Rózsa étterem értékelései

Értékelései
12
27
39
30
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Rózsa értékelései

Kreatív konyha -

Pinka Smoke Felsőcsatár

2019. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 5.
Egy bezárt étterem helyén nyílt ez az új stílusu BBQ-grill étterem. Szokatlan étlappal, újszerű ételekkel, stílusos belső térrel várja az újdonságra vágyó vendégeket. Három alkalommal volt módom megkóstolni -az étlapon első látásra számomra ismeretlen- finomságokat, mindegyik kiváló volt.
Megosztom
Többet vártam -

Krúdy Étterem Szombathely

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 5.
Elegáns a hely, szép, igényes teríték az asztalokon. . . de az ételektől sokkal többet vártam! Bálon vettünk részt, ahol előre kiválasztottuk a három menüajánlatból a nekünk tetszőt. Úgy láttam, az asztaltársaság nagy részének tányérján is megmaradt az adag fele már az előételből is,ugyanúgy a főételből is.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Két alkalommal tértünk be délidőben, elég sokan voltak, mégis időben megkaptuk a finom pizzát és a pohár sört. Másnap pedig halászlét választottunk, mondhatom, ez volt életem legfinomabb harcsa-halászleve. Vártunk rá egy keveset, de megérte! Friss és finom volt a csinos kis bográcsban, jó nagy adag, nem is kértünk utána semmit, pedig kenyeret sem fogyasztottunk hozzá.
Megosztom
2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Kellemes meglepetés ért bennünket az elegáns "kerthelyiség" láttán. Stílusos, ízléses a hely, a személyzet gyors és kedves volt. Igaz, csak menüt ettünk, mivel kevés időnk volt az ebédre, de ez minden várakozásunkat felülmúlta. A leves finom, a marhahús ízletes volt. Természetesen maradt idő egy finom, amolyan "Ibrahimos" kávéra is.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két sikertelen Vas megyei próbálkozás (Velem és Cák) és az általuk okozott csalódás után tértünk be ide, hogy végre megebédeljünk. Kicsit megijedtem a sok parkoló autótól és sok vendégtől, félve, hogy sokat kell várnunk. De minden várakozásunkat felülmúlta, két (már igazán nem fiatal) pincér szolgálta ki a sok vendéget, mégsem vártunk sokat, sőt. .
Megosztom
Jól laktunk volna... -

Lakj jól velem Étterem Velem

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
Hétköznap, délidőben kicsit fura volt, hogy egy leket sem láttunk, a parkoló üres. Rossz előjel volt, hogy telfonon is próbáltam elérni őket( vonalason és mobilon is, sikertelenül). Sebaj, hétköznap van, gyönyörű út vezet Velembe, azért megpróbáltuk. Végigmentünk a tornácon, szép festett parasztbútorok közt, megtaláltun az éttermet.
Megosztom
A legrövidebb ebéd -

Csikó Csárda Cák

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
Aki a címből arra következtet, hogy azért rövid, mert villámgyors a kiszolgálás, nagyot téved. . . Az ételekre "átlagos" minősítést adtam, mert többször jártunk itt, és megfelelt a minőség. De most más történt. A parkolóban 4-5 autó, hétköznap. . . ebédidőben. meleg volt, nem ültünk le a"fapados"terszon, inkább bent, ill. a félig nyitott részen.
Megosztom
Kellemes vasárnapi vacsora -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 18.
Vasárnap kora esti sétánk során esett útba az étterem. Látva, hogy vacsoramenü is van, ráadásul három fogásos, betértünk a kellemes kis helyre. A felszolgáló nem volt túl gyors, de a megrendelt menü végül elég gyorsan az asztalunkra került. Árához képest nem is volt kicsi az adag, ízletes volt.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Közel a belvároshoz saját udvari parkolóval csábítónak tűnt, hogy kipróbáljuk a jól beharangozott bisztrót. Ráadásul szomszédaim is ajánlották a helyet. Különleges, retro berendezés érdekes ötletekkel, kicsit zavaros stílusban, de igazán hangulatos. . . Lehet,hogy azért, mert csak menüre tértünk be, ezért ért a csalódás? Vagy rossz napja volt a szakácsnak.
Megosztom
Indián nyár a Deck teraszán -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Valójában csak kávézni tértünk be a Deck-be, de a felszolgáló olyan kedvesen ajánlotta, hogy egy kis desszertet is ettünk hozzá. Egy kicsit lassú volt a kiszolgálás, de nem bántuk, mert nem siettünk. A panoráma csodás, a csónakázó tóra néz a terasz, mivel gyönyörű indián nyári idő volt, a nyitott teraszon fogyasztottuk el a kávékülönlegességeket.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX