Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

1949
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3231 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65794 feltöltött kép
ma, 1:34egyedül járt itt
Ácsorogtam a sarkon, forgattam a nyakam, valahol inni kéne egy ebéd utánit, orvos is mondta, hogy kevés folyadékos iszom, hát figyelni kell erre, ha az ember jót akar. Darabig maflán néztem a túloldalon a Pacsit, hát rá van írva, hogy pizzéria, én meg nem akartam pizzát enni, előtte ebédeltem mást.
Pacsi Pizzéria & Kulturális Központ, BudapestPacsi Pizzéria & Kulturális Központ, BudapestPacsi Pizzéria & Kulturális Központ, BudapestPacsi Pizzéria & Kulturális Központ, BudapestPacsi Pizzéria & Kulturális Központ, BudapestPacsi Pizzéria & Kulturális Központ, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos ma, 0:24egyedül járt itt
Ez viszont a mai ebédem, valahol azért enni kell néha, és kinéztem a Tűzoltó utcában egy vietnami éttermet. Hát ez az. Betoppanva szokás szerint egyedül voltam a vendégtérben, emlékeztem rá, hogy itt valaha valami más volt, talán valami olaszos vagy magyaros, most meg egy vietnamos. Félelmetesen gyorsan cserélődnek az éttermek a városban.
PHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, BudapestPHU Restaurant and sushi, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Átlagos tegnap, 21:20egyedül járt itt
Hát ezt csak úgy. . . na, vannak az embernek gyenge pontjai. . mész az utcán, ittál valamit, talán ennél valamit, tél van, hideg, még akkor is bemész egy ilyen kis nyomi helyre egy pho-ra, ha egyébként tudod, hogy nyomi kis hely. Hát tegnap ez történt. Ugor benéz a telefonba, hogy jéé, egy évnél régebben voltam itt?
Taumi Pho, BudapestTaumi Pho, BudapestTaumi Pho, BudapestTaumi Pho, BudapestTaumi Pho, BudapestTaumi Pho, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt már
Szörnyű tegnap, 20:49barátokkal járt itt
Régóta ismerem a helyet, voltak rosszabb korszakai, de most kipróbáltuk a barátaimmal. . . Szerencsére nem csalódtunk, mert az étel is finom volt, a kiszolgálás is - és ebéd után sem néztek ki bennünket . . . igaz, hogy láttuk, már sok asztal üres, így nem igyekeztünk elmenni. A Gundel palacsinta már kifogott rajtunk,,, de azér tlegyűrtük
Kiváló tegnap, 20:08a párjával járt itt
Különlegesen felértékelődött ez a hely. Egy dolog, hogy bemész sütizni meg kávézni lazán, egy másik dolog meg. . . egy olyan korban, ahol az erkölcsi válságok hullámokban sújtják a megbicsaklott társadalmakat és ahol a uralkodó hatalom gúnyos megbélyegzésként használja az NGO kifejezést, a civil szervezetek gyűjtőneveként mindazokat, akik önzetlen (anyagi, jogi, erkölcsi.
SALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, BudapestSALT Bakery & CAUSE - Zrínyi utca, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4106 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115574 feltöltött kép
tegnap, 15:39 járt itt
Néhány hónappal ezelőtt - 2025 szeptemberben - nyitott meg Újlipótvárosban, azon belül a Szent István park közelében ez az ázsiai fúziós kis bisztró. Mivel gyakran járok errefelé, úgy láttam, elég hamar népszerű lett a hely, igaz, nincs sok asztaluk, de szinte mindig tele volt, hétvégén, délután, estefelé.
Susi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, BudapestSusi by Cork, Budapest
Még több kép (9 db) >>
tegnap, 14:28kollégákkal járt itt
Ti tudtátok, hogy a pityóka a krumpli alias burgonya Erdélyben használatos neve? És akkor ebből hogy jön a pityókás? Hát, ez már egy másik történet. . . . A Haller utca Soroksári úti kereszteződéshez közeli szakaszán régebben is volt valami Pecsenyéző, de abban bent sosem jártam. Valószínűleg nem emiatt zárt be, minden esetre az bezárt.
PePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, BudapestPePi - Pecsenye és Pityóka, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos tegnap, 12:11egyedül járt itt
Szóval, nem túl érdekes értékelés, körökkel az előttem szólók után, ok, én is eljutottam ide tegnap, mert a szégyentől kivetett az ágy, hogy én még nem. . . Korán sötétedik, én meg az alkony határán értem ide, de rájöttem, hogy egyrészt sokat voltam már itt, másrészt déli napsütésben sem látnék mást, csak ezt.
Cantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, BudapestCantata profana-kút, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Szörnyű tegnap, 9:25gyerekekkel járt itt
A Westendbe gyakran járunk, mivel a közelben lakunk. Nekem finoman fogalmazva korábban sem volt a szívem csücske a KFC, de a gyerekeim szeretik. Én meg őket szeretem, és ha ezt szeretnének enni, én nem bánom. A KFC az aluljáró szinten található, az étkezős soron évek óta. Számomra megmagyarázhatatlan okok miatt nagyon népszerű a hely, rendszeresen tömegjelenetek vannak előttük.
Kentucky Fried Chicken - Westend City Center, Budapest
tegnap, 9:07egyedül járt itt
A retró hangulatú talponállós büfé a piacok hangulatát idézi meg. Nem véletlen, hogy másik, azonos nevű egységük éppen a Lehel Piac galériaszintjén található. Ez a Nagymező utcai gyorsétkezde már több mint 20 éve működik. Gyakran járok erre, látom, hogy továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a hely, főleg hétköznap ebédidőben.
Csirke Csibész - Nagymező utca, BudapestCsirke Csibész - Nagymező utca, BudapestCsirke Csibész - Nagymező utca, Budapest