Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló tegnap, 9:32barátokkal járt itt
Szálloda jö elhelyezkedése során az egész város nevezetessége jól megközelíthető. A szobák tisztasága, a személyzet udvariassága, az ételek minősége és választéka úgy a reggeli és a vacsora minden csak dicséretet érdemel. Talán a medence mérete lehetne nagyobb, de ezt a szálloda többi jó tulajdonsága mellet elhanyagolható.
Kiváló tegnap, 8:24barátokkal járt itt
A vacsora nem volt svédasztalos, csak 2 féle választék volt. Mind a 3 nap az egyik választék rántott hús volt, a másik féle az változott. A reggeli választék is szegényes volt, nem volt megfelelő mennyiség kihelyezve, utánpótlást kellett kérni. Gyümölcs egyáltalán nem volt sem reggel, sem este.
Gyenge tegnap, 8:12a párjával járt itt
A wellnes elemek hiányosan működtek fél óránként ha előbb akartuk hogy müködjenek ki kellett jönni a vízből gombot nyomni így 15 perc múlva működött hiányosan a klíma nem nagyon hűtött a hűtő 2 napmúlva kezdett hüteni inkább forróság jött ki.
Gyenge tegnap, 7:07a párjával járt itt
Nem voltunk meg elégedve a szobával,piszkos ,tele pókháló val erkély piszkos,a étkezőben rengeteg hiányosság a kiszolgáló személyzet nem figyeli mi fogyott el nem volt kint tej a kávénál ,a müzlinél. . elfogyott a kávés bögre nem pótolták . . a leves hideg volt. . . és sorolhatnám. Az egyetlen jó dolog hogy az ami főzve volt jól volt elkészítve ízletes. volt .
Kiváló tegnap, 6:00egyedül járt itt
Egy csodálatos hetet töltöttük a Kastély Hotelben. Bár telt házat fogtunk ki, mégsem érződött a zsúfoltság. A Kastély körüli kert csodálatos, az ételek finomak, a személyzet segitőkész és a wellnes részleg is rendben van. A környéken sok a látnivaló, minden napra jutott kirándulás és még igy sem sikerült mindenhova eljutni.
Maximálisan elégedett voltunk, egész biztos vissza térünk még.
Kiváló 2026. szeptember 6. 23:53a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat, igazán kellemes és pihentető hétvégét töltöttünk itt. Sikerült teljesen kikapcsolódni és feltöltődni. Az étkezések bőségesek és nagyon ízletesek voltak, a szálloda szolgáltatásai közül pedig nekünk egyértelműen a wellnessrészleg tetszett a legjobban.
119838
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4270 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119838 feltöltött kép
Átlagos 2026. szeptember 6. 23:29barátokkal járt itt
A csodálatos Drechsler-palotában az Andrássy úton az egykori Balettintézet épületében teljes körű felújítást és átalakítás követően 2023-ban nyitott meg a fura nevű W luxusszálloda. Az épület az Operaházzal szemben található. Földszintjén működik a Le Petit Beefbar nevű, szintén luxuskategóriás étterem, amely vacsoraidőben tart nyitva, s külsős, nem szállóvendégek számára is nyitva tart.
Kiváló 2026. szeptember 6. 23:00kollégákkal járt itt
A korábbi Borbíróság étterem nemcsak nevében, de a beltér kialakításában, illetve a koncepció, a konyha és az étlap tekintetében is megújult az elmúlt években. Nekem a "régi" Borbíróság is tetszett, de az újabb látogatás is meggyőző volt a számomra. Helyszín a IX. kerület Csarnok tér a piac melletti kis téren.
2026. szeptember 6. 22:46kollégákkal járt itt
Az 1990-es évek első felében éltam pár évig Újpesten, még a szüleim lakásában. Éppen ekkoriban nyitott meg a Külvárosi Kávéház 1994-ben a "kanyarban", azaz Újpest-Központtól északra a Polgármesteri Hivatal közelében, ahol a 14-es villamos bekanyarodik az István utcából a Görgey Artúr utcára.
2026. szeptember 6. 22:31egyedül járt itt
A Bundiner a Bundik család vállakozásában üzemelő népszerű cukrászda Fóton, akik 1968 óta foglalkoznak cukrászattal. Egy érdekes, kör alaprajzú, henger alakú többszintes lakóépület utcaszintjén található a cukrászda, az épület mögött ingyenes parkolási lehetőség. Nagy választékban kínálnak elsősorban fősodratú süteményeket, tortákat.