Rózsa étterem értékelései

Értékelései
13
28
42
30
0
1
16

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rózsa értékeléseit!

Olvasd el Rózsa étterem értékeléseit!

Rózsa hévízi értékelései

Kellemes vasárnapi vacsora -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 18.
Vasárnap kora esti sétánk során esett útba az étterem. Látva, hogy vacsoramenü is van, ráadásul három fogásos, betértünk a kellemes kis helyre. A felszolgáló nem volt túl gyors, de a megrendelt menü végül elég gyorsan az asztalunkra került. Árához képest nem is volt kicsi az adag, ízletes volt.
Megosztom
A legjobb hely Egregyen -

Római Pince Hévíz

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 1.
Nem először jártunk itt, ha Hévízen vagyunk, nem mulasztjuk el felkeresni ezt a gyönyörű, hangulatos helyet. Télen természetesen a pincében ültünk le a kandalló mellé. A pincér azonnal az asztalunknál termett, kedvesen, udvariasan és gyorsan kihozta a kis birspálinkát, ami jól átmelegített és remek íze volt.
Megosztom
2014. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. november 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Visszajáró vendégek vagyunk a Hotel Panorámában. Régesrég megérett egy alapos felújításra, de két okból szeretjük mégis! Egyik a csomaghoz kapott tóbelépő, a másik az étterem! Kiváló konyha, ízletes, bőséges választékkal, készséges, kedves személyzettel. Finom levesek, változatos kínálat, finom sütik és gyümölcsök. Jó kávé, finom borok. . . mi kell még?
Megosztom
Cserszegi az egregyi hegyen -

Római Pince Hévíz

2013. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már több alkalommal jártunk ebben a hangulatos pincében, ami egy építészeti remekmű, a kerthelyiség pedig gyönyörű panorámát nyújt. De nem csak ezek miatt írok nagyon jó véleményt, hanem az ételeket, a borokat, a készséges pincéreket(a tulajdonos is ugyanúgy a vendégek rendelkezésére áll)szeretném megdicsérni.
Megosztom


TérképX