Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

1919
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3217 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65345 feltöltött kép
Érdekes ma, 11:15csoporttal járt itt
Hát tessék, itt egy palota, amit nem valami főúri család építtetett a neve még nagyobb dicsőségére, hanem a kor, a fejlődés. Jelzem, megépülésekor talán Európa legnagyobb épülete volt. Szóval, a tőzsde amikor rájöttek a termelők és a kereskedők, hogy a megtermelt javakból túl sok van, hát próbáltak inkább valami irodai formát adni ennek.
Tőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, BudapestTőzsdepalota, Budapest
Még több kép (44 db) >>
Átlagos ma, 9:02egyedül járt itt
Gondolkodtam, hogy ez meg miért maradt le, ha már mások megjegyezték, és én is itt ittam mindig, amikor itt voltam, hát talán azért, mert nincs benne semmi érdekes. A Time Out Market emeleten ez az ivóhely. És hát az éttermek kihelyezett egységei külön-külön érdekesek, figyelemre méltók, ez meg abszolút nem.
Dreher Tanksör - Time Out Market, Budapest, BudapestDreher Tanksör - Time Out Market, Budapest, Budapest
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 273 városban járt márFelfedező - 4059 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114896 feltöltött kép
tegnap, 14:01 járt itt
A Tompa utcai Leonardo Hotel a COVID időszakában zárva tartott, utána kissé átalakulva, megújulva nyitottak meg ismét. A földszintjén működő étterem nevet és koncepciót váltott. 2025 szeptemberben filippínó üzemeltető csapat vette át a konyhát és az éttermet, és a szállóvendégek számára is ők biztosítják a reggeli svédasztalt (ami meglepő módon teljesen hagyományos, a magyar éttermekben megszokott reggeli ételekből áll, nincs semmi ázsiai "felhang" benne).
BARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, BudapestBARAKO Bisztró és Bár, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos 2026. január 18. 21:06egyedül járt itt
A Casa Mexa első egysége a Síp utcában alapvetően tetszett. Mexikói büfé, barátságos kiszolgálás, nagyjából ezek a címszavak, amelyeket kötnék hozzá. A Nagykörúton hazafelé tartva vettem észre, hogy a Casa Mexa nyitott egy újabb éttermet, az Oktogon közelében. Ez viszont annyira nem hozta az előzetes várakozásaimat.
Casa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, BudapestCasa Mexa - Teréz körút, Budapest
Még több kép (6 db) >>
2026. január 17. 22:06egyedül járt itt
Fiatalos, barátságos, egyszerű berendezésű kávézó és reggeliző Zuglóban a Vezér út és a Jeszenák János utca sarkán, amely több mint 4 évvel ezelőtt nyitott meg. Hétköznapokon tartanak nyitva, reggel már 7-től 16 óráig. A belvárosi helyekhez képest kedvezőbb árakat kínál. A cappuccino 690 Ft-ba került.
Kiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, BudapestKiscsibe Reggeliző & Étterem, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. január 17. 21:28gyerekekkel járt itt
A Nagykörút egyik legnépszerűbb pizzériája lett a Forni di Napoli. Most már van egy 2. éttermük a Bazilika közelében is, szintén az V. kerületben, de nekünk a Szent István körúti közelebb esik a lakhelyünkhöz, így többször ettünk már itt. A gyerekeim már többször rendeltek is futáros kiszállítással, bár azok az árak tételenként 10%-kal /több száz forinttal/ drágábbak.
Forni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, BudapestForni di Napoli, Budapest
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2026. január 17. 15:57barátokkal járt itt
Az V. kerületi Aulich utcai LUI kiváló péksüteményei miatt vált népszerűvé és elismertté a kifinomult ízlésű belvárosi közösségben, második egységüket Újlipótváros legszebb részén, az Újpesti rakparton nyitották meg a Jászai Mari tér és a Szent István park közötti szakaszon.
LUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, BudapestLUI Rakpart, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2026. január 17. 13:28barátokkal járt itt
Fantasztikus hely! A bonbonok gyönyörűek és elképesztően finomak, látszik, hogy valódi odafigyeléssel és minőségi alapanyagokból készülnek. A forró csoki pedig egyszerűen mennyei sűrű, gazdag ízű, igazi kényeztetés. A kiszolgálás kedves és segítőkész. Az Express Chocolate Experience programrot ki ne hagyjátok! Minden csokirajongónak csak ajánlani tudom, biztosan visszatérünk!
Kiváló 2026. január 17. 13:15családjával járt itt
Egy rövid csokoládé programon vettem részt a családommal, ami nagyon érdekes és szórakoztató volt. Szívből ajánlom, nagyon finomak a csokik.
Cocoa-Bliss by Chocolate, BudapestCocoa-Bliss by Chocolate, Budapest
2026. január 17. 12:21egyedül járt itt
Elég macerás megtalálni, jól elbújt a betondzsungelben. Csak láttam a térképen, hogy van, aztán gondoltam, hogy megér egy sétát. Zöld metróból kibolyongván van ez a labirintusszerű, oszlopos, szocreál izé, valaha pezsgő városközpont, mostanra amolyan szocskanzen. Mellette egy nemrég felújított irodaház-sziget, de ez már úgy összefolyik egységes latyakká.
The Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, BudapestThe Phams, Budapest
Még több kép (7 db) >>