Fné Marcsi
Itt járt már

Fné Marcsi adatlapja

25Értékelés
Bemutatkozás
Sokat vagyok otthon ezért mindig nagyon várom az utazásokat! Szeretem a vízet,finom ételeket mértékkel,szeretem a városi sétákat de a természet közelségét is!
Így utazok, így járok étterembe
45 éve már hogy férjemmel utazunk, kettesben a gyerekek kirepülése óta!
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Csipegető  •  Gyógyvízben ázó  •  Vízimádó  •  Kritikus
Regisztráció2013.10.14
Utoljára itt2025.05.28

Néhány kiemelt értékelés

2025. május 25.családjával járt itt
Az utóbbi időben többször ebédeltünk a családdal ebben az étteremben! Menüt szoktunk kérni ami jó ár érték arányban érhető el! A kiszolgálás gyors,átlagos felszógálással! A menü levesből több féle másodikból és hozzá savanysággal jár! Elvitelre is kérhető,már ezzel is éltünk! Otthoni eseményre is rendelhető más ajánlott tál is!
Átlagos 2024. augusztus 30.a párjával járt itt
Tudtam hogy a hely retró és azt is hogy szezon vége van de azért a tisztaság minden időpontban elvárás nálam! A takarítás itt rengeteg kivetnivalót hagyott maga után! Az ételek ízletesek voltak,az asztalok letőrlése viszont napról-napra elmaradt ezt a poharak hagyta karikák bizonyították! Ár érték arányban elfogadható,bár hűtős szoba ár magasabb volt!
Kiváló 2025. május 22.a párjával járt itt
45. Házassági évfordulónk alkalmából tőltöttünk el 4 éjszakát a szálodában! Folynak még a feljítás munkálatai de ami készen van szép és kényelmes pihenést biztosít! A személyzet figyelmes,mosolygós! Az ételek ízletesek! A wellness jó de a nagy medence hideg így a másik kicsit zsúfolt volt!
Felhasználó fényképei:
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád -