Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

ma, 8:19a párjával járt itt
Többször is ettünk már a Ragazze-ból. A pizzájuk finom, habár nem teljesen az én ízvilágom, viszont gyakran visszajárok, mert szerintem az egyik legjobb pizzéria a környéken.
Kiváló tegnap, 12:39egyedül járt itt
Igaz én az ételemet elvitelre rendeltem foodorán keresztül elvitelre. Amikor bementem akkor egy nyugodt és barátságos környezetbe érkeztem. Amikor jeleztem, hogy rendelésemért jöttem akkor egyből kijött a pultból és a kezembe adta. Az étel elképesztően finom volt az adag is tökéletes. Számomra egy nagy plusz volt a hozzá tartozó kis saláta.
Brácsa Bistro & Brunch, BudapestBrácsa Bistro & Brunch, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1081 városban járt márFelfedező - 3413 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70168 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 12. 18:08egyedül járt itt
Rendkívül termékeny a Mester mostanában, a közelmúltban három szobrot is gerillázott a városban egyetlen nap leforgása alatt, még meg sem nyugodtak a kedélyek, a rajongók azóta idvezült arccal és tébolyultan rohangásznak ide meg oda, máris újabb hír korbácsolta még feljebb a kedélyeket, hogy dr. Bubó is megjelent közterületen.
Kolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, BudapestKolodko: Dr. Bubó és a gyógyuló nyúl miniszobor, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2026. augusztus 11. 23:58egyedül járt itt
2x voltam az étteremben egymás követő napokon. Mind a kettő alkalommal az aznapi menüből fogyasztottam. Sajnos a második napi levesben fémes csomagoló találtam, ami nem keltett túl jó benyomást.
Kívánság Étkezde, Budapest
Szörnyű 2026. augusztus 9. 21:59gyerekekkel járt itt
Maga a hely jo a kis kiszolgáló aranyos volt de a grilezett zöldség amit rendeltem az katasztrofa volt se az íze se az állaga nem beszélve a tálalásról szőrnyű a zöldségek ahogy fel voltak vágva hát az nem ember elé való volt.Nagyon nem ajánlom senkinek.
Don Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca, BudapestDon Pepe Étterem & Pizzéria - Gépmadár utca, Budapest
Kiváló 2026. augusztus 8. 10:49a párjával járt itt
Isteni fagyi. A város legjobb fagyizója, 30 éve járunk ide, régen a Maros utcából, ma még Hollandiából is.
Kiváló 2026. augusztus 5. 16:06barátokkal járt itt
Csajokkal mentünk. Nagyon hangulatos ,családias. Udvarias kiszolgálás. Isteni finomak az ételek.
Több mindent kipróbáltumk. Töltött paprika ,paradicsomos kolbász,csülök,sztrapacska verhetetlen.
A tulaj Zsuzsa igazi háziasszony. István a főpincér példaértékű. Kiváló volt minden. Mindenki bátran menjen. Nem lehet kihagyni. Visszamegyünk. Gratulálok
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2998 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36457 feltöltött kép
Kiváló 2026. augusztus 3. 14:31barátokkal járt itt

A Verás by Pálkonyha megnyitása óta szerepel a célpontjaim között. Pauli Zoltán és Tóth Vera közös cukrászda-péksége rendkívül színvonalas egység, kiváló desszerteket és kenyereket, pezsgőket és saját söröket ihatunk itt. Egy üveg az utóbbiból 1690 Ft.
Verás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, BudapestVerás by PalKonyha, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Átlagos 2026. augusztus 3. 13:10egyedül járt itt

A Lehel téri vásárcsarnokban nem kevesebb, mint 5 kocsma működik. Ezek egyike a Pikoló, ahol adnak is pikolót. A számlán szereplő neve Pikoló büfé, ami valójában kocsma, két magasított székkel. Nagyipari multisöröket adnak korrekt áron. A borok is egyszerű minőségűek, de nem drágák. Arra jó hogy megigyunk itt egy gyors sört.
Kiváló 2026. augusztus 3. 13:03a párjával járt itt

Gyökereink vannak, szárnyaink vannak bár angolul megfogalmazva, de ez szép mondat fogad minket a kézműves értékeket nevében is hordó, 2015-ben indult Artizán pékség holnapján. E név az elmúlt évtizedben egybeforrt a garantált minőséggel. Két hónapja a tavaly nyitott, Nádor utcai Mamie nevű egységben jártunk, ezúttal is messzemenően elégedetten távoztunk.
Mamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, Budapest
Még több kép (13 db) >>