Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2026. június 14. 12:50a párjával járt itt
A szálloda megközelítése különösen gurulós böröndökkel a lépcsőn nehézkes arról meg, hogy a gépkocsifelhajtón is lehetne a megközelités semilyen tájékoztatás sincs. A szobáról csak anyit: az egyi ablak tisztitásra szorult volna, sok hangya volt a fürdöszobában,a toalettet éjszaka többször nem lehetett használni mert nem töltötte fel a tartályt, de viszont hangos zörejt azt produkált, az ottartozkodásunk allatt a hulladéktárolókat egyszer sem üritették ki.
Gyenge 2026. június 14. 9:33egyedül járt itt
A szobában nem megfelelő helyen vannak konnektorok. az egyik az ágytól 1,5 m-re. A szoba mennyezetén nincs világítás. Sötét a szoba. A klímát a recepcióról lehet csak kezelni, ami nevetséges. 4 csillagos szállodánál engedtessék meg nekem, hogy én állítsam be magamnak a hőfokot. Igaz mondták, hogy csak telefonáljunk le a szobából és állítanak rajta.
Kiváló 2026. június 14. 8:04a párjával járt itt
Nagyon elégetetek vagyunk minden a legnagyobb rendben volt a személyzet mindent megtett a mi kényelmünk érdekébe. Nagyon örülünk hogy önöket választottuk. Reméljük hogy visszatérő vendlgek leszünk. Ezuton is köszönjük szépen hogy ijen kedves vendég fogadtatásban részesülhettünk. Sok sikert kivánunk önöknek.
Gyenge 2026. június 14. 8:02a párjával járt itt
A szobába keskeny a bemenet. Egy testesebb ember nehezen fér be. Ami nem tetszett, hogy az éttermi kínálat szörnyű gyenge, egy hétig ugyan azt kell enni minden reggel. A vacsora kínálata szinten gyenge. Nincs az asztalokon szemetes, nincs hova rakni így az asztalra kerül, majd a takarítás kriminális, egy törlő kendő ami mindenre jó.
Gyenge 2026. június 14. 7:48a párjával járt itt
Pár éve színvonalas hely volt. Nem tudom mi történt, de ilyen minősíthetetlen stílust mint amit az idősebb pincér képvisel nagyon nen oda való! Értem én hogy fáradt, azt is h 23. 00-ig van nyitva a hely és 22. 00-kor érkeztünk. De akkor mondja azt h már csak italfogyasztás van. 22. 50-kor konkrétan beszólt úgy h még az épp kihozott vacsoránk felénél sem jártunk.
Kiváló 2026. június 14. 6:43a párjával járt itt
A szálló személyzete maximális segitséget adott minden téren a recepció a kiszolgáló személyzet a takarítók is mosolygók segitő készek. Az étkezés is jó izletes és sok választási lehetőség van. Szinte reggeltől estig lehet enni inni valamit. Itt olyan nincs hogy kedvére való ételt italt nem talál valaki mert aki azt mondja nem is akar enni inni. 8 . alkalommal voltunk de még vissza térünk. Ez uton is köszönünk mindent
2062
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3342 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68286 feltöltött kép
Kiváló 2026. június 13. 23:40egyedül járt itt
Ez már megint a "nem ide készültem" esete. . . a napokban mentem a Liszt Ferenc téren, aktív szaglószervvel valami ehető után kutatva, amikor megláttam. . . jéé, egy régi ismerős! Emlékeztem rá valahonnan, hogy költöztek, de nem ült mélyen az agyamba, hogy hová. Hopp, a Hunyadi térről? Igen, ez az, mi vagyunk! Na, és mióta?
Zen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. június 13. 18:34a párjával járt itt
Feleségemmel 5éjszakát töltöttünk el az Önök szállodájában.Már a recepción éreztem, hogy jó helyre érkeztünk.Szivélyes fogadtatás,rend, tisztaság.Finom ételek,udvarias személyzet.Tisztelt TULAJDONOSOK: Minden szolgáltatással megvoltunk elégedve, legközelebb is az ÖNÖK szállodáját fogjuk választani!

Kiváló 2026. június 13. 16:02gyerekekkel járt itt
Mi család vagyunk kisgyerekkel és kutyával. elégedettek voltunk mindennel, megfelelő volt a wellnes részleg és nagyon jó volt hogy a fürdővel összevan kötve. ami kis kellemetlenség volt,hogy a gyerekek nem tudtak xbox-al játszani kodolt és a kontroller sem müködött, de ezen kívül minden nagyon megfelelő volt. Szívesen megyünk legközelebb is.
Átlagos 2026. június 13. 15:35barátokkal járt itt
A személyzet kifogástalan . . . . . Nem tetszett , hogy az előleg befizetése után közölték , hogy a kinti medence nem áll a vendégek rendelkezésére. Az alapvető dolgokról nem beszélve, hogy víz inkább nem volt mind volt. A tetőtéri ablakon nincs szúnyogháló, a klíma működött de sajnos inkább meleg levegőt fújt .