Az asztalok a bal oldalon hagyományos elrendezésűek, vannak zártabb, boxos jellegű ülőhelyek is, míg a jobb oldalon bárszékes ülőhelyeket alakítottak ki. A névadó Michael Jackson egykori kaliforniai birtokára, a Neverland-re egyébiránt nem utal semmi, valószínűleg csak a név hangzása, jelentése tetszhetett meg az itteni tulajdonosoknak. A pizzéria és bár funkció mellett 8 tematikus szabadulószobát is üzemeltetnek. Az étterem alagsorában ennek némi nyomait felfedezhetjük, ha ide lejövünk, hiszen a sejtelmes fényekkel megvilágított, dizájnos mosdó is itt található, bár én úgy láttam, mintha éppen mindenféle építkezések, felújítások zajlanának a színfalak mögött. Az étlap rövid, fő eleme a vadkovászos nápolyi pizza, amelynek tésztája 48 órás fermentációval készült. Mint megtudtam, a pizza alapja egy különleges tészta, amely nápolyi durumlisztből készül, dél-olaszországi altamurai fehér kovász és saját malomban őrölt ősgabonák felhasználásával. Való igaz, a tészta könnyed, levegős, jól emészthető volt. Emellett teljes kiőrlésű alacsony szénhidrát- és gluténtartalmú tésztából is kérhető bármelyik pizzájuk, ami az étlapon található. Az étlapon 12 féle klasszikus ízvilágú pizza található, részben olasz alapanyagokkal. Az általam választott Prosciutto Cotto pizza alapja San Marzano DOP paradicsomszósz, rajta prosciutto cotto di alta qualitá sonka, Fior di Latte mozzarella, DOP Pecorino Romano juhsajt, 36 hónapos DOP parmezán, valamint szűretlen cordobai EVO olaj (3920 Ft/ 32 cm-es kerek pizza). A sonka minősége és mennyisége korrekt, a sajtok is jók voltak, de én elviseltem volna még több paradicsomszószt. Elég gyorsan elkészült a pizza, igaz, a vendégek még akkortájt kezdték megtölteni a vendégteret. A 0,33 l-es NaturAqua szénsavas víz 490 Ft. A kötelező szervizdíj +15%, ami kiemelkedően magas, itt szerintem túlzó, nem indokolt. A pizzán (2590-5980 Ft között) kívül az étlapon mindössze 2 saláta (Cézár, sült céklasaláta) és 3 desszert szerepelt (aranygaluska, tiramisu, panna cotta). A személyzet fiatal magyarokból áll, kedvesek, udvariasak voltak. Összességében korrekt 4 pont.