Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 104 városban járt márFelfedező - 69 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1455 feltöltött kép
2026. szeptember 9. 12:57barátokkal járt itt
Mindenképpen görög étteremben szerettünk volna ebédelni és a közelben ezt a helyet találtuk. Picit nagyobb étteremre számítottunk. Már egy 5 fős társaság bent ült, így mi ketten a sarokban, benyomorgatva magunkat tudtunk leülni. :) Gyrost kértünk pitában, minden feltét mehetett bele. Ár - érték arányban nagyon jó volt, és ízre is finom!
2026. szeptember 9. 12:49barátokkal járt itt
Barátnőmmel csavarogtunk Budapesten, amikor szembe jött velünk a cukrászda. Igazából a nagy melegben egy üdítőt szerettünk volna inni, így én egy limonádét, ő pedig egy jeges kávét kért. Gondolkoztunk a kalácson is, de a kóstoló, ami ki volt rakva - nem ízlett. Így maradtunk az italoknál.
Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda, Budapest
Kiváló 2026. szeptember 9. 12:34családjával járt itt
Átutazóban voltunk a környéken és ismerősök ajánlására sétáltunk el a fagyizóig. Nyáron, sejtettem, hogy ez lesz - hatalmas sor állt a pultnál és kétfelől lehetett a fagyikat kikérni. A lányok nagyon gyorsak voltak, ügyesek, hogy néha a lehetetlennek tűnő kéréseket (fagyik összeszámolását) olyan gyorsan meg is oldották.
Füredi Fagyizó, Balatonfüred
Kiváló 2026. szeptember 9. 12:13egyedül járt itt
Már érkezéskor nagyon kellemes benyomás ért, hiszen a személyzet minden tagja rendkívül kedves, figyelmes és segítőkész volt. A szoba tiszta rendezett és kellemes volt. Az ellátás pedig igazán remek. Külön szeretném kiemelni a recepción dolgozó Zsuzsát, akinek kedvessége segítőkészsége különösen sokat jelentett számomra.
Kiváló 2026. szeptember 9. 12:08a párjával járt itt
A wellness nagyon jó volt, megfelelő vízhőmérséklet, nagy terület, nyáron külső medence. Furcsa volt, és kissé gondot is okozott, hogy nemcsak a törülközőt kellett távozáskor leadni a wellness recepción jegy ellenében, hanem a köntösöket is. Az étkezésnél nem volt hatalmas választék, de az ételek finomak voltak.
119847
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4271 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119847 feltöltött kép
2026. szeptember 9. 11:54családjával járt itt
A Gráfl Cukrászda több évtizedes múltra visszatekintő, helyi sváb gyökerekkel rendelkező családi vállalkozásként működik 1983 óta. A forgalmas Fő utcán lévő épületet a család maga építette még 1866-ban, a bejárat felett azonban az 1886-os évszám szerepel és látható mind a mai napig, amikor a család a homlokzatot felújította és tatarozta.
Kiváló 2026. szeptember 9. 11:22gyerekekkel járt itt
Nagyon kedves, segítőkész és figyelmes a személyzet a recepción , étteremben és a takarítószemélyzet. A svédasztalos ellátás kiváló , nagyon finomak voltak az ételek, bőséges választék , kiválóan szervírozva, folyamatosan töltötték a fogyóban lévő ételeket. Az udvar és a hotel épülete ízlésesen kialakított .
119847
2026. szeptember 9. 10:53barátokkal járt itt
A Fekete Holló étterem a Budai Várnegyed gasztronómiai életének egyik meghatározó szereplője közel 100 éve. A névadó Fekete Holló, a hely "logója", a bejárat felett látható, szájában aranygyűrűt tart. Az étterem ugyanis az 1930-as évek óta működik, kisebb-nagyobb megszakításokkal, változásokkal.
2026. szeptember 9. 8:08a párjával járt itt
Jól éreztük magunkat. Sajnos amire nagyon vártam az úszás a kinti medencét nem tudtam igénybe venni. Nem volt korlát a medencéhez. Ezt szóvá is tettem. Idősebbek akinek a bizonytalan mozgása,de az úszás nagyon segít például a gerincpróblémánál amit nekem is javasolta az orvos. Ez nagy csalódás volt számomra.
Kiváló 2026. szeptember 9. 4:43a párjával járt itt
Szép volt, nagyon ajánlott.