Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
30
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Rózsa értékelései

Kellemes vasárnapi vacsora -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 18.
Vasárnap kora esti sétánk során esett útba az étterem. Látva, hogy vacsoramenü is van, ráadásul három fogásos, betértünk a kellemes kis helyre. A felszolgáló nem volt túl gyors, de a megrendelt menü végül elég gyorsan az asztalunkra került. Árához képest nem is volt kicsi az adag, ízletes volt.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Közel a belvároshoz saját udvari parkolóval csábítónak tűnt, hogy kipróbáljuk a jól beharangozott bisztrót. Ráadásul szomszédaim is ajánlották a helyet. Különleges, retro berendezés érdekes ötletekkel, kicsit zavaros stílusban, de igazán hangulatos. . . Lehet,hogy azért, mert csak menüre tértünk be, ezért ért a csalódás? Vagy rossz napja volt a szakácsnak.
Megosztom
Indián nyár a Deck teraszán -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16.
Valójában csak kávézni tértünk be a Deck-be, de a felszolgáló olyan kedvesen ajánlotta, hogy egy kis desszertet is ettünk hozzá. Egy kicsit lassú volt a kiszolgálás, de nem bántuk, mert nem siettünk. A panoráma csodás, a csónakázó tóra néz a terasz, mivel gyönyörű indián nyári idő volt, a nyitott teraszon fogyasztottuk el a kávékülönlegességeket.
Megosztom
2017. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 15.
Tengerparti nyaralásról hazafelé álltunk meg Lentiben az előre megrendelt vacsorát elfogyasztani. Nagyon szeretem a tenger gyümölcseit, volt is részünk benne egész héten. De jól esett már egy kis hazai íz. Kétféle gulyásból választhattunk, a klasszikus és a csülkös babgulyás közül én az utóbbit választottam.
Megosztom
Csak ha nagyon ráérsz... -

Dunaparti Tanyacsárda Étterem Baja

2017. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mohácsi kirándulást követően mentünk át a Dunán azzal a céllal, hogy egy igazi, hamisítatlan bajai halászlét együnk. Telefonon be is jelentkeztünk, mert 33 fővel vasárnap kora délután kockázatos próbálkozni. Megbeszéltük, hogy 14 órakor érkezünk, a csoport 2/3-a halászlét kér, a többiek a la carte ebédelnek. Majdnem fél 3 volt, amikor odaértünk, szomjasan a nagy melegben.
Megosztom
2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 8.
Sok jót hallottunk már a Trófea Grill éttermekről, egy Vígszínházi program előtt ültünk be születésnapot ünnepelni családostul. Nem csalódtunk, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A gyerekek különösen élvezték, más asztaloknál is szülinapot köszöntöttek nagy tapssal. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás szuper. Máskor is nagyon szívesen jövünk!
Megosztom
2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Korábban jártunk már itt, de pontosan nem emlékeztem benyomásainkra. Asztalt foglaltam 5 főre, megérkezésünkkor kicsit meglepődtem a félhomályon. . . Mécses ugyan volt az asztalon, de túl sok fényt nem adott. Alig láttam az ételt, pedig az én mediterrán salátám egész jó volt . A füstölt garnélákat ugyan nagyítóval kellett volna megkeresnem.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó benyomást keltett az étterem, gyönyörű a berendezés, szépek, stílusosak a bútorok, jó ízlést tükröznek. Emellett nem mellékes a kiszolgálás és az ételek minősége, Mindezekkel is elégedettek voltunk, nem bántuk meg, hogx eredeti elképzelésünktől eltérően a Platánba jöttünk be. Már máskor is étkeztünk itt, jó a napi menü-választékuk is.
Megosztom
Székelyföldről hazafelé... -

Stop Vendéglő Berettyóújfalu

2016. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Erdélyi körútunkról hazafelé már máskor is ebben a vendéglőben ettünk valami meleg egytálételt. Most babgulyást rendelt meg csoportvezetőnk, előre, a 39 fős társaságnak. A hely szép, tiszta, tágas, kényelmes. Elég gyorsan megkaptuk a babgulyást, de a sűrű, piros-barna "főzeléket" bizony alaposan elsózták, vagy nem számították bele a füstölt húsban(csülökben) meglévő sót.
Megosztom
Hekk és boirozás -

Vendégváró Büfé Badacsony

2016. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. július 19.
Balatoni kirándulásunk utolsó vendéglátó helye volt ez a büfé, ahol 10-15 percen belül ígérték a friss sült halat, mert csoportunk 5-6 tagja nem akart hazamenni egy kis sült hekk nélkül. . . Ajánlottam a pontyot,fogast,keszeget, mint balatoni halakat, de a gyermekkori élmény erősebb volt minden érvnél. Kicsit többet kellett várni rá, nem is volt az igazi.
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX