Pho-t kértem marhahússal, nem bántam meg, rögtön hoztak mindent hozzá, csírát, fokhagymát, chilit, citromot, aztán meglepően gyorsan a levest is, forrón. És ez jóízű, bizony a jobbak közül való, és tegyük hozzá, hogy a legtöbbször a tetején úszkál néhány szelet marhahús, aztán elfogy pár kanál után, de ebben egészen a tányér aljáig kitartott a sok belevaló. Szép mennyiség nem is drágán. A másodiknak kacsahúst kértem pirított rizzsel, na, itt álljunk meg, mert ez egy bosszantó baki, értem én a sietős jószándékot, de kihozták leves közben, a fene egye meg, ne hozzák ki, csak akkor, ha megettem a levest. Ez szépen volt tálalva, szintén bőséges volt, de kommerszjó. Szóval elérkeztünk oda, mint régen a kínai büféknél, hogy mindenhol ugyanazok a kaják, ugyanazok az ízek ezerszám. . . Én meg mindig mindenhol ugyanazokat ételeket négyféle hússal válaszhatom, vagy marha, vagy csirke, vagy kacsa, vagy rák. . . Tényleg már ennék néha valami mást is. . . de ez csak egy gondolat. Miért nincs, ha a keletázsiai piacokon van óriáskígyó, patkány vagy vagy valami gyík. . . mert azért az ember kíváncsi állat, enne néha mást is, nem mindig ugyanazt. Na, de ez csak egy futó gondolat, ez az étterem megéri a négyest, teljesen rendben van, jól ebédeltem és nem drágán.