Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 23. 23:45egyedül járt itt
Bevallom, nem pontosan értem a hely elnevezését, talán egy tökéletes kávé elkészítéséhez 4 percre van szükség, ha frissen daráljuk? Minden esetre egy igazán klassz kis kávézó ez a Budai Vár területén, azon belül is a hangulatos Országház utcában. Az árak magasak, nemhiába, a Várban vagyunk. Az eszpresszó 1080 Ft-ba került, nem kevés!
Gyenge 2025. augusztus 23. 23:25egyedül járt itt
Pár hónappal ezelőtt megnyitott kifőzde Újlipótvárosban a Radnóti Miklós utca és a Hegedűs Gyula utca sarkán. Korábban borszaküzlet, előtte táskabolt működött itt, de valahogy egyik sem tudott tartósan gyökeret ereszteni. Hétköznap ebédidőben tartanak nyitva, menüs ebédeltetésre specializálódtak.
Sparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, BudapestSparhelt Konyha & Kifőzde, Budapest
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 23. 21:46kollégákkal járt itt
A Rombusz bemutatkozásában is olvasható, hogy eredetileg a Ráday utcában egy kerthelyiségben működtek, majd pár éve költöztek át a Bálnába. A Bálna Duna felőli oldalán több vendéglátó egység terasza egymásba ér, a középső köztük a Rombusz. Munkahelyi programon vettünk itt részt egy nagyobb létszámú társasággal, így előzetesen foglaltunk asztal a belső részben.
Rombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, BudapestRombusz Terasz, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. augusztus 23. 20:15csoporttal járt itt
Vérbeli kubai hangulat Budapest szívében, az Ó utcában! Bizony, ez a hely felpezsdíti az érzékeinket, egyszerűen jókedvre derít mindenkit, aki ide benéz. Csak délután 5-kor nyitnak ki, de utána bele az éjszakába, amíg tart a hangulat, a karib buli, éjfélig-egyig. Egy idősebb, 60-as kubai házaspár - Mr. és Mrs.
El Canonazo de la Habana, Budapest
Érdekes 2025. augusztus 23. 15:48csoporttal járt itt
A Király utcában, a mai belpesti Bulinegyedben, a Gozsdu Udvar szomszédságában található ez a kiállítás, amely nemrég nyitott meg.
2025. augusztus 23. 14:46egyedül járt itt
Az I. kerületi Fő utcán sétálva véletlenül botlottam bele ebbe a cukrászdába. Nem véletlen, hogy nem volt egyáltalán ismerős számomra, hiszen éppen azon a héten nyitottak meg. A nyitásról pozitív hangulatban számolt be az egyik kerületi képviselő is, a nyitást örömére lufikkal díszítették a bejáratot.
Mazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, BudapestMazsolin Cukrászda, Budapest
Még több kép (10 db) >>
2025. augusztus 23. 14:00egyedül járt itt
A folyamatosan bővülő Búzakovász Pékségnek már tucatnyi egysége van, sőt, talán több is Budapest szerte. A XVII. kerületben a Borsó utcában egy új építésű társasház alsó szintjén kaptak helyet, közvetlen szomszédjuk egy mentes cukrászda.
Búzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, BudapestBúzakovász Kézműves Pékség - Borsó utca, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 23. 11:03kollégákkal járt itt
Ajánlás alapján jöttünk el ide kávézni. Kis kávézó kioszk a Vámház téri Nagycsarnok épületén belül a földszinten, azon is belül, a déli oldalon, a Csarnok téri kijárat közelében. Egy fiatal hölgy szolgált ki kedvesen. Sajnos a kávét papír pohárba kaptuk, az elviteles latte 990 Ft-ba került.
Pecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, BudapestPecz Kávézó, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. augusztus 23. 10:53barátokkal járt itt
Egy újabb telitalálat, amelyet DEndrének köszönhetünk. Egy forró nyári délutánon jöttünk el Hűvösvölgybe, első megállónk célzottan a Kifli & Kocsma volt. A szőlőlugassal árnyékolt kerthelyiség azonnal elbűvölt bennünket, de ami utána következett, az csak növelte a mosolyt az arcunkon. A tulajdonos Csaba üdvözölt és invitált bennünket beljebb.
Kifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, BudapestKifli & Kocsma, Budapest
Még több kép (22 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 23. 10:31kollégákkal járt itt
Rendszeresen járunk ide ebédelni a kollégákkal, bár az előző értékelést is én írtam több, mint 2 éve, azért hasznos lehet egy aktualizálás. Helyszín a NAV IX. kerületi irodája, az étterem nyitva tart bármely külsős betérő vendég számára. Helyben és elvitelre is lehet étkezni, de ebédidő után bezárnak és csak hétköznap dolgoznak.