Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1094 városban járt márFelfedező - 3449 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71897 feltöltött kép
Kihagyhatatlan ma, 1:32a párjával járt itt
Kolodko Mihály újabb kis remekkel örvendeztette meg rajongóit, nem veszik el a kedvét az utóbbi időben különösen megszaporodott lopások, hiszen sorra tűnnek el az alkotásai a közterekről, az elmúlt hetekben többnek is lába kélt megint. De ő csak jön és alkot, a rajongó meg a nyakába veheti a lábát, jó, ha siet, hogy ezt is el ne lopják a gyűjtők, mielőtt odaér.
Kolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, BudapestKolodko: Zsigmondy Vilmos miniszobor, Budapest
Még több kép (2 db) >>
119981
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2502 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119981 feltöltött kép
Jó tegnap, 10:45egyedül járt itt
Lakásunktól pár percnyi gyalogos távolságra lévő munkahelyi menza, amely nyitva áll külsős vendégek számára is. Érdekes módon itt még korábban nem ettem, a közös bejárattal mellettük lévő Salad Boxban is csak sok évvel ezelőtt. Mivel ritka módon home office-ban dolgoztam, így az internet segítségét kérve kértem javaslatot az ebéd helyszínére.
119981
Kiváló tegnap, 10:19egyedül járt itt
"A Tamp & Pull több mint 10 éve egy biztos pont a budapestiek életében, ha kávéról van szó" - ez egy idézet egy gasztronómiai témájú cikkből, amivel én is abszolút egyet tudok érteni. A Corvinus Egyetem közelében lévő Tamp & Pull ferencvárosi kávézója a hazai újhullámos kávékultúra egyik első meghatározó szereplője a mai napig, tulajdonosa Molnár Attila többszörös barista bajnok.
Kiváló tegnap, 9:56barátokkal járt itt
Kellemes "Cafe del mar" zene, isteni illatok, kedves személyzet. A meleg brunch fogások nagyon finomak, a Cézár saláta végre eredeti recept alapján készül. Az adagok bőségesek. A cseresznyés pite olyan ízű, mintha most szedték volna a kertben a cseresznyét, omlós, krémes, nagyon finom. A forró kávé a hideg kemény tejhabbal isteni élmény.
Kiváló tegnap, 7:10kollégákkal járt itt
Alapból a kedvenc helyem volt, de az egyik pultban dolgozó hölgy sem segítőkész, se nem kedves sem türelmes volt. Szőke, kicsit idősebb, remélem el lesz vele beszélgetve mert nem lehet így viselkedni a vendéggel/vásárlókkal. Aki a pultban van, ahhoz fogják hasonlítani a boltot a vásárlók és így egy nagy 0 lenne, elnézést ha elkap az indulat.
Átlagos 2026. szeptember 24. 22:30egyedül járt itt
Meg kellene indokolni a közepes minősítést. Nem egyértelmű, a hely simán lehetne ötös is, abszolút ötöskompatibilis. A pillanat nem az. Újpesti bolyongásom végén betértem, nagyon vonzó a hely, ideális helyen van, a teraszon sokan ültek is, bent meg senki. Én meg be akartam menni.
Központ Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, BudapestKözpont Bisztró, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 227 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6808 feltöltött kép
Érdekes 2026. szeptember 23. 21:15a párjával járt itt
A fenti címmel mutatja be ezt a szobrot Bob Dent, Magyarországon élő angol író, újságíró a Budapest köztéri emlékműveiről szóló, Mesélő szobrok című könyvében. Egy külföldinek talán még inkább feltűnik, hogy a magyar főváros szívében, a Szabadság téren egy amerikai tábornok szobra áll.
Bandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, BudapestBandholtz tábornok szobra, Budapest
Még több kép (2 db) >>
Jó 2026. szeptember 23. 18:05a párjával járt itt
Két kulturális örökség program között volt annyi időnk, hogy erőt gyűjtsünk a továbbiakra, de bekeveredtünk a legbelvárosabb, vagyis a külföldi turisták által leginkább megszállt részekre. Ez egyfelől zsúfoltságot, másfelől elszállt éttermi árakat jelent. Igyekeztünk hát kikeveredni a nem átlag magyarnak való vidékről.
Cafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, BudapestCafe Brunch - Anker, Budapest
Még több kép (12 db) >>
Jó 2026. szeptember 23. 13:19a párjával járt itt
Pár héttel ezelőtt, amikor az Artizán pékségbe mentem, elhaladtam ez előtt a szálloda előtt, és ösztönösen benéztem az előtérbe. Csillogó kristálycsillárokat, görögösre formázott oszlopokat láttam. Nagyon csili-vili proccnak tűnt, ami nem az én ízlésem.
Hotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, BudapestHotel President Exclusive Boutique, Budapest
Még több kép (29 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 23. 0:01a párjával járt itt
Végre egy hely, ahol tényleg szakszerűen készítik a smash burgert! Jó látni, hogy nem csak széttrancsírozzák a húst a sütőlapon, hanem valódi kérget sütnek neki, miközben a hús belül szaftos marad és nincs kiszárítva. A sok új smash burgerező után kifejezetten felüdülés és kellemes meglepetés volt a BudaSmash.