Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2923 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35101 feltöltött kép
tegnap, 23:44családjával járt itt
Aradról vagy Temesvárról Budapest fele meg szoktunk állni valahol enni egy jót. A kecskeméti Erdélyi csárdát zárva találtuk, telefonáltunk volna, de nem leltünk számot a világhálón. A b-terv a Hollandi8 lett volna, ott épp szülinapot ünnepeltek. A c. opció volt a Joe bácsi a XVIII kerületben, a Nagykőrösi út 49 alatt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4012 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113954 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 10:45barátokkal járt itt
Szimpatikus, barátságos pub a Nagykörúton, a József körúti szakaszon, a Corvin-negyed közelében. Nekem a söröző neve nagyon tetszik, s a benti részben tapasztaltak is megerősítették ezt a pozitív előérzetet. A csapon 7 féle sör van: Dreher Gold (990 Ft/5 dl korsó), hidegkomlós, ANTL, Amber IPA, Pilsner Urquell, Floris Kriek meggyes, ANTL Hometown Lager.
Kiváló 2025. december 26. 22:19barátokkal járt itt
A Széna téren lévő Jégkertben először télen jártam, amikor működött a korcsolyapálya is. Legutóbb nyáron azonban egészen más arcát mutatta a hely, de ezúttal nagyon tetszett nekünk, egy tökéletes estét sikerült ide varázsolni. Úgy kezdődött, hogy a hatalmas kerthelyiségben egy remek asztalt kaptunk, pedig nem volt előre foglalásunk, csak hirtelen ötlettől vezérelve beestünk.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (24 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 20:56 járt itt
Budapesten 4 vendéglátó hely működik a Stifler-csoporton belül, ezek közül a központi elhelyezkedésű Sörházukban korábban több alkalommal is megfordultunk, amikor még nem ezen a néven futott. Volt itt az elmúlt 15 évben pár név-és tulajdonosváltás. Ami maradt, az a széles csaport sör kínálat és a jó hangulat, no és nem utolsó sorban a minőségi vendéglátás.
Kiváló 2025. december 26. 11:51barátokkal járt itt
Ez a XI. a kerületben az a bizonyos MACSKÁS pub. A majdnem szemben lévő MAG Pub teraszán üldögélve már ki is néztük ezt, mint a következő helyet, bár akkor kívülről még nem láttuk, hogy itt minden a cicák körül forog, csak annyi jött le, hogy egy ír zsánerű kiskocsma, ahol a vendégek megtöltik a nem létező teraszt, szóval inkább a járdát.
2025. december 26. 11:23barátokkal járt itt
Laza, fiatalos, kicsit bohém pub a XI. kerületben, ahol nyáron az élet a teraszon zajlik. Már fényes nappal megtelt a terasz, sok törzsvendég jár ide, köztük igazi őrült fazonok is megfordultak. Egy thai vagy vietnami származású lány például azzal szórakoztatta magát és a többi vendéget, hogy karikatúrákat skiccelt a többiekről, bár nem igazán volt hozzá rajzkészsége.
Mag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, BudapestMag Pub, Budapest
Még több kép (16 db) >>
2025. december 26. 11:06gyerekekkel járt itt
3-4 évente írok egy értékelést a Vanilinről, csak az aktualizálás kedvéért, de egyébként ez az a cukrászda Újlipótvárosban a Hollán Ernő utcában, amely a lakóhelyünkhöz a legközelebb esik - a Green Cukrászda bezárása óta egyértelműen - és már több, mint 10 éve működnek.
Kiváló 2025. december 26. 10:55barátokkal járt itt
Mesebeli, elvarázsolt helyszín a II. kerület külső részén, Hidegkúton, a Klebelsberg Kúriától még felfelé kell egy jó darabon sétálni szép zöld kertvárosias, erdőközeli környezetben. Egy idős házaspár üzemelteti a kisvendéglőt, immár több évtizede.
Kiváló 2025. december 26. 10:43barátokkal járt itt
Egyedi hangulatú, látogatásra minden szempontból érdemleges kiskocsma a XI. kerületben, egy igényesen kialakított pincehelyiségben. Gyermekkorunk lengyel kiasutója a "Kispolszki", amely csomagtartó hiányában 2 fő számára is kényelmetlen volt, mégis sok családnak nagy álma és öröme volt, amikor több éves várakozás után végre kiutalta nekik az akkori állam a szocializmus idején.
Átlagos 2025. december 26. 10:21barátokkal járt itt
Tipikus ázsiai kifőzde Óbudán a Bécsi úti Tesco folyosóján, ahol itt a helyszínen is lehet enni, nemcsak elviteles hely. Ellentétben több másik bevásárlóközponttal, itt nem törekedtek arra, hogy sok helybeli étkezési lehetőséget nyújtsanak a vásárlóknak, legyen elég maga a Tesco, ahol szintén lehet melegételt is kapni, illetve a parkolóban van még a népszerű grillcsirkés food truck.