Körmi egyéb értékelései

Értékelései
31
47
52
95
9
2
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi egyéb értékeléseit!

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
A Badacsonyt megkerülő közel órás sétánk után tértünk be egy kis frissítőre. Az árak barátságosak, ahogy a tulajdonos is. Bort, üdítőt, kávét és pogácsát fogyasztottunk a kinti teraszon, gyönyörű kilátással. A kávé elég gyengére sikerült, de a többi rendben volt. A kertben cica heverészett a gyerekeke nagy örömére.
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
A belvárostól kb 15 perc sétára található. Nagyon rövid nyitva tartással: 15-18 óra között. Az alkalmazott hölgynek nem igazán megy a köszönés, s nagyon unott fejjel végzi a munkáját. Ha nem vettük volna meg előre a hotelban a jegyet, nem biztos, hogy bemegyünk. A kiállítás nagyon érdekes. A belépő jegy mellé kaptunk paprika mintát, szalámi kóstolót, s 10% kedvezményt picj szalámi vásárlása esetén.
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Családdal voltunk itt. Bár egész napos belépőt vettünk, a fél napos is bőven elég lett volna. Gyerekes családként elsősorban a csúszdavilág érdekelt bennünket. Tényleg nagyon jó, változatos. Azonban borzasztó hűvös maga a helyiség. A gyógymedencéknél sokkal melegebb volt, ott viszont nem a mi korosztályunk foglalta el a medencék nagy részét.
Megosztom
Korrekt fürdő, korrekt strand -

Csornai Fürdő Csorna

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször is jártunk már ezen a helyen, mind télen, mind nyáron. Nyilván nyáron több a lehetőség, viszont az embertömeg is. Sokféle medence közül mindenki megtalálja magának a megfelelőt. Negatívumokról annyit, hogy a gyerekmedencénél nincs semmiféle árnyékolás, így a kisgyerek könnyen napszúrást kaphat, vagy leéghet.
Megosztom
Minőségi szórakozás -

Aqua Palace Hajdúszoboszló

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely pont olyan, amit egy ilyen helytől el lehet várni. Remek kikapcsolódás egész napra. Bár mi ősszel voltunk, és csak a benti részt tudtuk használni, így is megfelelő volt. Egyetlen negatívum talán, a délután tömegével beengedett iskolai osztályok, az a rengeteg gyerek pillanatok alatt irtó nagy felfordulást okozott, a pedagógusok nem igazán foglalkoztak velük, sokan minősíthetetlenül viselkedtek.
Megosztom
2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családunkkal jártunk a helyen, ősszel, amikor csak a benti részt lehetett használni. Nagyon lepukkant az egész, látszik, hogy a drága belépő árából nem nagyon fordítanak rá. Ottjártunkkor rengeteg elem, medence nem működött. Ebédelni pedig az egyetlen, étteremben lehetett, ami drága, és a béka hátsója alatti színvonallal működik, mind az ételek, mind a személyzet tekintetében.
Megosztom
Igazi vadászkastély -

Kubinyi Ferenc Múzeum Szécsény

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon érdekes élmény volt. Régen láttunk már ennyi trófeát egy helyen. Nem túl nagy, de lényegre törő tárlat. Számunkra a legérdekesebb a Szécsényi országgyűlés makettje volt. De figyelemre méltó a női lakosztály díszes berendezési tárgyai, továbbá az őskori emberek mindennapjait bemutató kiállítás a használati tárgyakkal és a temetkezési szokások bemutatásával.
Megosztom
2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 29.
A kastély nagyon szép állapotú, a látogatható termek érdekesek, szépen összeválogatott kiállítás. A jegypénztárnál nem ajánlották fel az audioguide lehetőséget, pedig külön gyerekek részére is bérelhető, azért visszafordultunk, így a 7 éves gyermeknek is érdekesebb volt a kiállítás. Nagy előny, hogy SZÉP kártyát elfogadtak, mert a két felnőtt 1 gyerek jegy 5200 Ft-os ára azért nem kevés.
Megosztom
Szép, értékes de drága -

Hollókői Falumúzeum Hollókő

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 28.
Húsvét Vasárnap töltöttünk itt egy napot. A belépő meglehetősen borsos áru volt és ami nagyon furcsállottam, hogy SZÉP kártyával nem lehetett fizetni, sőt a Tourinform épületében bankkártyával sem.
Érdekes és szép volt a falu és a vár is. Az árak nagyon magasak, nem az átlag magyar ember pénztárcájához szabottak sajnos.
Megosztom


TérképX