kell a klímát); az ágyban lévő matrac gödrös, nagyon kényelmetlen, a párnák olyanok, mintha elefánttoll lenne benne, vagy mintha egy kupac kavicson kellene aludni.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
2026. augusztus 11. 12:18a párjával járt itt
1- 2 éjszakára tökéletes. Saját parkolóval rendelkezik. Nagyon kedves a személyzet. Reggelinél kérésre meleg ételt is készítettek. Egyetlen negatívum,hogy ha egy kevésbé forgalmas napon érkeztünk,miért egymás melletti szobába rakják az embereket - bár az ajtón keresztül nagyon lehetett hallani a szomszédot, végül a falakon keresztül nem annyira, szerencsésebb lett volna távolabb lenni.
2026. augusztus 11. 12:04a párjával járt itt
A személyzet hozzáállása főleg L. nevű hölgy dícsérendő Minden kérésünket teljesítette A fogadó mindenki számára nyújt valami elfoglaltságot meg kell találni kinek mi jön be. Kisebb hátrány félpanziós ellátásnál nehezen töltik fel az elfogyott ételeket italokat szerintem kevesen vannak arra, hogy mindent ellássanak Az étteremben javasolnék egy szúnyogháló felszerelését mert az állatok miatt természetesen sok a légy .
Szörnyű 2026. augusztus 11. 12:00gyerekekkel járt itt
Szörnyü volt ez a hely a kinti medencék koszosak és hidegek a thermal része nagyon kicsi és rengetegen vannak benne a személyzet eggyik hölgy tagja borzasztóan flegma a recepción a szobában fertelmes bűz volt és a mosdókagylóból nem ment le a víz dugulás volt ami árasztotta a büzt sötét helyen van nem egyszerü megközelíteni az ételek kiválóak voltak nagyon finom és izletes i magyar konyha igaz hogy nem sok fajta étel van feltálalva de amik felvannak azok nagyon finomak az kifogástalanok .
Szörnyű 2026. augusztus 11. 11:25a párjával járt itt
2026. Augusztus 09- én próbáltunk ott vacsorázni. Az étel ehetetlen. Más asztaloknál is panaszkodtak. A konyha ajtó tárva nyitva, bepillantva,azonnal látható volt,hogy egy ÁNTSZ vizsgálat nem ártana. Ez vonatkozik az egész etteremre. A személyzet kedves,de az egész étterem lelakott. Cigánypecsenyet kértünk,azaz frissensultet,amit kb.
Kiváló 2026. augusztus 11. 10:42családjával járt itt
Nagyon kedves pincér,. Nagyon finom ízes ételek! Nagyon rég volt ilyen kellemes környezetben elfogyasztott finom ebédünk! Nagyon elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk még!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1764 feltöltött kép
Átlagos 2026. augusztus 11. 10:26családjával járt itt
Az ételekre azért adtam közepest, mert az első étkezésünk alkalmával a harcsapaprikásban nem sikerült rendesen átsütni a halat (édes vízi halat pedig nem tanácsos nyersen fogyasztani). Amikor jeleztem, teljesen korrekt módon reagáltak, illetve a többi étel finom volt.
Malomkert Hotel étterme, NagybörzsönyMalomkert Hotel étterme, NagybörzsönyMalomkert Hotel étterme, Nagybörzsöny
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 214 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6245 feltöltött kép
Érdekes 2026. augusztus 11. 10:19a párjával járt itt
Nepomuki Szent János a katolicizmusban a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok, halászok védőszentje. Nem csoda hát, hogy Békésszentandráson a Szarvasi-Holt-Körösön átívelő kis híd déli hídfőjénél áll a szobra. Hívják ezt a víz fölött átívelő építményt Régi hídnak, de Szövőgyári hídnak is, mivel az egykori szőnyegszövő manufaktúra, gyár épülete áll a túloldalon, oda jártak át a szövőasszonyok dolgozni.
Nepomuki Szent János-szobor, BékésszentandrásNepomuki Szent János-szobor, BékésszentandrásNepomuki Szent János-szobor, BékésszentandrásNepomuki Szent János-szobor, Békésszentandrás
Még több kép (1 db) >>