Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
34
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. június 7. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajánlás alapján jutottunk el e helyre, jó nagy kerülővel. . . Hangulatos, eldugott helyen, helyes kis terasz, gondoltam, érdemes volt ennyit gyalogolni érte! 11 fős baráti társasággal vacsoráztunk egy májusi péntek este. Az első benyomásom már rémes volt. A pincér, akit elsőnek megláttam, olyan koszos, pecsétes farmert viselt,hogy már ettől elmehetett volna az étvágyam (jó, hogy nem láttam a szakácsot?
Megosztom
2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőm meghívására mentünk vacsorázni a Kis Pócsiba, amit a jól elkészített csülök miatt választott nekünk. Öten álltunk neki az "előételnek" szánt csülöknek, amit nagyon finom hagymás mustárral és tormakrémmel tálaltak. nekem ízlett, jól is laktam, főétel lett az előételből. . . Káposztás rétest ettem utána, ami nem volt túl friss.
Megosztom
Egy príma kisvendéglő -

Gól Vendéglő Szombathely

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szép, őszi hétköznapon délidőben jártunk a környéken, gondoltam harapunk valamit. Sok évvel korábban gyakori vendégek voltunk, férjem vadásztársasága itt tartotta összejöveteleit, ismertem a vezetőt és a szakácsot is. Már csak ezért is kíváncsi voltam, változott-e és miben. Nagyon szép, hangulatos kerthelyiséget alakítottak ki, egy pincért is ismertem a régi időkből.
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 3.
Már a neve is azt sugallja, hogy az adagok bőségesek, ezt leginkább a férfiak értékelik. . . bár, ha nem tudod megenni, kérés nélkül elcsomagolják. Én menüt ettem, ami szintén megfelelő mennyiségű volt, finom, házias ízek, gyors kiszolgálás, pedig déltájban sokan vannak. A parkoló szinte mindig tele van, de érdemes várni egy kicsit.
Megosztom
2014. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. november 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visszajáró vendégek vagyunk a Hotel Panorámában. Régesrég megérett egy alapos felújításra, de két okból szeretjük mégis! Egyik a csomaghoz kapott tóbelépő, a másik az étterem! Kiváló konyha, ízletes, bőséges választékkal, készséges, kedves személyzettel. Finom levesek, változatos kínálat, finom sütik és gyümölcsök. Jó kávé, finom borok. . . mi kell még?
Megosztom
Egy pompás halászlé -

Halászcsárda Keszthely

2014. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. október 2.
Osztálytalálkozót tartottunk Keszthelyen egy szeptemberi hétvégén. Vasárnap délelőtt Hévízre készültünk a Magyar Dal napja megnyitójára, de dörgött, villámlott és zuhogott az eső. . . Így beszélgettünk egy jót, aztán kerestünk egy jó kis éttermet, ahol megebédelhetünk. A Balatonnál mi mást együnk, mint halat! A Halászcsárda kiváló választás volt, ilyen finom halászlét régen ettem!
Megosztom
2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 21.
Vannak napok, amikor nincs időm, vagy kedvem főzni. . . A Magyar Tengerben kétféle menüből választhatunk, és azt is ugyanolyan odafigyeléssel, igényességgel készítik, mint az étlapról választottakat. A pincér sem tesz különbséget, udvarias és gyors a kiszolgálás. Egy idősebb pincér pedig igazán egyéni humorérzékkel van megáldva, ami kellemessé tesz egy sietősen elfogyasztott menü-ebédet is!
Megosztom
Cserszegi az egregyi hegyen -

Római Pince Hévíz

2013. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több alkalommal jártunk ebben a hangulatos pincében, ami egy építészeti remekmű, a kerthelyiség pedig gyönyörű panorámát nyújt. De nem csak ezek miatt írok nagyon jó véleményt, hanem az ételeket, a borokat, a készséges pincéreket(a tulajdonos is ugyanúgy a vendégek rendelkezésére áll)szeretném megdicsérni.
Megosztom
Újra itt van (volt) a nagy csapat! -

Il Gallo Nero - Fekete Kakas Étterem Szombathely

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 16.
Évekkel ezelőtt nagyfiam diplomaosztóját követően ebédeltünk itt a családdal. Nagyon elégedetten távoztunk, a család apraja és nagyja jól érezte magát. Még abban az évben baráti társaságunknak javasoltam a helyszínt, hasonló jó tapasztalatokat szereztünk. Kíváncsi voltam, hogy a felújítás mit változtatott, állítom, hogy ami jó volt, még jobb lett.
Megosztom
Csak ne a vásár idején! -

Bognár Étterem Ôriszentpéter

2013. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2013. július 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Őrségi vásár volt kirándulásunk célpontja egy júniusi vasárnapon. Letöltöttem az étterem étlapját, amiről 23 fős csapatunk előre kiválasztotta az ételeket. Ezt e-mail-ben elküldtem az étteremnek. Megértem, hogy a vásár idején óriási a nyüzsgés, sok a vendég. . . mi is szívesen pihentettük fáradt lábainkat az ebédre várakozás alatt, ami meglehetősen hosszúra nyúlt ( mi lett volna, ha nem jelzem előre?
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX