Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4046 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114745 feltöltött kép
Kiváló ma, 9:57kollégákkal járt itt
A NOSH kávézó láncnak 3 egysége van Budapesten, újhullámos kávézóként prémium minőséget kínálnak, meglehetős árfekvésben. Másodikként a "Supreme" fantázianevű kávézójukat kerestem fel, amely Ferencváros megújult, és még jelenleg is épülő részén található. Szomszédságukban, velük szimbiózisban egy nápolyi pizzéria is található.
ma, 9:43 járt itt
A mindig forgalmas Örs vezér téri csomópontnak ez talán a legnyugisabb része a nagy kereszteződésben. A Pihenő park mögött húzódó lakóépület sor földszintjén kapott helyet a Flakon. Napközben egyértelműen az étterem funkció dominál, este veszi át a főszerepet a bár-söröző vonal.
Kiváló ma, 9:03egyedül járt itt
Hangulatos, fiatalos, modern stílusban berendezett, de mégis barátságos kávézó a Sugár Üzletközpont földszintjén, az IKEA felőli bejárat közelében. Az a fajta kávézó, aminek éppen ideális a mérete, elrendezése. Nem túl nagy, nem szűkös, az asztalok nem zsúfoltak, ha belépsz, egyből belátod az egészet, a pult a bejárattal szemben, középen kapott helyet.
Átlagos tegnap, 22:51egyedül járt itt
Külföldi turistákra fókuszáló kávézó és bisztró az V. kerület csinos terén, a József Nádor téren. A belső tér berendezése stílusos, dizájnos a hely, tetszetős a színvilág és a burkolatok. Ennek ellenére a vendégek többsége inkább a szabadtéri teraszt preferálta.
Átlagos tegnap, 22:34barátokkal járt itt
A X. kerületi Óhegy park közepére kitelepült mozgóbüfé egy Food Truck-ban. Én elsősorban kávét inni mentem hozzájuk, annak minősége feledhető volt. Szóval kávét szerintem inkább ne innen. . . Az eszpresszó 440 Ft volt, a cappuccino 590 Ft, papírpohárban kapod, tűzforrón, kanál nincs, porízű Olcsó János ital. . .
tegnap, 22:12barátokkal járt itt
2025 nyarán hazafelé tartottunk egy másik szórakozóhelyről, amikor is az Arany János utcai metrómegálló közelében a Hunnia Bisztró előtt haladt el az utunk. Láttuk, hogy nyitva vannak, s bentről zeneszó szűrődött ki, így megálltunk egy betekintésre. Kiderült, hogy a legendás Balaton együttes tartott éppen koncertet, így több számra is itt ragadtunk.
Hunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, BudapestHunnia Art Bisztró, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Érdekes tegnap, 21:44csoporttal járt itt
II. Rákóczi Ferenc lovasszobra az V. kerületben a Parlament előtti téren, a Kossuth téri metrókijárat felőli oldalon áll. A szoborról Rákóczi fejedelem halálának 200. évfordulóján döntöttek (1935-ben), majd a döntést tettek követték, és a szobor két év múlva, 1937-re el is készült, Pásztor János szobrászművész alkotása közadakozásból jött létre.
II. Rákóczi Ferenc lovasszobra, Budapest
1916
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3216 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65259 feltöltött kép
tegnap, 17:32egyedül járt itt
A környéken akadt dolgom, hajdani Alma Materem itt gubbaszt a hókupacok között a Reáltanoda utcában, így aztán adott volt, hogy akkor a Rubenben eszem egyet. Hát, milyen a sors, én voltam az egyszál vendég. De nem is hiányoztam nagyon ide, van egy felszolgáló, aki fogadott, és kifejezetten nem örült, és valahogy szerette volna, ha ezt én is tudom.
Ruben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, BudapestRuben Étterem, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Kiváló tegnap, 15:35egyedül járt itt
Csendes, nyugodt, mégis barátságos környezetben kávézni. Ezt nyújtja a Café Rose, azaz a Rózsáról nevezett újhullámos kávézó a Rózsadomb lankáján, pár percnyi sétára a Mechwart ligettől és a 4-6 villamosok megállójától. A berendezés visszafogottan elegáns, finom púderszínekkel.
Cafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, BudapestCafe Rose, Budapest
Még több kép (11 db) >>
tegnap, 11:09 járt itt
Meglepően színvonalas, korrekt menza és büfé Zuglóban, a MAFILM és a TV2 székházában. A főbejárattól egyből jobbra kell fordulni a portásfülke mellett. Külsős vendégek is nyugodtan bemehetnek, nincs szükség regisztrációra. A normál munkanapokhoz igazodva hétfőtől péntekig tartanak nyitva már reggel 7 órától, ezen belül az ebédidő az önkiszolgáló étteremben 15.
Mákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, BudapestMákvirág Étterem, Budapest
Még több kép (11 db) >>