Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Kiváló tegnap, 21:03családjával járt itt
Nagyon elégedett voltam.
Megyünk máskor is. A krémes a kedvencem. A kiszolgálás nagyon barátságos.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 161 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4117 feltöltött kép
Gyenge tegnap, 20:34a párjával járt itt
Először még azt hittem, amikor Ugor kolléga mai értékelését olvastam egy Pho Bistro-ról, hogy ugyanazon a helyen jártunk, mert annyira hasonlókat tapasztaltunk mi is. Aztán alaposabban megnézve, kiderült, hogy mégsem. Mi ma a Hanoi Pho Vietnami Étteremben próbáltuk megtalálni a fővárosban azt a helyet, ahol jól készítik a vietnami ételeket.
Hanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1026 városban járt márFelfedező - 3186 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64811 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 12:29egyedül járt itt
Tegnap, hogy olyan megalázó pofont kaptam az Alba Régiában, vígaszért (meg egy phoért) elsétáltam a Hai Nam Phoba. Volt ez már jó is, meg nem annyira jó is, kezdetben még Budapest legjobb vietnami éttermének tartottam, de ez már csak a történelmi múlt.
Hai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, Budapest
Még több kép (1 db) >>
Szörnyű 2025. december 9. 20:58egyedül járt itt
Nahát, hogy az embernek a sok jó mellett olykor igazán vacak élményeket is meg kell osztania. . . Ma rám jött, hogy régen voltam itt, valaha sokat jártam erre, most is azért előfordul évente egyszer-kétszer. Szerintem túl régen voltam itt. Ez már nem ugyanaz. Leültem a klasszikus, megszokott helyemre, aztán csak kikértem egy étlapot, lássuk, mi változott?
Alba Regia Vendéglő, BudapestAlba Regia Vendéglő, BudapestAlba Regia Vendéglő, BudapestAlba Regia Vendéglő, BudapestAlba Regia Vendéglő, BudapestAlba Regia Vendéglő, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. december 9. 15:40csoporttal járt itt
Budapest egyik legszebb, legismertebb pontján áll egy jókora, mérete ellenére mégsem robosztusnak, inkább impozánsnak mondható épület. A rengeteg ember közül, aki nap mint nap arra jár, és látja ezt a palotát, sokan talán nem is tudják, hogy ez a Magyar Tudományos Akadémia/MTA székháza.
Magyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, BudapestMagyar Tudományos Akadémia Székháza, Budapest
Még több kép (42 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3996 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113472 feltöltött kép
2025. december 9. 13:19kollégákkal járt itt
Többször ettem már ebben a Cserpesben is, jártamban-keltemben. Ez itt a reklám helye, hogy a mozi mögött lévő Corvin Plázába én leginkább a Müller üzlet miatt járok, s a villamosmegálló és a pláza között éppen útba esik a Cserpes. A mozi előtt jobbkézről lévő bisztró elég nagy alapterületű.
Kiváló 2025. december 9. 12:01kollégákkal járt itt
A helyszín változatlan, az Arany János utcában járunk, szemben az Arany10 Művelődési Központ, a szomszédságban a Szabadság tér, illetve a Pomo D'Oro. Meg persze sok már turistalátványosság. Több, mint 10 év után is az egyik legjobb újhullámos kávézó a városban, nemcsak szerintem, de szerintem is.
Espresso Embassy, Budapest
Átlagos 2025. december 8. 14:51kollégákkal járt itt
Évek óta működő, népszerű hétköznapi ebédmenüs étterem a Ráday utcában, amely túlélte a Covidot, a válságos éveket, a home office-ba húzódó irodistákat és a Ráday utca nagy gasztronómiai átalakulási hullámait. A 2 fogásos ebédmenü aktuálisan 2200 Ft, amely csészés levest, valamint húsos főételt foglal magában.
Kiváló 2025. december 8. 10:35csoporttal járt itt
A Govinda óbudai étterme egy különleges helyen található. Csillaghegy egyik csendes, kertvárosias hangulatú utcájában a Magyarországi Krishna hívők központja ad helyet számára. A kívülről is egzotikus élénk sárga és fehér épületbe belépve egy másik világba csöppenünk.
Govinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, BudapestGovinda Csillaghegy - Vegán Étterem, Budapest
Még több kép (15 db) >>
Szörnyű 2025. december 7. 21:04egyedül járt itt
Szerettem ide járni eddig. Csütörtökön (2025. december 4. ) délután olyan vacak americanót kaptam, amit még az Utasellátó is szégyellne: annyi vizet tettek hozzá, hogy majd kifolyt a pohárból és olyan átlátszó volt, mint a mosogatóvíz (az íze is ehhez hasonlított). Visszavittem a pulthoz és szóltam a barna hajú, fiatal nőnek, aki készítette, hogy ez ihatatlan.