Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4041 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114714 feltöltött kép
ma, 11:09 járt itt
Meglepően színvonalas, korrekt menza és büfé Zuglóban, a MAFILM és a TV2 székházában. A főbejárattól egyből jobbra kell fordulni a portásfülke mellett. Külsős vendégek is nyugodtan bemehetnek, nincs szükség regisztrációra. A normál munkanapokhoz igazodva hétfőtől péntekig tartanak nyitva már reggel 7 órától, ezen belül az ebédidő az önkiszolgáló étteremben 15.
Átlagos ma, 10:01egyedül járt itt
Mit lehet enni délután 3/4 5-kor a Lehel Piacon? Jó kérdés. Ebben az időszakban a legtöbb üzlet, árus már pakol, zárásra készülődik, de az emeleten a "Csirkés" és a "Pho leveses" még nyitva tartott. Az időszűke és a gyorsaság okán az első opció mellett döntöttem, hiszen itt a pultban készen vannak az ételek, azonnal viheted és eheted.
Csirke Csibész - Lehel Csarnok, BudapestCsirke Csibész - Lehel Csarnok, Budapest
Kiváló ma, 9:28 járt itt
Kapás Boglárka és Telegdy Ádám olimpikon úszók - akik a magánéletben házasok - Bogi visszavonulása után egy régi álmukat valósították meg közösen, ezt kis kávézót nyitották meg pár hete. Helyileg a belváros szívében járunk, a Duna-korzó és a Váci utca közötti szakaszon, de azon belül ez egy eléggé eldugott kis utca, a portál egyáltalán nem hivalkodó, beleolvad a környezetébe.
Csupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, BudapestCsupor - Specialty Coffee, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Szörnyű ma, 7:25családjával járt itt
Ez a nápolyi pizzátol pont olyan messze van mint a valóságban. Ez a pizza kritikán aluli. Ha jó pizzát akartok ide ne menjetek!
Gyenge ma, 4:58kollégákkal járt itt
Közel 1 éven át ettem itt mindig gyros tálat természetesen. Az utolsó 3 étkezésem eltérő hónapokban történt, próbáltam mindig azt a gondolatot ültetni a fejembe jaj biztos csak a "gyomrom gyenge" vagy mittomén. . . első gyros tortilla volt, hasmenés. . . második egy csirke tál, ótvar nagy hasmenés. . .
Szörnyű ma, 4:51egyedül járt itt
Többször is ettem itt, és sose volt panasz. . . de most nagyon csalódtam. . . késő este volt, 16 óra munka után betértem 2 db nagy gyros tálért, mondom egyet este, egyet meg majd dél körül megeszek következő nap. . . HÁT. . . kinyitom otthon a dobozt és BÜDÖS A HÚS. . . . mondom ez mi a fene. . BÜDÖS. . .
Ikram Büfé döner & dürüm, Budapest
Kiváló 2026. január 13. 19:33egyedül járt itt
Süteménnyel szerettem volna meglepni a kollégáimat, mert ma volt a névnapom. Sajnos mikor elindultam a cukrászdába, elkezdett esni az ónos eső. Megvettem a finomságokat, de kicsit sok lett a csomagom. A hölgy, aki kiszolgált, - később megtudtam Nikinek hívják - megkérdezte, hova viszem a csomagokat.
Kiváló 2026. január 13. 19:31a párjával járt itt
Igazi kis gyöngyszem a Bazilika mellett. Autentikus spanyol tapas bár, ahol minden falatnak íze van, nem csak neve. Az ételek frissek, karakteresek, látszik, hogy nem turistacsapda, hanem konyha van mögötte. A tapasok megosztásra tökéletesek, az ízek bátrak, mégis harmonikusak.
Felisa Tapas Bar, Budapest
Kiváló 2026. január 13. 18:44a párjával járt itt
Január esti vacsora alkalmával jártunk itt, és mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az ízletes, autentikus spanyol tapasok kiváló minőségűek voltak, a forró sangria pedig tökéletes választásnak bizonyult a hideg időben. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, külön pozitívum, hogy a számla szervizdíjmentes. Összességében nagyon kellemes élmény, szívesen visszatérnénk.
Felisa Tapas Bar, BudapestFelisa Tapas Bar, Budapest
Kiváló 2026. január 12. 22:52gyerekekkel járt itt
Nagyon hangulatos, igazi spanyol tapas bár a belvárosban. Finom, ízes ételek, remek italválaszték és kedves, gyors kiszolgálás. Tényleg olyan érzés, mintha egy kicsit Spanyolországban lennénk. Szervizdíj nélkül biztosan visszatérünk!