Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló ma, 9:23 járt itt
A közelben lakunk. Néha csak egy kv-ra ugrunk be, vagy csak egy meglepi süti-ért, de még mindig mosollyal az arcunkon hagytuk el a helyet. A kv és a croissant mindig 10-10-es pedig több mint tíz éve teszteljük!
Köszönjük szépen!
T
1993
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1043 városban járt márFelfedező - 3266 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66827 feltöltött kép
Kiváló 2026. március 12. 23:53gyerekekkel járt itt
Mentem ma a Pingrumba felé, és olyan déjá vum volt, aztán rájöttem hogy azért, mert ahányszor csak itt voltam ebben az étteremben, mindig esett az eső. Mi az összefüggés, nem tudom. A helyet a legkisebb fiam választotta, elhatároztuk, hogy elmegyünk vacsorázni, feldobtam neki három ötletet, és ez jött be neki a legjobban.
Pingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, BudapestPingrumba, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos 2026. március 12. 23:28egyedül járt itt
Már Brád Szjatoszláv is megemlíti a pomerániaiakhoz írt hetedik levelében, hogy unalmas vagy érdektelen értékelést írni ugyanolyan főbűn, mint hátrafordulni az égő Szodoma és Gomora felé, csak ennek sokkal nagyobb a büntetéstétele. Így aztán rettegve vakaróztam, hogy mit is írhatnék én erről a semmiről, hogy az Allee-ban már megint a Wok n Gonál ettem, pedig az Úr angyalai a tanúim rá, hogy így volt.
Wok n' Go Allee, BudapestWok n' Go Allee, BudapestWok n' Go Allee, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2929 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35297 feltöltött kép
2026. március 11. 11:29barátokkal járt itt

Tegnap sikerült kipróbálni a Nagomit is. Nyitás után pár perccel léptünk be, az egyetlen normális asztal foglalt volt. Ketten ültek a négyszemélyes asztalnál, egy pár, nem akartuk zavarni őket, bár nem csodálkoztam volna, ha egy ilyen pöttöm helyen, ahol a falak mellett futó asztalt helyettesítő polcon eszik a legtöbb vendég leültetnek egy asztalhoz idegeneket is.
Nagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, BudapestNagomi, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2026. március 11. 8:50gyerekekkel járt itt
Kedves, figyelmes kiszolgálás.
Mindenki nagyon udvarias
, nagyon finom,ízletes ételek. Sokszor szeretnék ide jönni. Születésnapom ünnepeltük a különtermében családommal. Egy dédnagymams
2026. március 11. 1:29egyedül járt itt
Szerintem cáfolnom illik azt, hogy ez egy átlagos pub. Szép koratavaszban játszottak a fények az ablakokban, amikor ma betértem ide. Éppen japán ebédemet akartam ír sörbe fojtani, fontos a nemzetköziség, ne ragadjunk le mindig csak egy nációnál. A lányok közepesen kedvesek voltak először, semmi rosszat nem mondhatok rájuk.
Publin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, BudapestPublin Irish Pub - Madách Imre tér, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos 2026. március 10. 21:47egyedül járt itt
Eléggé érdektelen az ittjartam közösség szempontjából ez az értékelés, kb. olyan, mint egy benzinkút büféjének leértékelése. A Villányi úton jöttem gyalog, azzal a tervvel, hogy az ebédem után valahol megiszom egy sört, és akkor ideértem, és bevillant a "söröző" szó, mint felirat, meg valami kisasztal székekkel is volt a bolt előtt.
Cafe Tóbiás kávézó, söröző, lottózó, videotéka, BudapestCafe Tóbiás kávézó, söröző, lottózó, videotéka, Budapest
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 170 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4386 feltöltött kép
2026. március 10. 21:04a párjával járt itt
Ezen a helyen, itt a sarkon már számos vendéglátós próbálkozás volt, most a Fruska próbálkozik. Mi is megpróbálkoztunk ma velük, és sikerrel jártunk. Gyors, könnyű ebédre vágytunk, és megkaptuk. Délután 3 óráig lehet a heti ebédajánlatból, vagyis egyfajta menüből választani.
Fruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, BudapestFruska Bistro - Nádor utca, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. március 10. 19:06egyedül járt itt
DEndre kolléga szöget ütött a fejembe, amit ma húztam ki. Az utóbbi hetekben nagy rámenszakértőnek ettem be magam, 5-6 ilyen helyet látogattam végig, divathullám söpör éppen, de állítom, hogy ez volt a legjobb. Köszönöm az ajánlást! Annyira belesimul a környezetbe, semmi harsány, csak egy pici bolt, hogy többször elmentem előtte, mielőtt megtaláltam.
HACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, BudapestHACHI-KO, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2026. március 10. 0:09egyedül járt itt
Ma bepróbálkoztam ide, tekintettel arra, hogy kelkáposztát ebédeltem és arra bizony szomjas az emberfia. Első negatívum: meglehetősen barátságtalanul fogadtak, egy idegen nő van a pultban, unott lenézéssel fogadta a beköszönést.
Fadrusz Söröző, BudapestFadrusz Söröző, Budapest