Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

2003
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1047 városban járt márFelfedező - 3279 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67051 feltöltött kép
Átlagos ma, 10:42egyedül járt itt
Az Etele plázában tett magasszintű látogatásom alkalmával felfedeztem, hogy valami új éttermi kínálat van, azt a japánnak látszó dolgot eddig még nem láttam jönni. Pedig pont úgy néz ki, mint egy kínai vagy egy akármilyen ázsiai. Olyanok a pultiok, a tészták, a savanyúságok, mint bármelyik kínai gyorsbüfében. Csak ez japán.
Tokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, BudapestTokyo Izakaya japán étterem - Etele Plaza, Budapest, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló tegnap, 11:25a párjával járt itt
Hétvégi színház látogatás előtt cukrászda látogatást tettünk az , egy nagyon jÓ benyomást keltő helyen. vigszinház mellett 7 percre. Ebéd után a kornyéken lakó törzslakos holgyek jottek egy forró csokit inni, suteménnyel. l. Nagyon jó volt még ilyet látni. A pultban rengeteg torta rendelésre is , parfék , gesztenye püré.
Átlagos 2026. március 24. 1:30egyedül járt itt
Készültem ide, láthatóan nem egy szokvány kínai étterem, valami meglepetést csak tartogat. . . Hát tartogat, negatív értelemben. A fejemet meg azért vakarom, mert nem lehet igaz, hogy itt minden rossz, sokan értékelték ezt kiválóra, az meg egy másik tapasztalat.
Xian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, BudapestXian Food, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2026. március 23. 23:51üzleti partnerrel járt itt
Rendszeresen járok a Rimón-ba ha étterem, vagy akár egy szendvics vsak Feriékben bízok! Mindíg friss és nagyon finom lakomában van részem!
Rimon Deli&Diner, Budapest
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 103 városban járt márFelfedező - 175 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4524 feltöltött kép
Érdekes 2026. március 23. 19:44a párjával járt itt
Nekem eddig kimaradt a Vajdahunyad vára. Valahogy nem vonzott, hogy másolat-épületeket, utánzatokat nézegessek. Az ún. Történelmi épületcsoport az 1896-os millenniumi ünnepségsorozatra épült, majd újfent megépült, akkor már tartós fennmaradási szándékkal és azzal a céllal, hogy három dimenzióban mutassa be a magyar építészettörténet ezer évét.
Vajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, BudapestVajdahunyad Vára, Budapest
Még több kép (21 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
2026. március 23. 13:12családjával járt itt
Udvarias, gyors kiszolgálás.
Ár-érték alapján jónak mondható csendes étterem a Mester utcában
Nagyon finom kávé.
Kiváló 2026. március 21. 20:00barátokkal járt itt
Ez egy szuper gasztroeste (IS) volt. Jó korán lefoglaltuk a 20 fős különtermet, aminek ugyebár az az ára, hogy mindegy, hányan vagyunk de legalább 200000 forintot kell fogyasztanunk. Nagy díjátadó este volt, szépen gyűlt a nép, de a terem azért nem lett teljesen tele, sokéves tapasztalat, sokan össze-vissza pampognak, aztán nem jönnek el, következmények nélkül, aztán a többiek majd elviszik a balhét.
Jaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, BudapestJaromír'68 Cseh Sörbisztró, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2026. március 21. 0:24egyedül járt itt
Véget ért a Ramadan, most már ehetünk nappal is nyilvánosan, gondoltam, és elmentem a Bartók Boulevard Vin. Vin-jébe. Nem voltak erről rossz emlékeim, most sem volt rossz ötlet. Újabban nagyon helyes vietnami lányok vannak a stábban, és jó szinten beszélnek magyarul is.
Vin.Vin Bartok Boulevard, BudapestVin.Vin Bartok Boulevard, BudapestVin.Vin Bartok Boulevard, BudapestVin.Vin Bartok Boulevard, BudapestVin.Vin Bartok Boulevard, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2026. március 19. 22:54egyedül járt itt
Amikor ma ebéd után megpillantottam a Bohemia sörözőt, amit a sors tett éppen jó helyre, azonnal a jó öreg Hrabal jutott eszembe, a sörös-monarchikus hangulat, meg, hogy egyáltalán mit is keresgél a világban örökké az ember, mikor a cseh söröknél nincsenek jobbak! Mentem is befelé, a pultban nagyon derűs fiatal fickó, az asztaloknál meg csupa Hrabal.
Bohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, BudapestBohemia Söröző, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2026. március 19. 22:09egyedül járt itt
Abszolút jellegtelen dolog, mármint ez az értékelés, mindössze annyi történt, hogy mozijegyem volt az Allee-ba, előtte volt másfél óra üres lődörgés, ezalatt falatoztam, majd ittam is valamit, kávézással összekötve. Az öregek, ha nem kávéznak előtte, a moziban elszundikálnak.
Amber's Reggeli & Brunch- Allee, BudapestAmber's Reggeli & Brunch- Allee, Budapest