Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
34
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Rozmaringos kirándulás -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2016. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. július 19.
Vasárnap valamivel a klasszikus ebédidő után tértünk be a látszólag zsúfolásig megtelt Balaton-parti étterembe. Azonnal kerestek helyet 14 fős csoportunknak egy 8 és egy 6 fős asztalt kínálva. A teltház ellenére a kiszolgálás gyors és udvarias volt ("sürgő csoport, száz szolga hord. . . ). A bor remek, a fogas úgyszintén (a rántott borda is), a kávé forró és finom, az árakat is ki lehet bírni.
Megosztom
Ha nincs idő válogatni... -

Nádor Vendéglő Győr

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 1.
Budapestről érkeztünk vasárnap du. 2 óra körül, nagy örömömre parkolót is, asztalt is kaptunk a forgalmas menüző-étteremben. Éhesek voltunk, gyorsan választottunk a pár tételből és ugyanilyen gyorsan meg is kaptuk. Teltház volt, így a pincérek szabályszerűen rohangáltak, de mindenki megkapta időben a rendelést. Emellett kedvesek, udvariasak, mosolygásra is marad energiájuk!
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 22.
Nyáresti sétánk során betértünk egy pohár sörre. A környezet lélegzetelállítóan szép! A kerthelyiséget gyönyörű cserjék, bokrok, virágok veszik körül. Annyira megtetszett, hogy elhatároztuk, visszajövet itt megvacsorázunk. Az asztalok többsége foglalt volt (kedd kora este, fontos EB meccsek alatt! ! ! ),ebből is lehet következtetni a hely minőségére.
Megosztom
Barátnők, ha összejönnek... -

Hét Pecsét Fogadó Étterme Sopron

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 20.
Fertő tavi kirándulás kapcsán jártunk Sopronban, vasárnapra kicsit elromlott az idő, ezért az ebédet nem a Fer4tő parton, hanem Sopronban költöttük el. Jó ismerősöm ajánlotta ezt a viszonylag új éttermet. Az ötlet azért is tetszett nekem, mert gimnazistaként a szomszédos Madách utcában laktam albérletben, így egyúttal a házat is újra megnéztem.
Megosztom
Egy jó kis ebéd... -

Old Post Pub Szombathely

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 14.
Legtöbbször egy menüre ugrunk be ebbe a hangulatos kis pub-ba. Gyors a kiszolgálás, kedvesek a pincérek és finomak az ételek. A belvárosban található, parkoló is van a közelben. Egy a baj, hogy ha nem megyünk időben, nem kapunk helyet. Elég kicsi, de azért van tele, mert jól főznek. Ízletesek a leveseik, ami más menüztető étteremről nem mindig mondható el.
Megosztom
10 év után újra itt... -

Vadásztanya Vendéglő Bük, Bükfürdő

2016. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 1.
Barátnőm esküvői ebédjét fogyasztottuk itt 10 évvel ezelőtt, remek vadételekre, kitűnő kiszolgálásra emlékeztem. 10 év után sem csalódtunk, ugyanazt a menüt kértük ( libamáj pirítóson lila hagymával, fácánleves, burgundi szarvasszelet krumplifánkkal). Nagyon finom volt, gyors és udvarias kiszolgálást kaptunk annak ellenére, hogy az étterem tele volt vendéggel.
Megosztom
A legjobb hely Egregyen -

Római Pince Hévíz

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 1.
Nem először jártunk itt, ha Hévízen vagyunk, nem mulasztjuk el felkeresni ezt a gyönyörű, hangulatos helyet. Télen természetesen a pincében ültünk le a kandalló mellé. A pincér azonnal az asztalunknál termett, kedvesen, udvariasan és gyorsan kihozta a kis birspálinkát, ami jól átmelegített és remek íze volt.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt a szombathelyi Fő téren jártunk, vásári hangulatban kicsit forraltboroztunk. . . Megéheztünk, így a közeli Wagner étteremben melegedtünk át jóféle vaskeresztesi kékfrankost kortyolgatva. Steak-et szerettünk volna enni, amiből az étlapo többfélét is találtunk. Közepesen átsütve kértük, ami aztán nem nagyon sikerült a séfnek, így az enyémet visszaküldtem, mert nagyon véres volt.
Megosztom
Gyors ebéd a vonat indulásig... -

Platán Étterem Sárvár Sárvár

2014. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. október 6.
Közel a vasútállomáshoz, szép helyen, ebben a szép kisvárosban szerettem volna bekapni egy menüt. Kiderült, hogy a menü már elfogyott ( zöldbableves, paprikás csirke galuskával), de a felszolgáló megkérdezte, hozhat-e helyette mást? Húsleves és rántotthús körettel? Jó lesz! Gyorsan kihozta, friss és finom volt, elég volt és a vonatot is elértem!
Megosztom
Jó kis útravaló -

Kaszinó Étterem Nagykanizsa

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 8.
Nagykanizsán szálltunk fel a Splitbe induló vonatra (hálókocsiban utaztunk egész éjszaka). Kedves ismerősünk vitt le autóval, és mivel bőven volt időnk, meghívtuk vacsorára. Tudtam, hogy Horvátországban egész héten halat és egyéb tenger-gyümölcseit fogok enni, a jól bevált bécsiszelet-petrezselymes krumpli-uborkasaláta volt a kiválasztott étel, hozzá jó kis vörös borral.
Megosztom
5 oldalon / 42 találat










TérképX