Körmi étterem értékelései

Értékelései
31
47
52
95
9
2
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi étterem értékeléseit!

Csak időmilliomosoknak -

Mahagóni Étterem Tata

2016. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 5.
Amikor először jártam itt, ebédidőben voltam, menüt ettünk a kollégákkal. Több mint 1! ! ! órába telt, mire végeztünk, s az idő nagy részét a várakozással töltöttük: vártunk a pincérre, vártunk a levesre, vártunk a főételre, vártunk az evőeszközre, vártunk a savanyúságra. . . Adtam a helynek még egy esélyt, nem ebédidőben voltam, de hasonló élménnyel távoztam.
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rendelés felvétel borzasztó lassú, s ez után újabb várakozás, hogy megkaphasd. Mindezt elég borsos áron. A kávé finom volt, de a sütemények teljesen átlagosak. A sacher szelet tésztája száraz, a kókuszgolyó émelyítően édes. A gesztenyés sütit a zselatin tartotta össze. Nem valami nagy eresztés.
Megosztom
Egyedi, hangulatos -

Alabárdos Étterem Szeged

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kirándulás közben tértünk be a tejesen felújított, s nemrég újra megnyitott étterembe. A hely a két féle étlappal, s két helyiséggel számunkra kissé furcsa volt. Miért nem lehet mindkét étlap átolvasása után eldönteni, hogy ki mit eszik? Családilag mentünk, de szívesen választottunk volna ilyen-olyan ételt is, de akkor külön kellett volna ülni?
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kívülről semmi extra, sőt első nekifutásra úgy tűnt, hogy zárva. Belépve kellemes légkör fogad. Körül nézve megdöbbenve látjuk, hogy milyen tágas, sőt bowling is van. Pizzát ettünk, egész gyorsan elkészült, hatalmas volt és finom. Árban is megfelelő, a kávé is kitűnő. Egy szem pultos-felszolgáló dolgozott, de elég is volt.
Megosztom
2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam már itt, sajnos az árszínvonal emelkedésével a minőség és a kiszolgálás színvonala folyamatosan csökken. A mai nap vásároltam egy citromosnak mondott minyont. Már az gyanús volt, hogy fehér volt a külseje, itthon elfogyasztva ki is derült, hogy a citromhoz semmi köze, ez talán vaníliás lehetett, bár íze nem volt, csak a tömény cukor.
Megosztom
Ide el kell jönni -

Folt Kávézó Szentendre

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül bukkantunk a hely mely már kívülről is nagyon megfogott. A kézműves söreik isteniek. Az Alcatracot különösen ajánlom.
Egyetlen szépséghiba, hogy számunkra nem derült ki a hely neve.A bejárat feletti molino ugyan is nem volt fent, csak a képekről jöttem rá, hogy ezen a helyen voltunk.
Megosztom
Isteni málnás-csokitorta -

Lola Cukrászda Szentendre

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
A belvárosban sétálva jött velünk szembe ez a hely. Párom csokitortát én málnás-csokitortát ettem. Mindegyik nagyon finom volt. A kiszolgálás lehetne kedvesebb, úgy éreztük magunkat, mint ha futószalagon lennénk, mielőbb ki le akartak tudni bennünket, hogy az ismerősével tovább beszélgethessen a hölgy. Szinte zavartunk.
Megosztom
Bőséges csárdatál -

Vígmolnár Csárda Csopak

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 30.
Kellemes hely, viszonylag sok vendéggel. A személyzet néha nincs a helyzet magaslatán, s néhány számunkra lényeges információt elhallgattak, illetve nem kaptunk megfelelő tájékoztatást pl a fizetési módokkal kapcsolatban.
csárdatálat rendeltünk, bőségesen jól laktunk vele.
Ár-érték arányban megfelelő.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 30.
A tavasbarlang látogatását követően megéheztünk, s utunkba került ez a hely. Elég tágas, de nagyon meleg, klíma nem ártana. Az ételek mennyisége bőséges, az ízvilág átlagos. Ár-érték arány rendben van, korrekt hely, csak a kiszolgálás elég lassú. Sokat kellett várni, mire a végén fizetni tudtunk.
Megosztom
Időmilliomosoknak -

Gulyás Csárda Szemenye

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A jeli arborétumból haza felé tartva álltunk meg ezen a helyen, mint sokan mások. Már kívülről látszott, hogy az utóbbi évtizedekben semmit nem fordítottak az épületre (a bejárati ajtó előtti lépcső konkrétan össze van dőlve), s ez belülről is megerősítést nyert. A helyiség eléggé tele volt, a felszolgáló a rendelésnél jelezte is, hogy kb fél órát kell várni az ételre.
Megosztom
6 oldalon / 52 találat


TérképX