Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 209 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5991 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 21:58a párjával járt itt
Nekem már nem lett gyerekkori emlék Mekk Elek mesealakja, mert amikor az ő bábfigurája megszületett, és a televízió képernyőjére került, addigra én kinőttem a célcsoport korosztályából. És Kolodko kis miniszobrait is csak nemrégiben fedeztük fel magunknak, amikor véletlenül megláttuk a Skála Kópét a Nyugati téren.
119394
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4247 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119394 feltöltött kép
2026. július 24. 12:09barátokkal járt itt
Közkedvelt kis söröző az óbudai Szentlélek téren, amely kifejezetten népszerű a környéken lakók körében, korra és nemre való tekintet nélkül. Már több, mint 30 éve működnek itt. Óbuda napján jártunk erre, amikor több zenés és egyéb programot, koncerteket szervezett a kerület.
Átlagos 2026. július 24. 11:27egyedül járt itt
Nem itt terveztem enni, de amit előzetesen kigondoltam, az mégsem jött össze. Most sem volt egy jó döntés, pedig évekkel ezelőtt sem voltam elájulva, de azt gondoltam, hátha változott pozitív irányban a hely. Hát nem. . . Az abszolút belvárosban nem is gondolná az ember, hogy egy utcányira a nemzetközi tömegturizmust képviselő Váci utcától ilyen retró helyek akadnak még.
Balla-Hús Kifőzde, BudapestBalla-Hús Kifőzde, BudapestBalla-Hús Kifőzde, BudapestBalla-Hús Kifőzde, BudapestBalla-Hús Kifőzde, BudapestBalla-Hús Kifőzde, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2026. július 24. 11:15egyedül járt itt
A Tradi Pékség, amely Újlipótváros talán kedvenc kézműves pékségévé nőtte ki magát, a népszerűséggel együtt kinőtte az eddigi helyszínét, a Wein János parkhoz költöztek át. A felszabadult üzletet vette át tőlük az Aranyom Kávézó, amely nekem nagyon megnyerte a tetszésemet.
Aranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, BudapestAranyom Kávézó és Deli, Budapest
Még több kép (11 db) >>
2026. július 24. 11:02egyedül járt itt
Korábbi értékelésem megújítása több szempontból is indokolttá vált. Ez a Stühmer kávézó és bolt évek óta - 2012-ben nyitottak - működik a Jászai Mari tér közelében, a téli szezonban ez az egyik fontos szaloncukor beszerzési bázisunk, bár mindig többfélét szoktunk venni, de a prémium kategórián belül, valamint születésnapra, névnapra szoktam innen bonbont vásárolni, de ha már itt járok, természetesen megnézem az akciókat, és egy finom kávé is jöhet.
Stühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, BudapestStühmer Édességbolt - Pozsonyi út, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2026. július 23. 16:49egyedül járt itt
Ez a 3. Kolab kávézó, mármint olyan értelemben, hogy a vietnámi kávézólánc 3 egysége közül ebben jártam legutoljára. Az első fő bázis a Kőbányai úti ázsiai piacon van, a 2. kisebb egységük a Nagykörúton, ez a 3. , amely alapterületét tekintve egyértelműen a legkisebb és a legegyszerűbb, ez pedig a Móricz Zsigmond körtéren található.
Kiváló 2026. július 23. 15:33kollégákkal járt itt
A Centrál Kávéházról túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a pesti gasztronómia egyik ékköve mind a mai napig. 1887-ben alapították, a magyar szellemi élet és a Nyugat folyóirat legendás központjaként a 20. század elején a hazai írók, költők, kritikusok például Ady Endre, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes törzshelyeként tartották számon.
Érdekes 2026. július 23. 11:56barátokkal járt itt
A Károlyi-kert egyik sarkában lévő CsendesTárs teraszán ejtőztünk, majd utána a Károlyi-kerten átsétálva folytattuk utunkat gyalogosan a pesti rakpart irányába. Már esti fényekbe burkolózott a belváros, a kertet is hamarosan - 21. 00 órakor - zárták.
Petőfi Sándor szobra - Károlyi-kert, BudapestPetőfi Sándor szobra - Károlyi-kert, Budapest
2026. július 22. 15:51egyedül járt itt
A Martinello Gelatonál már említett budapesti fagyi-körkép volt az én kottám, amiből az elmúlt napokban játszottam. A 3, számomra eddig nem ismert/nem tesztelt fagyizó közül az egyik meglepő közelségben van a lakásunkhoz, a szokásos gyalogos útvonalaimon pedig hetente többször is elhaladtam mellette.
Il Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, BudapestIl Gelato by Szürkebarát, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2026. július 22. 15:37egyedül járt itt
Minden évben össze szokták állítani az interneten a legjobb fagyizók aktuális listáját, nyilván szubjektív ez a válogatás is, de azért lehet belőle szemezgetni, inspirálódni. A hosszú listából 3 fagyizó volt, ahol még nem jártam, így a múlt héten mindegyiket útba is ejtettem. Elsőként a Martinello Gelato fagyizót, amely a XIV.
Martinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, BudapestMartinello Gelato, Budapest
Még több kép (4 db) >>