Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 226 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6756 feltöltött kép
ma, 18:05a párjával járt itt
Két kulturális örökség program között volt annyi időnk, hogy erőt gyűjtsünk a továbbiakra, de bekeveredtünk a legbelvárosabb, vagyis a külföldi turisták által leginkább megszállt részekre. Ez egyfelől zsúfoltságot, másfelől elszállt éttermi árakat jelent. Igyekeztünk hát kikeveredni a nem átlag magyarnak való vidékről.
ma, 13:19a párjával járt itt
Pár héttel ezelőtt, amikor az Artizán pékségbe mentem, elhaladtam ez előtt a szálloda előtt, és ösztönösen benéztem az előtérbe. Csillogó kristálycsillárokat, görögösre formázott oszlopokat láttam. Nagyon csili-vili proccnak tűnt, ami nem az én ízlésem.
Kiváló ma, 0:01a párjával járt itt
Végre egy hely, ahol tényleg szakszerűen készítik a smash burgert! Jó látni, hogy nem csak széttrancsírozzák a húst a sütőlapon, hanem valódi kérget sütnek neki, miközben a hús belül szaftos marad és nincs kiszárítva. A sok új smash burgerező után kifejezetten felüdülés és kellemes meglepetés volt a BudaSmash.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1089 városban járt márFelfedező - 3443 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71599 feltöltött kép
tegnap, 20:58családjával járt itt
Na, hát az úgy volt, hogy elloptuk az (egyik) unokát, aztán beugrott, hogy elmúlt már másfél éves is, aztán még soha nem simogatott ráját, micsoda dolog ez, még kinézik a bölcsiből, hogy milyen ingerszegény környezetben él. Micsoda szégyen!
Kemenes Cukrászat - Campona, BudapestKemenes Cukrászat - Campona, BudapestKemenes Cukrászat - Campona, BudapestKemenes Cukrászat - Campona, BudapestKemenes Cukrászat - Campona, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Érdekes tegnap, 19:42a párjával járt itt
A Kulturális Örökség Napjainak egyik kiemelt programjaként ismét látogathatóvá tették a Sándor-palotát, amely ma a Köztársasági Elnök Hivatalának ad helyet. Szomszédban a Karmelitát már láttuk, igaz, akkor már nem ott volt a miniszterelnök hivatala. Lássuk hát, milyen a másik, majdnem hatalmi ág szerepét betöltő elnök székhelye.
Sándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, BudapestSándor-palota, Budapest
Még több kép (39 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 18:00a párjával járt itt
Igaz, ez a kis szobrocska a sikló végállomásánál, onnan pár lépésre található, de mi a Sándor-palotai látogatásból érkeztünk ide, a jókora turistatömegbe, ahol is mindenki mindent fotózott. Ebben a tumultusban alig is lehetett észrevenni a kis kockásfülűt.
Kolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, BudapestKolodko: Kockásfülű nyúl miniszobra, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Érdekes tegnap, 14:01a párjával járt itt
Hol máshol is lenne a Holdjáró apró szobra, mint a Hold utcában, bár az is fontos helymeghatározó, hogy a Batthyány örökmécses közelében. Mi is úgy vettük észre a másik oldalról, hogy az örökmécsest néztük, majd kicsit eltekintve onnan, megláttuk a kőgömböt, amelynek tetején a kis jármű, benne utasa csücsül.
Kolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, BudapestKolodko: Holdjáró miniszobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kihagyhatatlan tegnap, 13:21a párjával járt itt
Miniszobrot kereső sétára indultunk a Szabadság téren, és igen hamar sikerrel jártunk, megtaláltuk Brekit. Nem volt nehéz, hiszen az itteni bejegyzések is segítettek, meg hát a szokásos: valaki szinte mindig guggol Kolodko csöppségeinél, hogy lefotózza őket, és ezzel már jelzi is a helyet. Egy szépen formált utcai vaskorlát lábazatán ül A BÉKA.
Kolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, BudapestKolodko: Breki miniszobor, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3036 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 37084 feltöltött kép
2026. szeptember 21. 22:49a párjával járt itt

A Stadion söröző a Dózsa György út és a Thököly út sarkán egy igazi régi motoros. Az Asahi portfólió söreit kínálják, beleértve a Pilsner Urquellt. Baráti áron kaptuk, a két pohár 1400 forintba került. Kedves a kiszolgálás, hangulatos a beltér. Nem először voltam itt idén májusban és nem is utoljára.
Stadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, BudapestStadion Söröző, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 21. 15:15a párjával járt itt
Egy hónappal ezelőtt, amikor itt jártam, csak a bal oldali kis elárusító helyük volt nyitva, a nagyobb helyiség, ahol kávéházszerűen is kiszolgálnak az asztaloknál, az éppen felújítás alatt volt. Most ezen a hétvégén viszont már nyitva találtuk a helyet, amit rögtön észrevettünk, amikor befordultunk a Hold utcába, mivel hosszú sor állt a bolt előtt, és az utcai asztaloknál is sok volt a vendég.
Artizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, Budapest