Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

1907
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3212 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65112 feltöltött kép
ma, 0:20a párjával járt itt
A Radnótiból jöttünk ki este, Pintér Béla egy korszakos óriás, na. És fel is merült, hogy hol is ehetnének az ilyen Oktogon környékén későn este csámpázó fázó szerencsétlenek. . . És itt jött képbe a Biang, bizalmamat vetettem belé, feleségemnek beígértem a húsos batyukat, jött ő is szívesen.
Biang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, BudapestBiang Bisztró - Teréz körút, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4022 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114228 feltöltött kép
tegnap, 23:02barátokkal járt itt
A Margit híd budai hídfőjénél lévő Tölgyfa utcába igyekeztünk egy új helyre, de kicsit hamarabb érkeztünk meg, és még nem nyitottak ki. Agyaltunk, hogy addig a környéken hová lenne érdemes beülni, szóba jött a Bem Mozi és a Rózsadomb presszó is, de aztán a Bookta mellett döntöttünk, ahol én régebben már többször jártam, s emlékeztem, hogy többek között Szent András kézműves söröket is tartanak.
Bookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Átlagos tegnap, 20:32csoporttal járt itt
Mivel elmúlt Karácsony, elmentem újra a Szamos Kossuth téri üzletébe, amely egyben kávézó és bisztró is, hogy megnézzem, vajon elkezdték-e már leakciózni a szaloncukrot. Jelentem igen, a korábbi árhoz képest most már 20% kedvezménnyel kapható, de a kínálat erősen megcsappant.
Szamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, BudapestSzamos Csokoládé Múzeum, Budapest
Még több kép (19 db) >>
tegnap, 20:17egyedül járt itt
A sokadik olyan étkezőhely, ahol bár jártam már korábban is, de elmaradt az értékelés. Nem baj, most legalább aktuálisan tudok beszámolni. A Pesti Pipi egységek közül ez a kicsik közé tartozik, bár "Móricz" néven emlegetik, de valójában már a Bartók Béla úton található a kanyar után, a Meki, könyvesbolt, pékség sort követően, a másik oldali szomszédjuk a Buddha Original, majd jön a Lidl.
Szörnyű tegnap, 20:14a párjával járt itt
Ma délután 3 körül, (25.12.29) itt ettünk párommal. Én csirkét, párom rántott tőkehalat. Nekem kevésbé érzékeny a gyomrom de hasmenésem az van. párom pedig fájdalmakkal küzd és ki hányt mindent. Reggel a Nébih felé is bejelentést teszek! Senkinek sem ajánlom!
Kiváló tegnap, 19:35a párjával járt itt
Amióta felnőtt eszemet tudom, mindig rajongtam a más köntösbe bújtatott régi ízekért. Ne legyen túl egzotikus, de legyen más, mint amit a saját konyhámban megszoktam. Lepjen meg, csaljon mennyei mosolyt az arcomra. Ez itt mind megvolt! Lángos, gulyás, karalábé! ! ! , Rákóczi túrós. . . stb. merőben másként.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 161 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4205 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 19:24a párjával járt itt
. . . nem nagyon szeretlek: Sosem lesz kedvencem ez a fajta, keleties, bizánci és mór elemeket bőven alkalmazó építészeti romantika, de az értékeit, a maga nemében megnyilvánuló kétségtelen szépségét elismerem. Ennyit bevezetőként arról, ami a személyes ízlés és a Pesti Vigadó viszonyát illeti.
Pesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, BudapestPesti Vigadó, Budapest
Még több kép (36 db) >>
1907
tegnap, 13:27a párjával járt itt
Viszonylag későn ért véget a film az Urániában, csodás élmény volt, kijöttünk a moziból, és kérdés, hogy karácsony ünnepnapjain mi van ilyenkor nyitva? Meg este későn. . . Na, és rögtön az Uránia mellett ott állt a válasz, hogy a lángosos eszpresszó, az Erzsike. És nyitva is van. Bementünk, két-három ember lézengett bent, talán kávét ittak mind.
Erzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, BudapestErzsike Espresso & Lángos, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Szörnyű tegnap, 11:59a párjával járt itt
A büfé hatalmas csalódás volt!!
Egy nő szolgált ki mindenkit,az árak az egekben, a minőség rossz, és fizetésnél 600forintot túlszámolt,amit egy elnézéssel elintézett.
Az ételek ár érték aránya szörnyű.
A stílusról már ne is beszéljünk,
SENKINEK nem ajánlom!
Kihagyható tegnap, 11:56a párjával járt itt
A fürdőben hosszú folyosókon bolyongtunk ,hideg volt ,fűtés nuku. Egész alakos tükör sehol, hajszárító eldugva, törölköző szárítasra esély sincs.
A büfé MINŐSÍTHETETLEN,az egy szem alkalmazott ávert minket az amúgy isagas áak mellett,majd nemmadta vissza a pénzt. Elviharzott dohányozni,20perc múlva jött vissza.
Senkinek nem ajánlom a helyét.