Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 51 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
tegnap, 20:45egyedül járt itt
Nagy örömmel fedezem ma fel ezt a vietnámi éttermet a Bosnyák téri piac oldalában. Duplán is örültem, mert mire odaértem a piacon már zárva voltak a régi kedven étkezdéim. Pedig már nagyon vágytam egy jó kis levesre. Nos, itt megkaptam. És nem is kicsit. Egy nagy tál tenger gyümölcsei (rák, tintahal) vietnámi levest választottam.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
Érdekes 2025. április 27. 18:33egyedül járt itt
A Pesterzsébeti kerületi múzeumhoz tartozó Gaál Imre Galéria a kerületen belül a Kossuth utcában, a kerület főutcájaként funkcionáló sétálóutcában található. Ottjártamkor két időszakos kiállítást lehetett megtekinteni, egyrészt Chochol Károly fotóművész Apokrif emlékkiállítását, aki két évvel ezelőtt, 2023-ban hunyt el.
Gaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, BudapestGaál Imre Galéria, Budapest
Még több kép (30 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 393 városban járt márFelfedező - 2798 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32178 feltöltött kép
2025. április 27. 15:37egyedül járt itt
A Pho Astoriába tavaly áprilisban ültem be egyedül egy gyűlés szünetében, a szokásos menüre, ami nálam marhahúsból főzött pho levest jelent meg tavaszi tekercset, amit esetleg kiegészítek pankó morzsás rákkal, dim-summal és nyári tekerccsel. Ezúttal maradtam az első két fogásnál, mindkettő rendben volt. Ittam mellé egy sört is. Tisztes 4 pont.
Pho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, BudapestPho-Astoria Bistro, Budapest
Érdekes 2025. április 27. 11:47csoporttal járt itt
A budapesti múzeumok többségében jártam már, a népszerűbbekben többször is, viszont a Tűzoltó Múzeum eddig ismeretlen volt számomra. A Katasztrófavédelem X. kerületi központjában kapott helyet, a Liget tértől kb. 10 perc gyaloglásnyira található, eléggé kiesik a fősodorból.
Tűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, BudapestTűzoltó Múzeum, Budapest
Még több kép (31 db) >>
2025. április 26. 17:29gyerekekkel járt itt
A Simons burgerbe valamikor betértem a kisebbik fiammal, azóta, amikor Budapesten vagyunk ez egy visszatérő óhaj, hogy nézzünk be valamelyik egységbe. Az Astoria mellettiben, mely a Vitkovics Mihály utcában működik, tavaly jártunk, egy burgert ettünk, amiben nagyon értékelte a fiatalember a lekvárt.
Simon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, BudapestSimon's Burger - Astoria, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. április 26. 17:27gyerekekkel járt itt
Meglep, hogy tíz éve nem írtam a Monyóról, miközben azóta legalább tízszer jártam itt azóta, legutóbb épp a múlt héten, kisebbik fiam kérésére, aki valamelyik JustVidman Monyó koprodukciós termékre volt kíváncsi, amit végül nem talált meg. Ittunk viszont egy pohár Monyó Lucky Seven Hoplagert (950 ft egy 2 dl-es pohár), egy gluténmentes Cherry herot (900 ft), valamint egy Imperial Sourt (1250 ft).
Monyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, BudapestMonyó Café, Budapest
Kiváló 2025. április 26. 17:27gyerekekkel járt itt
A Gravity főzde brew pubjában nem sokkal nyitás után jártam először, azóta is még párszor, legutóbb e hét elején. Megtudtuk, hogy 5000 forintért főzdelátogatásra is be lehet nevezni, amiért a szakértói magyarázat mellett jár két pohár sör és a tartályból is lehet kapni néhány tételből kóstolót.
Gravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, BudapestGravity Brewing, Budapest
Kiváló 2025. április 26. 17:02gyerekekkel járt itt
Nemrég olvastam a hírt, hogy a One Beert átvette az Ugar főzde. Nosza, célba is vettük a helyet. A csaplistán érződött rendesen a váltás. Ittunk a névadó főzdétől egy pohár (2 dl) Flexmann III-t (1390 ft), egy Trailer 34-et (1390), egy The Ginger Beamert (1490), egy Cherry Speedot (1390) és egy Atomic Berry-t (1590).
Ugar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, BudapestUgar Brewpub, Budapest
Még több kép (35 db) >>
Átlagos 2025. április 26. 16:31gyerekekkel járt itt
Ha már ott voltunk a Baross utca elején, két nápolyi stílusú Margherita és két smashed burger után gondoltam megkóstoljuk a Calzone pizzáját is. Ez trattoria zsánerű volt, hiányzott róla a bazsalikom, egészében nem volt jobb az átlagnál, harminc éve 4 pontos lett volna ez a teljesítmény, de ma már csak 3-ra elég.
Calzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, BudapestCalzone Pizzéria, Budapest
Még több kép (4 db) >>
2025. április 26. 16:22gyerekekkel járt itt
A múlt héten kisebbik fiammal és csapatával kipróbáltuk végre a Smashy burgert. Eddig nem forszíroztam a meglátogatását, részint, mert nem rajongok a smash-burger műfajért, nekem nem helyezzenek semmit a húsra, ne lapítsák ki, ne süssék át, hagyják ezt a McDonaldsnak.
Smashy Burger, BudapestSmashy Burger, BudapestSmashy Burger, Budapest