Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

2063
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3342 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68296 feltöltött kép
ma, 19:38egyedül járt itt
Állíthatnám, hogy innen az ötlet, de nem. Már egy ideje naponta feldobta a Facebook a hirdetéseiket, a Krisnások éttermeit amúgy is szeretem, törjünk hát be az étkezés igényével a Veres Pálné utcába is.
Govinda Vega Sarok, BudapestGovinda Vega Sarok, BudapestGovinda Vega Sarok, BudapestGovinda Vega Sarok, BudapestGovinda Vega Sarok, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Átlagos ma, 1:26egyedül járt itt
Bepróbálkoztam én is a "Te török vagy" helyre, a nagyasszonynak jó szimata van, ha ő evett itt és jó volt neki, akkor nekem is. És lám Vendég nem nagyon volt, inkább a két helyi illetőségű személy, az ilyen helyekre mindig be szoktak járni más, azonos nemzetiségű, hasonszőrű haverok, hát inkább velük folyt a kommunikáció, nem velem.
Bartók Kebab, BudapestBartók Kebab, BudapestBartók Kebab, BudapestBartók Kebab, BudapestBartók Kebab, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló tegnap, 0:13egyedül járt itt
Álltam a járdán. Látszólag lazán, de a reflexeim mindenre készen egyik lábamra helyeztem a testsúlyomat, majd a másikra, figyeltem az ellenfél két lépcsővel feljebb, az ajtóban állt, láttam, hogy nem kerüli el semmi a figyelmét. Én befelé tekintettem, ő kifelé nyomasztó, vihar előtti várakozás.
Palack Borbár, BudapestPalack Borbár, BudapestPalack Borbár, Budapest
Átlagos 2026. június 15. 22:19egyedül járt itt
Attól, hogy hármast adtam rá, még nem egy átlagos dolog, de hát hányas legyen? Ugyebár a térképen az van, hogy Czuba-Durozier kastély (francia romantikus). A név franciás, hát talán azért francia-romantikus. Többször megnéztem már, mert érdekelt a sorsa. A kastélyok a szíven csücskei. Szóval a W. H.
Czuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, BudapestCzuba-Durozier-kastély, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 200 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5488 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. június 15. 13:25csoporttal járt itt
Nemrég még megközelíteni sem lehetett, nem szabadott, az eléje vezető Színház utca is le volt zárva. Aztán jött a 2026. évi országgyűlési képviselői választás, nyomában pedig a kormányváltás. A régi miniszterelnök és csapata elhagyta az egykori Karmelita kolostor épületegyüttesét, köznyelvileg a Karmelitát, amely néhány évnyi ott tartózkodásuk után a politikai rendszer rossz hírű szimbólumává vált.
Karmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, BudapestKarmelita kolostor, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2026. június 15. 12:54egyedül járt itt
Nos, mint látható, Csang úr eldugott kis gyorsétterme kijött a napfényre, nagyon el volt ez ásva a forgalom elől a Soproni úton, a kutya sem járt arra, csak néhány környéken lakó, ráadásul három étterem is volt ott 50 méteres körzetben, és a másik kettő még jobb is volt.
Csang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, BudapestCsang Úr Gyorsétterem, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Szörnyű 2026. június 14. 18:02egyedül járt itt
Szombat délelőtt voltam nem kaptam BLOKKOT Szörnyű volt a kiszolgálás. senki nem kérdezett meg mit szeretnék, a pultban álló nő a fiúkra kiabált mocskos CSÚNYA beszéddel nem velem foglalkozott hanem a gyrosos fiúkkal KB 10 percig senki nem kérdezte meg tőlem mit szeretnék. .
Kiváló 2026. június 14. 15:12barátokkal járt itt
Ajánlás alapján kerültünk ide.
Azóta többször is visszatértünk.
Nem tudtunk olyan ételt választani amitől nem aléltunk el.
Minden nagyon finom volt. A vendéglátás (hangulat) pedig példaértékű!
Kedves családias, közvetlen mosolygós személyzet.

Imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Rimon Deli&Diner, Budapest
Gyenge 2026. június 14. 7:48a párjával járt itt
Pár éve színvonalas hely volt. Nem tudom mi történt, de ilyen minősíthetetlen stílust mint amit az idősebb pincér képvisel nagyon nen oda való! Értem én hogy fáradt, azt is h 23. 00-ig van nyitva a hely és 22. 00-kor érkeztünk. De akkor mondja azt h már csak italfogyasztás van. 22. 50-kor konkrétan beszólt úgy h még az épp kihozott vacsoránk felénél sem jártunk.
Kiváló 2026. június 13. 23:40egyedül járt itt
Ez már megint a "nem ide készültem" esete. . . a napokban mentem a Liszt Ferenc téren, aktív szaglószervvel valami ehető után kutatva, amikor megláttam. . . jéé, egy régi ismerős! Emlékeztem rá valahonnan, hogy költöztek, de nem ült mélyen az agyamba, hogy hová. Hopp, a Hunyadi térről? Igen, ez az, mi vagyunk! Na, és mióta?
Zen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, BudapestZen Eatery, Budapest
Még több kép (10 db) >>